|
|
Stranica: 25/28.
|
[ 694 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 00:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ma neeeee...gdje bi mi to mislili. Što si se nasadio na ovoj temi na Srbe i istočno Sarajevo kad Komšića biraju u muslimanskom Sarajevu ? A musliman, reci ti nama.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bora
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Ma neeeee...gdje bi mi to mislili. Što si se nasadio na ovoj temi na Srbe i istočno Sarajevo kad Komšića biraju u muslimanskom Sarajevu ? A musliman, reci ti nama. Zbog čega sam se nasadio više na njih? Eto, mislim da nam Bošnjaci, jadan, mali narod nabijen u tri enklave nije nikakva prijetnja i politički neprijatelj, barem ne većine Hrvata, da mislim da je, onda bi se nasadio na njih.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:04 |
|
|
Bora je napisao/la: BBC je napisao/la: Ma neeeee...gdje bi mi to mislili. Što si se nasadio na ovoj temi na Srbe i istočno Sarajevo kad Komšića biraju u muslimanskom Sarajevu ? A musliman, reci ti nama. Zbog čega sam se nasadio više na njih? Eto, mislim da nam Bošnjaci, jadan, mali narod nabijen u tri enklave nije nikakva prijetnja i politički neprijatelj, barem ne većine Hrvata, da mislim da je, onda bi se nasadio na njih. To je krivo i nije istina. Zašto opet lažeš musliman ? Reci ti nama.
|
|
Vrh |
|
|
Bora
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:08 |
|
|
BBC je napisao/la: Bora je napisao/la: Zbog čega sam se nasadio više na njih? Eto, mislim da nam Bošnjaci, jadan, mali narod nabijen u tri enklave nije nikakva prijetnja i politički neprijatelj, barem ne većine Hrvata, da mislim da je, onda bi se nasadio na njih.
To je krivo i nije istina. Zašto opet lažeš musliman ? Reci ti nama. Što je krivo?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:10 |
|
|
Da su Hrvatima u Varti trenutno Srbi veći neprijatelji od muslimana. To znaju svi Hrvati da nije istina i zašto uopće probaš sa takvim ublehama. Takvim pristupom Hrvati samo više mrze muslimane i imaju pravo, lažove i prevarante nitko ne voli.
|
|
Vrh |
|
|
Bora
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:16 |
|
|
BBC je napisao/la: Da su Hrvatima u Varti trenutno Srbi veći neprijatelji od muslimana. To znaju svi Hrvati da nije istina i zašto uopće probaš sa takvim ublehama. Takvim pristupom Hrvati samo više mrze muslimane i imaju pravo, lažove i prevarante nitko ne voli. Možda u BiH nisu, ali globalno gledano jesu, ne žive Srbi i Hrvati samo u BiH, žive i drugdje gdje je odnos snaga i političkih odnosa sasvim drugačiji. Ako ne znaš, Srbija i Hrvatska se tuže za genocid pred međunarodnim sudom, Srbijom vladaju konvertirani četnici, a na povratku Šešelja se očekuje stotine tisuća ljudi, a u Hrvatskoj su na vlasti politički, anacionalni jugoslaveni koji se još uvijek bave udbašima i titom, umjesto da se brinu za nacionalne interese. Kad mi netko kaže da su Bošnjaci opasniji po Hrvatsku i Hrvate od Srba, meni je to neozbiljno i smiješno. A što se tiče Hrvata u BiH, naravno da su tu odnosi malo drugačiji jer su Srbi svoje Hrvate počistili po Posavini i okolici Banja Luke pa ih zaboli. Vi ste im samo još jedan dodatan alat za razjebavanje Bošnjaka koji im dobro dođe. Niste nikakvi prijatelji, to imajte na umu, odnosno to ti imaj na umu. Ne kažem da ne postoji opasnost od Bošnjaka, ali kako vidim da ste na njih napeti ko puške, nema smisla da upozoravam.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:18 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Bora je napisao/la: Zbog čega sam se nasadio više na njih? Eto, mislim da nam Bošnjaci, jadan, mali narod nabijen u tri enklave nije nikakva prijetnja i politički neprijatelj, barem ne većine Hrvata, da mislim da je, onda bi se nasadio na njih.
To je krivo i nije istina. Zašto opet lažeš musliman ? Reci ti nama. Stvarno i men' se čini da je Bošnjak.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:21 |
|
|
Kako je moguće da jedan musliman na forumu laže kao svi Srbi na forumu zajedno. Fenomen za socioloških studija, ili bolje za psihijatrije.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:23 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
storaB je napisao/la: Pale Pa šta onda hoćete da kažete sad što mi džamije pravimo. Eno dvije u Zvorniku sad ta u Palama. Znači samo Hrvati oskudijevaju. Hajmo Hrvati znam da možete gradite multietničku BiH.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:24 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako je moguće da jedan musliman na forumu laže kao svi Srbi na forumu zajedno. Fenomen za socioloških studija, ili bolje za psihijatrije. Koji se k'tome predstavlja da je Hrvat. Jebo lud zbunjenog.
|
|
Vrh |
|
|
Bora
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:45 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako je moguće da jedan musliman na forumu laže kao svi Srbi na forumu zajedno. Fenomen za socioloških studija, ili bolje za psihijatrije. Nisam ti ja kriv što si islamofob i srbofil pa ti se svugdje pričinjavaju Muslimani i Bošnjaci. Prije bi rekao da si ti za psihijatriju.
|
|
Vrh |
|
|
Bora
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:46 |
|
|
korrisnik je napisao/la: BBC je napisao/la: To je krivo i nije istina. Zašto opet lažeš musliman ? Reci ti nama.
Stvarno i men' se čini da je Bošnjak. Vi Bosanci ste uvijek malo tupasti bili pa vam se svašta čini. Bitno je da nisi zlonamjeran i zatucan kao ovaj poviše.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:47 |
|
|
Osmanaga, jesi za kaHvu ?
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:48 |
|
|
BBC je napisao/la: Osmanaga, jesi za kaHvu ? Evo makhsuz da zapostim.
|
|
Vrh |
|
|
Bora
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:49 |
|
|
BBC je napisao/la: Osmanaga, jesi za kaHvu ? Nisam Jovane, može jedno Jelen pivo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:50 |
|
|
Možeš sad iftariti. Malo se bolje laže i ublehari kad je trbuh pun.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:51 |
|
|
Bora je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Stvarno i men' se čini da je Bošnjak.
Vi Bosanci ste uvijek malo tupasti bili pa vam se svašta čini. Bitno je da nisi zlonamjeran i zatucan kao ovaj poviše. Ti to vrijeđaš na regionalnoj osnovi A usput BBC je Austrijanac.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:52 |
|
|
BBC je napisao/la: Možeš sad iftariti. Malo se bolje laže i ublehari kad je trbuh pun. NE može svanuti prije zore.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:53 |
|
|
Iftariti, ublehariti. Čak se i rimuje, možete nešto od toga sklepati za himnu.
|
|
Vrh |
|
|
Bora
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 01:58 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Bora je napisao/la: Vi Bosanci ste uvijek malo tupasti bili pa vam se svašta čini. Bitno je da nisi zlonamjeran i zatucan kao ovaj poviše. Ti to vrijeđaš na regionalnoj osnovi A usput BBC je Austrijanac. Znaš da nisam. BBC je jedan paranoičan i tužan čovjek koji prije spavanja provjerava ima li ispod kreveta koji Musliman ili Bošnjak.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 02:00 |
|
|
Kako ove muslimančine klonovi znaju sve o meni a 2 dana na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Bora
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 02:03 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako ove muslimančine klonovi znaju sve o meni a 2 dana na forumu. Eto vidiš kako te ljudi brzo i lako prokuže. Drago mi je što te toliko smeta da jedan Hrvat ima drugačije mišljenje od tebe da ni podsvjesno ne želiš prihvatit da je riječ o Hrvatu, još iz Hrvatske pritom, a ne o Muslimanu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 13:03 |
|
|
Musliman, smrdiš. Prije akcije "Let's pretend we are Croats" se moraš istuširati.
|
|
Vrh |
|
|
Bora
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 13:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Musliman, smrdiš. Prije akcije "Let's pretend we are Croats" se moraš istuširati. Evo, 40 tisuća postova/upisa si napunio u 3 godine. Čestitam ti na statusu "no lifera" i paranoika. Treba to proslaviti kako priliči.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 02 srp 2014, 18:49 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8161 Lokacija: Republic of Srpska
|
korrisnik je napisao/la: storaB je napisao/la: Pale Pa šta onda hoćete da kažete sad što mi džamije pravimo. Eno dvije u Zvorniku sad ta u Palama. Znači samo Hrvati oskudijevaju. Hajmo Hrvati znam da možete gradite multietničku BiH. Mladiću, ne shvatam baš najbolje vašu komparaciju. Srbi grade od svojih para svoje svetinje, vi gradite od tudjih. Svetinja je svetinja, istinski poštujem i crkvu i katedralu i dzamiju. To što vi pretjerujete i na svakom ćošku gradite vjerske objekte je drugi par opanaka. Poređenja radi u opštini u kojoj Bošnjaka ima 15k ima 30 dzamija. Pale tj. njegova urbana zona ima oko 13k ljudi i u njoj 2 crkve. Uočavate razliku. Što se Hrvata tiče više od katedrala je bitno da se vrate tamo odakle su otjerani.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|