|
|
Stranica: 2/22.
|
[ 526 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
osa
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 13:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne drži to vodu. Na isti način se samoizoliraju Južnoamerikanci, Kinezi, Afrikanci kršćani. Ali oni rijetko mrze domaćine i novu zemlju. Englezi i Njemci u svojim kolonijama u Španjolskoj se izoliraju, a ne mrze Španjolce i Španjolsku.
Pa neće se oni okrenuti radikalnom Islamu jer prostog razloga sto nisu Muslimani .. Ali hoće recimo u takvim izoliranim četvrtima preprodavati drogu, prostitucija cvjeta i sl ali ne okreću se ni radikalnom kršćanstvu, osim možda pravoslavci, kad je neki gay-pride u pitanu, ali oni kasno kopčaju, proći će i njih to....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 13:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne drži to vodu. Na isti način se samoizoliraju Južnoamerikanci, Kinezi, Afrikanci kršćani. Ali oni rijetko mrze domaćine i novu zemlju. Englezi i Njemci u svojim kolonijama u Španjolskoj se izoliraju, a ne mrze Španjolce i Španjolsku.
Pa neće se oni okrenuti radikalnom Islamu jer prostog razloga sto nisu Muslimani .. Ali hoće recimo u takvim izoliranim četvrtima preprodavati drogu, prostitucija cvjeta i sl I takvi kriminalci se okrenu islamu zbog loše savjesti. Jedino islam nudi instant oprost svih grijeha ako zakolješ nekog "nevjernika". To u drugim religijama ne postoji. Znači opet je najbitnija stavka islam. Bez njega bi se ponašali kao skroz drugi ljudi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 13:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39962 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa neće se oni okrenuti radikalnom Islamu jer prostog razloga sto nisu Muslimani ..
Ali hoće recimo u takvim izoliranim četvrtima preprodavati drogu, prostitucija cvjeta i sl Da cvijeta droga i prostitucija jer se žele obogatiti na brz način. Samo postoji jedna razlika kršćanski svećenici ne dolaze u takve četvrti širiti ekstremizam nego raditi s mladima kako bi se uklopili u društvo, s druge strane u takve četvrti dolaze muslimanski imami širiti salafizam i ostali ekstremizam. U SAD-u takva izgubljena kršćanska i ostala mladež traži smisao u određenim nasilnim subkulturama (tipa latino bande, kineska mafija, bikerse anarhističke bande itd.) daleko od kršćanstva jer ono ne promiče ideje nasilja kakve njima odgovaraju. S druge strane ovi nalaze potpuni smisao u radikalnoj vjeri koja opravda ubijanje, silovanje itd. Tome se jedino može statu na kraj ako se stisne i pozatvara ove budale od vrha i mjesta na kojima se okupljaju stavi pod strogu prismotru, tipa kod nas ovoga Bosnića. Iako ni to nebi bilo potpuno učinkovito s obzirom da islamisti svoje ideje sve više šire i vrbuju preko interneta. Ovome se jedino može suprostaviti silom, jakim sigurnosnim aparatom s velikim ovlastima, nešto tipa bivših istočnoeuropskih komunističkih službi koje bi im sjele na gušu. Koliko vidim Ameri to već počinju primjenjivati.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 13:55 |
|
|
osa je napisao/la: ali oni kasno kopčaju, proći će i njih to.... ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 14:22 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
BBC je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa neće se oni okrenuti radikalnom Islamu jer prostog razloga sto nisu Muslimani ..
Ali hoće recimo u takvim izoliranim četvrtima preprodavati drogu, prostitucija cvjeta i sl
I takvi kriminalci se okrenu islamu zbog loše savjesti. Jedino islam nudi instant oprost svih grijeha ako zakolješ nekog "nevjernika". To u drugim religijama ne postoji. Znači opet je najbitnija stavka islam. Bez njega bi se ponašali kao skroz drugi ljudi. Odakle ti izvlačiš ove doktorske disertacije Allahati? ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 16:19 |
|
|
Čuj odakle. Iz kurana i hadita.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 16:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60359 Lokacija: DAZP HQ
|
Haurvatat je napisao/la: osa je napisao/la: nije li 120 jungferica u pitanju, uze ti njima 48 mladih mufića potezom pera...
Najčešće se spominju 72 ženke, ne znam odakle si dobio broj od 120. Nemoj da sveti ratnici vide što si napisao, za taj broj će još više navaliti da ginu. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) dodjem u dzenet, izredam svih 72 do Svisveta i sta onda? ima li dalje ili si vjecno zapeo s tih 72?! to mi izgleda jako depresivno u kontekstu vjecnosti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 16:57 |
|
|
Ima poslije i vina u potocima. Ako se dobro ponašaš u raju dobiješ i malo Marihuane da popušiš. Ako se super dobro ponašaš onda te vrate na zemlju u 100% muslimansku Bosnu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haurvatat
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 17:24 |
|
|
dudu je napisao/la: dodjem u dzenet, izredam svih 72 do Svisveta i sta onda? ima li dalje ili si vjecno zapeo s tih 72?! to mi izgleda jako depresivno u kontekstu vjecnosti.
Ne znam, valjda se vratiš na početak, jer: Al-Itqan fi Ulum al-Qur'an, p. 351 je napisao/la: Each time we sleep with a Houri we find her virgin. Besides, the penis of the Elected never softens. The erection is eternal; the sensation that you feel each time you make love is utterly delicious and out of this world and were you to experience it in this world you would faint. Each chosen one [i.e. Muslim] will marry seventy [sic] houris, besides the women he married on earth, and all will have appetizing vaginas.
Jao, ovo se čuje predobro, nije ni čudno što svi izginuše za Allaha. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Inače, BBC je u pravu, u Allahovom carstvu teku potoci vina. ![zivili :zivili](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 17:29 |
|
|
Fuj to je invalidan i lažnan Hadith. U Bosni je lažan jer Bošnjaci nemaju snage zavesti šerijat. Kod Arapa je validan i legalan jer su tamo jebi ga muslimani velika većina i mogu raditi šta hoće.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Luiđi
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 17:34 |
|
|
Oštećeni Iračani će tužit Njemačku. Tražiti će odštetu za štetu koju im je napravio njemački samoubojica u Bagdadu nedavno. Jedan taksista kaže da mu trebaju pare za operaciju vađenja gelera iz tijela i da mu je u eksploziji uništen automobil, tako da ne može više taksirati. Uništena mu je egzistencija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 17:39 |
|
|
Luiđi je napisao/la: Oštećeni Iračani će tužit Njemačku. Tražiti će odštetu za štetu koju im je napravio njemački samoubojica u Bagdadu nedavno. Jedan taksista kaže da mu trebaju pare za operaciju vađenja gelera iz tijela i da mu je u eksploziji uništen automobil, tako da ne može više taksirati. Uništena mu je egzistencija. Ne znam jel se zajebavaš, ali to bi trebali uraditi. Njemački državljanin i neka ih Njemci discipliniraju i odgovaraju za njih. Neka paze kome dijele državljanstva.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Luiđi
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 17:54 |
|
|
Barem su tako rekli u intervjuu za njemačku televiziju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 25 ruj 2014, 18:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39962 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Odličan potez ili neka oduzmu državljanstva ili nek plaćaju odštete koje njihovi državljani rade u agresiji na drugu zemlju.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 27 ruj 2014, 00:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24112 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Oko 11.000 vojnika iz inozemstva se bori za ISIL![slika](https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10645292_10152917743401509_7253313580987621994_n.jpg?oh=abfaaf26382f85a2bd4297c76738c13f&oe=548B4DCB&__gda__=1422871773_3998d74394544179c51089c2325c06cf)
Vladajuća hijerarhija u ISIL-u![slika](https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/995657_10152917743411509_8995965417042746558_n.jpg?oh=7ee0165a8a358362bcec2c90333dbe29&oe=54833A0B&__gda__=1422201786_dd99f243198c5dd8953ce6dace9b2c88) Citat: ISIS is now in control of more than half of Syria’s oil assets -- along with a number of oil fields in Iraq. The group could be making up to $3 million each day. ![slika](https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10710915_10152917743416509_5898378091253901647_n.jpg?oh=fcaf75fcaa2e83a8b848e625c79606c5&oe=54856551)
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 27 ruj 2014, 07:11 |
|
|
Glavni krivci.Islamski fundamentalizam,netačno tumačenje Kurana,ljudi koji to promovišu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 27 ruj 2014, 18:47 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Fuj to je invalidan i lažnan Hadith. U Bosni je lažan jer Bošnjaci nemaju snage zavesti šerijat. Kod Arapa je validan i legalan jer su tamo jebi ga muslimani velika većina i mogu raditi šta hoće. Kaže se daif. ![rolleyes :rolleyes](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/rolleyes.gif) A za te dženetske hurije je druga priča. Ne moraš biti šehid da bi dobio dženetske hurije. I nigdje se ne spominje broj. A uostalom čuo sam i za verziju muških hurija za žene.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haurvatat
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 27 ruj 2014, 18:56 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Kaže se daif. ![rolleyes :rolleyes](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/rolleyes.gif) A za te dženetske hurije je druga priča. Ne moraš biti šehid da bi dobio dženetske hurije. I nigdje se ne spominje broj.A uostalom čuo sam i za verziju muških hurija za žene. I ti tvrdiš za sebe da si muhamedanac? Kakav si ti to muhamedanac kad kjafir bolje poznaje tvoju "religiju" od tebe?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 27 ruj 2014, 20:09 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haurvatat
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 27 ruj 2014, 20:28 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Mi se nazivamo kršćanima po našem Gospodinu, Sinu Božjem, a riječ "musliman" bi značila "onaj koji se predaje Bogu" na arapskom jeziku, a pošto ja ne mogu svrstati stvari koje je Muhamed radio pod Božje poslanstvo, znači da ste vi muhamedanci, a ne predanici Bogu, jer slijedite ideale pedofila, koljača i u srži jako zla čovjeka, sotonskog poslanika, a ne Božjeg. Eto, samo sam htio razjasniti zašto ste za mene "muhamedanci", pripadnici "muhamedanstva", a ne "muslimani", pripadnici "islama", a ti sebe možeš zvati kako god želiš, ja ti to ne mogu zabraniti, niti želim.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hunter
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 27 ruj 2014, 20:29 |
|
|
Odlaze iz jednog ekstrema u drugi. Iz nemorala posrnule hrišćanske civilizacije u surovost propovedanu kuranom (pritom ne mislim da je silovanje zatočenih devojčica išta moralnije od amsterdamskih bordela i tretiranja žene kao automata za gazirana pića u limenci). Mislim da su obe civilizacije izgubile kompas, svaka u svom mikrokosmosu dabome ubeđena da je u pravu. Za to ubeđenje kotrljaće se glave i padaće bombe, bolje čini se ne umemo...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 27 ruj 2014, 20:33 |
|
|
Haurvatat je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Mi se nazivamo kršćanima po našem Gospodinu, Sinu Božjem, a riječ "musliman" bi značila "onaj koji se predaje Bogu" na arapskom jeziku, a pošto ja ne mogu svrstati stvari koje je Muhamed radio pod Božje poslanstvo, znači da ste vi muhamedanci, a ne predanici Bogu, jer slijedite ideale pedofila, koljača i u srži jako zla čovjeka, sotonskog poslanika, a ne Božjeg. Eto, samo sam htio razjasniti zašto ste za mene "muhamedanci", pripadnici "muhamedanstva", a ne "muslimani", pripadnici "islama", a ti sebe možeš zvati kako god želiš, ja ti to ne mogu zabraniti, niti želim. Dobro ti si za mene Trojanac i Sinovac.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haurvatat
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 27 ruj 2014, 20:41 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Dobro ti si za mene Trojanac i Sinovac.
Zaboli me, gospodine muhamedanče. ![evotigana :evotigana](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c055.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 27 ruj 2014, 20:42 |
|
|
Glup si jer mi ne obožavamo Muhameda ali eto šta ću ti ja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Fenomen ISIL-a - što tjera mlade zapadnjake muslimanskog backgrounda u pustinju? Postano: 27 ruj 2014, 20:43 |
|
|
Čuj ne obožavate ga, a kad ga se uvrijedi koljete okolo. Opet takije prodaješ.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|