|
|
Stranica: 129/180.
|
[ 4485 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 pro 2021, 20:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59943 Lokacija: DAZP HQ
|
Planina je napisao/la: Pa dobro nije Francuska samo Pariz i Marselj, kao što nije hrvatska samo Zegej i Split. Valjda su ovi ruralniji Francuzi normalniji. A i ovi što su ostali u velikim gradovima su valjda dosad progledali. Koliko toliko. sigurno jesu, znam jako puno Parižana i Strasburžana (jel se tako piše ), po našim standardima shvaćanja svi su desno, jako uglađeni i fini, ali kad sjedneš s njima na kraju dana, to je klasična desnica, vrlo tvrdokorno shvaćanje o tome da se svi moraju prilagoditi francuskoj kulturi. mislim Francuz ima na što biti ponosan i ima pravo za misliti da je francuska kultura naprednija od drugih (i realno i je) i oni očekuju da se svi povinuju tome. drugo je što ih onda Česi i Poljaci jebu da kako misle povinovati Arape i Afrikance. kod mene je uvijek takija na najjače, postavljam pitanja s čuđenjem, ma nije moguće pa kako. jedino s Poljacima i Česima otvoreno pričam o fucking converts muslims. uvijek kažem veleumnu izjavu koja ostavlja dojam i duboko se zareže u mozak svih stranaca koji to čuju. ako mi ne možemo na zelenu granu s muslimanima našeg imena, jezika i krvi, kako vi mislite izaći na kraj s muslimanima azijatima i afrikancima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 pro 2021, 20:32 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Pa dobro nije Francuska samo Pariz i Marselj, kao što nije hrvatska samo Zegej i Split. Valjda su ovi ruralniji Francuzi normalniji. A i ovi što su ostali u velikim gradovima su valjda dosad progledali. Koliko toliko. sigurno jesu, znam jako puno Parižana i Strasburžana (jel se tako piše ), po našim standardima shvaćanja svi su desno, jako uglađeni i fini, ali kad sjedneš s njima na kraju dana, to je klasična desnica, vrlo tvrdokorno shvaćanje o tome da se svi moraju prilagoditi francuskoj kulturi. mislim Francuz ima na što biti ponosan i ima pravo za misliti da je francuska kultura naprednija od drugih ( i realno i je) i oni očekuju da se svi povinuju tome. drugo je što ih onda Česi i Poljaci jebu da kako misle povinovati Arape i Afrikance. kod mene je uvijek takija na najjače, postavljam pitanja s čuđenjem, ma nije moguće pa kako. jedino s Poljacima i Česima otvoreno pričam o fucking converts muslims. uvijek kažem veleumnu izjavu koja ostavlja dojam i duboko se zareže u mozak svih stranaca koji to čuju. ako mi ne možemo na zelenu granu s muslimanima našeg imena, jezika i krvi, kako vi mislite izaći na kraj s muslimanima azijatima i afrikancima. Samo mala ispravka, najnaprednija kultura je katolibansko škutorska.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 07:14 |
|
|
dudu je napisao/la: sigurno jesu, znam jako puno Parižana i Strasburžana, po našim standardima shvaćanja svi su desno, jako uglađeni i fini, ali kad sjedneš s njima na kraju dana, to je klasična desnica, vrlo tvrdokorno shvaćanje o tome da se svi moraju prilagoditi francuskoj kulturi. mislim Francuz ima na što biti ponosan i ima pravo za misliti da je francuska kultura naprednija od drugih (i realno i je) i oni očekuju da se svi povinuju tome. drugo je što ih onda Česi i Poljaci jebu da kako misle povinovati Arape i Afrikance. kod mene je uvijek takija na najjače, postavljam pitanja s čuđenjem, ma nije moguće pa kako.
...kako vi mislite izaći na kraj s muslimanima azijatima i afrikancima. Krivo shvacanje, potpuno krivo. Ti i jos par forumasa redovno govorite o macho liberalima ili progresivcima kao o nekakvoj desnici. To NIJE desnica. Desnica ne zeli integrirat outsidere. Zeli ih izbacit ili ako vec moraju bit tu, drzat namjerno sta manje integriranim. To sta se ljevicar i progresivac "strogo" i "tvrdo" odredi da svi moraju biti nalik na njega, ne cini desnicara od njega. Ta takija nije kul trik koji je duhovito pricat vec znak nedostatka hrabrosti i "ne bu se stel zamerit". Bezveze. Pa, na isti nacin na koji su Amerikanci, Brazilci i Afrikaaneri povinili dobre krscanske Crnce.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 08:36 |
|
|
Kako god definirali te liberale ili desničare nije bitno, svakako je sve samo filozofiranje, treba prihvatiti prvo da postoje različite kulture. Sve kulture nisu jednake. Ako Poljak, Englez ili Hrvat dođe u Francusku neće se ni primijetiti da je došao.
Islam je jednostavno nekompatibilan sa europskom kulturom i jedna s drugom ne mogu živjeti u miru i suživotu. Jedini mogući rezultat je potpuni poraz jedne ili druge kulture.
To što se Francuzi trenutno samozavaravaju da je sve u redu, to je samo zato jer su još uvijek jači. Sa nastavkom uvoza muslimana islam će jačati i prvom prilikom će biti lov na preostale Francuze.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 08:52 |
|
|
Islam danas je katoličanstvo prije 100 godina kada su i naše prababe hodale pokrivenih glava i nisu se smjele skinuti i kupati u moru ili jezeru a da ih selo ne proglasi da su bludnice. Žene nisu smjele same ići u krčmu i tako dalje. Kršćanstvo danas je kao što će islam biti 2122. godina. Nema tu suštinske razlike, nego samo u brzini prihvaćanja tekovina moderne civilizacije, gdje islam to puno sporije prihvaća.
Doduše priznajem da je u Francuskoj ili Njemačkoj veći taj raspon pa je tamo bilo prije 200 godina kao kod nas prije 100.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 09:13 |
|
|
@Kvacica Naravno da se primjeti ako dodu i oni. Anglo, multikulti imigracija u Irsku je fundamentalno prominila kulturu Irske. Irska je od zesce katolibanije postala jedna od najjacih u promicanju LGBTQ woke stvari. Kiksnuo im TFR s priko 2 na 1.5 u identicnom periodu imigracije skoro iskljucivo Bilaca iz "krscanskih" sredina. Uzmi u obzir da im svake godine jos ima ekstra mladih parova koji odusevljeni skokom u standardu rade ekstra dice. NeIrci rade oko 20% dice u Irskoj. Sve mladi. Isto se desilo i sjeveroistoku SADa kad su dosle horde Iraca za vrime gladi. Isto se desilo i Quebecu zbog imigracije nasumicnih Katolika iz cilog svita i frankofonih africkih Katolika. Sjebali su ih na referendumu glasavsi PROTIV odvajanja od Kanade. Danas su ti isti "asimilirani" i/ili "integrirani" stabilni temelj ljevice u Quebecu. Isto je i u svakoj drugoj drzavi. I dan danas ovi "homo sovieticus" tj Bjelorusi, Rusi, Ukrajinci i Rusini glasaju za ljevicu u Poljskoj. Takoder, sta je vise kultura ZA integraciju, to se i sama brze izdeformira pod uticajem stranaca. Razlog zasto su Zidovi i danasnji Izrael ostali takvi kakvi jesu jest jer ne pokusavaju stvorit jednostanicni organizam. Ostavljaju svaku sektu i sekticu da stvara svoje paralelno drustvo. Isto je i u Indiji. To su reakcionarni, anti gradZanski modeli. To je desno.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 11:48 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6357 Lokacija: Izvan sebe
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Islam danas je katoličanstvo prije 100 godina kada su i naše prababe hodale pokrivenih glava i nisu se smjele skinuti i kupati u moru ili jezeru a da ih selo ne proglasi da su bludnice. Žene nisu smjele same ići u krčmu i tako dalje. Kršćanstvo danas je kao što će islam biti 2122. godina. Nema tu suštinske razlike, nego samo u brzini prihvaćanja tekovina moderne civilizacije, gdje islam to puno sporije prihvaća.
Doduše priznajem da je u Francuskoj ili Njemačkoj veći taj raspon pa je tamo bilo prije 200 godina kao kod nas prije 100. Tada nije bilo skoro ni stampe ili je bila dostupna samo malom bogatom sloju ljudi, nije bilo radija,tv, interneta. Danas im treba dati max 20 godina da prevazidzu tu razliku ili grublje metode. Dakle ne 2122 nego to treba svesti max na 2030. godinu.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 13:05 |
|
|
Turbotakija pokazuje zašto Islam nije kompatibilan s europskom civilizacijom.
Ne postoji primjer da on ne komentira mi muslimani protiv svih ostalih.
Da si Europljanin onda bi jednom stao i na stranu Poljske i Francuske. Ali ne. Islam all the way.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 13:07 |
|
|
Planina je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Ako smem da primetim, za ovako nešto je @divizija dobio ban.
Nije odmah, nego ga je gazda foruma oćerao nakon njihove međusobne prepiske nakon, one gdje se kurčio ideološkom širinom a divizija was having none of that, šteta, bili su si dobri u početku, nadam se da divizija neće biti forever gone kao @doc Robbie je otjerao diviziju?
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 13:08 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ministry je gazda foruma.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 13:12 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Islam danas je katoličanstvo prije 100 godina kada su i naše prababe hodale pokrivenih glava i nisu se smjele skinuti i kupati u moru ili jezeru a da ih selo ne proglasi da su bludnice. Žene nisu smjele same ići u krčmu i tako dalje. Kršćanstvo danas je kao što će islam biti 2122. godina. Nema tu suštinske razlike, nego samo u brzini prihvaćanja tekovina moderne civilizacije, gdje islam to puno sporije prihvaća.
Doduše priznajem da je u Francuskoj ili Njemačkoj veći taj raspon pa je tamo bilo prije 200 godina kao kod nas prije 100. Tada nije bilo skoro ni stampe ili je bila dostupna samo malom bogatom sloju ljudi, nije bilo radija,tv, interneta. Danas im treba dati max 20 godina da prevazidzu tu razliku ili grublje metode. Dakle ne 2122 nego to treba svesti max na 2030. godinu. Kršćanstvo nikad nije bilo ono što je islam. Samo je on ljevičar pa bulazni. Neobjektivno seri po svojem jer si tako "dobar čovjek" i drug.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 13:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Islam danas je katoličanstvo prije 100 godina kada su i naše prababe hodale pokrivenih glava i nisu se smjele skinuti i kupati u moru ili jezeru a da ih selo ne proglasi da su bludnice. Žene nisu smjele same ići u krčmu i tako dalje. Kršćanstvo danas je kao što će islam biti 2122. godina. Nema tu suštinske razlike, nego samo u brzini prihvaćanja tekovina moderne civilizacije, gdje islam to puno sporije prihvaća.
Doduše priznajem da je u Francuskoj ili Njemačkoj veći taj raspon pa je tamo bilo prije 200 godina kao kod nas prije 100. Zači da se kruban ovnovi malo smire prije klanja. A džamijaš ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 13:39 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Planina je napisao/la: Nije odmah, nego ga je gazda foruma oćerao nakon njihove međusobne prepiske nakon, one gdje se kurčio ideološkom širinom a divizija was having none of that, šteta, bili su si dobri u početku, nadam se da divizija neće biti forever gone kao @doc
Robbie je otjerao diviziju? Na temi o cijepljenju traje staljingradska bitka između vaxera i antivaxera već par mjeseci. Botuju gore nego na najljućim temama o BiH. Divizija je krenuo u protuofenzivu, a ministar je iskoristio cheat code i izbacio ga iz igre
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 13:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Islam danas je katoličanstvo prije 100 godina kada su i naše prababe hodale pokrivenih glava i nisu se smjele skinuti i kupati u moru ili jezeru a da ih selo ne proglasi da su bludnice. Žene nisu smjele same ići u krčmu i tako dalje. Kršćanstvo danas je kao što će islam biti 2122. godina. Nema tu suštinske razlike, nego samo u brzini prihvaćanja tekovina moderne civilizacije, gdje islam to puno sporije prihvaća.
Doduše priznajem da je u Francuskoj ili Njemačkoj veći taj raspon pa je tamo bilo prije 200 godina kao kod nas prije 100. Zači da se kruban ovnovi malo smire prije klanja. A džamijaš ? Je li tvoja baba nosila kupaći kostim i skakala u Neretvu ili je nosila maramu preko glave i sjedila kući?
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 13:47 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Kršćanstvo nikad nije bilo ono što je islam.
Samo je on ljevičar pa bulazni.
Neobjektivno seri po svojem jer si tako "dobar čovjek" i drug.
Nisam ni rekao da je nauk isti, nego su bili bazični stavovi običnog čovjeka. Kada sam ja bio dijete, najstariji živući članovi moje šire familije su bili rođeni između 1900. i 1915. tako da su mi poznata shvaćanja tih ljudi koja su bila bliža islamu nego današnjem zapadnom svijetu. Nisam ja kriv što si mlad pa misliš da je svijet počeo 1950. Ali drži se teme, tema je Francuska, nisam ja tema.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 13:51 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Kršćanstvo nikad nije bilo ono što je islam.
Samo je on ljevičar pa bulazni.
Neobjektivno seri po svojem jer si tako "dobar čovjek" i drug.
Nisam ni rekao da je nauk isti, nego su bili bazični stavovi običnog čovjeka. Kada sam ja bio dijete, najstariji živući članovi moje šire familije su bili rođeni između 1900. i 1915. tako da su mi poznata shvaćanja tih ljudi koja su bila bliža islamu nego današnjem zapadnom svijetu. Nisam ja kriv što si mlad pa misliš da je svijet počeo 1950. Ali drži se teme, tema je Francuska, nisam ja tema. Svaka vjera se može zloupotrijebiti na isti način. Ipak, još jedna razlika je u suštini poruke tj. dogme. Kršćanski fundamentalist je predobar čovjek. Islamski fundamentalist je opća opasnost za svakoga koga on smatra nevjernikom. Kuran se ne može mijenjati jer je po islamu to Muhamedu izdiktirao alah koji bi trebao znati sve. Ako bi prilagođavao Kuran, to je kao da ispravljaš boga.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 13:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kaftanzoglio je napisao/la: BBC je napisao/la: Zači da se kruban ovnovi malo smire prije klanja. A džamijaš ?
Je li tvoja baba nosila kupaći kostim i skakala u Neretvu ili je nosila maramu preko glave i sjedila kući? Čemu laganje kad i sam znaš da islam nije takav.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 15:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Svaka vjera se može zloupotrijebiti na isti način. Ipak, još jedna razlika je u suštini poruke tj. dogme.
Kršćanski fundamentalist je predobar čovjek.
Islamski fundamentalist je opća opasnost za svakoga koga on smatra nevjernikom.
Kuran se ne može mijenjati jer je po islamu to Muhamedu izdiktirao alah koji bi trebao znati sve. Ako bi prilagođavao Kuran, to je kao da ispravljaš boga.
Ne govorim uopće o fundamentalistima koji uče svete knjige napamet, nego o običnoj nepismenoj babi vulgaris sa sela. Da se pitalo moju prabaku, žene koje su se prve njenom selu kupale u moru su bile bludnice i nijedan čestiti muž ih ne bi oženio. Ali nju se nije pitalo jer je zapadna civilizacija išla naprijed. A kod islamskih naroda se te babe još uvijek pitaju za mišljenje pa se onda muslimanke kupaju obučene.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 16:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Eric Zemmour berberski Židov. Odlično, ne mogu mi čak ni izmisliti antisemitizam.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 16:13 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Svaka vjera se može zloupotrijebiti na isti način. Ipak, još jedna razlika je u suštini poruke tj. dogme.
Kršćanski fundamentalist je predobar čovjek.
Islamski fundamentalist je opća opasnost za svakoga koga on smatra nevjernikom.
Kuran se ne može mijenjati jer je po islamu to Muhamedu izdiktirao alah koji bi trebao znati sve. Ako bi prilagođavao Kuran, to je kao da ispravljaš boga.
Ne govorim uopće o fundamentalistima koji uče svete knjige napamet, nego o običnoj nepismenoj babi vulgaris sa sela. Da se pitalo moju prabaku, žene koje su se prve njenom selu kupale u moru su bile bludnice i nijedan čestiti muž ih ne bi oženio. Ali nju se nije pitalo jer je zapadna civilizacija išla naprijed. A kod islamskih naroda se te babe još uvijek pitaju za mišljenje pa se onda muslimanke kupaju obučene. Kod islamskih naroda pitaju babe za mišljenje? Svašta se na internetu može pročitati.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 16:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Eric Zemmour berberski Židov. Odlično, ne mogu mi čak ni izmisliti antisemitizam. Da su ga tražili ne bi boljeg našli. Inače, ti židovi znaju izgurati projekte do kraja. Ako ovaj nešto ne preokrene neće nitko.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 18:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kod islamskih naroda pitaju babe za mišljenje? Svašta se na internetu može pročitati.
Dobro, onda samo zamisli da sam umjesto baba vulgaris napisao djed vulgaris.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2021, 22:53 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Ministry of Sound je napisao/la: Eric Zemmour berberski Židov. Odlično, ne mogu mi čak ni izmisliti antisemitizam. Nema šanse. Gužva je i tuča tih redikula desničara za taj basen glasova od 30%>>>Le Pen ima infrastrukturu. Makron sigurno i lako uzima.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 pro 2021, 22:02 |
|
|
Citat: Zemmour promises ‘reconquest’ at huge Paris rallyFrench presidential candidate Eric Zemmour promised on Sunday (5 December) a “reconquest” against decades of decline at his first political rally, as scuffles with anti-racism protesters broke out on its fringes. “If I win this election, it won’t be another rotation of power but a reconquest of the greatest country in the world,” Zemmour said in a nearly hour-and-a-half-long speech. He said he was calling his party “Reconquest”, a name that evokes the historic period known as the Reconquista, when Christian forces drove Muslim rulers from the Iberian peninsula.With echoes of Donald Trump’s first campaign for US president, Zemmour promised to slash immigration and taxes to cheers from flag-waving supporters that organisers put at 15,000. https://www.euractiv.com/section/electi ... ris-rally/Citat: Eric Zemmour’s party will be called “Reconquest”4-star General Bertrand de la Chesnais appointed Eric Zemmour's campaign director Bertrand Houitte de la Chesnais - Eric Zemmour appointed him director of his campaign of “Reconquest”. Ex-number 2 in the army, this “four-star” general is also a former head of the list supported by the RN in Carpentras (Vaucluse). He is 63 years old and the father of 5 children. What is the profile of this officer of the Legion of Honor and Commander of the National Order of Merit? Bertrand de La Chesnais served 36 years in the army after graduating from Saint-Cyr military school in 1980 (promotion to General Rollet). His operational career took place within parachute and infantry regiments where he climbed several levels. Having become a colonel, he will also occupy command posts in Bosnia-Herzegovina, Chad and Kosovo. His organizational skills were quickly spotted and praised. From 1996 to 2001, he worked in the pilot-finance office of the Army staff. He joined the Armed Forces General Staff in 2007, where he created the internal audit section with the Armed Forces Major General before being appointed General in 2009, and became the Head of the Pilotage Division. On September 1, 2014, he was elevated to the rank of Lieutenant General and appointed Major General of the Army. It will be a few months later one of the organizers of Operation Sentinel.This soldier, retired since 2017, is no longer bound by any right of reserve. Coming from a military family (Editor’s note, his father was a brigadier general), he is of a conservative culture. Close to General Pierre de Villiers, former Chief of Staff of the Armed Forces to whom political ambitions were also attributed, Bertrand de La Chesnais had declared himself a candidate, without a label, for mayor of Carpentras (Vaucluse) for the municipal elections of 2020. Supported by the RN and the Christian Democratic Party, he qualified for the second round of the elections, where he was beaten with 39.17% of the vote against the outgoing mayor Serge Andrieu, various left, who had meanwhile collected 45.81% of the vote. On his social networks, the general is very virulent with regard to the government’s health policy. He readily declares himself against the vaccination obligation, in particular that of children, but also against the health pass and “the placing under surveillance” of the French. Last November, he had received Laurence Trochu in his lands in Vaucluse, already foreshadowing the latter’s rallying to the cause of the former journalist. On the occasion of July 14, in a Facebook post, he summarized his political vision for France. “In reality, the Nation is elsewhere and asks only to be awakened! You have to go find her and win back her heart, give her hope, offer her an ambitious future that unites her around a certain idea of France: eternal France! This requires a visionary and not a manager ”. In other words, he will be Eric Zemmour’s manager.The two men have been working together for several weeks. Bertrand de La Chesnais was thus the guide of the future candidate for the Milipol interior security fair, where the latter had targeted journalists with an automatic weapon of war. Contacted by the Parisian, the new campaign manager did not wish to communicate, preferring to “get down to work and get to know his team”. Kako se Overtonov prozor pomiče. Gdje smo bili 2011., gdje smo danas. A gdje ćemo tek biti 2031...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 pro 2021, 22:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59943 Lokacija: DAZP HQ
|
valjda neću postati ljevičar ako se ukopam u mjestu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|