|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 60 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Betandwin
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 03 sij 2010, 14:49 |
|
|
ko što sam i mislio , nemate odgovora i ovaj topic cu vam nabit na nos svaki put kad počnete palamudit bez veze svoje zlurade komentare o necemu sto nemate pojma niti ste vidjeli i u sta se ne razumijete
pozdrav svima i neka drugi put promisle prije no sto bez argumenata pocnu tipkati nesto o necemu sto nikad vidjeli niti culi osobno nisu
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 03 sij 2010, 15:18 |
|
|
Nemamo tramvaj - a pored 3 vozila ne znam ni tko bi ga koristio? 1 KM karta Imamo Dolby surround THX kino i to u Busovači! 4 KM karta Imamo i asfalta. 17 KM/m2 Imamo još puno toga,da ne nabrajam,ali...
Osjećaj da si u hrvatskom kraju - neprocjenjiv !!
Vaš MASTERCARD...
|
|
Vrh |
|
 |
kikx_sb
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 03 sij 2010, 16:51 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Nemamo tramvaj - a pored 3 vozila ne znam ni tko bi ga koristio? 1 KM karta Imamo Dolby surround THX kino i to u Busovači! 4 KM karta Imamo i asfalta. 17 KM/m2 Imamo još puno toga,da ne nabrajam,ali...
Vaš MASTERCARD... muy bien... 
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
 |
Betandwin
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 03 sij 2010, 19:16 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Nemamo tramvaj - a pored 3 vozila ne znam ni tko bi ga koristio? 1 KM karta Imamo Dolby surround THX kino i to u Busovači! 4 KM karta Imamo i asfalta. 17 KM/m2 Imamo još puno toga,da ne nabrajam,ali...
Vaš MASTERCARD... jedino vam još preostaje da prodajete čisti hrvatski zrak nama koji smo ga željni , nešto poput ovoga 
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 03 sij 2010, 19:23 |
|
|
Evo jeftinog svinjskog pršuta, a nije lijanovićev, sušenog na čistoj rvatskoj Buri, uz bidon vina i livanjskog sira, ali to nema cijene.
...za sve ostalo je Mastercard...
|
|
Vrh |
|
 |
goLLe
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 03 sij 2010, 19:48 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
|
Betandwin je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Zato što na potpuno isti način kao ekstremni Muslimani napadaš Hercegovinu, sve je to i dalje produkt ratne propagande tipa "mi raja protiv seljačina", eto ti sad Arzije i raje, jebli te oni Imaš topic o Hercegovini, imaš topic sa sadržajima, slikama pa se lijepo informiraj. hajde seljačino predstavi svoje mjesto , vidim da znaš pljuvati na nešto što nerazumiješ i nikad nisi vidio , pa ti lijepo pružam priliku da nam pokažeš šta to nudi tvoje mjesto tu si svoj na svom , pa izvoli ... To je ta famozna kultura žitelji "glavnog" nam grada. Kažeš Hercegovina nedirnuta ostala u ratu? Kako te stid nije ?
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
 |
Betandwin
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 03 sij 2010, 19:52 |
|
|
mislio sam na hercegovinu zapadnu , naravno da je mostar sjeban,nego riječ je o drugim mjestima u hercegovini koja rata nisu vidjela ..eto da se popravim
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 03 sij 2010, 19:59 |
|
|
Betandwin je napisao/la: mislio sam na hercegovinu zapadnu , naravno da je mostar sjeban,nego riječ je o drugim mjestima u hercegovini koja rata nisu vidjela ..eto da se popravim ...i šta sa tim selima koja "rata nisu vidjela", a stanovnici im ostali od Vukovara do Dubrovnika? Ne vagaj i ne omalovažavaj, ako ne znaš pitaj da znaš da se rat ne gleda samo iz tvog solitera...
|
|
Vrh |
|
 |
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 03 sij 2010, 20:01 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 13:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Betandwin je napisao/la: mislio sam na hercegovinu zapadnu , naravno da je mostar sjeban,nego riječ je o drugim mjestima u hercegovini koja rata nisu vidjela ..eto da se popravim Široki nije vidio razaranja? Čapljina, Stolac...? Neinformiran si i zlonamjeran.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 03 sij 2010, 20:09 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
PCM je napisao/la: Ma ok , ja bi jednako onako reagirao na izdrkavanja po "meni" kao što je on reagirao na izdrkavanja na ovom forumu po Sarajevu. Ja se ne obazirem previše na to , odnosno jednom prilikom samo kad je pokrenut onaj topic fol "u Sarajevo skoro pa i nije bilo rata" ilitiga "Sarajevo tehnički nije bilo pod opsadom" ili kako li se već zvalo ...
Tako se samo ispada neozbiljan , a na kraju krajeva potpuno je pokvareno i bezobrazno apropos svih mrtvih takvo što lupit , jer za Sarajevo su i na kraju krajeva ginuli i Hrvati ... NAravno treba spomenuti da su ga ti isti Hrvati uz ostale i od samih početaka gradili , tako da ne vidim svrhu u tome da se svako malo netko tu redovito posere po Sarajevu .
Po političkom Sarajevu ću se prvi posrat ja koji sam rođeni Sarajlija i to svaki put. Al dovodit čitav grad u kontekst kokošinjca , šabana , vehabija i primitivaca je maliciozno i meni neprihvatljivo (mogu mislit kako je tek onima koji tamo actually žive). Odnosno - kenjat po Sarajevu koje je vjerovatno grad sa najjačom urbanom tradicijom u BIH je glupo i smiješno. Znam da stvari ni izbliza nisu više kao nekad i da je to danas drugi grad (što je jasno svakom tko pogleda "krvnu sliku" grada) , al opet treba imat neke mjere , u protivnome se uistinu ispada smiješan ...
SA ima i događanja i muzeje i stadione i olimpijski je grad i uistinu je veliki grad odnosno "metropola" u BIH okvirima. Na kraju krajeva ne trebam se pozivat na sve "poznate Sarajlije" od Nobleovaca do Oscarovaca , niti trebam spominjat sve književnike , sportaše , glazbenike ... Najkraće rečeno nazvat Sarajevo kasabom je potpuno deplasirano. Nazvat politčko Sarajevo kasabom potpuno je točno s druge strane, al koliko sam shvatio ovdje se ipak radi o Sarajevu(gradu) a ne o Sarajevu (politici). Slažem se s ovim razmišljanjem i mislim da bismo ga svi skupa mogli uzeti kao sasvim solidan zaključak na ovu temu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 03 sij 2010, 20:10 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: Betandwin je napisao/la: mislio sam na hercegovinu zapadnu , naravno da je mostar sjeban,nego riječ je o drugim mjestima u hercegovini koja rata nisu vidjela ..eto da se popravim Široki nije vidio razaranja? Čapljina, Stolac...? Neinformiran si i zlonamjeran. Neinformiran.Zato smo mi tu da podijelimo informacije.
|
|
Vrh |
|
 |
Betandwin
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 03 sij 2010, 20:17 |
|
|
dobro ba , sve je to pičkin dim za rat u Mostaru i Sarajevu , da je meni bilo preživjet rat u Čapljini od mjesec dana i antika ,eto vam sad ...ajd nije to ni bitno ,izrečeno je u kontekstu razvoja sredine koja čestito nije osjetila ratna dejstva
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 07 sij 2010, 10:26 |
|
|
Betandwin je napisao/la: u koji muzej se može svratiti pa nešto vidjeti o povjesti ? Franjevački muzej na Humcu.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 07 sij 2010, 11:21 |
|
|
tema je promašena. niti jedan grad u bih se ne može uspoređivati sa sarajevom jer je sarajevo ipak glavni grad i grad u kojega su desetljećima da ne kažem još duže, nauštrb drugih sredina ulagani veliki novci. naravno da po tome mora biti u prednosti. ali ako je npr. sarajevo trideset puta veći grad od npr. širokog brijega ne bih rekao da je trideset puta kulturno razvijeniji. usotalom betandwin je tipičan primjer kulture i razvitka sarajeva. džaba i sveučilište i koncerti i kina, džaba festival i tramvaj kad mu je svaka druga riječ seljo, čobani, ove, asfalt.... jadan je grad kojemu u zaštu ustaje lumpenproleter malograđanskog pedigrea koji po nekulturi i primitivizmu debelo nadmašuje sve seljake i seljačine koji su se eventualno pojavili ovdje. vjerojatno niskog obrazovanja i s odnosnom prema svim tim kulturnim institucijama kao odnosom prema građevinama pored kojih prolazi, uz čije zidove igra ćize-blize ili u trenucima polumraka istovara svoj izlučevinski kapacitet. upravo nedostatak i najmanje kulture i obrazovanja kod njega stvara dubok kompleks protiv čijeg djelovanja se brani na način da sve živo oko sebe proziva i vrijeđa s nekom rasističkom urbanom nadmoći iako je od pojma urbano udaljen koliko i mili mu grad od istinski tolerantne sredine. male sredine dakle nemaju toliku kulturnu ponudu ali barem imaju ono što betandwin nema. mogućnost svojim stanovnic9ima ponuditi koliko-toliko mentalno zdravu sredinu. pri tome je markan u vitezu potpuno izjednačen s betandwinom u sarajevu. prvi bi rado uživao u nekoj kuturnoj pripredbi mogućnosti, nažalost zbog objektivnih razloga ih je malo. betandwinu je sve, s druge strane ponuđeno ali on i pored kazališta i muzeja prolazi ko pored turskog groblja jer jebeš kulturu kad nema seljaka da im je nabijaš na nos i kad je u kafani raja pa uz sarajevsko pivo i zvuke dine merlina nabacivat koju trebama.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 07 sij 2010, 16:09 |
|
|
Gdje da podjem o Banjaluci??? Ajdemo sa kanjonom Vrbasa..  ..raftingom..  .pa ce mo se spustit do Sehera odnosno danasnjih "srpskih" toplica..Jos iz Rimskog doba poznatog ljecilista i izvora ljekovite vode..  Obveza je posjetit samostan Trapista i probat sir..  A ne prosetati Kastelom ili pored njega..greska  Takodjer ne otici na Sehitluke (danas Banj brdo) na izlat i pogledat BL, veliki propust  Zelite se okupati u gradu, skoro pa u centru, ima Akvana u Boriku..  .pomoliti se.. u katedralu  U kupovinu  Prosetati gradom..  Parkovima.. 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Betandwin
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 08 sij 2010, 15:02 |
|
|
ova vam je gospodska ista Ferhadija uSarajevu , čak imate i zanatski , nešto poput Baščaršije ..fina je B Luka
|
|
Vrh |
|
 |
Betandwin
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 08 sij 2010, 15:11 |
|
|
caporegime je napisao/la: ali ako je npr. sarajevo trideset puta veći grad od npr. širokog brijega ne bih rekao da je trideset puta kulturno razvijeniji. usotalom betandwin je tipičan primjer kulture i razvitka sarajeva. džaba i sveučilište i koncerti i kina, džaba festival i tramvaj kad mu je svaka druga riječ seljo, čobani, ove, asfalt.... . veze ti s mozgom nemaš . tipičan si primjer provincijalca koji zavidi ljudima koji žive i rade u velikom gradu , baš si PAPAK što bi rekli kod nas
|
|
Vrh |
|
 |
Juraj
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 30 sij 2010, 01:46 |
|
|
Betandwin, fakat ne znam sta ti hoces postici, svatko tko se javi na temu ti je seljak, papak, zaostao i slicno? Daj mi reci jesi ti nekada maknuo dalje od Sarajeva? Jesi vidio svijeta, kultura, civilizacije? Furas se na grad sa jebenih 300 i kusur tisuca ljudi, posjeti milionske gradove, kao London, Milano, Berlin, Pariz, Barcelona, Prag, Moskva i ostale, pa onda pricaj sta je grad sa sadrzajem, kulturom, civilizacijom i tvojim dragim "asvaltom", jer i po njemu ocito u opankama hodas! Ah zaboravi, nisi ti maknuo preko granica, jebe te viza! Sorry zaboravi 
|
|
Vrh |
|
 |
Betandwin
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 30 sij 2010, 18:56 |
|
|
jure promašio si totalno , pališ ko golf dizel na Bjelašnici ... jest treba mi viza za Tunguziju , pošto tebi ne treba , daj malo opiši kako je ?
|
|
Vrh |
|
 |
Sultan
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 30 sij 2010, 21:54 |
|
|
caporegime je napisao/la: tema je promašena. niti jedan grad u bih se ne može uspoređivati sa sarajevom jer je sarajevo ipak glavni grad i grad u kojega su desetljećima da ne kažem još duže, nauštrb drugih sredina ulagani veliki novci. naravno da po tome mora biti u prednosti. ali ako je npr. sarajevo trideset puta veći grad od npr. širokog brijega ne bih rekao da je trideset puta kulturno razvijeniji. usotalom betandwin je tipičan primjer kulture i razvitka sarajeva. džaba i sveučilište i koncerti i kina, džaba festival i tramvaj kad mu je svaka druga riječ seljo, čobani, ove, asfalt.... jadan je grad kojemu u zaštu ustaje lumpenproleter malograđanskog pedigrea koji po nekulturi i primitivizmu debelo nadmašuje sve seljake i seljačine koji su se eventualno pojavili ovdje. vjerojatno niskog obrazovanja i s odnosnom prema svim tim kulturnim institucijama kao odnosom prema građevinama pored kojih prolazi, uz čije zidove igra ćize-blize ili u trenucima polumraka istovara svoj izlučevinski kapacitet. upravo nedostatak i najmanje kulture i obrazovanja kod njega stvara dubok kompleks protiv čijeg djelovanja se brani na način da sve živo oko sebe proziva i vrijeđa s nekom rasističkom urbanom nadmoći iako je od pojma urbano udaljen koliko i mili mu grad od istinski tolerantne sredine. male sredine dakle nemaju toliku kulturnu ponudu ali barem imaju ono što betandwin nema. mogućnost svojim stanovnic9ima ponuditi koliko-toliko mentalno zdravu sredinu. pri tome je markan u vitezu potpuno izjednačen s betandwinom u sarajevu. prvi bi rado uživao u nekoj kuturnoj pripredbi mogućnosti, nažalost zbog objektivnih razloga ih je malo. betandwinu je sve, s druge strane ponuđeno ali on i pored kazališta i muzeja prolazi ko pored turskog groblja jer jebeš kulturu kad nema seljaka da im je nabijaš na nos i kad je u kafani raja pa uz sarajevsko pivo i zvuke dine merlina nabacivat koju trebama. Da ti jarane nisi onaj japanski vojnik što je 1972. pronađen na nekom pustom otoku u pacifiku i koji je mislio da rat još nije završio??? Ili si ti na nekom drugom otoku i još te nisu pronašli??? 
|
|
Vrh |
|
 |
DarthCroat
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 31 sij 2010, 02:56 |
|
|
Džaba im svi ti muzeji,kina i drugi sadržaji,kad većina Sarajlijan nema ni za ,,hljeb'' a ne da bi i zadnju marku potrošili na kulturu. Primitivne kamenjarske seljačine ulažu u biznis od čega dobro žive,dok urbane Sarajlije ulažu u džamije. Jedan Vitez,malo hrvatsko mjesto,ljudi iz rata uložili i izgradili masu poslovnih objekata,dok su u susjednom Travniku uložili u izgradnju džamija. Lako je sada Sarajevu se kočoperit kada se iz svih djelova BiH novci sljevaju u Sarajevo,ali vidjet ćemo kakva će metropola biti Sarajevo kada ostanu sami.
Jedan Zagreb i Beograd su se udvostručili iz rata,dok Sarajevo ima stanovnika manje nego prije rata. I nije poanta u tome što je Sarajevo bilo,nego što će ono biti,jer Sarajevo i što ima da u njemu vrijedi,nisu napravili Bošnjaci,nego Turci,Austrougari i na kraju Jugoslavija. Za sve ove godine jedino vrijedno što su Bošnjaci napravili je Avazov neboder i pregršt džamija. Sarajevo će od jednog lijepog grada,za par decenija postati balkanski Bejrut. Iskreno im želim da im Vehabije zagospodare cijelim gradom. Jebeš državu kojoj je omjer zaposlenih i nezaposlenih gotov jednak,a da nije krajeva sa primitivnim seljačinama,taj bi omjer bio još porazniji u korist nezaposlenih. Dok Hercegovci i Hrvati iz drugih krajeva rade,Bošnje se mole Alahu da im nešto padne s neba,jer ta raja nije naučila raditi,nego očekuje da će kao i za vrijeme Turske kršćanski kmetovi raditi za njih.
Ma slušaj,nije važno koliko je koji kraj primitivan i zaostao,važno je da ni najzaostaliji naš kraj ne želi imati ama baš ništa sa vama urbanima i naprednima.Ostavite vi nas na miru a vi uživajte i gradite što znate u toj vašoj findžan državi.
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 31 sij 2010, 09:07 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26312 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pa jeste, sve ono čime se autor ove teme diči, sve ono izgrađeno jeste izgrađeno uglavnom od novaca cijele BiH, a velikim dijelom i ex SFRJ (npr Olimpijada). To je isto kao da trojica braće daju pola svoje plaće četvrtom bratu koji kupi onda odijelo od 5000 maraka i onda zeza ovu trojicu što su ružno obučeni. A što to ima Sarajevo u pogledu kulture? Ima pokoje kino i kazalište, Sarajevo film festival, Sarajevsku zimu, koncert Željka Samardžića... uglavnom za jedan glavni grad jedne europske "države" jad i bijeda koja nigdje ne postoji.
Jedna npr Čapljina ima međunarodne karnevale a Sarajevo ne, ili kino u kojem se prikazuju filmovi prije nego u Sarajevu. Široki, Ljubuški imaju jače sportske predstavnike nego veliko Sarajevo..., procenat internet priključaka, broj automobila, telefonskih priključaka itd, pa do banalnih stvari, npr mažoretsku scenu koja je jača u pojedinih hrvatskim selima nego u SA. Sve je to ono po čemu se Sarajevo ne može mjeriti sa većinim hrvatskih mjesta u BiH a o hrvatskim selima po HR da i ne govorimo. Inače, sarajevu svaka čast, volim ja otići tamo, ipak je to i moj rodni grad. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Betandwin
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 31 sij 2010, 10:39 |
|
|
jeste tako je , ajd nesto drugo tipkajte , a ne na temi od prije dva mjeseca ...
|
|
Vrh |
|
 |
DarthCroat
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 31 sij 2010, 12:58 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pa jeste, sve ono čime se autor ove teme diči, sve ono izgrađeno jeste izgrađeno uglavnom od novaca cijele BiH, a velikim dijelom i ex SFRJ (npr Olimpijada). Jedan puta je onaj šarlatan Mesić rekao kako mu je neprihvatljivo da se R Srpska odvoji,jer je u bivšoj Jugoslaviji kroz fondove za nerazvijena područja u koje su Hrvatska i Slovenija najviše izdvajale,Hrvatska uložila silna sretstva za nerazvijena područja BiH,a ne nekakve R.Srpske,što je i istina. Bosna je oduvjek bila kao mezimče u svim sustavima i državama osim u Kraljevini Jugoslaviji a i dan danas žive na račun međunarodnih financijskih infuzija. Nije Bošnjama toliki strah od raspada Bosne,koliko im je strah što će se jednom napokon morati brinuti sami za sebe,bez da žive na tuđoj grbači.
|
 |
Sultan
|
Naslov: Re: Šta nam to drugi gradovi u Bosni i Hercegovini imaju za ponuditi? Postano: 31 sij 2010, 16:32 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pa jeste, sve ono čime se autor ove teme diči, sve ono izgrađeno jeste izgrađeno uglavnom od novaca cijele BiH, a velikim dijelom i ex SFRJ (npr Olimpijada). To je isto kao da trojica braće daju pola svoje plaće četvrtom bratu koji kupi onda odijelo od 5000 maraka i onda zeza ovu trojicu što su ružno obučeni. A što to ima Sarajevo u pogledu kulture? Ima pokoje kino i kazalište, Sarajevo film festival, Sarajevsku zimu, koncert Željka Samardžića... uglavnom za jedan glavni grad jedne europske "države" jad i bijeda koja nigdje ne postoji.
Jedna npr Čapljina ima međunarodne karnevale a Sarajevo ne, ili kino u kojem se prikazuju filmovi prije nego u Sarajevu. Široki, Ljubuški imaju jače sportske predstavnike nego veliko Sarajevo..., procenat internet priključaka, broj automobila, telefonskih priključaka itd, pa do banalnih stvari, npr mažoretsku scenu koja je jača u pojedinih hrvatskim selima nego u SA. Sve je to ono po čemu se Sarajevo ne može mjeriti sa većinim hrvatskih mjesta u BiH a o hrvatskim selima po HR da i ne govorimo. Inače, sarajevu svaka čast, volim ja otići tamo, ipak je to i moj rodni grad. :) Citat: A što to ima Sarajevo u pogledu kulture? Ima pokoje kino i kazalište, Sarajevo film festival, Sarajevsku zimu, koncert Željka Samardžića... uglavnom za jedan glavni grad jedne europske "države" jad i bijeda koja nigdje ne postoji. Ma 'ta će to, bitno je da u glavnom gradu ima 300 000 bošnja Citat: Jedna npr Čapljina ima međunarodne karnevale To ti je samo za đecu Citat: kino u kojem se prikazuju filmovi prije nego u Sarajevu Reci mi koji si to ti zadnji film gledao u kinu u Sarajevu? Citat: Široki, Ljubuški imaju jače sportske predstavnike nego veliko Sarajevo Pa ne može ni Sarajevo uvijek biti prvo  Znaš kao kod nas u državi ide, malo mi, malo vi, malo onomoni Citat: procenat internet priključaka, broj automobila, telefonskih priključaka Neznam odakle si izvadio te svoje podatke, al ti mogu reći da grad Sarajevo trenutno ima više stanovnika nego što ima ukupno hrvata u čitavoj BiH Citat: mažoretsku scenu koja je jača u pojedinih hrvatskim selima nego u SA 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|