|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ibar
|
Naslov: Egipat - Šutnja Postano: 07 pro 2011, 20:03 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 07 pro 2011, 21:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24105 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ibar je napisao/la: jedino se ITalija nedavno oglasila o Egiptu.. inace svi sute http://www.vecernji.hr/vijesti/krscani- ... nak-351961Europske vladajuće elite su većinom agnostičko-ateističke, tako da nedostatak reakcije uopće i ne čudi.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 07 pro 2011, 22:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77606 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ja se nadam da su dovoljno žilavi.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 07 pro 2011, 22:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Trebali bi im zaprijetiti sankcijama ili uskraćivanjem američke pomoći, Egipat je dobivao ne puno manje od Izraela.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 08 pro 2011, 11:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60332 Lokacija: DAZP HQ
|
Europi je vjerojatno u interesu da sve kršćanske zajednice s Bliskog Istoka odu za Europu. iznenadio sam se kad sam nedavno pročitao da su većina iračkih doseljenika u skandinavske zemlje zapravo kršćani i to uvjerljiva većina. zato svi i šute ko zadnje p...., a već je kompletna kršćanska zajednica u Iraku slomljena, a na dobrom putu su i one u Siriji i Egiptu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 10 pro 2011, 08:45 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ibar je napisao/la: jedino se ITalija nedavno oglasila o Egiptu.. inace svi sute http://www.vecernji.hr/vijesti/krscani- ... nak-351961Europske vladajuće elite su većinom agnostičko-ateističke, tako da nedostatak reakcije uopće i ne čudi. Religija nema veze sa politikom ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 10 pro 2011, 08:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Trebali bi im zaprijetiti sankcijama ili uskraćivanjem američke pomoći, Egipat je dobivao ne puno manje od Izraela. Ako Ameri uvedu sankcije Egiptu...dobice nekog novog Ahmadinedzada...i ugroziti ce Izrael...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Josip321
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 10 pro 2011, 09:25 |
|
|
Šteta, preživjele su mnoge kršćanske zajednice osmanliska i arapska osvajanja na bliskom istoku i sjeveru afrike. A u vremenima (u zadnjih 100-tinjak godina) kada je zapad imao relativan utjecaj na te zemlje, njihov broj se drastično smanjio. Od Iraka, sve do Alžira i još zapadnije u Africi.
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 10 pro 2011, 10:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
zapovjednik je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Trebali bi im zaprijetiti sankcijama ili uskraćivanjem američke pomoći, Egipat je dobivao ne puno manje od Izraela. Ako Ameri uvedu sankcije Egiptu...dobice nekog novog Ahmadinedzada...i ugroziti ce Izrael... Pa neka stisnu prdu i krenu već na taj mrski i susjedni Izrael, ne znam đe je problem, 80m protiv 5m, trebalo bi im biti ko nedjeljnja šetnja parkom, zar ne. No, neće biti sankcija jer kroz tu ogromnu pomoć imaju dovoljno mogućnosti za pritisak, sličan scenarij kao u Pakistanu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 10 pro 2011, 10:43 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Ako Ameri uvedu sankcije Egiptu...dobice nekog novog Ahmadinedzada...i ugroziti ce Izrael... Pa neka stisnu prdu i krenu već na taj mrski i susjedni Izrael, ne znam đe je problem, 80m protiv 5m, trebalo bi im biti ko nedjeljnja šetnja parkom, zar ne. No, neće biti sankcija jer kroz tu ogromnu pomoć imaju dovoljno mogućnosti za pritisak, sličan scenarij kao u Pakistanu. E problem je sto zbog americkih novaca vlastima u Egiptu taj Izrael i nije bas mrzak...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 12 pro 2011, 16:56 |
|
|
Ako već Sarkozy moze predlozit Kršćanima u muslimanskim zemljama da dodju u Europu jer ce ih tamo pojesti noc..
sto nebi mi u Europi napravili prijedlog da muslimani podu za muslimanske zemlje..čisto da kontriramo
niko nista svi sute..
prava sramota..
a u Egiptu Islamisti i VEhabije dosle na vlast..
Neće ovo dobro završit.. na tapeti bi mogli bit Europski muslimani.. bilo bi im pametnije da se aktivno ukljuce u obranu Kršćana po AFrici i Aziji
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 12 pro 2011, 17:05 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ibar je napisao/la: Neće ovo dobro završit.. na tapeti bi mogli bit Europski muslimani.. bilo bi im pametnije da se aktivno ukljuce u obranu Kršćana po AFrici i Aziji
Logično, jedno potencira drugo, ako se dogodi i sirijskim kršćanima ono što se događa sada egipatskim , muslimanima u Europi se dugoročno ne piše dobro, samo će se sve više pojavljivati luđaci poput Brevika, a ekstremno desne europske stranke (osobito one koje su anti-islamski nastrojene) će dobivati više glasova (primjerice Geert Wilders ako ste čuli za njega) .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 12 pro 2011, 21:58 |
|
|
Gert onaj plavi momak hehe kako ne pune ga televizije bile danima covjek izjavio neke stvari koje su uvredljive muslimanima pa se sudio
a sud donio najsmjesnije obrazlozenje presude u poviesti hahah
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 12 pro 2011, 21:59 |
|
|
DAj nam Bože mira i ojačaj snagu Egipatskih kršćana da izdrže da se ne budu bojali i dali zastrašiti :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
snowflake
|
Naslov: Re: Egipat - Šutnja Postano: 13 pro 2011, 17:38 |
|
|
Nikad neću razumjeti ovako nešto. Korijene ovog u Egiptu. Ako se to događa ondje, a Egipat slovi kao liberalna islamska zemlja, gdje se ne događa. Što je još čudnije, iz moje perspektive, ovo je čisti vjerski sukob, s minimalnim uplivom politike. Izgleda da su uzalud svi oni sastanci raznih vijeća za dijalog, kada to ničemu ne služi. A Kuran sam po sebi poštuje kršćane i židove. Žalostan apsurd.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|