|
|
Stranica: 45/85.
|
[ 2123 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 12:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja ne vidim da VB, Njemačka, Nizozemska, Danska... pa i Švedska, propadaju. Dapače. To samo vi paranoici tvrdite.
Srbija, Rusija, Sj. Koreja, Iran... propadaju. Upravo alternativna društva. ti vidiš što se tebi priviđa. Eklatantno je da propadaju, u odnosu na ono gdje su bil iprije 30 -40 godina, danas su daleko NIŽE . Osim toga, zašto si suprotstavio Srbiju, koju vodi lezbijka i kojoj je glavni proizvod ubo folk, gore navedenim?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 12:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zato što se upravo oni najviše opiru u Europi europskom liberalizmu.
@Kvakonja, koja osim SA i sličnih je uspješna a nije dio slobodnog liberalnog svijeta ili bar podržana od njega?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 12:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zato što se upravo oni najviše opiru u Europi europskom liberalizmu. europski liberalizam je sprdnja izvan sovjih granica. i Kini je white-elft uvreda kojom se posprdno nazivan šonje i papučare. Junuz Djipalo je napisao/la: @Kvakonja, koja osim SA i sličnih je uspješna a nije dio slobodnog liberalnog svijeta ili bar podržana od njega? gdje su ti zaista bio zadnjih 3-4 desetljeća, u kojem je BDP Azije narastao 10 puta, a Europe ostao isti? liberlani svijet su Five Eyes i Europa i nitko više. Čak i saveznici poput Japan i Koreje su ksenofobni i odbijaju zapadnjački mazohiszam.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 12:22 |
|
|
Pa narastao je zahvaljujući zapadu a ne njima. Evo baš gledam vijetnamsko čudo od automobila Vinfast.
Znači veliki dio svijeta s kojim se ratovalo i koji je bio gladan, zaostao i siromašan smo pretvorili u puno bolje mjesto za ljude i korisnije. I sami kažete da od tamo nema više emigracija niti pritiska Kineza na Europu.
Recept funkcionira, samo dalje gurat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 12:28 |
|
|
divizija je napisao/la: nisu izgubili ništa, Rusija je praktički usisala sve Ruse izvan nje same
mogli su uzeti neke teritorije, slabo naseljene, ali sudeći po stanju u Ukrajini danas, ni to ne bi uspjelo. Zapad bi njihovim neprijatlejima slao oružje i to je to.
Pogledaj kartu SSSR-a pa pogledaj kartu RF. Rusija je 90-ih izgubila stoljeća povjesnih uspjeha, širenje na zapad i jug prokockano u vjetar. Nisu nikada trebali pustiti slavenske djelove države plus Kazahstan zbog resursa, hrpe Rusa i Bajkonura. Gorbačov je bio naprosto premekan, kad su se čelnici Rusije Ukraine i Bjelorusije sastali onaj dan i potpisali raspad trebao ih je sve pohapsiti.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 12:29 |
|
|
Stvarno šteta što vam je Rusija u k. pa nemate gdje kupit prnje ali ima mjesta u Sibiru sigurno.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 21:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa narastao je zahvaljujući zapadu a ne njima. . to je sada psove irelevantno. Mi ti upravo i govorimo kako zaad propada zbog svojih gluposti, a ti te gluposti glorificiraš
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 21:20 |
|
|
weasel je napisao/la: Pogledaj kartu SSSR-a pa pogledaj kartu RF. Rusija je 90-ih izgubila stoljeća povjesnih uspjeha, širenje na zapad i jug prokockano u vjetar.
Nisu nikada trebali pustiti slavenske djelove države plus Kazahstan zbog resursa, hrpe Rusa i Bajkonura.
Gorbačov je bio naprosto premekan, kad su se čelnici Rusije Ukraine i Bjelorusije sastali onaj dan i potpisali raspad trebao ih je sve pohapsiti. Rusija sa narodom koji ima nije mogla održati toliki teritorij
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 22:16 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa narastao je zahvaljujući zapadu a ne njima. . to je sada psove irelevantno. Mi ti upravo i govorimo kako zaad propada zbog svojih gluposti, a ti te gluposti glorificiraš Zapad nije propao. Ostao je isti ali je podignuo veliki dio svijeta. Umjesto da imaš bogataša koji uživa u svom bogatstvu a oko njega sve sirotinja, imaš bogataša koji je za malo novca podignuo pola svijeta. Današnji liberalni bogatuni sve manje dinastijski nesposobnoj djeci ne ostavljaju puno nego gledaju da svijet učine boljim. Gates je dobar primjer, bez obzira što su ga pretvorili u čudovište.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 22:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zapad nije propao. Ostao je isti ali je podignuo veliki dio svijeta.
Umjesto da imaš bogataša koji uživa u svom bogatstvu a oko njega sve sirotinja, imaš bogataša koji je za malo novca podignuo pola svijeta.
Današnji liberalni bogatuni sve manje dinastijski nesposobnoj djeci ne ostavljaju puno nego gledaju da svijet učine boljim.
Gates je dobar primjer, bez obzira što su ga pretvorili u čudovište. nije Zapad sotao isti, ma koliko ti zatvarao oči, taj Zapad je osamdesetih bio bohatiji, moćnij ii sigurniji. Gates je primjer bolesnog psihopata s mesijanskim kompleksom
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 22:49 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zapad nije propao. Ostao je isti ali je podignuo veliki dio svijeta.
Umjesto da imaš bogataša koji uživa u svom bogatstvu a oko njega sve sirotinja, imaš bogataša koji je za malo novca podignuo pola svijeta.
Današnji liberalni bogatuni sve manje dinastijski nesposobnoj djeci ne ostavljaju puno nego gledaju da svijet učine boljim.
Gates je dobar primjer, bez obzira što su ga pretvorili u čudovište. nije Zapad sotao isti, ma koliko ti zatvarao oči, taj Zapad je osamdesetih bio bohatiji, moćnij ii sigurniji. Gates je primjer bolesnog psihopata s mesijanskim kompleksom Prije 50 godina na zapadu je čovjek radio i s time uzdržavao ženu i 3 djece i ništa im nije falilo. Danas na zapadu čovjek i žena oboje rade, podižu jedno dijete i opet žive na kredit. I kažu nikad se bolje nije živilo. Lolčina. Najjače kad se krenu prosipat BDPovima i prosječnim plaćama.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 22:53 |
|
|
Planina je napisao/la: Najjače kad se krenu prosipat BDPovima i prosječnim plaćama. po službenim statistika u SADu nije bilo realnog rasta plaća od sedamdesetih. s tim da se u stopu inflacije ne računa cijene nekretnina. s istima su plaće značajno pale u odnosu na cijene. i još imaš milijun divljaka koji ti pale gradove.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 22:58 |
|
|
Planina je napisao/la: divizija je napisao/la: nije Zapad sotao isti, ma koliko ti zatvarao oči, taj Zapad je osamdesetih bio bohatiji, moćnij ii sigurniji.
Gates je primjer bolesnog psihopata s mesijanskim kompleksom
Prije 50 godina na zapadu je čovjek radio i s time uzdržavao ženu i 3 djece i ništa im nije falilo. Danas na zapadu čovjek i žena oboje rade, podižu jedno dijete i opet žive na kredit. I kažu nikad se bolje nije živilo. Lolčina. Najjače kad se krenu prosipat BDPovima i prosječnim plaćama. U Njemačkoj je bilo tako i prije 50 g. Dovoljno je vidjeti na moru našem Švabe ili Engleze. Mi imamo svake godine priliku doći u kontakt sa svim tim zapadnjacima. Ne bih rekao da posustaju. Dapače.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 27 stu 2022, 23:06 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: U Njemačkoj je bilo tako i prije 50 g.
Dovoljno je vidjeti na moru našem Švabe ili Engleze. Mi imamo svake godine priliku doći u kontakt sa svim tim zapadnjacima. Ne bih rekao da posustaju. Dapače. ti ne bi rekao, jer se to tebi čini., jer je tvoj dojam važniji od svih podataka i statistika. ne, nije bilo tako prije 50 godina, i ti očito nisi vidio kontakte prije. a i da jesi, tvoj dojam se mora uvažiti, jelte. Tada su po tri tjedna žderali i pili i to radnička klasa kod nas na moru. i to s dvoje troje djece. Danas dođu samci na 5-6 dana. Današnji se Švabo može sakriti pred Švabom iz 1975.e
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 28 stu 2022, 00:18 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: U Njemačkoj je bilo tako i prije 50 g.
Dovoljno je vidjeti na moru našem Švabe ili Engleze. Mi imamo svake godine priliku doći u kontakt sa svim tim zapadnjacima. Ne bih rekao da posustaju. Dapače. ti ne bi rekao, jer se to tebi čini., jer je tvoj dojam važniji od svih podataka i statistika. ne, nije bilo tako prije 50 godina, i ti očito nisi vidio kontakte prije. a i da jesi, tvoj dojam se mora uvažiti, jelte. Tada su po tri tjedna žderali i pili i to radnička klasa kod nas na moru. i to s dvoje troje djece. Danas dođu samci na 5-6 dana. Današnji se Švabo može sakriti pred Švabom iz 1975.e Pa Junuz svoj model održava isključivo na dojmovima. Činjenice su za zadrte nacionaliste.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 28 stu 2022, 00:23 |
|
|
Pa podastri.
Nama je Njemačka bila wow jer smo mi bili siromašni i jadni. Sad više nismo pa nam se čini da su oni propali. Ma nisu.
Švabo danas više troši i putuje nego ikad.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 28 stu 2022, 00:34 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa podastri.
Nama je Njemačka bila wow jer smo mi bili siromašni i jadni. Sad više nismo pa nam se čini da su oni propali. Ma nisu.
Švabo danas više troši i putuje nego ikad. Pa nije to mjera uspjeha. Usporedi Njemačku s kraja 19. i početka 20. stoljeća, a u kulturnom smislu i mnogo prije s jedne strane - s ovim identitetski kaotičnim društvom danas. Od romantizma, homogene kulturne strukture njemačkog seljaka, obrtnika i intelektualca koji su svi u službi njemačke sutrašnjice do amorfnog društva bez orijentacije prema van, usmjerene samo k zadovoljavanju trenutnih životinjskih nagona. Razlika između Apolona i Dioniza, ukratko. I to vrijedi za sva europska društva.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 28 stu 2022, 07:48 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Švabo danas više troši i putuje nego ikad. to naprosto nije istina, ali ti voliš da se lažeš i da lažeš nas, jer tako održavaš svoj "dojam", koji je tvoje pseudereligiozno iskustvo.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 28 stu 2022, 08:31 |
|
|
Pokupovaše kod nas pola obale.
Na jednom poznatom skijalištu m2 bezveznog apartmana je 6 k € i Švabe to kupuju.
Kad si vidio štrajk u Njemačkoj zbog nečega ekonomskog.
Divkane, znam da ludom čovjeku sve može ali Švabo nije prop'o. Upravo su i vojni čimbenik postali opet.
Vaša zamišljanja i strahovi su jedno a realnost drugo.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 28 stu 2022, 09:47 |
|
|
Njima je Njemačka propala, a svi idu u Njemačku. Pusti ih.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 28 stu 2022, 11:08 |
|
|
Croato je napisao/la: Njima je Njemačka propala, a svi idu u Njemačku. Pusti ih. svi ne idu u Njmeačkju, u Njemačku se ide puno manje nego prije, a istovremeno je ona otvoreniaj nego ikad. vi živite u imaginarnom svijetu
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 28 stu 2022, 11:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pokupovaše kod nas pola obale.
Na jednom poznatom skijalištu m2 bezveznog apartmana je 6 k € i Švabe to kupuju.
Divkane, znam da ludom čovjeku sve može ali Švabo nije prop'o. Upravo su i vojni čimbenik postali opet.
Vaša zamišljanja i strahovi su jedno a realnost drugo. zamišljanja su ono što ti živiš. mi ovdje govorimo o prosječpnom Njemcu, ne 1% superbogatih. taj nekada nije smio kod nas kupovati. Da je smio, mogao, ovdje bi još osamdesetih bilo prodano sve.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 28 stu 2022, 11:34 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pokupovaše kod nas pola obale.
Vaša zamišljanja i strahovi su jedno a realnost drugo. zamišljanja su ono što ti živiš. mi ovdje govorimo o prosječpnom Njemcu, ne 1% superbogatih. taj nekada nije smio kod nas kupovati. Da je smio, mogao, ovdje bi još osamdesetih bilo prodano sve. Ispada Tito mila majka za proklete HDZovce. Sve će rasprodati.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 28 stu 2022, 11:39 |
|
|
Ovaj Junuz je iritantan ko spolna bolest.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 28 stu 2022, 11:45 |
|
|
Ja sam jednom bio u Bruxellesu i mlada meni nepoznata Hrvatica me uhvatila pod ruku i rekla mi strah me hodati sama među ovima po ulici mogu s tobom. U Zagrebu nisam zamjetio takvo žensko ponašanje.
Junuz je jednom jeo vafle u Belgiji, za susjednim stolom je zgodna Marokanka isto jela vafle i bilo mu je lijepo.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|