|
|
Stranica: 47/180.
|
[ 4491 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 10:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vidi ovog, uvijek brz u obrani muslimana i islamskih "vrednota".
Nije to problem "iz Sirije" niti iz Palestine. To je problem islama i Kurdi ga ne mogu riješiti. Ako ne ide nikako ide kako je Izrael napravio, između ostalog. Na primjer muslimani sa boravišnom adresom u SA i Quatar nisu nikakva opasnost Europi.
Oliti bliži primjer iz BiH. U Tuzli, Zenici, Bugojnu, itd... srljate na Hrvate, ali nema takvih problema u hrvatskim općinama gdje vas više nema. Haj...huj...
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Scandinavistan
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 10:57 |
|
|
Od bolesnjaka nista novo ...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:17 |
|
|
Ma glupo mi sve ovo. Francuske vlasti pojma nemaju što da rade, totalno su izgubljeni. Nije da imaju neke mehanizme za akciju zahvaljujući svojoj politički-korektnoj bolesti. Čemu zatvaranje granica i pretresi. Što traže. Da će neka budala AK-47 u prtljažniku vozila prenositi preko granice u ovom trenutku. Što i da zaustave na granici nekog koji im je na listi za praćenje. Što će ga pitati. Što će mu uraditi.
Odgovore imaju i znaju.....koliko i ja.
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:20 |
|
|
BBC je napisao/la: Vidi ovog, uvijek brz u obrani muslimana i islamskih "vrednota".
Nije to problem "iz Sirije" niti iz Palestine. To je problem islama i Kurdi ga ne mogu riješiti. Ako ne ide nikako ide kako je Izrael napravio, između ostalog. Na primjer muslimani sa boravišnom adresom u SA i Quatar nisu nikakva opasnost Europi.
Oliti bliži primjer iz BiH. U Tuzli, Zenici, Bugojnu, itd... srljate na Hrvate, ali nema takvih problema u hrvatskim općinama gdje vas više nema. Haj...huj... Ne branim ja ništa osim realnosti. Znači ti zagovaraš masovne deportacije muslimana iz EU ako sam dobro shvatio. Sad me zanima kako to misliš provesti kada počne otpor i rat u gradskim četvrtima u koje već sada policija ne smije ući. Gdje ćeš mobilizirati mlade kršćane da upadaju u takve četvrti kao samuraji?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:23 |
|
|
De ne trolaj. Tipičan bošnjački zomby.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:30 |
|
|
Citat: PARIS – The latest on shootings and explosions in Paris. (All times local):
10:45 a.m.
German media report that a 51-year-old man arrested last week after firearms were discovered in his car has been linked to the Paris attacks.
Public broadcaster Bayrischer Rundfunk reported Saturday that German authorities informed French officials about the arrest of the man near the German-Austrian border on Nov. 5. It didn’t provide a source for its information.
Bavarian state police spokesman Ludwig Waldinger confirmed that firearms, explosives and hand grenades had been found.
Waldinger told The Associated Press that “we are providing no further information at this point.”
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:31 |
|
|
"ne trolaj" je univerzalni odgovor kad ponestane argumenata. Onda samo ti nastavi svoju borbu na ovom forumu protiv islamiskog terorizma koja donosi realne rezultate u stvanorm životu. (i ne libi se da u toj borbi daš i svoj život kako smo govorili na zakletvi u JNA)
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:33 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: BBC je napisao/la: Vidi ovog, uvijek brz u obrani muslimana i islamskih "vrednota".
Oliti bliži primjer iz BiH. U Tuzli, Zenici, Bugojnu, itd... srljate na Hrvate, ali nema takvih problema u hrvatskim općinama gdje vas više nema. Haj...huj... Ne branim ja ništa osim realnosti. Znači ti zagovaraš masovne deportacije muslimana iz EU ako sam dobro shvatio. Sad me zanima kako to misliš provesti kada počne otpor i rat u gradskim četvrtima u koje već sada policija ne smije ući. Gdje ćeš mobilizirati mlade kršćane da upadaju u takve četvrti kao samuraji? Nece to biti rata. To se radi fino i kulturno. Prvo pismeni nalog da napuste drzavu u roku od xy sati i da se jave na granici. Ako to ne postuju dolazi policija i deport. Svakodnevna procedura.
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40564 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Ne branim ja ništa osim realnosti. Znači ti zagovaraš masovne deportacije muslimana iz EU ako sam dobro shvatio. Sad me zanima kako to misliš provesti kada počne otpor i rat u gradskim četvrtima u koje već sada policija ne smije ući. Gdje ćeš mobilizirati mlade kršćane da upadaju u takve četvrti kao samuraji?
1. zatvaranje granica i ne primanje novih muslimana osim ako nisu provjereni i rijeko potrebni, odnosno samo političke i vjerske disidente koje progone islamisti ili školovane stručnjake čiste pozadine. 2. tajne službe nek rade svoj posao od džamija pa nadalje bez milosti i izigravanja ljudskih prava, pretresi, špijuniranje pa nadalje. Na prvu sumnju u povezanost s terorizmom ili simpatiranje istoga, progon iz zemlje. 3. kakvi kršćani samuraji ako dođe to toga da narod preuzme u svoje ruke zna se na što će to ličiti. Postoji plaćena vojska i specijalne policijske snage, na prvi stupanj otpora i bunta trpanje u maricu, zatvor i deportiranje. Represija i tajne službe na guši, pa nek izvole, ako ništa nek uče kako su to obavljale službe u istočnom bloku prema političkim neistomišljenicima, eno kako Bugarska i sada koristi na imigrantima, na nasilje se može odgovoriti samo nasiljem da te druga strana shvati ozbiljno.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:39 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Ne branim ja ništa osim realnosti. Znači ti zagovaraš masovne deportacije muslimana iz EU ako sam dobro shvatio. Sad me zanima kako to misliš provesti kada počne otpor i rat u gradskim četvrtima u koje već sada policija ne smije ući. Gdje ćeš mobilizirati mlade kršćane da upadaju u takve četvrti kao samuraji?
Nece to biti rata. To se radi fino i kulturno. Prvo pismeni nalog da napuste drzavu u roku od xy sati i da se jave na granici. Ako to ne postuju dolazi policija i deport. Svakodnevna procedura. da ako ih deportiraš 10, a ako bude trebalo 1 000 000?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:39 |
|
|
Dosadni su. Prvo ulete sa relativizacijama onda traže priliku da se ad hominem zakače sa pojedinim forumašima. Sve da bi uništili diskusiju.
Inače ako ga toliko zanima moje mišljenje (vidim jako su uzrujani uvijek zbog njega), ono je: Nikakva prisila ne treba.
- Zabraniti islam u europi kao fašističku ideologiju. - Zatvoriti sve džamije. - Većina će ih sama pjevajući napustiti Europu.
Za one koji kažu da ne može, može itekako. Pogledajte sve muslimanske države u koje kršćane ne možeš natjerati da žive ni oružjem. Sve "po slovu zakona".
Za one koji kažu da se to neće dogoditi. Islam i muslimani se neće promijeniti. Samo se Europljani mogu mijenjati.
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:41 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Bilic07 je napisao/la: Nece to biti rata. To se radi fino i kulturno. Prvo pismeni nalog da napuste drzavu u roku od xy sati i da se jave na granici. Ako to ne postuju dolazi policija i deport. Svakodnevna procedura.
da ako ih deportiraš 10, a ako bude trebalo 1 000 000? Kako? Pa mic po mic
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:41 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
|
Nevini ljudi su stradali. Francuska politika je u proteklih 25 godina bila licemjerna i stvarala je teroriste.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:43 |
|
|
daramo je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Ne branim ja ništa osim realnosti. Znači ti zagovaraš masovne deportacije muslimana iz EU ako sam dobro shvatio. Sad me zanima kako to misliš provesti kada počne otpor i rat u gradskim četvrtima u koje već sada policija ne smije ući. Gdje ćeš mobilizirati mlade kršćane da upadaju u takve četvrti kao samuraji?
1. zatvaranje granica i ne primanje novih muslimana osim ako nisu provjereni i rijeko potrebni, odnosno samo političke i vjerske disidente koje progone islamisti ili školovane stručnjake čiste pozadine. 2. tajne službe nek rade svoj posao od džamija pa nadalje bez milosti i izigravanja ljudskih prava, pretresi, špijuniranje pa nadalje. Na prvu sumnju u povezanost s terorizmom ili simpatiranje istoga, progon iz zemlje. 3. kakvi kršćani samuraji ako dođe to toga da narod preuzme u svoje ruke zna se na što će to ličiti. Postoji plaćena vojska i specijalne policijske snage, na prvi stupanj otpora i bunta trpanje u maricu, zatvor i deportiranje. Represija i tajne službe na guši, pa nek izvole, ako ništa nek uče kako su to obavljale službe u istočnom bloku prema političkim neistomišljenicima, eno kako Bugarska i sada koristi na imigrantima, na nasilje se može odgovoriti samo nasiljem da te druga strana shvati ozbiljno. točka 1 - da .. ali što s onima koji su rođeni i žive u Eu sa terorističkim aspiracijma? točka 3 - kako je par desetaka tisuća pijanih četnika okupiralo Hrvatsku par godina i to na terenu koji je puno lakši za osvojiti od velikih gradova - ne bi bio tako siguran u laku pobjedu u takvom slučaju pobune velikog broja muslimana u EU Bugarima je lako, kod njih migranti ne žele...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:44 |
|
|
Već drugi put pokušava ove bošnjačke ublehe za trolanje diskusije. Gore više "ustaše" i "ustaška emigracija". Sad "četnici".
|
|
Vrh |
|
 |
BahamutNS
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:49 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:51 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40564 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
1. Isto deportiranje u zemlju porijekla roditelja i zbog anti državnog djelovanja oduzimanje državljanstva.
3. To bi tek vidjeli, zna se šta bi uslijedilo u takvom slučaju, dizanje vojske i mobilizacija a da ne govorim o preuzimanu naroda pravde u svoje ruke. Zna se tko bi gore prošao u takvom slučaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 11:53 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: daramo je napisao/la: 1. zatvaranje granica i ne primanje novih muslimana osim ako nisu provjereni i rijeko potrebni, odnosno samo političke i vjerske disidente koje progone islamisti ili školovane stručnjake čiste pozadine.
2. tajne službe nek rade svoj posao od džamija pa nadalje bez milosti i izigravanja ljudskih prava, pretresi, špijuniranje pa nadalje. Na prvu sumnju u povezanost s terorizmom ili simpatiranje istoga, progon iz zemlje.
3. kakvi kršćani samuraji ako dođe to toga da narod preuzme u svoje ruke zna se na što će to ličiti. Postoji plaćena vojska i specijalne policijske snage, na prvi stupanj otpora i bunta trpanje u maricu, zatvor i deportiranje.
Represija i tajne službe na guši, pa nek izvole, ako ništa nek uče kako su to obavljale službe u istočnom bloku prema političkim neistomišljenicima, eno kako Bugarska i sada koristi na imigrantima, na nasilje se može odgovoriti samo nasiljem da te druga strana shvati ozbiljno.
točka 1 - da .. ali što s onima koji su rođeni i žive u Eu sa terorističkim aspiracijma? točka 3 - kako je par desetaka tisuća pijanih četnika okupiralo Hrvatsku par godina i to na terenu koji je puno lakši za osvojiti od velikih gradova - ne bi bio tako siguran u laku pobjedu u takvom slučaju pobune velikog broja muslimana u EU Bugarima je lako, kod njih migranti ne žele... 1.) kad takva osoba izadje iz drzave blokira se ponovni ulazak (npr. ne vazeci dokumenti, persona non grata, itd) 3.) Cetnici su imali JNA iza ledja, muslimani to nemaju u Europi, a fali im morala za borbu....vidis po izbjeglicamam, sami muskarci.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 12:02 |
|
|
Ljudi moji sljedeće godine je EURO, to bi moglo biti još tragičnije ne počnu li Francuzi raditi posao kako treba. Ovdje ozbiljno treba razmisliti o prebacivanju natjecanja u neku sigurniju zemlju.
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 12:06 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: točka 1 - da .. ali što s onima koji su rođeni i žive u Eu sa terorističkim aspiracijma? točka 3 - kako je par desetaka tisuća pijanih četnika okupiralo Hrvatsku par godina i to na terenu koji je puno lakši za osvojiti od velikih gradova - ne bi bio tako siguran u laku pobjedu u takvom slučaju pobune velikog broja muslimana u EU
Bugarima je lako, kod njih migranti ne žele...
1.) kad takva osoba izadje iz drzave blokira se ponovni ulazak (npr. ne vazeci dokumenti, persona non grata, itd) 3.) Cetnici su imali JNA iza ledja, muslimani to nemaju u Europi, a fali im morala za borbu....vidis po izbjeglicamam, sami muskarci. A Europljani su spremni za borbu, pogotovo zapadni, kad odbiješ starce, žene, djecu, razne ljeviačare i liberale koji nisu služili vojsku , što ostane? Ne znam, ja sam bio više puta u Francuskoj, prema onome što sam vidio po mnogim gradskim kvartovima gdje nema nijednog Francuza, nisam baš optimističan.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 12:07 |
|
|
Ovo nije europski rekord, iako još nije sve gotovo mnogi se bore za život pa bi mogao i biti. U muslimanskim napadima na vlakove u Španjolskoj su, ako se sjećam dobro, 191, 199 osobe ubijene.
I onda dođe musliman Bošnjak na forum i serucka kako je to "zbog Sirije".
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 12:09 |
|
|
Po njemačkom Focusu trag napadača vodi u Bavarsku, gdje su kod jednog auta iz CG prije koji dan zaplijenili nekoliko oružja.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 12:10 |
|
|
Postoji plaćena dobro naoružana vojska do zuba a tu je uvijek i opcija Legije stranaca koja se lako može popuniti dobro plaćenim iskusnim borcima sa strane, te se četvrti mogu očistiti od terorista za 2-3 dana ako za to bude potrebne političke volje. Za to vrijeme Milanović i dalje po svome Milanović: Hrvatske snage sigurnosti su u pripravnosti. Pričao sam i s @KolindaGK... Žica i zatvaranje granice nisu rješenje. Ali spremni smo na sve da zaštitimo gradjane. Nacionalna sigurnost je prioritet, uvijek... Hrvatskim gradjanima poručujem da mogu biti mirni. Pozivam ih da se ne prepuštaju strahu i malodušju... Mi smo možda i u manjoj opasnosti nego drugi. Kad sam za #izbjeglice rekao da su naša islamska braća, to sam zaista osjećao 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 12:11 |
|
|
Pitam se da li Francuzima u ovakvim trenutcima izgleda privlačno uklanjanje križeva iz crkava i preimenovanje Božića/Uskrsa u nešto drugo, sklanjanje božićnog drvca i slično.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 12:16 |
|
|
Ovo sve je moglo da se nasluti i predvidi... samo je bilo pitanje dana... a sad je pitanje ne dal ce se ponoviti, vec samo kada...
Poginuli su potpuno nevini ljudi... a krivci za to su i maloumni islamisti, ali i potpuno sizofrena politika i Francuza, i drugih zapadnih zemalja...
Decenijama uvoze svasta, kuso i repato, braonirano, res peceno... pod krinkom modernog drustva koje postuje razlicitosti. Tolerancija i multikonfesionalizam... sad im se vraca sa kamatom... nije im bilo dosta vec odomacenih mungosa, nego otvori vrata Evropo, primi milione novih, pokazi kako si humana i velika, slikaj samo uplakane majke i bebe, obrusi se na svakog ko izaziva skepsu sta ce sa njima u buducnosti biti...
Dodati tome spoljnu politiku, rusenje rezima koji su stvari koliko toliko drzali pod kontrolom... sve kad stavis na gomilu, dobijes ovo juce...
Sta je sad resenje... ima li ga uopste... kako uopste razaznati teroristu od civila, nemas zemlju, narod i armiju protiv koje ratujes, imas kamufliranog protivnika koji se primiri, i onda udari gde mu padne na pamet... nacin da se ovo spreci je prakticno nemoguc, jer se radi o ljudima koji su spremni da umru u ime vere, i pregovora i dogovora sa njima nema...
Treba raditi preventivno koliko se moze... prvo zatvoriti slavinu bilo kakvog ulaza novih... zabraniti gradnju novih dzamija na ovom kontinentu, pratiti pazljivo predavanja hodza, snimati ekstremiste, hapsiti i slati u izgnanstvo... bilo ko onaj ko je cak i sumnjiv, gubi sve papire, drzavljanstvo, i u roku od 48 sati mora da napusti zemlju...
Sa druge strane, zaustaviti egalitarnu zvaku da su sve religije iste, da je islam religija mira... pocevsi od sura i ajeta, preko onoga u praksi... gde god se odomaci islam, nastaje primitivizam i gadni problemi... dosta vise toga...
To je ono sto bi trebalo... a ono sto ce biti... 3 dana zalosti, posle toga sve po starom... dok se polako usijava javno mnenje evropljana koji ce u jednom trenutku bas popizdeti, dovesti ekstremnu desnicu na vlast, i tad pocinju sranja za sve...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Kažnjenik i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|