Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
pravnik95 je napisao/la:
Čestitke iz Švedske, Amiđa promatra sve ovo sa sigurne udaljenosti haha.
Naravno. Čestitao je i Bbc iz Austrije načelniku Srebrenice. Čak je vodio njegovu kampanju ovdje s foruma. Promatra sve ovo sa sigurne udaljenosti. Iz toplog doma u Salzburgu. Da sad ne nabrajam Hrvatine na forumu iz uglavnom njemačkog govornog područja.
Poyy
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60866 Lokacija: DAZP HQ
BIG like, Novi Travnik je malo mjesto, 100 novih radnih mjesta radi veliku razliku, od ovog će živjeti makar 300 Hrvata, a to je već skoro 3% ukupne populacije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Sebešić se nalazi na jugu općine Novi Travnik na granici sa općinom Fojnica. Selo je slabo naseljeno, a većina stanovništva se bravi poljoprivredom i šumarstvom. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.120 metara.
U posljednjem ratu u BiH selo je spaljeno. Filijalna crkva u Sebešiću je demolirana, vrata i prozori polupani ili odneseni. Lim s krova je skinut i odnesen. Ono što nisu učinile postrojbe Armije BiH, dokrajčile su snage za brzo djelovanje UNPROFOR-a, čiji britanski bataljun je izvodio vježbe na prostoru Sebešića, koji je koristio kapelu kao metu za topničko gađanje.
sve najgore englezima, dabogda se ugušili u muslimanima
Sebešić se nalazi na jugu općine Novi Travnik na granici sa općinom Fojnica. Selo je slabo naseljeno, a većina stanovništva se bravi poljoprivredom i šumarstvom. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.120 metara. U posljednjem ratu u BiH selo je spaljeno. Filijalna crkva u Sebešiću je demolirana, vrata i prozori polupani ili odneseni. Lim s krova je skinut i odnesen. Ono što nisu učinile postrojbe Armije BiH, dokrajčile su snage za brzo djelovanje UNPROFOR-a, čiji britanski bataljun je izvodio vježbe na prostoru Sebešića, koji je koristio kapelu kao metu za topničko gađanje.
sve najgore englezima, dabogda se ugušili u muslimanima
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60866 Lokacija: DAZP HQ
to je dobar put, treba evangelizirati fertilne zene, toga nam treba. cim zapjeva Milost, tko se vise sjeca da je imala veze s muhamedancima, sad je nasa 1/1.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Ispada da je moja greška. Sorry. Ovo je super. To znači da su u NTravničkoj općini samo Dahovo, Rat i Zubići izgubili hr. većinu. A dobili smo ju u gradiću NTravniku. Nije loše. Idem mijenjati bezbroj karata sad
Pozdrav, izvinjavam se unaprijed ako ovo nije pravo mjesto da pitam. Bavim se uređivanjem karte OpenStreetMap i na mapi Novog Travnika sam naletio na ovo http://www.openstreetmap.org/node/2176967674#map=17/44.17506/17.66426. Označeno je kao lovačka čeka (što je očito glupost, ovako u centru grada), a kao ime je upisano "UDVDR HRHB". Izgleda da je neko htio reći da se sjedište UDVDR-a nalazi u zgradi pored, ali trenutno nemam načina da provjerim. Jel neko možda poznaje ovo mjesto? Hvala unaprijed.
Vijest je od prosle sedmice ali pokazuje da se radi i razvija privreda, granate iz Vogosce, upaljaci iz Bugojna i haubice iz Novog Travnika. I sve to kulminira kod Margetica, nadam se da im ne smeta puno a i ako smeta mogu se sigurno da zale kod nacelnika Refika Lende
Citat:
BNT – Tvornica mašina i hidraulike Novi Travnik uputila je obavijest o poligonskom ispitivanju gađanjem haubica 122mm D-30 i minobacača LMB 82mm M69 A.
Gađane je planirano za ovaj petak i subotu (24. i 25. novembra) i to u periodu od 08,00 do 17,00 sati.
Poligonsko ispitivanje gađanjem haubica 122mm D-30 i minobacača LMB 82 mm M69 A obavit će se na poligonu Margetići.
zdravo. zanima me informacija koliko vlada tolerancija u novomtravniku. Mislim da kupim stan na tom podrucju. mora li se gledat na kojem podrucju je stan i slicno? U mostaru sam zivio na muslimanskoj strani, nisam nikad imao neugodna iskustva. Ne znam za situaciju u Novom Travniku i Travniku.
zdravo. zanima me informacija koliko vlada tolerancija u novomtravniku. Mislim da kupim stan na tom podrucju. mora li se gledat na kojem podrucju je stan i slicno? U mostaru sam zivio na muslimanskoj strani, nisam nikad imao neugodna iskustva. Ne znam za situaciju u Novom Travniku i Travniku.
Pa ako ces zakaciti zastavu Herceg-Bosne od Balijandera ces onda uvijek imati neugodna iskustva. Gdje god ih je 20%+. Ako ces biti "neprimjetan" neces nigdje imati neugodna iskustva. Velika vecina povrsine grada je nase, gledaj po imenima ulica u kojima se nekretnine nalaze i znat ces. Preferiraj nas dio, a ako bas nadjes puno povoljnije u njihovom, zasto ne
Načelnik Refik Lendo usvojio budžet općine Novi Travnik za 2020.godinu
bez suglasnosti općinskog vijeca... sta rade ovi nasi u novom travniku, koji je razlog iza ovog? cuo sam da su tamo neki od najkriminalnijih ogranaka hdza
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.