|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 35 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Brisel prijeti Talijanima 'vidjet cemo kako ispadnu izbori... imamo alate' Postano: 24 ruj 2022, 09:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Za razliku od Poljske i Mađarske Brisel stvarno može nauditi Italiji. Gadno do krvi. Samo ECB prestane kupovati njihov državni dug. Tako je igra namještena da je ta mnogoljudna država ovisna o Briselu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Brisel prijeti Talijanima 'vidjet cemo kako ispadnu izbori... imamo alate' Postano: 24 ruj 2022, 10:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
HHerceg je napisao/la: Treba vratit Istru i Dalmaciju Italiji. 7 dana, postaješ previše i antipatično "edgy", već mi lagano ideš na živce, mogao bi i trajni ban uskoro.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Brisel prijeti Talijanima 'vidjet cemo kako ispadnu izbori... imamo alate' Postano: 24 ruj 2022, 10:44 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ja ga na ignore, ti u banovice.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Brisel prijeti Talijanima 'vidjet cemo kako ispadnu izbori... imamo alate' Postano: 24 ruj 2022, 10:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Da, samo što mene nervira zbog pokušaja da izazove rat između nas i forumaša iz RH (kao i penzija troll), dok me njegov odabir strane u pravoslavnoj Ukrajini ne tangira ni najmanje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Brisel prijeti Talijanima 'vidjet cemo kako ispadnu izbori... imamo alate' Postano: 24 ruj 2022, 10:59 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Na listi su zbog sadizma
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Brisel prijeti Talijanima 'vidjet cemo kako ispadnu izbori... imamo alate' Postano: 24 ruj 2022, 14:43 |
|
|
Hherceg je samo ogorčen na RH i to je to .
_________________ Drugi profil Th1950 .
Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !
Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Brisel prijeti Talijanima 'vidjet cemo kako ispadnu izbori... imamo alate' Postano: 24 ruj 2022, 16:53 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1941 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
perometličić je napisao/la: Hherceg je samo ogorčen na RH i to je to . Ogorčen sam i ja pa ne bulaznim...
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Brisel prijeti Talijanima 'vidjet cemo kako ispadnu izbori... imamo alate' Postano: 24 ruj 2022, 17:21 |
|
|
perometličić je napisao/la: Hherceg je samo ogorčen na RH i to je to . Da, i najvjerojatnije želi skrenuti pozornost na činjenicu da Dalmacija, Istra i Herceg Bosna trebaju imati jednaki značaj kao regije za Hrvate. Ministre ti odlučuješ o banovićima ja to ovdje ne komentiram ali penzija troll nema ovu crtu gore njemu nemaju sve regije isti značaj.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Brisel prijeti Talijanima 'vidjet cemo kako ispadnu izbori... imamo alate' Postano: 25 ruj 2022, 21:01 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Ova izjave Sotone samo govori u kakvu tiraniju se pretvorila EU. Govori i da U.S demokrats neće tolerisati nove Orbane.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Brisel prijeti Talijanima 'vidjet cemo kako ispadnu izbori... imamo alate' Postano: 30 ruj 2022, 23:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Doslovce mi se više gadi ta riječ "democracy".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|