|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 49 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
sev
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:27 |
|
|
Ja mislim da nikakvog plana ni nema. Naš "plan" je da i dalje pokušavamo da budemo što bolji i sa jednima, i sa drugima. To jednostavno više nije moguće. U jednom momentu će nas Zapad staviti pred svršen čin i reći okej dosta zajebancije, birajte. Kad taj momenat dođe, treba da izaberemo da budemo suverena država i da ih napušimo kurcem. Platićemo veliku cenu za to, nadam se samo ekonomsku, ali jednostavno nemamo izbora. Alternativa tome je da prihvatimo nezavisno Kosovo i novokomponovane zapadne vrednosti. Da pljunemo po svemu onome što smo uz toliku muku sačuvali dosad. Ako je to alternativa, onda daj da se ne mučimo, nego da ukinemo državu. Koji će nam đavo? Dovedemo Švabu, ovako nekog ko Šmita, i šta on kaže to je zakon. Makar da prebacimo odgovornost na njih ako ćemo već pristati da budemo pod okupacijom. Ko hoće državu, mora biti spreman da se žrtvuje i trpi i muku, i poniženja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzonBG
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Slusao sam nekog lika kod Danice Vucinic. Kaze da Av ima vise razloga da se plasi Putina nego zapada. I dosta analiticara kaze da je sad vreme kad nema manevarskog prostora i da mora da se opredeli. Njegova racunica ce verovatno biti gde mu je veca sansa da opstane na vlasti. Ko ce ga znati kad je on u pitanju.
I jednih i drugih... Rusi su mu vec zapretili, preko crkve, litija, i svojih ljudi na Severu... A Zapad otvoreno vec zavrce ruke... Da moram da se kladim, pre bi rekao da ce izabrati sankcije Rusiji.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzonBG
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:30 |
|
|
sev je napisao/la: Ja mislim da nikakvog plana ni nema. Naš "plan" je da i dalje pokušavamo da budemo što bolji i sa jednima, i sa drugima. To jednostavno više nije moguće. U jednom momentu će nas Zapad staviti pred svršen čin i reći okej dosta zajebancije, birajte. Kad taj momenat dođe, treba da izaberemo da budemo suverena država i da ih napušimo kurcem. Platićemo veliku cenu za to, nadam se samo ekonomsku, ali jednostavno nemamo izbora. Alternativa tome je da prihvatimo nezavisno Kosovo i novokomponovane zapadne vrednosti. Da pljunemo po svemu onome što smo uz toliku muku sačuvali dosad. Ako je to alternativa, onda daj da se ne mučimo, nego da ukinemo državu. Koji će nam đavo? Dovedemo Švabu, ovako nekog ko Šmita, i šta on kaže to je zakon. Makar da prebacimo odgovornost na njih ako ćemo već pristati da budemo pod okupacijom. Ko hoće državu, mora biti spreman da se žrtvuje i trpi i muku, i poniženja. To bi sve pilo vodu da mi na vlasti nemamo nemackog piuna vec 10 godina, nepriznatog sina Angele Merkel... Sad, neka nam je bog u pomoci...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:34 |
|
|
Šta god izabere - ne valja. Ja lično ne bih znala šta da radim, da sam kojom nevoljom na njegovom mestu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:35 |
|
|
DzonBG je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Slusao sam nekog lika kod Danice Vucinic. Kaze da Av ima vise razloga da se plasi Putina nego zapada. I dosta analiticara kaze da je sad vreme kad nema manevarskog prostora i da mora da se opredeli. Njegova racunica ce verovatno biti gde mu je veca sansa da opstane na vlasti. Ko ce ga znati kad je on u pitanju.
I jednih i drugih... Rusi su mu vec zapretili, preko crkve, litija, i svojih ljudi na Severu... A Zapad otvoreno vec zavrce ruke... Da moram da se kladim, pre bi rekao da ce izabrati sankcije Rusiji. Pitanje je cime mu zavrcu ruke i jedni i drugi. Necim stetnim po zemlju ili necim stetnim po njega licno. Mislim da i jedni i drugi rade ovo drugo. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Skeletor
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:36 |
|
|
Popišan je maksimalno oko ******** parade, videlo se da ga niko ništa i ne pita, ambasador reko biće šetnje i bi šetnja. Ucenjen je on sa svih strana, negde mora da pukne.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:36 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Šta god izabere - ne valja. Ja lično ne bih znala šta da radim, da sam kojom nevoljom na njegovom mestu. Ostavkica, Terice, ostavkica! Ili neka da mandat Vuku Jeremicu da sastavi vladu, i svu odgovornost prebaci na njega.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Skeletor
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:37 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Šta god izabere - ne valja. Ja lično ne bih znala šta da radim, da sam kojom nevoljom na njegovom mestu. Raspiše referendum o nastavku pregovora o ulasku u EU, narod odbiije, onda može da kaže pa eto narod nije za, nisam ja kriv.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:38 |
|
|
Jedino tako. Prva ću glasati protiv EU.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
sev
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:40 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Šta god izabere - ne valja. Ja lično ne bih znala šta da radim, da sam kojom nevoljom na njegovom mestu. Ništa, isto što i dosad, kad već nismo jasno zauzeli stranu prvog dana. Nismo nikom objavili rat, nismo priznali nikakva osvajanja, nismo nikom uveli sankcije. To šta narod misli i oseća, to je naša stvar. Ako je to razlog da nas "civilizovani" Zapad sankcioniše, nek urade to. Svetu se ne može ugoditi. Preživećemo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Problem sa Vučićem je da se koleba i anglo-saxonske hijene osjete strah. Zato i rade pritisak na njega. Nije to prvi put takva situacija. Što to ne rade Erdoganu ili brazilskom predsjedniku. Ili čak meksičkom.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Skeletor
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Problem sa Vučićem je da se koleba i anglo-saxonske hijene osjete strah. Zato i rade pritisak na njega. Nije to prvi put takva situacija. Što to ne rade Erdoganu ili brazilskom predsjedniku. Ili čak meksičkom. Zato što je Vučić u poređenju sa njima kurčić od puža, ljigavi diktator male i nebitne zemlje okružene EU/NATO satelitima. Njima niko ne može da preseče dotok gasa/nafte/bilo čega, Srbiji mogu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
sev
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:48 |
|
|
BBC je napisao/la: Problem sa Vučićem je da se koleba i anglo-saxonske hijene osjete strah. Zato i rade pritisak na njega. Nije to prvi put takva situacija. Što to ne rade Erdoganu ili brazilskom predsjedniku. Ili čak meksičkom. Zato što im oni trebaju više nego mi. Mi im trebamo tek toliko da mogu da kažu kako i tradicionalni saveznik Rusije uvodi sankcije Rusiji. Da izoluju Ruse maksimalno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:49 |
|
|
BBC je napisao/la: Problem sa Vučićem je da se koleba i anglo-saxonske hijene osjete strah. Zato i rade pritisak na njega. Nije to prvi put takva situacija. Što to ne rade Erdoganu ili brazilskom predsjedniku. Ili čak meksičkom. Upravo tako. Ovaj je večito u nekom strahu jer ima potrebu da sve zadovolji a to je nemoguće.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 20:56 |
|
|
Dragan Đilas, Borko Stefanović i Marinika Tepić u Stejt departmentu: Odmah nakon formiranja vlade staviti na dnevni red Odbora Skupštine Srbije za spoljne poslove izjašnjavanje o usklađivanju spoljne politike sa EUhttp://www.nspm.rs/hronika/dragan-djila ... alphabet=lKoja arognacija. Ko zna da l imaju 5% podrske. Mozda ce njima dati mandat da sastave vladu. ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 21:00 |
|
|
Već sam zaboravila da ti likovi i postoje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 21:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Govorim vam treba im vaš Litij za baterije. Situacija se drastično promjenila.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 21:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Govorim vam treba im vaš Litij za baterije. Situacija se drastično promjenila. Ovde niko neće kopati tek tako, džabe. To košta.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 21:06 |
|
|
BBC je napisao/la: Govorim vam treba im vaš Litij za baterije. Situacija se drastično promjenila. Pa onda neka tetose nas, a ne Siptare. ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzonBG
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 21:21 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Dragan Đilas, Borko Stefanović i Marinika Tepić u Stejt departmentu: Odmah nakon formiranja vlade staviti na dnevni red Odbora Skupštine Srbije za spoljne poslove izjašnjavanje o usklađivanju spoljne politike sa EUhttp://www.nspm.rs/hronika/dragan-djila ... alphabet=lKoja arognacija. Ko zna da l imaju 5% podrske. Mozda ce njima dati mandat da sastave vladu. ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) Nije dzabe Djilas poslao posle izbora Gospodin Djilas... To je sve deo sireg deala da se u jednom trenutku legne na rudu. Djilas je posluzio na izborima da pacifikuje proteste protiv Vucica, i da preko N1 i Nova S guraju sankcije Rusiji... primetno je da u najzucim Vucicevim tabloidima sad regularno citiraju Djilasa... Samo je pitanje trenutka, i pakovanja, kako prodati to najbezbolnije narodu... svo ovo kurobecanje, kako on ne da nista, kako mu prete, ali on ne odustaje...to je sve predstava kako bi svoje poklonike ubedio da i kad povuce potez koji traze, to tako mora, inace je dao sve od sebe...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 21:25 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzonBG
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 28 ruj 2022, 21:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pitanje je cime mu zavrcu ruke i jedni i drugi. Necim stetnim po zemlju ili necim stetnim po njega licno. Mislim da i jedni i drugi rade ovo drugo. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Sistem je tako ustrojen da ne mogu samo njemu da zavrnu slavinu... mogu licnim sancijama kao Dodiku, ali nije to to... cak i samo iskljucivanje iz pregovora je samo po sebi pi dim, jer ti pregovori se godinama vec i ne vode... druge stvari su tu ispod stola u pitanju, ekonomske, politicke, pustanje raznih afera, kriminal i trgovina droge... i na kraju i sama lova... Skoro ode u Emirate da zicka od onog dripca 1 milijardu... drzi vodu dok majstori odu... umesto da izvozimo struju, bratija mu je toliko rasturila i pokrala EPS, da nam samo za struju treba godisnje milijarda, a gde je ostalo... Ne prica vise o velikom razvoju, rastu GDP... stidljivo najavljuje rast plata i penzija, koje za par dana pregazi rast cena... U teskim smo ***... situacija je po svim parametrima toliko losa, curi gde god pogledas... dolazi djavo po svoje...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 29 ruj 2022, 04:48 |
|
|
Miris Tamjana nad Srbijomhttps://www.youtube.com/watch?v=aXDywiBGGfs - Milojko Pantić, 25,949 views, 19 Sept 2022
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
buenos aires
|
Naslov: Re: Europski parlament traži da se obustave pristupni pregovori sa Srbijom oko ulaska u EU Postano: 29 ruj 2022, 07:55 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|