|
|
Stranica: 20/40.
|
[ 999 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
hinterland
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 14:22 |
|
|
Mislim da ipak nije Vitez nekakva enklava (osim po etničkom principu zajedno s N.Travnikom i Busovačom) jer je u SBŽ i gospodarstvenicima su otvroene ruke za suradnju u tom kantonu i entitetu.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 19:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Enlava je u etničkom smislu, iako se istina već par km odatle nalazi srpski etnički prostor, a malo južnije hrvatski. U svakom drugom smislu nije.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 20:13 |
|
|
Ona je bolje reći Novotravničko-viteško-busovačka enklava.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 20:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lašvanska dolina.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 20:42 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2012, 12:14 Postovi: 372 Lokacija: Evo me u kući
|
Robbie MO je napisao/la: Enlava je u etničkom smislu, iako se istina već par km odatle nalazi srpski etnički prostor, a malo južnije hrvatski. U svakom drugom smislu nije. Par km odatle Srpski etnički prostor??? A gdje to? Koliko je meni poznato najbliži Srpski etnički prostor bi trebalo biti I.Sarajevo ili možda Doboj.Oboje najmanje 70 km od Lašvanske doline udaljeno.
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 20:45 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Bošnj@k je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Enlava je u etničkom smislu, iako se istina već par km odatle nalazi srpski etnički prostor, a malo južnije hrvatski. U svakom drugom smislu nije. Par km odatle Srpski etnički prostor??? A gdje to? Koliko je meni poznato najbliži Srpski etnički prostor bi trebalo biti I.Sarajevo ili možda Doboj.Oboje najmanje 70 km od Lašvanske doline udaljeno. Kneževo/Skender Vakuf ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 21:45 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Enlava je u etničkom smislu, iako se istina već par km odatle nalazi srpski etnički prostor, a malo južnije hrvatski. U svakom drugom smislu nije. Par km odatle Srpski etnički prostor??? A gdje to? Koliko je meni poznato najbliži Srpski etnički prostor bi trebalo biti I.Sarajevo ili možda Doboj.Oboje najmanje 70 km od Lašvanske doline udaljeno. Nauči geografiju. Srpska je iza Vlašića. Poslovni centar Vitez se nalazi 19 km zračne linije od RS. Kad smo kod Vlašića, pola Vlašića je kupio Pero Gudelj iz Viteza.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 21:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59987 Lokacija: DAZP HQ
|
drugu polovicu drže Splićani i ostali Dalmatinci.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 22:45 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnj@k je napisao/la: Par km odatle Srpski etnički prostor??? A gdje to? Koliko je meni poznato najbliži Srpski etnički prostor bi trebalo biti I.Sarajevo ili možda Doboj.Oboje najmanje 70 km od Lašvanske doline udaljeno.
Nauči geografiju. Srpska je iza Vlašića. Poslovni centar Vitez se nalazi 19 km zračne linije od RS. Kad smo kod Vlašića, pola Vlašića je kupio Pero Gudelj iz Viteza. Ispričavam se,S.Vakuf/Kneževo sam nekako zaboravio ali po mojim saznanjima između Viteza i Kneževa imaš 50-tak km cestom a i to nije blizu.Zaboravi zračnu liniju jer još nitko ne leti između tih mjesta Što se tiče zemljopisnog znanja preći ću preko tvoje opaske i samo ću napomenuti da dobro poznajem te krajeve!
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 22:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bošnjak, nešto te muči ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 22:57 |
|
|
BBC je napisao/la: Bošnjak, nešto te muči ? Ne sve je pod kontrolom,mali "blackout"
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 22:59 |
|
|
Samo pitam. Vidim uzvrtio si se.
Čiji si no ti mali klon ?
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 23:00 |
|
|
poklopiše nas škutori Alahu dragi, ja ovo više ne mogu podnijeti.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 23:03 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 23:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Samo pitam. Vidim uzvrtio si se.
Čiji si no ti mali klon ? Pogađaj, sudeći po broju postova imaš vremena napretek
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 23:08 |
|
|
Ne neću. Nećeš dugo svakako.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 23:35 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne neću. Nećeš dugo svakako. Da ne trolam puno na krivom si tragu(nick-ime te iritira) i bit ću na forumu tako dugo koliko budem želio! Laku noć i olabavi malo,nisu svi novi korisnici klonovi i dušmani!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 23:36 |
|
|
Pa što te toliko bole hrvatske općine u Srednjoj Bosni ?
Ne možete vi glumatati Hrvate, ne ide vam. A treba i malo inteligencije za laganje.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 19 kol 2012, 23:40 |
|
|
Ima li Srba u Vitezu ili su protjerani?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 20 kol 2012, 00:27 |
|
|
Bilo ih je 5,38% , i borili su se u HVO, kao i u Žepču.
|
|
Vrh |
|
|
wolpet
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 20 kol 2012, 12:03 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 17:07 Postovi: 10 Lokacija: Hrvatski Vitez
|
hinterland je napisao/la: Koja su mjesta za izlaska najbolja u Vitezu? Kakve su kafane u gradu? Ima za svakog ponesto. Nabrojat cu koji su po mom misljenju oni "udarni" kafici. Pivnica Ganga, Maccao, Vita Est, Magnet, Kataka,Vex, Pivnica rakijarnica Crni Macak, naravno Vodeni park Ribica, Pivnica Daco. Ako sam koga zaboravio nadopunite, a izlazni dani su petak, subota udarna i nekad nedjelja kada ima svirka u gradu.
_________________ ...Zadaj ga pajdo krvi ti...
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 20 kol 2012, 12:19 |
|
|
Da li Hrvati i Bošnjaci imaju odvojene kafane ili zajedničke? Puštaju li se vani samo cajke?
|
|
Vrh |
|
|
wolpet
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 20 kol 2012, 12:22 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 17:07 Postovi: 10 Lokacija: Hrvatski Vitez
|
hinterland je napisao/la: Da li Hrvati i Bošnjaci imaju odvojene kafane ili zajedničke? Puštaju li se vani samo cajke? Kazem ima za svacije uho, a kafici su odvojeni i koliko ja znam nema mjesanja mozda neki pojedinci koji svrate u nas dio!
_________________ ...Zadaj ga pajdo krvi ti...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 20 kol 2012, 18:05 |
|
|
dudu je napisao/la: drugu polovicu drže Splićani i ostali Dalmatinci. Zanima me što to Pero Gudelj još posjeduje na Vlašiću osim Apartmana EKO FIS Vlašić? Isto tako zamolio bih de ta napišeš(naravno ako znaš) tko su vlasnici ostalih hotela(Villa Ugar,Sunce,Blanca,Pahuljica itd. ?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 21 kol 2012, 21:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ugar se prodavao, mislim kako se još prodaje, Pahuljica isto. Blanca je hrvatsko vlasništvo.
Vikendice su pola-pola muslimani i kauri.
Sve u svemu, tu je negdje, pola-pola utjecaja.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|