|
|
Stranica: 14/79.
|
[ 1957 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tuta
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 10 pro 2015, 00:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa prihvatile su većinski identitet. Da nisu bile bi policajke u RS negdje možda u Šepku, Skočiću ili Kozluku...oko ZV.
Čim si na ponos državi Austriji logično je da su se cure poistovijetile sa većinskim identitetom. Ili ???
Pa sam naslov ti obori tezu. Užas. Što si ti ono? Pravnik u pokušaju? Kako ti znaš koji su identitet prihvatile? Time što uredno rade neđe i nisu se raznijele neđe? Šta benaviš? Logično je ako si na ponos državi da si se poistovijetio s tim identitetom? Kakva je to logika?
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 10 pro 2015, 08:15 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Koje vas dvojca gluposti valjate to je za ginisa  Činjenica je da su generacije mladih ljudi poput ovih djevojaka izgubljene zauvijek. Dvadeset i nesto godina nakon rata nema govora o povratku nase "integrirane dijaspore" ni u prvoj ni u drugoj generaciji. Znaci ljudi koji su otišli devedesetih. Sto je sa onim koji su otišli 60', 70', 80'? To što ce neko njih i njihovo potomstvo ubrajati pod integrirane a ne asimilirane su bajke za budale nedorasle realnosti..ljudi su izgubljeni i asimilirani u evropske sredine gdje su odrastali. Većina..preko 70%..i hvala bogu pa se radi o evropskim kulturama i nikakvoj prisili. Asimilacija je u ovim slucajevima bila neminovan proces.. onih tridesetak procenata vec sam pomenula...kako i sto su izbjegli taj proces..a opet..To što se amidzi svidja da djevojke nazove integriranim dijasporkama a ne asimiliranim je notorna glupost. Ti se opet Tuta vodiš po ko zna koji put samo tebi znanom logikom. Dakle za amidzu jedina zdrava asimilacija bi bila, udaje ovih Podrinjki za nekog Arapa, a za tebe Tuta? Nejasan si. Uglavnom po meni je bolji Hans iz OÖ, nego kozojebac.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 10 pro 2015, 10:09 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Nije Amidza mislio za Arapa, jer teško će oni gajiti bošnjačko islamsku tradiciju.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 10 pro 2015, 20:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Koje vas dvojca gluposti valjate to je za ginisa  Činjenica je da su generacije mladih ljudi poput ovih djevojaka izgubljene zauvijek. Dvadeset i nesto godina nakon rata nema govora o povratku nase "integrirane dijaspore" ni u prvoj ni u drugoj generaciji. Znaci ljudi koji su otišli devedesetih. Sto je sa onim koji su otišli 60', 70', 80'? To što ce neko njih i njihovo potomstvo ubrajati pod integrirane a ne asimilirane su bajke za budale nedorasle realnosti..ljudi su izgubljeni i asimilirani u evropske sredine gdje su odrastali. Većina..preko 70%..i hvala bogu pa se radi o evropskim kulturama i nikakvoj prisili. Asimilacija je u ovim slucajevima bila neminovan proces.. onih tridesetak procenata vec sam pomenula...kako i sto su izbjegli taj proces..a opet..To što se amidzi svidja da djevojke nazove integriranim dijasporkama a ne asimiliranim je notorna glupost. Ti se opet Tuta vodiš po ko zna koji put samo tebi znanom logikom. Dakle za amidzu jedina zdrava asimilacija bi bila, udaje ovih Podrinjki za nekog Arapa, a za tebe Tuta? Nejasan si. Uglavnom po meni je bolji Hans iz OÖ, nego kozojebac. Krajnije je vrijeme da prestanes stavljati mi na teret stvari koji nikada nisam napisao. Za mene je jedino zdravo da te djevojke ostanu zdrave svojim roditeljima i odrze moralnu higijenu na cast i ponos svojih roditelja ali i prethodnika cija je krv u hektolitrima protekla Drinom kako bi one danas mogle biti Bosnjakinje i muslimanke. Za njih a i za nas narod u cijelini bi najbolje bilo udaja za nekog bosnjackog mladica i utemeljenje zdrave porodice na bosnjackim vrijednostima. A ti izvoli budi dekadentna frau wienerin do iznemoglosti. Slobodno nastavi glumiti kozmopolitanerstvo i savrsenost. Zaboli nas kolektivno svebosnjacki obrezanko.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 11 pro 2015, 20:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Koje vas dvojca gluposti valjate to je za ginisa  Činjenica je da su generacije mladih ljudi poput ovih djevojaka izgubljene zauvijek. Dvadeset i nesto godina nakon rata nema govora o povratku nase "integrirane dijaspore" ni u prvoj ni u drugoj generaciji. Znaci ljudi koji su otišli devedesetih. Sto je sa onim koji su otišli 60', 70', 80'? To što ce neko njih i njihovo potomstvo ubrajati pod integrirane a ne asimilirane su bajke za budale nedorasle realnosti..ljudi su izgubljeni i asimilirani u evropske sredine gdje su odrastali. Većina..preko 70%..i hvala bogu pa se radi o evropskim kulturama i nikakvoj prisili. Asimilacija je u ovim slucajevima bila neminovan proces.. onih tridesetak procenata vec sam pomenula...kako i sto su izbjegli taj proces..a opet..To što se amidzi svidja da djevojke nazove integriranim dijasporkama a ne asimiliranim je notorna glupost. Ti se opet Tuta vodiš po ko zna koji put samo tebi znanom logikom. Dakle za amidzu jedina zdrava asimilacija bi bila, udaje ovih Podrinjki za nekog Arapa, a za tebe Tuta? Nejasan si. Uglavnom po meni je bolji Hans iz OÖ, nego kozojebac. Koja hrpa sranja Hristosa ti Boga...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 16 pro 2015, 21:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: U centru za izbjeglice uhićeno dvoje osumnjičenih za napad u Parizu
Dvoje ljudi koji su došli s Bliskog istoka uhićeni su tijekom vikenda u centru za izbjeglice
U izbjegličkom centru u austrijskom gradu Salzburgu uhićeno je dvoje ljudi za koje se sumnja da su povezani s napadom u Parizu prošlog mjeseca, priopćeno je iz ureda državnog tužitelja u Salzburgu.
Smatra se da su oba osumnjičena muškarca sudjelovala u napadu koji se dogodio 13. studenog u kojem je ubijeno 130 ljudi, pišu austrijski mediji.
''Dvoje ljudi koji su došli s Bliskog istoka uhićeni su tijekom vikenda u centru za izbjeglice pod sumnjom da pripadaju terorističkoj organizaciji'', rekao je zastupnik ureda državnog tužitelja Rober Holzleitner.
''U sklopu preliminarne istrage, dokazi koji naznačavaju povezanost s napadom u Parizu u procesu su provjere'', dodao je on.
Nacionalne novine Kronen Zeitung pišu da su oni bili Francuzi, alžirskog i pakistanskog porijekla, a u Europu su ušli preko Grčke s lažnim sirijskim putovnicama s članovima grupe koja je počinila napad u Parizu, prenosi Reuters.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
master_mind_
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 19 pro 2015, 07:25 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 19 pro 2015, 15:15 |
|
|
Odlicna stvar.
Ovo Tschüsch je u Austriji veoma pogrdan izraz za ljude s prostora bivse Jugoslavije. Koriste ga obicno biraci stranke FPÖ. Ima prizvuk nize rase a kaze se da potice iz vremena kad su nasi radili na baustelama i kao vukli se za rukave medjusobno kad bi htjeli jedan drugom nesto reci, a recenice pocinjali sa: "Cujes..?" To je za ove druge zvucalo kao "cush", i onda je od toga ispalo "Tschüsch"
Dobra muzika sve uz originalne fotografije i plakate i parole nacista iz proslosti (Jörg Haider) i sadasnjosti (Strache H.C.). A najbolje su slike svakoraznih znakova zabrane..sve zabranjeno..al fakat je tako..hajd izadji u grad sad i pogledaj u kojem god hoces pravcu i nema sanse a da ne vidis makar jedan znak zabrane.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 pro 2015, 22:18 |
|
|
Upala policija danas u islamske vrtiće i racije pravili. Našli su im neke stvari, problemi sa odgojnim materijalom, krivotvoreni potpisi na osnovu koji su od države novac muzli. Oko 60 policajaca je bilo u raciji.
|
|
Vrh |
|
 |
babun
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 pro 2015, 22:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Koje vas dvojca gluposti valjate to je za ginisa  Činjenica je da su generacije mladih ljudi poput ovih djevojaka izgubljene zauvijek. Dvadeset i nesto godina nakon rata nema govora o povratku nase "integrirane dijaspore" ni u prvoj ni u drugoj generaciji. Znaci ljudi koji su otišli devedesetih. Sto je sa onim koji su otišli 60', 70', 80'? To što ce neko njih i njihovo potomstvo ubrajati pod integrirane a ne asimilirane su bajke za budale nedorasle realnosti..ljudi su izgubljeni i asimilirani u evropske sredine gdje su odrastali. Većina..preko 70%..i hvala bogu pa se radi o evropskim kulturama i nikakvoj prisili. Asimilacija je u ovim slucajevima bila neminovan proces.. onih tridesetak procenata vec sam pomenula...kako i sto su izbjegli taj proces..a opet..To što se amidzi svidja da djevojke nazove integriranim dijasporkama a ne asimiliranim je notorna glupost. Ti se opet Tuta vodiš po ko zna koji put samo tebi znanom logikom. Dakle za amidzu jedina zdrava asimilacija bi bila, udaje ovih Podrinjki za nekog Arapa, a za tebe Tuta? Nejasan si. Uglavnom po meni je bolji Hans iz OÖ, nego kozojebac. Toliko velim broj asimilirani bas i nije.Da bi Srbin bijo asimiliran u Svabe mora bit katolik i imat Svabsku zenu .Neznam nijednog za koga se to prica .Znam za par mesanaca ali oni su pravoslavci .Od stotinjak poznanika i familije poznato mi je samo za jednog mesanca /katolika i pet -sest Srpkinja .Srbi se nezene za Svabkinje ,jedino u mladosti se igraju sa njima ali bar meni nije poznato da neki Srbin oce da ozeni Svabkinju.Kod Bosnjaka u Bosni je to jos izrazenije,jedina asimilacija koju primetim je u Turke .Jedino Hrvati se daju lako asimilirat
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 28 pro 2015, 20:45 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Red Member
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 28 pro 2015, 21:41 |
|
|
babun je napisao/la: Toliko velim broj asimilirani bas i nije.Da bi Srbin bijo asimiliran u Svabe mora bit katolik i imat Svabsku zenu .Neznam nijednog za koga se to prica .Znam za par mesanaca ali oni su pravoslavci .Od stotinjak poznanika i familije poznato mi je samo za jednog mesanca /katolika i pet -sest Srpkinja .Srbi se nezene za Svabkinje ,jedino u mladosti se igraju sa njima ali bar meni nije poznato da neki Srbin oce da ozeni Svabkinju.Kod Bosnjaka u Bosni je to jos izrazenije,jedina asimilacija koju primetim je u Turke .Jedino Hrvati se daju lako asimilirat Na osnovu čega si to zaključio. Na osnovu nekih poznanstava sa svojim susjedima.Jesi napravio stručnu analizu,imaš neku knjigu koja znanstveno i dokazano to potvrđuju. Hrvati se lako daju asimilirat-stvarno,nije uspjelo ni velikoj Habs. Monarhiji. Sad trk do WC-a i lupi glavom u zid tri puta.
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 30 pro 2015, 21:01 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 02 sij 2016, 21:49 |
|
|
diskriminacija diskriminatora U Becu odbili tetovirati osobu bolesnu od nacizma. Napisali joj fino da su pogledali njen FB profil nakon sto je pitala za termin i da ne zele tetovirati osobu takvih ideoloskih nacela. Lijepo. Keine Tätowierung für FPÖ-WählerinWiener Tätowierer verweigerten aus "idealistischen Gründen". Strafbar ist das nicht.http://kurier.at/chronik/wien/keine-tae ... 72.838.626
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 02 sij 2016, 22:13 |
|
|
Red Member je napisao/la: babun je napisao/la: Toliko velim broj asimilirani bas i nije.Da bi Srbin bijo asimiliran u Svabe mora bit katolik i imat Svabsku zenu .Neznam nijednog za koga se to prica .Znam za par mesanaca ali oni su pravoslavci .Od stotinjak poznanika i familije poznato mi je samo za jednog mesanca /katolika i pet -sest Srpkinja .Srbi se nezene za Svabkinje ,jedino u mladosti se igraju sa njima ali bar meni nije poznato da neki Srbin oce da ozeni Svabkinju.Kod Bosnjaka u Bosni je to jos izrazenije,jedina asimilacija koju primetim je u Turke .Jedino Hrvati se daju lako asimilirat Na osnovu čega si to zaključio. Na osnovu nekih poznanstava sa svojim susjedima.Jesi napravio stručnu analizu,imaš neku knjigu koja znanstveno i dokazano to potvrđuju. Hrvati se lako daju asimilirat-stvarno,nije uspjelo ni velikoj Habs. Monarhiji. Sad trk do WC-a i lupi glavom u zid tri puta. Ziva istina, pitaj krmella seselj, ne asimiliraju se a pun ih kurac u Austriji, po Njemackoj, toliko su in odbojne Svabe da su u Becu auslender broj 1. Ki Arapi.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 05 sij 2016, 16:12 |
|
|
http://oslobodjenje.rs/kadirov-bagro-ob ... -austriji/zato ja vazda kazem..ameri, kolka god govna da su, su ipak bolja opcija zamisli da ti rus vlada i da ti postavi vako nekog hrmpaliju za precednika pa za ovoga je i dodik BALERINA
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 05 sij 2016, 21:12 |
|
|
granica je napisao/la: http://oslobodjenje.rs/kadirov-bagro-obuzdaj-familiju-u-austriji/
zato ja vazda kazem..ameri, kolka god govna da su, su ipak bolja opcija
zamisli da ti rus vlada i da ti postavi vako nekog hrmpaliju za precednika
pa za ovoga je i dodik BALERINA To je čovjek koji je od Čečenije napravio najsigurniju republiku u Rusiji, posle svog onog sranja. Čovjek zna sa stokom, takav stoki treba.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 05 sij 2016, 21:15 |
|
|
volis cvrstu ruku metemma jelda
a da li volis i cvrstu karu?
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 05 sij 2016, 21:16 |
|
|
dabogda ti kadirov ramzan bio zet kad ga vec tolko volis zbiru
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 11 sij 2016, 20:03 |
|
|
Dosta politike. Malo ću o ljepotama Austrije. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 11 sij 2016, 20:05 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 11 sij 2016, 20:06 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 11 sij 2016, 20:21 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Forumašš
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 11 sij 2016, 20:29 |
|
|
Jbt, sve puno križeva u toj Austriji 
_________________ Giggity giggity goo!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 11 sij 2016, 20:31 |
|
|
Svako i malo brdo ima jedan. Drže do svoje tradicije i religije.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|