HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 ruj 2025, 14:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1106 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Istočno Sarajevo
PostPostano: 24 lip 2025, 12:30 

Vrh

PostPostano: 24 lip 2025, 12:31 

Vrh

PostPostano: 25 lip 2025, 00:14 

lider30 je napisao/la:
Koliko su istina ova govorkanja da Hrvati iz drzavnih institucija sada vecinom idu u Istocno Sarajevo zivjeti u najam? Onda se ovi stanovi u Istocnom Sarajevu vecinom grade za najmove za Srbe i Hrvate iz ostatka BiH, koji rade po drzavnim institucijama, uredima, zavodima...?

Dosta je doselilo Hrvata iz federalnog Sarajeva u Istočno Sarajevo. Neki čak i iz Kiseljaka i Srednje Bosne. Ja jedino radi posla moram ići tamo. Inače da nađem približno sličan posao u Lukavici i za 100 - 150 KM manju platu nema dvojbe da bi ih išao više u grad. Možda jednom u 5 godina a ne vjerujem da bi i toliko otišao do grada.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2025, 22:53 

lider30 je napisao/la:
Stanovi još dosta jeftiniji od federalnog Sarajeva, a faktički prvo predgrađe Sarajeva. Ne vjerujem da će se takav disbalans cijena i dalje održati.

Hoce
Jednostavno jer nemas pogodnosti koje ti grad pruza, a jos zivis u drugom entitetu.

I sto su dalji buduci stanovi od granice sa Gradom, cijena ce biti jos jeftinija, jer nemas nikakvog javnog prevoza.

Vrh

PostPostano: 20 kol 2025, 09:01 

Lutorčina je napisao/la:
lider30 je napisao/la:
Koliko su istina ova govorkanja da Hrvati iz drzavnih institucija sada vecinom idu u Istocno Sarajevo zivjeti u najam? Onda se ovi stanovi u Istocnom Sarajevu vecinom grade za najmove za Srbe i Hrvate iz ostatka BiH, koji rade po drzavnim institucijama, uredima, zavodima...?

Dosta je doselilo Hrvata iz federalnog Sarajeva u Istočno Sarajevo. Neki čak i iz Kiseljaka i Srednje Bosne. Ja jedino radi posla moram ići tamo. Inače da nađem približno sličan posao u Lukavici i za 100 - 150 KM manju platu nema dvojbe da bi ih išao više u grad. Možda jednom u 5 godina a ne vjerujem da bi i toliko otišao do grada.

Jašta, niko od vas tako ne ide, samo eto ako morate na posao.
A i to je ono samo što radite u institucijama, jel tako?
Al eto da pretpostavimo da ne lažeš, što ne bi išao?
Mrzak ti Teheran?

Vrh

PostPostano: Jučer, , 00:09 

Zašto bih išao u sredinu koja će me automatski diskreditovati radi imena. Sarajlije jednostavno ne trpe drugačijeg od sebe a slična je i Lukavica samo u manjoj mjeri.Vidio,upoznao ima divnih ljudi ali ta sredina nije za mene. Previše je tu ekstremnog razmišljanja nebitno da li je riječ o politici,sportu,običnim životnim pitanjima ...itd ja se tu ne snalazim i ne pripadam. Da imam prilike radi posla preći u Lukavicu sutra bih otisao,a Sarajevo bi me vidjelo i ja njega tek 2040.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1106 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: