HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 sij 2025, 22:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1815 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 73  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: 07 vel 2015, 13:50 

Pougarci trebaju preuzet Jajce, masovno se prijaviti u opcinu Jajce, Dobretici su ionako nasi.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2015, 14:21 

korrisnik je napisao/la:
Bošnjaci - 17.380 (38,61%)
Hrvati - 15.811 (35,13%)
Srbi - 8.663 (19,24%)
Jugoslaveni - 2.496 (5,54%)
ostali, neopredijeljeni i nepoznato - 657 (1,48%)
Propo slučaj.

Prema podacima katolicke crkve u Jajcu, Dobreticima i Podmilacju,u te tri zupe, je bilo jedva 9000 Hrvata,2013.godine.
Nacelnik Bosnjak,vecina u skupstini su bosnjacki poslanici,vecina rodjenih Bosnjaci,vecina u OS Bosnjaci,vecina prvacica Bosnjaci,da ne govorim o vecinskiom bosnjackom kantonu,ili entitetu kao neki za grahovske Albanke udate za te Srbe :zubati .
Eto i taj novi zakon za elektroprivredu nije vise EPHB jedina koja moze prodavati struju u Jajcu..To je jos jedna prilika za dodatno preuzimanje istog.

HT Eronet 092-890-830
Za pomoc RS iz Srbije 2161
Srbija 1003
Hrvatska 060-90-11

Vrh

PostPostano: 07 vel 2015, 15:09 

ovo sa strujom nisam shvatio? kakve to veze ima s radnim mjestima u EPHZHB koja postoje u Jajcu? apsolutno nikakve.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2015, 15:42 

cakara je napisao/la:
njihov dio Mostara nebi ja diro...tudje nam ne treba
ovaj koridor do Jajca je totalna glupost, ko zna kome si kucu zakacio, kome kokosinjac, a kome bascu razrovo...dosta je bilo unistavanja gospodarski resursa :D
ako se vec bude islo na to, fino zaokruzit prostor opcine i amen...necemo valjda opet ratovat da ce nam opet koridori trebat, lakse onda tunele probijat, kud i kamo od metka sigurnije xD
tako je, hrvatska vojska je oslobodila Jajce, i Jajce u slucaju diobe ima da ostane u nasim rukama
Jajce primjer, da su Hrvati politicki neozbiljan narod, na izborima to se mora puno bolje

Nisi skužio.
Nije to karta trećeg. To je karta teritorija kojeg je HVO kontrolirao nakon Daytona.
Iz nekih područja smo se i dalje povlačili;
https://commons.wikimedia.org/wiki/File ... dayton.png
Kaj se tiče tuđeg, nek nam onda vrate Travnik, nećemo valjda davat nešto za ništa?
@Dudu, yup :zivili:

Vrh

PostPostano: 07 vel 2015, 20:32 

dudu je napisao/la:
ovo sa strujom nisam shvatio? kakve to veze ima s radnim mjestima u EPHZHB koja postoje u Jajcu? apsolutno nikakve.

Pa i ne mora da ima.Dovoljno je da pocnu placati struju svojoj firmi.Gubitak pola korisnika sigurno ce se osjetiti u toj firmi.Gdje pretpostavljam nema Bosnjaka.Ali nema veze.

HT Eronet 092-890-830
Srbija 1003
Hrvatska 060-90-11

Vrh

PostPostano: 08 vel 2015, 14:13 

nisam skonto na prvu, sori

to ostavili koridor za pocetak, da Bosnjaci ne pomlate Srbe, trebala tampon zona :zubati

sigurno da ce tim novim zakonom EP HZHB izgubit dio korisnika, a vjerovatno ce dio i dobit u drugim dijelovima BiH, vrime ce pokazat....koliko sam upoznat, nasa elektroprivreda ima najskuplju struju

Vrh

PostPostano: 08 vel 2015, 14:58 

cakara je napisao/la:
to ostavili koridor za pocetak, da Bosnjaci ne pomlate Srbe, trebala tampon zona :zubati
sigurno da ce tim novim zakonom EP HZHB izgubit dio korisnika, a vjerovatno ce dio i dobit u drugim dijelovima BiH, vrime ce pokazat....koliko sam upoznat, nasa elektroprivreda ima najskuplju struju

Tak nekak, iako ja više mislim da je to bilo potrebno da Muslimani ne ispuše Donji Vakuf :zubati:
Načelno, ako se srede cijene, ima naših i po Travniku, Varešu, Fojnici, Uskoplju, iza nekadašnjih crta fronta...

Vrh

PostPostano: 08 vel 2015, 16:53 

Jadan si ti ceha. Mladost ti prode u crtanju megalomanskih karata. Skini si europa universalis i crtaj do mile volje.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2015, 17:24 

Ceha je napisao/la:
cakara je napisao/la:

Tak nekak, iako ja više mislim da je to bilo potrebno da Muslimani ne ispuše Donji Vakuf :zubati:
Načelno, ako se srede cijene, ima naših i po Travniku, Varešu, Fojnici, Uskoplju, iza nekadašnjih crta fronta...

Sve je to slabo..Trecina Stoca,40 procenata Odzaka,vise od pola u Jajcu,Drvar,Glamoc,Bosansko Grahovo,o Capljini , Livnu ,Orasju i gradicu Zepcu da ne govorim.
Sa druge strane pitanje je da li ce ovi vasi uspjeti privuci Hrvate Sarajeva,Tuzle, Zenice ili Bihaca.Sve ostalo je jako slabo.

HT Eronet 092-890-830
Srbija 1003
Hrvatska 060-90-11

Vrh

PostPostano: 08 vel 2015, 17:31 

Amidza je napisao/la:
Jadan si ti ceha. Mladost ti prode u crtanju megalomanskih karata. Skini si europa universalis i crtaj do mile volje.

Poceo sam skupljati sve Cehine opstine koje bi napravio u BiH,uhvatio sam 20-ak.Cak u nekima nema nikoga po ovom popisu.A u mnogima uopste i nema Hrvata.Bili nekada.

HT Eronet 092-890-830
Srbija 1003
Hrvatska 060-90-11

Vrh

PostPostano: 09 vel 2015, 12:54 

Amidza je napisao/la:

A gle, vjerojatno sam prošao svijeta par puta više nego ti i napravio stvari o kojima ti možeš samo sanjati.
Probaj se maknuti iz svog malog sela, završi neku školu, faks, probaj neku žensku...
Ne visi samo po netu :)

Inače megalomanija?
To što je HVO držao u Daytonu?
Nekog očito žulja stvarna povijest u kojoj nema islama prije islama?

Vrh

PostPostano: 09 vel 2015, 12:57 

panteri je napisao/la:
Sve je to slabo..Trecina Stoca,40 procenata Odzaka,vise od pola u Jajcu,Drvar,Glamoc,Bosansko Grahovo,o Capljini , Livnu ,Orasju i gradicu Zepcu da ne govorim.
Sa druge strane pitanje je da li ce ovi vasi uspjeti privuci Hrvate Sarajeva,Tuzle, Zenice ili Bihaca.Sve ostalo je jako slabo.

Ti vaši ionako ne troše puno, više je to socijala :pepam
panteri je napisao/la:
Poceo sam skupljati sve Cehine opstine koje bi napravio u BiH,uhvatio sam 20-ak.Cak u nekima nema nikoga po ovom popisu.A u mnogima uopste i nema Hrvata.Bili nekada.

Daj primjer :D
Misliš nestajajuća sela kao Željezno polje i Begov Han ? :kava:

Vrh

PostPostano: 09 vel 2015, 14:52 

Ceha je napisao/la:
panteri je napisao/la:

Ti vaši ionako ne troše puno, više je to socijala :pepam
panteri je napisao/la:

Daj primjer :D
Misliš nestajajuća sela kao Željezno polje i Begov Han ? :kava:

Polako.Polako.Bice to. :zubati Ili mozda nova bosnjacka optina Odzak.Eto valjda me nece Robbie banovati.Zalozise za mene.
Ne lupetaj za socijalu.

HT Eronet 092-890-830
Srbija 1003
Hrvatska 060-90-11

Vrh

PostPostano: 09 vel 2015, 17:44 

panteri je napisao/la:
Polako.Polako.Bice to. :zubati Ili mozda nova bosnjacka optina Odzak.Eto valjda me nece Robbie banovati.Zalozise za mene.
Ne lupetaj za socijalu.

A di ćeš raditi općinu tamo kad ste svi u gradiću?
Ili u Stocu?
Oko džamije ? :)

Vrh

PostPostano: 09 vel 2015, 17:52 

Ceha je napisao/la:
panteri je napisao/la:
Ne lupetaj za socijalu.

Ili u Stocu?

Grad-opcina, opcina-grad.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2015, 20:38 

Amidza je napisao/la:
Ceha je napisao/la:
Ili u Stocu?

a cilo područje gradića u tu novu općinu?

pa koja je svrha te općine?
grad je multietničan,nema smisla komadat općinu Stolac na dvi općine od koje će jedna opet biti multietnična,i šta nakon toga,opet komadat grad-općinu na dva dijela

u Stocu je to teško,recimo u Novom Travniku je puno jenostavnije,diljenjen dobiješ dvi općine koje će imat debelu većinu nekog naroda!!

Vrh

PostPostano: 09 vel 2015, 21:09 

Amidza je napisao/la:
Ceha je napisao/la:
Ili u Stocu?

I to ekonomski ne može opstati...
A i nije cijeli grad nego pola...
To ti je kao da mi tražimo par nebodera u Sarajevu kao hr. općinu.
Imali bi čak i više stanovnika.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2015, 21:13 

Dalmatia je napisao/la:
Amidza je napisao/la:

grad je multietničan,nema smisla komadat općinu Stolac na dvi općine od koje će jedna opet biti multietnična,i šta nakon toga,opet komadat grad-općinu na dva dijela
u Stocu je to teško,recimo u Novom Travniku je puno jenostavnije,diljenjen dobiješ dvi općine koje će imat debelu većinu nekog naroda!!

Ma oni bi općinu u svakoj svojoj mahali, a Hrvatima ne bi dali općine nigdje.
Kad su za njih ekonomija i realnost strani pojmovi, oni žive u svojim islam prije islama vremenima...

Vrh

PostPostano: 09 vel 2015, 21:59 

Dalmatia je napisao/la:
Amidza je napisao/la:

Nije u tome poenta.Odzak ce biti bosnjacki.Cijela opstina.Vecina.Brojcano.Jednostavno Hrvatima to klizi.Ima milion razloga.Poplave,dugogodisnje iseljavanje,visok povratak Bosnjaka u grad.Nisu tu Bosnjaci toliko dobri koliko su Hrvat losi.I sve losiji.Ne sada.Ali za 10-ak godina.Vidjecemo.Cijela Posavina je takva.Za Hrvate.

HT Eronet 092-890-830
Srbija 1003
Hrvatska 060-90-11

Vrh

PostPostano: 09 vel 2015, 22:24 

panteri je napisao/la:
Nije u tome poenta.Odzak ce biti bosnjacki.Cijela opstina.Vecina.Brojcano.Jednostavno Hrvatima to klizi.Ima milion razloga.Poplave,dugogodisnje iseljavanje,visok povratak Bosnjaka u grad.Nisu tu Bosnjaci toliko dobri koliko su Hrvat losi.I sve losiji.Ne sada.Ali za 10-ak godina.Vidjecemo.Cijela Posavina je takva.Za Hrvate.

u OŠ je oko pola-pola.hrvata je više u općini i preloše stoje demografski,dok bošnjaci samo loše stoje al i manje ih je,i samo u gradu žive!

stvarno neznan i da na razini općine priđete 50% šta van to vridi kad vi samo u gradu živite,te se i vama smanjuje broj

za 10 godina pitanje je koliko će manje Odžak imat stanovnika,hrvate još uvik spašava povratak!!!

Orašje me ne brine,tamo je ionako skroz malo bošnjaka,koji žive u gradu.a hrvati su u gradu mladi i vitalni.i samo je pitanje vrimena kad ćemo i u gradu postat većina!!!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2015, 12:26 

Ja ne kužim čemu se vesele. Odžak je malen gradić, oni žive samo u njemu, što bi mogli tražiti novu općinu od 2 km2 ? :)
Općina ima neke granice, to su broj stanovnika, a bome i površina.
Smiju se Srbima za njihove općine od 50ak stanovnika, no Srbi će to vjerojatno ukinuti.
Pa bi Mujo i Haso iz viceva da se smijemo njima?
To je kao da Hrvati u Sarajevu proglase općinu u 3 zgrade. S time da bi bilo više stanovnika tamo =))

Vrh

PostPostano: 10 vel 2015, 14:57 

Dalmatia je napisao/la:
panteri je napisao/la:

u OŠ je oko pola-pola.hrvata je više u općini i preloše stoje demografski,dok bošnjaci samo loše stoje al i manje ih je,i samo u gradu žive!

stvarno neznan i da na razini općine priđete 50% šta van to vridi kad vi samo u gradu živite,te se i vama smanjuje broj

za 10 godina pitanje je koliko će manje Odžak imat stanovnika,hrvate još uvik spašava povratak!!!

Orašje me ne brine,tamo je ionako skroz malo bošnjaka,koji žive u gradu.a hrvati su u gradu mladi i vitalni.i samo je pitanje vrimena kad ćemo i u gradu postat većina!!!

Nema povratka.U pitanju je odlazak.Hrvata.
Za Orasje se slazem.Ali Odzaka kao opstina.Pitanje.
Jeste broj ucenika prosle godine bio skoro pola-pola.Sa blagom hrvatskom vecinom.Ali pad je ogroman u odnosu na proslu godinu.Vidjecemo.Valjda.
Poplave nisu pogodile grad Odzak.Ali zato jesu sva okolna hrvatska sela.

HT Eronet 092-890-830
Srbija 1003
Hrvatska 060-90-11

Vrh

PostPostano: 10 vel 2015, 15:43 

Smjesan je ovaj ceha. Svi prijedlozi o bosnjackim opcinama su "neodrzivi", dok svi prijedlozi su hrvatski prijedlozi o formiranju opcina s hrvatskom vecinom Jesu, beskompromisno. LOL

Vrh

PostPostano: 10 vel 2015, 18:06 

Amidza je napisao/la:
Smjesan je ovaj ceha. Svi prijedlozi o bosnjackim opcinama su "neodrzivi", dok svi prijedlozi su hrvatski prijedlozi o formiranju opcina s hrvatskom vecinom Jesu, beskompromisno. LOL

Zato što hrvatski prijedlozi nigdje ne uzimaju 2 zgrade u gradu, već imaš cijeli niz lokalnih sela.
Ajd molim te, reci mi gdje sam ja davao primjere kao ti; mahale u Odžaku, Stocu, dijelu Viteza, Livna....
Daj jedan jedini primjer.
Pa i plan one općine u Tuzli, koji je možda malo navučen, uzima niz od preko 20ak sela i ima više stanovnika nego sve tvoje općine skupa...
I ne ulazi u sam grad, iako u samom gradu ima Hrvata....
Amidžiću, ne s*ri :)

Vrh

PostPostano: 10 vel 2015, 18:34 

Amidza je napisao/la:

Ceha vas šamara i kida kao male majmunčiće ili svinja mastan džak, što bi se reklo, baš se vidi koliko vas iritiraju njegovi konstruktivni i argumentirani prijedlozi za teritorijalnim preustrojem u skladu s etničkim principom na mikrorazinama. :aleale

Samo naprijed Ceha! :clap

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1815 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 73  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: