|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 41 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Srpsčanin
|
Naslov: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 12:38 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7139 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Aspirinu,Lebovskom,Rutineru,Miru u Svijetu,Amidži,Turbotakiji i ostalima sa željama za uspjeh na striktno ličnom ili privatnom planu koji nema veze sa politikom.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 12:41 |
|
|
.::čestitam Ramazanski Bajram. Bajram Šerif Mubarek Olsun
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 12:43 |
|
|
Ja čestitam samo lahganiniju. Ostalim neću da čestitam jer su loši ljudi koji mrze Srbe.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 12:43 |
|
|
"Bajram šerif mubarek olsun" muslimanskim članovima foruma, koji su se pokazali najučtiviji. Nikada ni jedne ružne riječi od njih. Sve pohvale i da u zdravlju i veselju proslavite svoj praznik.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 12:51 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
novovrijeme je napisao/la: Ja čestitam samo lahganiniju. Ostalim neću da čestitam jer su loši ljudi koji mrze Srbe. Dodajem i DrMahgu u čestitke.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 12:54 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ja čestitam samo lahganiniju. Ostalim neću da čestitam jer su loši ljudi koji mrze Srbe. ..panbas lipo da si primjetio da ne mrzim srbe nisi ti tako ograničen kolika je percepcija na forumu ..
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 13:13 |
|
|
Sad sam prelistao temu Sretan Uskrs i nijedan upis ove godine od strane muslimana, u duhu njihove vjere
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 13:14 |
|
|
Sretan petak muslimanima, neka im ovaj kalendar bude veseo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 13:15 |
|
|
laganini je napisao/la: .::čestitam Ramazanski Bajram. Bajram Šerif Mubarek Olsun Napisi nam nesto o muslimanskim obicajima za danasnji dan, ja ne znam nizajedan.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 13:28 |
|
|
Citiram: "obiljezavaju, oznacajavaju, spominju...praznik".
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 13:31 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Svim muslimanima ...Bajram Šerif Mubarek Olsun
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 13:34 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: laganini je napisao/la: .::čestitam Ramazanski Bajram. Bajram Šerif Mubarek Olsun Napisi nam nesto o muslimanskim obicajima za danasnji dan, ja ne znam nizajedan. ..zar ne pratiš ni jedan medij..
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 13:45 |
|
|
Eno multikulti dama djeli baklave a nama cestita kalendar I kaze nam za kalasnjikov na vratim to nam je zbog milanovica moramo to shvatit,nije to nista osbno. Sretan Bajram
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 13:46 |
|
|
Sretan praznik svima koji danas slave . Tako oni čestitaju hrišćanima Vaskrs/Uskrs i Božić.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 13:48 |
|
|
laganini je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Napisi nam nesto o muslimanskim obicajima za danasnji dan, ja ne znam nizajedan. ..zar ne pratiš ni jedan medij.. Odgovaras pitanjem, znaci ne znas nijedan, mozda te i ne zanima
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 16:39 |
|
|
Sritan kalendar graDŽanima.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:12 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Sretan praznik svima koji danas slave . Tako oni čestitaju hrišćanima Vaskrs/Uskrs i Božić. Ko čestita? Čestitam tačno određeni praznik, reći samo praznik je glupo.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:13 |
|
|
laganini je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Napisi nam nesto o muslimanskim obicajima za danasnji dan, ja ne znam nizajedan. ..zar ne pratiš ni jedan medij.. Voli da se pravi glup. Sigurno pojeo tonu baklave prije nego je iz svoje pripizdine zdušio vani.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:16 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Sretan praznik svima koji danas slave . Tako oni čestitaju hrišćanima Vaskrs/Uskrs i Božić. Ko čestita? Čestitam tačno određeni praznik, reći samo praznik je glupo. Kad si vec potegao to pitanje... Je li u redu reci samo "Srecan Bajram"? Cestitao mi drug iz osnovne skole Vaskrs u nedelju, pa red je da mu uzvratim. Ajde budi fin kao sto si lep pa mi reci kako se pravilno cestita.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:19 |
|
|
Čestitam muslimanima povratak na normalan režim prehrane. Dakako i kalendar je, pa ne valja ni pretjerati sa alkoholom, no ako se ipak odlučite satrati istim, ostavite auto kod kuće
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:19 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ko čestita? Čestitam tačno određeni praznik, reći samo praznik je glupo. Kad si vec potegao to pitanje... Je li u redu reci samo "Srecan Bajram"? Cestitao mi drug iz osnovne skole Vaskrs u nedelju, pa red je da mu uzvratim. Ajde budi fin kao sto si lep pa mi reci kako se pravilno cestita. Pravilno je, trebaš poželjeti da dočekaju bolji i ljepši kalendar.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:23 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ko čestita? Čestitam tačno određeni praznik, reći samo praznik je glupo. Kad si vec potegao to pitanje... Je li u redu reci samo "Srecan Bajram"? Cestitao mi drug iz osnovne skole Vaskrs u nedelju, pa red je da mu uzvratim. Ajde budi fin kao sto si lep pa mi reci kako se pravilno cestita. Naravno da jeste. Sretan Bajram, Božić, Uskrs, Vaskrs, sasvim ok. Ko hoće da ukaže čast, može, a i ne mora originalno tipa Hristos Voskrese ili Bajram Šerif. No, sasvim dovoljna i ok je prva opcija.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kad si vec potegao to pitanje... Je li u redu reci samo "Srecan Bajram"? Cestitao mi drug iz osnovne skole Vaskrs u nedelju, pa red je da mu uzvratim. Ajde budi fin kao sto si lep pa mi reci kako se pravilno cestita.
Pravilno je, trebaš poželjeti da dočekaju bolji i ljepši kalendar. Da li bi nekom tako čestitao Bajram?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:25 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kad si vec potegao to pitanje... Je li u redu reci samo "Srecan Bajram"? Cestitao mi drug iz osnovne skole Vaskrs u nedelju, pa red je da mu uzvratim. Ajde budi fin kao sto si lep pa mi reci kako se pravilno cestita.
Naravno da jeste. Sretan Bajram, Božić, Uskrs, Vaskrs, sasvim ok. Ko hoće da ukaže čast, može, a i ne mora originalno tipa Hristos Voskrese ili Bajram Šerif. No, sasvim dovoljna i ok je prva opcija. Ok, blagodarim na objasnjenju. Bajram Serif i tebi.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Naravno da jeste. Sretan Bajram, Božić, Uskrs, Vaskrs, sasvim ok. Ko hoće da ukaže čast, može, a i ne mora originalno tipa Hristos Voskrese ili Bajram Šerif. No, sasvim dovoljna i ok je prva opcija. Ok, blagodarim na objasnjenju. Bajram Serif i tebi. Hvala iako nisam praktikant vjere. No, bitna je namjera.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|