|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 142 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: A zašto je puklo između Bošnje i Jack-a, imaju identične političke ciljeve? Nešto kao pravaši u Hrvatskoj? tu griješiš TOTALNO ni približni mi nismo krelac je čisti SDAovac, ultraš, musliman, sutra bi uveo šerijat, prde tamo kod njega na forumu o islamu, džamijama, kurcima palcima ja sam totalni ateista, više lijevo orijentisan, nikad nisam mogao smislit SDAovce, pogotovo su u TZ pravi šljam, alija je za mene čisti matori debil, reklo bi se da sam pravi TUZLAK za koje inače svi ostali imaju percepciju da smo crveni...upravo još jedan od razloga što me debil jack i mrzi BH vidim kao Švicu...100 puta to i ovdje pokazao i postavljao karte gdje mi smetaju (100 puta takođe rekao) hrvati u mostaru, koliko smetaju njemcu u Cirihu, francuzi u ženevi jack bi vas najradije protjero, meni ne smetaju hravti ni ovdje, pa više volim vidjet hrvatice po gradu u minicama (neke od njih najbolej ribe u gradu, nego zamotane nindže alijine, sjebane koje jack i ostali debili potenciraju nesreća je bošnjačkog naroda što su toliko primili na vehabije i ostala sranja pa i šiptari i turci su muslimani ali ne jebu ovu gamad ali eto valjda ima neke kolektivne nesreće Bošnjak još od kada su primili bogumilstvo i tada bili "na svoju ruku"
_________________ pregled izgradnje auto-puteva u BH
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Moj Behko je čovjek s dostojanstvom i nikad se ne bi bavio ovim glupostima. A ti dragi Bošnjo, a i ti Jack okanite se gluposti. Zar ne vidite da ste postigli samo to da vam se Hrvati i Srbi smiju. Pokušajte svoju inteligenciju kanalisati na nešto produktivno, a ne na ova bezvezna prepucavanja u kojima uživaju vaši zajednički neprijatelji Podsjećaš me na "konstruktivne" Bošnjake na Klix-u koji mire Šiite i Sunnite, tako što im poručuju da se okane ćorava posla, i da se zajedno okrenu Izraelu. Mislim da se nitko ne smije Bošnjinim i Jackovim sukobima, niti bilo tko zna o čemu je riječ. To je sve unutar male internetske "demografske zajednice" od max 10 ljudi.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59754 Lokacija: DAZP HQ
|
Sayuri je napisao/la: Moj Behko je čovjek s dostojanstvom i nikad se ne bi bavio ovim glupostima.
bosanski forum je tvoj? hm, taj link se dosta često pojavljuje na jackovom forumu. vjerujem da je Bošnjo u pravu, taj tvoj moderator je zalutao i potpao pod Jackov utjecaj. ne brini, imamo mi sigurnu kuću za tebe.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:19 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: A zašto je puklo između Bošnje i Jack-a, imaju identične političke ciljeve? Nešto kao pravaši u Hrvatskoj? tu griješiš TOTALNO ni približni mi nismo krelac je čisti SDAovac, ultraš, musliman, sutra bi uveo šerijat, prde tamo kod njega na forumu o islamu, džamijama, kurcima palcima ja sam totalni ateista, više lijevo orijentisan, nikad nisam mogao smislit SDAovce, pogotovo su u TZ pravi šljam, alija je za mene čisti matori debil, reklo bi se da sam pravi TUZLAK za koje inače svi ostali imaju percepciju da smo crveni...upravo još jedan od razloga što me debil jack i mrzi BH vidim kao Švicu...100 puta to i ovdje pokazao i postavljao karte gdje mi smetaju (100 puta takođe rekao) hrvati u mostaru, koliko smetaju njemcu u Cirihu, francuzi u ženevi jack bi vas najradije protjero, meni ne smetaju hravti ni ovdje, pa više volim vidjet hrvatice po gradu u minicama (neke od njih najbolej ribe u gradu, nego zamotane nindže alijine, sjebane koje jack i ostali debili potenciraju nesreća je bošnjačkog naroda što su toliko primili na vehabije i ostala sranja pa i šiptari i turci su muslimani ali ne jebu ovu gamad ali eto valjda ima neke kolektivne nesreće Bošnjak još od kada su primili bogumilstvo i tada bili "na svoju ruku" sve je to ok, osim ovog da je Jack musliman. ne, on je ateist, ali vidi islam kao oruđe za konačni cilj.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:20 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: A zašto je puklo između Bošnje i Jack-a, imaju identične političke ciljeve? Nešto kao pravaši u Hrvatskoj? Bošnjo je prejaka ličnost i nije dupelizac, pa ga Jack ne može smisliti. Jack među onim svojima dođe kao Kim Jong-Il, tko mu se ne divi kratkog je vijeka. Bošnjo pak nije taj i njihovo prijateljstvo je kratko trajalo. dobro si to skonto ustvari tu nije bilo nikad nikakvog prijateljstva, debil je uvjek imao prema meni rezervu jer saa jasno davao do znanja da NISAM nikakav "musliman" i odmah mu nisi po volji PUKLO je definitvno kada smo ja i Šmajser, koji je ustvari najzaslužniji bio za funkcionisanje krelčevog prvog foruma, osnovali NAŠ forum, u nama je vidio konkurenciju, a ko god zna debila, može pretpostaviti kakoje to uticalo na njegov ego
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:22 |
|
|
ipak je bilo najslađe kad ste mu uzeli ime bosnahistorija, nakon njegovog kraha.
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:23 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
dudu je napisao/la: fakat ne kužim čemu se on veseli i kojim podacima kad će nedugo zatim svi podaci biti dostupni javnosti. Mene baš zanima koje će podatke Jack nabaviti i koji će mu biti izgovori ako ih ne nabavi. Btw,Jack je sigurno napisao prvi post,baš će neka budala pisati za njega.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:24 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
dudu je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Moj Behko je čovjek s dostojanstvom i nikad se ne bi bavio ovim glupostima.
bosanski forum je tvoj? hm, taj link se dosta često pojavljuje na jackovom forumu. vjerujem da je Bošnjo u pravu, taj tvoj moderator je zalutao i potpao pod Jackov utjecaj. ne brini, imamo mi sigurnu kuću za tebe. Sorry ali ja Behka poznajem 5 godina i pitala sam ga je li ova tema njegova i rekao je da nije. Ako kaže da nije onda dajem ruku u vatru za njega. Kao što rekoh, behko je veliki ljubitelj historije, a na Jackovom forumu ima dosta te literatiru i različitih podataka i to je ono što njega interesuje, a ne ova MIZERNA prepucavanja koja su dno dna. I ja i dalje vjerujem da je temu otvorio neko s foruma kako bi malo podigli tenzije, što im je i uspjelo, jelte. Toliko.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:27 |
|
|
zec je napisao/la: dudu je napisao/la: fakat ne kužim čemu se on veseli i kojim podacima kad će nedugo zatim svi podaci biti dostupni javnosti. Mene baš zanima koje će podatke Jack nabaviti i koji će mu biti izgovori ako ih ne nabavi. Btw,Jack je sigurno napisao prvi post,baš će neka budala pisati za njega. on napiše post, ali onda nekom drugom naredi da se registrira i zalijepi ga. Jack dolazi iz SAD-a i prijavit će se u Željušu kod Mostara (srpsko selo) za popis stanovništva (malo je reći da uzalud dolazi, ali ajde mu objasni). vjerojatno će zivkati 100 puta dnevno i kopati neke povjerljive podatke, ali možeš misliti koliko će to biti pouzdano, a s tim "povjerljivim" podacima će baratati svi i na svakom koraku. još da zna koliko je ljudi DAZP priveo na popis zadnjih mjeseci...skočio bi sa sedmog kata.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:31 |
|
|
Ahaaaaaa sad su mi neke stvari jasnije. Obratite pažnju ko na forumu ne stavlja razmake iza tačaka. Tako sam i mislila. Bravo ja!
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:35 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Moj Behko je čovjek s dostojanstvom i nikad se ne bi bavio ovim glupostima. A ti dragi Bošnjo, a i ti Jack okanite se gluposti. Zar ne vidite da ste postigli samo to da vam se Hrvati i Srbi smiju. Pokušajte svoju inteligenciju kanalisati na nešto produktivno, a ne na ova bezvezna prepucavanja u kojima uživaju vaši zajednički neprijatelji pitaj behku pa će ti reći reci to onoj budali, čak zadnji put kad se sa sličnim glupostima javio na forum.hr javim se mu se na PP upravo sa porukom u ovom smislu u kojem i ti pišeš, i kažem budali da mi dostavi biračke spiskove iz 2012.g. jer budala ima, te da napravim svježiju analizu gdje bi stavio da je izvor podataka ON, jer budaletina pati od toga da se negdje spominje, da je on "glavni", debil i šta misliš šta je uradio ?? napiše post u kojem kaže da sam mu se javio na PP i da me treba banovat TADA je za mene definitvno završio, i mogu mu samo JEBAT MATER gdje god stignem, totalni degen, a probat ću ga nać u Sarajevu ako se prijavio pod stvarnim imenom i prezimenom, gdje ću mu se tek onda najebat mame mamine, kosti mu polomit, jer kaže da će doći sad za popis debil je KUPIO stan u Sarajevu, koji licemjer, tamo kuka kako nema para da plati forum, da mu doniraju, a ovamo kupuje stan, pička mu materina kretenska
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:37 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ahaaaaaa sad su mi neke stvari jasnije. Obratite pažnju ko na forumu ne stavlja razmake iza tačaka. Tako sam i mislila. Bravo ja! zabrijala si. to je stil Jacka i njega nitko s ovog foruma ne može kopirati ni u ludilu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:39 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Moj Behko je čovjek s dostojanstvom i nikad se ne bi bavio ovim glupostima. A ti dragi Bošnjo, a i ti Jack okanite se gluposti. Zar ne vidite da ste postigli samo to da vam se Hrvati i Srbi smiju. Pokušajte svoju inteligenciju kanalisati na nešto produktivno, a ne na ova bezvezna prepucavanja u kojima uživaju vaši zajednički neprijatelji pitaj behku pa će ti reći reci to onoj budali, čak zadnji put kad se sa sličnim glupostima javio na forum.hr javim se mu se na PP upravo sa porukom u ovom smislu u kojem i ti pišeš, i kažem budali da mi dostavi biračke spiskove iz 2012.g. jer budala ima, te da napravim svježiju analizu gdje bi stavio da je izvor podataka ON, jer budaletina pati od toga da se negdje spominje, da je on "glavni", debil i šta misliš šta je uradio ?? napiše post u kojem kaže da sam mu se javio na PP i da me treba banovat TADA je za mene definitvno završio, i mogu mu samo JEBAT MATER gdje god stignem, totalni degen, a probat ću ga nać u Sarajevu ako se prijavio pod stvarnim imenom i prezimenom, gdje ću mu se tek onda najebat mame mamine, kosti mu polomit, jer kaže da će doći sad za popis debil je KUPIO stan u Sarajevu, koji licemjer, tamo kuka kako nema para da plati forum, da mu doniraju, a ovamo kupuje stan, pička mu materina kretenska kad skupiš lovu za povratnu kartu do Bostona, javi mi se, dobit ćeš jedan poticaj da stvarno otputuješ do tamo.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:41 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Moj Behko je čovjek s dostojanstvom i nikad se ne bi bavio ovim glupostima. A ti dragi Bošnjo, a i ti Jack okanite se gluposti. Zar ne vidite da ste postigli samo to da vam se Hrvati i Srbi smiju. Pokušajte svoju inteligenciju kanalisati na nešto produktivno, a ne na ova bezvezna prepucavanja u kojima uživaju vaši zajednički neprijatelji pitaj behku pa će ti reći reci to onoj budali, čak zadnji put kad se sa sličnim glupostima javio na forum.hr javim se mu se na PP upravo sa porukom u ovom smislu u kojem i ti pišeš, i kažem budali da mi dostavi biračke spiskove iz 2012.g. jer budala ima, te da napravim svježiju analizu gdje bi stavio da je izvor podataka ON, jer budaletina pati od toga da se negdje spominje, da je on "glavni", debil i šta misliš šta je uradio ?? napiše post u kojem kaže da sam mu se javio na PP i da me treba banovat TADA je za mene definitvno završio, i mogu mu samo JEBAT MATER gdje god stignem, totalni degen, a probat ću ga nać u Sarajevu ako se prijavio pod stvarnim imenom i prezimenom, gdje ću mu se tek onda najebat mame mamine, kosti mu polomit, jer kaže da će doći sad za popis debil je KUPIO stan u Sarajevu, koji licemjer, tamo kuka kako nema para da plati forum, da mu doniraju, a ovamo kupuje stan, pička mu materina kretenska O kome ti sad pišeš o Behku ili Jacku? Nisam sigurna ni da me zanima. Nego reci ti meni jesi li premašio cifru od 500 pari grudi? Jel došlo do 600?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Bošnjo demografski mag je napisao/la: pitaj behku pa će ti reći reci to onoj budali, čak zadnji put kad se sa sličnim glupostima javio na forum.hr javim se mu se na PP upravo sa porukom u ovom smislu u kojem i ti pišeš, i kažem budali da mi dostavi biračke spiskove iz 2012.g. jer budala ima, te da napravim svježiju analizu gdje bi stavio da je izvor podataka ON, jer budaletina pati od toga da se negdje spominje, da je on "glavni", debil i šta misliš šta je uradio ?? napiše post u kojem kaže da sam mu se javio na PP i da me treba banovat TADA je za mene definitvno završio, i mogu mu samo JEBAT MATER gdje god stignem, totalni degen, a probat ću ga nać u Sarajevu ako se prijavio pod stvarnim imenom i prezimenom, gdje ću mu se tek onda najebat mame mamine, kosti mu polomit, jer kaže da će doći sad za popis debil je KUPIO stan u Sarajevu, koji licemjer, tamo kuka kako nema para da plati forum, da mu doniraju, a ovamo kupuje stan, pička mu materina kretenska O kome ti sad pišeš o Behku ili Jacku? Nisam sigurna ni da me zanima. Nego reci ti meni jesi li premašio cifru od 500 pari grudi? Jel došlo do 600? Ja od Bošnje tražio neke Excel fajlove, a trebao sam tražiti slike zdravih, nabreklih seoskih bosanskih grudi.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:47 |
|
|
mag za grudi i statistiku.
|
|
Vrh |
|
|
Levitas
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:48 |
|
|
Ko je stavio ono u Bosnjin potpis? Da je to sam uradio, tesko. To znaci da moderacija moze uredivati i profile...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:49 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Bošnjo demografski mag je napisao/la: pitaj behku pa će ti reći reci to onoj budali, čak zadnji put kad se sa sličnim glupostima javio na forum.hr javim se mu se na PP upravo sa porukom u ovom smislu u kojem i ti pišeš, i kažem budali da mi dostavi biračke spiskove iz 2012.g. jer budala ima, te da napravim svježiju analizu gdje bi stavio da je izvor podataka ON, jer budaletina pati od toga da se negdje spominje, da je on "glavni", debil i šta misliš šta je uradio ?? napiše post u kojem kaže da sam mu se javio na PP i da me treba banovat TADA je za mene definitvno završio, i mogu mu samo JEBAT MATER gdje god stignem, totalni degen, a probat ću ga nać u Sarajevu ako se prijavio pod stvarnim imenom i prezimenom, gdje ću mu se tek onda najebat mame mamine, kosti mu polomit, jer kaže da će doći sad za popis debil je KUPIO stan u Sarajevu, koji licemjer, tamo kuka kako nema para da plati forum, da mu doniraju, a ovamo kupuje stan, pička mu materina kretenska O kome ti sad pišeš o Behku ili Jacku? Nisam sigurna ni da me zanima. Nego reci ti meni jesi li premašio cifru od 500 pari grudi? Jel došlo do 600? jack je kupio stan u SA, toliki je to kreten da je na forumu postavio pitanje kako da koristi internet u stanu dudu nisi očigledno dugo čitao krelca, nema ništa od Željuše, 'oće seljo iz Kozarca u metropolu, @Maja možda je i "tisuću" sisa prošlo kroz moje ruke, nego jesi li ti okušala malo sexa, tamo si jadikovala da ti slabo ide
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:51 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: možda je i "tisuću" sisa prošlo kroz moje ruke, nego jesi li ti okušala malo sexa, tamo si jadikovala da ti slabo ide eto sayuri, pa ga povlači za jezik. jel ti krenulo u zadnje vrijeme?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 19:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: O kome ti sad pišeš o Behku ili Jacku? Nisam sigurna ni da me zanima. Nego reci ti meni jesi li premašio cifru od 500 pari grudi? Jel došlo do 600?
Ja od Bošnje tražio neke Excel fajlove, a trebao sam tražiti slike zdravih, nabreklih seoskih bosanskih grudi. he, he, otvorio sam ja zaseban podforum za "parenje očiju" kutak za odmor očiju, naziv je podforuma, sisa na kile http://www.bosnaonline.org/forum.php/vi ... .php?f=101
|
|
Vrh |
|
|
Levitas
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 20:01 |
|
|
Sve sam vise sklon vjerovanju da je Bosnjo, jack i postar zapravao hrvatskih ruku djelo.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 20:03 |
|
|
Jok moj Bošnjo. Ništa. Još od kako si ti banovan ostala sam uskraćena za tvoje postove u kojima objašnjavaš kako je sve mimo 15cm nenormalno. Makar sam na njih mogla masturbirati tokom usamljenih noćnih sahata Tačno mi dođe da ti skinem ban.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 20:06 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 20:08 |
|
|
pa i obrazovo sam vas tamo malo si fulala, 25 cm će biti taman onoj kojoj je duboka isto toliko stvar je u podudaranju, ajmo opet na čas linknaravno da će ti 15 cm biti previše ako ti je "mala" plitka naravo da mi trebaš skinuti ban onaj debil od moderatora mi je briso postovo, vjerovatno od ljubomore jer sam pisao nešto "bezobrazno" onoj doborj ribi Mrs.Brams, ONA SE NIJE LJUTILA i reagovala, a on našao da pemtuje
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 20:10 |
|
|
Sayuri je napisao/la: http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=9&t=6796 Ovo mi je najdraža tema fino, zapamtila si lekciju jesil izmjerila svoju "dubinu"
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|