|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hercegovac91
|
Naslov: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 08 ruj 2024, 16:17 |
|
|
Mijo Barada, svjetski poznati hrvatski evangelizator i misionar, primio je u Međugorju proroštvo za hrvatski narod Bosne i Hercegovine u veljači 2022., a koje rado dijelim za ohrabrenje i snagu u ovim znakovitim vremenima za Crkvu i svijet. “Spuštam novu rosu Duha svog na zemlju vašu napaćenu, ispaćenu, toliko puta gnječenu i cijeđenu, ali uvijek Meni vjernu. Obnovit ću te zemljo napaćena u silini svoga Duha.. Obnovit ću te i napućiti narodom vjernim i mnogi će dolaziti sa istoka, zapada, sjevera i juga da se nastane u dolinama tvojim i da piju vodu iz rijeka tvojih i dive se Meni. Gradit će se nove Crkve i samostani, podizat će se novi Križevi i kapele, jer narodi će Me slaviti na koljenima, a Ja ću davati blagoslove i život u obilju. Pođite ljubljeni moji domovima svojim i gdje god prolazite zazivajte blagoslove Moje i posvećujte narod i kraj taj Srcu Mome i Majke moje. Poslušajte, budite mi vjerni i bit će te blagoslovljeni ovdje i u vječnosti. Moja ruka je nad vama. S vama sam zajedno s Majkom svojom da vam pomognem na putu tom..” Amen. Link: https://vjera.hr/poboznost-i-potvrda/pr ... voga-duha/Biti će to Božji zahvat, sličan onome sa Izraelskim narodom.
_________________ Ljubi mi Te svaki kucaj srca I duše mi svaki topli dah, I pod hladnim ljubit će Te grobom Moj mrtvački pepeo i prah!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 08 ruj 2024, 17:32 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25635 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Eto, nema više brige.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac91
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 09 ruj 2024, 02:31 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Eto, nema više brige. Ne znam čemu ova ironija, vjerovatno ti nije dobro legla ova predivna vijest tj. proroštvo. Mi se svakako ne trebamo brinuti, nego se predati u Božje ruke. »Povjeri Gospodinu svu svoju brigu, i on će te pokrijepiti« (Ps 55,23). Tko želi, može pogledati predavanje na ovu temu pod nazivom: Sjećanje i povratak koju je održao Matija Ricov, predsjednik zajednice Nanovo Rođeni, svakako preporučujem poslušati. Evo link: https://youtu.be/a0giF2keVro?si=gGYTaUSBA8WjdnZRPrepustiti se Bogu i on će to proroštvo ispuniti, uz našu suradnju, naravno. Mi ćemo trebati prepoznati taj trenutak, ali ne samo prepoznati nego i djelovati, svatko u skladu sa svojim mogućnostima.
_________________ Ljubi mi Te svaki kucaj srca I duše mi svaki topli dah, I pod hladnim ljubit će Te grobom Moj mrtvački pepeo i prah!
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 09 ruj 2024, 09:47 |
|
|
Pusti tikvu niz vodu, i vjeruj svakoj budali koja kaže da kanalizira Isusa, Seta, Krišnu. Citat: Obnovit ću te i napućiti narodom vjernim i mnogi će dolaziti sa istoka, zapada, sjevera i juga da se nastane u dolinama tvojim i da piju vodu iz rijeka tvojih i dive se Meni. Tko su ti mnogi? Kakva im je kompleksija kože i što misle o reinkarnaciji?
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 09 ruj 2024, 10:22 |
|
|
Hercegovac91 je napisao/la: Mijo Barada, svjetski poznati hrvatski evangelizator i misionar, primio je u Međugorju proroštvo za hrvatski narod Bosne i Hercegovine u veljači 2022., a koje rado dijelim za ohrabrenje i snagu u ovim znakovitim vremenima za Crkvu i svijet. “Spuštam novu rosu Duha svog na zemlju vašu napaćenu, ispaćenu, toliko puta gnječenu i cijeđenu, ali uvijek Meni vjernu. Obnovit ću te zemljo napaćena u silini svoga Duha.. Obnovit ću te i napućiti narodom vjernim i mnogi će dolaziti sa istoka, zapada, sjevera i juga da se nastane u dolinama tvojim i da piju vodu iz rijeka tvojih i dive se Meni. Gradit će se nove Crkve i samostani, podizat će se novi Križevi i kapele, jer narodi će Me slaviti na koljenima, a Ja ću davati blagoslove i život u obilju. Pođite ljubljeni moji domovima svojim i gdje god prolazite zazivajte blagoslove Moje i posvećujte narod i kraj taj Srcu Mome i Majke moje. Poslušajte, budite mi vjerni i bit će te blagoslovljeni ovdje i u vječnosti. Moja ruka je nad vama. S vama sam zajedno s Majkom svojom da vam pomognem na putu tom..” Amen. Link: https://vjera.hr/poboznost-i-potvrda/pr ... voga-duha/Biti će to Božji zahvat, sličan onome sa Izraelskim narodom. Samo da ne bude ko i sa svim dosadasnjim "prorostvima i znakovima" iz Medjugorja
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 13 ruj 2024, 13:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76258 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
71 učenik u ZHŽ se vratio iz inozemstva ove godine (!!), najviše iz Njemačke, Hrvatske, Austrije i Irske: Povećanje broja prvašića u odnosu na prošlu godinu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 13 ruj 2024, 15:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 13 ruj 2024, 18:14 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7366 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Nadam se da su pjevali na (i)jekavici.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 13 ruj 2024, 18:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
kiler je napisao/la: Nadam se da su pjevali na (i)jekavici. Miješaju koliko čujem ali original je na ekavici pa je o.k. i to. U umhetnosti je dozvoljeno, kao i Za dom u pjesmama.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 14 ruj 2024, 07:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: :zubati
71 učenik u ZHŽ se vratio iz inozemstva ove godine (!!), najviše iz Njemačke, Hrvatske, Austrije i Irske:
Povećanje broja prvašića u odnosu na prošlu godinu. Ovo je prigoda za jednu od duduovih nadahnjujućih pjesmica
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 14 ruj 2024, 12:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59790 Lokacija: DAZP HQ
|
Salivator je napisao/la: Pusti tikvu niz vodu, i vjeruj svakoj budali koja kaže da kanalizira Isusa, Seta, Krišnu. Citat: Obnovit ću te i napućiti narodom vjernim i mnogi će dolaziti sa istoka, zapada, sjevera i juga da se nastane u dolinama tvojim i da piju vodu iz rijeka tvojih i dive se Meni. Tko su ti mnogi? Kakva im je kompleksija kože i što misle o reinkarnaciji? Meni isto ovo malo zlokobno zvuči, sa svih strana svijeta. Jesu li Hrvati i vole li Šuška?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 14 ruj 2024, 12:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59790 Lokacija: DAZP HQ
|
Salivator je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: :zubati
71 učenik u ZHŽ se vratio iz inozemstva ove godine (!!), najviše iz Njemačke, Hrvatske, Austrije i Irske:
Povećanje broja prvašića u odnosu na prošlu godinu. Ovo je prigoda za jednu od duduovih nadahnjujućih pjesmica Hrvatska je temelj ukopala Herceg-majka najboljega sina dala Najžešća je hrvatska postava Od Široka preko Tomislava Muslimani bolje da vas nema Hrvat se za Herceg-Bosnu sprema
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|