|
|
Stranica: 15/37.
|
[ 921 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 15 lip 2013, 09:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ovaj grafikon sa kartom općine i tabelom je uradak Hrvatskog Informativnog Centra (HIC-a), i takav postoji za svaku općinu. Ovo je rađeno na osnovu detalja prikupljenih tijekom samog rata, a sve je objavljeno kasnih 90-tih, tako da je riječ o podacima starim 15-20 godina, ali je vrijednost u tome što je relativno pregledno i lako za razumjeti, iako su se od objave pojavili i potpuniji podaci za svaku općinu, stradale itd.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
fagus s.
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 15 lip 2013, 20:46 |
|
Pridružen/a: 02 stu 2010, 01:17 Postovi: 30 Lokacija: Tu i tamo ;)
|
g. Bobovac, Naravno da sam tražio izvor informacija, ne neki drugi izvor. Dakako, uvažavam svako mišljenje, ta u demokraciji smo. No, draža mi je istina (čitaj: argument). Prenio si postojeći članak i ispod istog dao svoje opservacije i primjedbe, ali nisi naveo mjesto preuzimanja. Žišku. Usput, i sam sam bio unutar ove brojke "10.000", pa se utvaram da sam nešto vidio tih dana, da nešto znam. I pogled na rodno selo s Krajčića (čitaj Kra'čića) - kako gori. No, neću o doživljajima, da nezamaram. Za nostalgiju je zadužen Anto Majstorović (izvor: http://www.kraljeva-sutjeska.com/portal/ ). Meni je bitniji održivi povratak i ostanak, nadasve. Ali, na istini sve mora počivati. ...samo istini.
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 16 lip 2013, 23:28 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2012, 12:13 Postovi: 390 Lokacija: Kraljeva Sutjeska
|
evo jedan moj video za sve naše poginule branitelje
_________________ Herceg-Bosna will rise again
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 24 lip 2013, 07:29 |
|
|
Susret Hrvata Bijelog Polja 23.06.2013. Privitak:
130623_0001.jpg [ 245.84 KiB | Pogledano 9555 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 24 lip 2013, 18:47 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Croat, ne znam jel te netko već pohvalio, ali svaka čast, jedini pratiš svoj kraj redovito i objavljuješ na temi KS...
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 24 lip 2013, 23:39 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Croat, ne znam jel te netko već pohvalio, ali svaka čast, jedini pratiš svoj kraj redovito i objavljuješ na temi KS... hvala, tu živim i trudim se da se zna šta se tu dešava :)))))) objavljivo bi ja i češće, ali ne mogu stići sve :)))))) pozdrav :) PS: potpis ti je za 10 (Y)
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 24 lip 2013, 23:56 |
|
|
danas 24.06.2013 je bila proslava Sv.Ive, patrona župe Kr.Sutjeska. Misi su prisustvovali župnici iz župa: Vareš, Fojnice, Kreševa, Tuzle, Vijake i iz još nekoliko Hrvatskih središta iz sredje Bosne uz prisustvo velikog broja vjernika, Kako raseljenih mještana, tako i turista, a i mještana koji žive u Kr.Sutjesci.
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 25 lip 2013, 18:57 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 25 lip 2013, 21:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 28 lip 2013, 18:15 |
|
|
LISTA KANDIDATA ZA ČLANOVE SAVJETA MZ KRALJEVA SUTJESKA: BRĐANOVIĆ JOSIP...................KRALJEVA SUTJESKA JURJEVIĆ BORJAN....................KRALJEVA SUTJESKA JURJEVIĆ JURAJ......................KRALJEVA SUTJESKA RODIĆ ANDRINA......................KRALJEVA SUTJESKA RODIĆ MIRO...........................KRALJEVA SUTJESKA STOJČIĆ ILIJA........................RATANJ nedamo "Bošnjama" ni prismrdit :))))))) kad me izaberu, ima da zavedem diktaturu u selu hahahahahaha
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 28 lip 2013, 19:42 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Croat 92 je napisao/la: LISTA KANDIDATA ZA ČLANOVE SAVJETA MZ KRALJEVA SUTJESKA: BRĐANOVIĆ JOSIP...................KRALJEVA SUTJESKA JURJEVIĆ BORJAN....................KRALJEVA SUTJESKA JURJEVIĆ JURAJ......................KRALJEVA SUTJESKA RODIĆ ANDRINA......................KRALJEVA SUTJESKA RODIĆ MIRO...........................KRALJEVA SUTJESKA STOJČIĆ ILIJA........................RATANJ nedamo "Bošnjama" ni prismrdit :))))))) kad me izaberu, ima da zavedem diktaturu u selu hahahahahaha Kad te izaberu ima da praviš općinu Kraljevu Sutjesku sa svim okolnim hrvatskim postojbinama jel jasno ? (naređenje središnjice u Zagrebu)
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 28 lip 2013, 22:15 |
|
|
Croat samo hrabro, svaka cast
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 29 lip 2013, 01:36 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Croat 92 je napisao/la: LISTA KANDIDATA ZA ČLANOVE SAVJETA MZ KRALJEVA SUTJESKA: BRĐANOVIĆ JOSIP...................KRALJEVA SUTJESKA JURJEVIĆ BORJAN....................KRALJEVA SUTJESKA JURJEVIĆ JURAJ......................KRALJEVA SUTJESKA RODIĆ ANDRINA......................KRALJEVA SUTJESKA RODIĆ MIRO...........................KRALJEVA SUTJESKA STOJČIĆ ILIJA........................RATANJ nedamo "Bošnjama" ni prismrdit :))))))) kad me izaberu, ima da zavedem diktaturu u selu hahahahahaha Kad te izaberu ima da praviš općinu Kraljevu Sutjesku sa svim okolnim hrvatskim postojbinama jel jasno ? (naređenje središnjice u Zagrebu) :)))))
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 29 lip 2013, 15:35 |
|
|
kad Kakanjski konjanici ( konji na konjima ) koji idu na ajvatovcu kroz Kakanj povikuju tegbire, to je kulturno-umjetni program, a kad ja na patron župe poviknem ZA DOM SPREMNI, onda je to fašizam.......jebo ti ovu državu...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 29 lip 2013, 16:16 |
|
|
Croat 92 je napisao/la: kad Kakanjski konjanici ( konji na konjima ) koji idu na ajvatovcu kroz Kakanj povikuju tegbire, to je kulturno-umjetni program, a kad ja na patron župe poviknem ZA DOM SPREMNI, onda je to fašizam.......jebo ti ovu državu... Nema žaljenja stvaraj općinu tamo. Imaš puno posla . Šalim se no znaš kako je kada ti neprijatelj kontrolira medije. Kako god okrenuo ti si fašist i rušitelj Bosne, a oni čedni čuvari.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 29 lip 2013, 16:30 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Croat 92 je napisao/la: kad Kakanjski konjanici ( konji na konjima ) koji idu na ajvatovcu kroz Kakanj povikuju tegbire, to je kulturno-umjetni program, a kad ja na patron župe poviknem ZA DOM SPREMNI, onda je to fašizam.......jebo ti ovu državu... Nema žaljenja stvaraj općinu tamo. Imaš puno posla . Šalim se no znaš kako je kada ti neprijatelj kontrolira medije. Kako god okrenuo ti si fašist i rušitelj Bosne, a oni čedni čuvari. evo malo komentara o tome sa Kakanj X Portala na FB JA: jest, vidio sam kako su prošli kroz grad...........nećemo mi u Evropu ni za 500 godina..... Prije 2 h · Sviđa mi se · 2 Amer Smolo a što ti to smeta? prije otprilike sat vremena · Sviđa mi se JA: ne smeta mi što su prošli, ali mi smeta šta su povikivali........i dok se god veliča najveći agresor u povijesti BiH, neće tu bit prave države da su pravi veličali bi Bosanske kraljeve i kraljice... i onda mi neka seljanka napiše velikim slovima: "KO BOSNU NEVOLI NEKA SE SELI" pa joj bude krivo kad joj kažem da je nepismena :) onda briše svoj komentar hahahahahaha
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 29 lip 2013, 17:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Croat 92 je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Nema žaljenja stvaraj općinu tamo. Imaš puno posla . Šalim se no znaš kako je kada ti neprijatelj kontrolira medije. Kako god okrenuo ti si fašist i rušitelj Bosne, a oni čedni čuvari. evo malo komentara o tome sa Kakanj X Portala na FB JA: jest, vidio sam kako su prošli kroz grad...........nećemo mi u Evropu ni za 500 godina..... Prije 2 h · Sviđa mi se · 2 Amer Smolo a što ti to smeta? prije otprilike sat vremena · Sviđa mi se JA: ne smeta mi što su prošli, ali mi smeta šta su povikivali........i dok se god veliča najveći agresor u povijesti BiH, neće tu bit prave države da su pravi veličali bi Bosanske kraljeve i kraljice... i onda mi neka seljanka napiše velikim slovima: "KO BOSNU NEVOLI NEKA SE SELI" pa joj bude krivo kad joj kažem da je nepismena :) onda briše svoj komentar hahahahahaha Svaka čast. . U Kaknju i Varešu mnoge maske padaju. Dok tamo Hrvati svoju tradiciju vežu za kraljicu Katarinu i bosanske kraljeve oni redovito gledaju kako bi obilježili neko tursko "oslobođenje" od kaura. I onda stanu solit pamet o tome kako su oni bosanski patriote i ono tipično "kome se ne svi dža nek seli" što u situacijama poput tvoje ispadne smiješno.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 01 srp 2013, 00:21 |
|
|
Ekipa "Torcida" iz Kraljeve Sutjeske osvojila je turnir u malom nogometu do 15 godina koji je organizirala tvornica cementa Kakanj na dan otvorenih vrata cementare :))))))))) MALO NAS JE AL NAS IMA....
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 01 srp 2013, 00:27 |
|
|
i sada mi Europljani prcamo bošnje hahahahahahahahahahaahaha
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 srp 2013, 14:34 |
|
|
evo kako su protekli izbori u MZ Kraljeva Sutjeska: 1. Brđanović Josip 2. Jurjević Juraj 3. Rodić Andrina 4. Jurjević Borjan 5. Stojčić Ilija i Rodić Miro su imali jednak broj glasova, ali zbog toga što je Stojčić Ilija jedini iz podružnice Ratanj, on je dobio mjesto člana savjeta MZ U MZ Aljinići izborni pobjednik je jedini Hrvatski kandidat Franković Valentin
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 srp 2013, 17:43 |
|
|
Koja sela pripadaju MZ Haljinici ? Ko su sve bili kandidati? i sto je on bio jedini Hrvatski kandidat kad je to Hrvatsko selo? (Mozda i boljke da je bio!)
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 srp 2013, 17:47 |
|
|
Croat 92 je napisao/la: evo kako su protekli izbori u MZ Kraljeva Sutjeska: 1. Brđanović Josip 2. Jurjević Juraj 3. Rodić Andrina 4. Jurjević Borjan 5. Stojčić Ilija i Rodić Miro su imali jednak broj glasova, ali zbog toga što je Stojčić Ilija jedini iz podružnice Ratanj, on je dobio mjesto člana savjeta MZ U MZ Aljinići izborni pobjednik je jedini Hrvatski kandidat Franković Valentin Sve "naši" ? Znaš što ti je činiti .
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 srp 2013, 23:23 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Koja sela pripadaju MZ Haljinici ? Ko su sve bili kandidati? i sto je on bio jedini Hrvatski kandidat kad je to Hrvatsko selo? (Mozda i boljke da je bio!) LISTA KANDIDATA ZA ČLANOVE SAVJETA MZ ALJINIĆI: BERBIĆ MUSTAFA..................................CRKVENJAK BERBIĆ NEĐMIN..............................BREŽANI - LUKA BJELOPOLJAK SALKO......................MARINA VODA FRANJKOVIĆ VALENTIN................................BISTRIK MEHINOVIĆ EMIR...........................................BISTRIK a sela koja se ubrajaju u MZ Aljinići su: Aljinići, Bistrik, Crkvenjak i dio između Crkvenjaka i Aljinića (neznam kako se zove)..... a što se tiće pokušaja "Bošnja" da uzmu vlast......tu je veća greška Hrvata što nisu zainteresovani, i bivšeg predsjednika MZ što nije dovoljno informisao javnost o izborima jer dosta ljudi nije uopšte znalo da su izbori :) ali sreća tu je bio Valentin da uzme vlast u svoje ruke :)
|
|
Vrh |
|
|
Croat 92
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 srp 2013, 23:26 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Croat 92 je napisao/la: evo kako su protekli izbori u MZ Kraljeva Sutjeska: 1. Brđanović Josip 2. Jurjević Juraj 3. Rodić Andrina 4. Jurjević Borjan 5. Stojčić Ilija i Rodić Miro su imali jednak broj glasova, ali zbog toga što je Stojčić Ilija jedini iz podružnice Ratanj, on je dobio mjesto člana savjeta MZ U MZ Aljinići izborni pobjednik je jedini Hrvatski kandidat Franković Valentin Sve "naši" ? Znaš što ti je činiti . Mi u KS se ne predajemo tako lako :)))))) Za sada su MZ: Kraljeva Sutjeska, Aljinići i Vukanovići u Hrvatskim rukama
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 srp 2013, 23:32 |
|
|
Croat 92 je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Sve "naši" ? Znaš što ti je činiti . Mi u KS se ne predajemo tako lako :)))))) Za sada su MZ: Kraljeva Sutjeska, Aljinići i Vukanovići u Hrvatskim rukama Samo te? Kome pripada Seoce? Sta je sa Caticima ??
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|