|
|
Stranica: 166/180.
|
[ 4485 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
oak
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 04 ožu 2024, 20:21 |
|
|
Francuska prva u svijetu u Ustav uvela pravo na abortus
Moj komentar je:
"Što god učiniste jednom od ove moje najmanje braće, meni učiniste!" (Mt 25, 45)"
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 05 ožu 2024, 11:29 |
|
|
Le Pen također podržava ”ustavnu zaštitu pobačaja”, glasala ZA Čelnica desnice Marine Le Pen rekla je da Macron ovo koristi za skupljanje političkih bodova zbog velike podrške pravu na pobačaj u zemlji.
“Glasat ćemo za uvrštenje u ustav jer nemamo problema s tim”, rekla je Le Pen novinarima uoči glasanja u Versaillesu.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 ožu 2024, 09:42 |
|
|
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 ožu 2024, 21:28 |
|
|
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 13 ožu 2024, 00:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 13 ožu 2024, 18:25 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Le Pen također podržava ”ustavnu zaštitu pobačaja”, glasala ZA Čelnica desnice Marine Le Pen rekla je da Macron ovo koristi za skupljanje političkih bodova zbog velike podrške pravu na pobačaj u zemlji.
“Glasat ćemo za uvrštenje u ustav jer nemamo problema s tim”, rekla je Le Pen novinarima uoči glasanja u Versaillesu. I kakva to desnica ? Oni su izgleda novi Republikanci .
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 13 ožu 2024, 19:36 |
|
|
Le Pen lažna desnica, služi da prikupi glasove i otupi zahtjeve.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 13 ožu 2024, 20:39 |
|
|
Da artikuliše bes francuskih patriota , na nači koji eleita želi .
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 ožu 2024, 00:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Le Pen lažna desnica, služi da prikupi glasove i otupi zahtjeve. Umjesto da protjeruje muslimane ona glasa za pobačaje. Ostaje vam ipak poslednja nada, sin indonezijske imigrantkinje, Greet Vilders
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 ožu 2024, 00:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Le Pen lažna desnica, služi da prikupi glasove i otupi zahtjeve. Umjesto da protjeruje muslimane ona glasa za pobačaje. Ostaje vam ipak poslednja nada, sin indonezijske imigrantkinje, Greet Vilders
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
hilbert
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 ožu 2024, 00:44 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Le Pen lažna desnica, služi da prikupi glasove i otupi zahtjeve. Umjesto da protjeruje muslimane ona glasa za pobačaje. Ostaje vam ipak poslednja nada, sin indonezijske imigrantkinje, Greet Vilders Samo sto njegova mati nije indonezijska imigrantkinja nego i sama kcerka iz mijesanog nizozemsko-indonezijskog braka. Indonezija je do 1949 bila nizozemska kolonija pod imenom Nizozemska Istocna Indija. Ima jos takvih slucajeva kao Eddie Van Halen. A biti desnicar na Zapadu nije isto sto i na Balkanu. Tamosnji desnicari ne zele natrag u srednji vijek. I medju njima postoje oni koji zastupaju osnovne republikanske i demokratske vrijednosti. Ima ih i koji su homoseksualci. Alice Weidel iz njemackog AfD-a je lezbejka, u vezi s nekom zenom iz Sri Lanke. Pim Fortuyn je bio gej i istaknuti kriticar ne samo politickog islama nego i Crkve. Takodjer se zalagao za ukidanje monarhije. Dakle, zapadni desnicari nisu nuzno primitivcine poput balkanskih. Biti konzervativan takodjer nije svugdje isto. Velika je razlika izmedju konzervativne sredine u Nizozemskoj i one u Maroku. U prvoj te zbog seksualnosti ili ako nesto kazes protiv vjere nece sigurno lincovati.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 ožu 2024, 11:50 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Le Pen lažna desnica, služi da prikupi glasove i otupi zahtjeve. Umjesto da protjeruje muslimane ona glasa za pobačaje. Ostaje vam ipak poslednja nada, sin indonezijske imigrantkinje, Greet Vilders Samo 20 % je protiv wokeizma .
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 ožu 2024, 12:13 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Le Pen lažna desnica, služi da prikupi glasove i otupi zahtjeve. Umjesto da protjeruje muslimane ona glasa za pobačaje. Ostaje vam ipak poslednja nada, sin indonezijske imigrantkinje, Greet Vilders Sta to znaci "vam" Sta mi imamo s francuskom? Za razliku od vas munogsa mi se nikad ne poistovjecujemo s drugim narodima.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 18 ožu 2024, 01:51 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 23 ožu 2024, 12:14 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 16 svi 2024, 22:40 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 lip 2024, 11:20 |
|
|
Francuska pokusava prekrit jad prije Olimpijskih igara Pitanje sigurnosti: Francuske vlasti protjeruju beskućnike i tražitelje azila iz Pariza uoči OI https://narod.hr/sport/pitanje-sigurnos ... za-uoci-oi
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 lip 2024, 14:18 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2001 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 lip 2024, 15:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25736 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jel to opet Le Penova pobijedila u 97% muslimanskom Mayoteu?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 11 lip 2024, 11:08 |
|
|
Ujedinila se ljevica u Francuskoj. Komunisti, radikalni ljevicari i slicno, nastupaju zajedno u smislu rusenja neoliberalnog macronovog sistema i u smislu sprijecavanja radikalne desnice da preuzme vlast u zemlji. Citat: Quelques jours pour faire Front populaire https://www.pcf.fr/quelques_jours_pour_ ... O7hBcJeXx6Nadam se, ali se bas iskreno nadam, da - ukoliko ljevica izgubi a opet dodje do "klincha" izmedju Macrona i Le Pen, da ce ovaj put svojima reci da OSTANU doma, a ne da podrzaju onog neoliberalnog perverznjaka, galskog pijetlica kokodaca.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 11 lip 2024, 11:09 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Francuska pokusava prekrit jad prije Olimpijskih igara Pitanje sigurnosti: Francuske vlasti protjeruju beskućnike i tražitelje azila iz Pariza uoči OI https://narod.hr/sport/pitanje-sigurnos ... za-uoci-oiO tome sam i ja citao. Fino, sve u smislu renesanse, al ne i humanizma. Samo pod tepih sve, skloni jad, cemer i bijedu, da ne gledaju turisti dok zderu hamburgere i piju pivo.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 11 lip 2024, 11:11 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Francuska pokusava prekrit jad prije Olimpijskih igara Pitanje sigurnosti: Francuske vlasti protjeruju beskućnike i tražitelje azila iz Pariza uoči OI https://narod.hr/sport/pitanje-sigurnos ... za-uoci-oiO tome sam i ja citao. Fino, sve u smislu renesanse, al ne i humanizma. Samo pod tepih sve, skloni jad, cemer i bijedu, da ne gledaju turisti dok zderu hamburgere i piju pivo. Blejštavilo su samo kulise .
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 11 lip 2024, 11:32 |
|
|
Revizija je napisao/la: Haram je napisao/la: O tome sam i ja citao. Fino, sve u smislu renesanse, al ne i humanizma. Samo pod tepih sve, skloni jad, cemer i bijedu, da ne gledaju turisti dok zderu hamburgere i piju pivo.
Blejštavilo su samo kulise . Da. I ja znam da ja to zabadava takoreci, ali srz problema lezi u kapitalizmu i cinjenici da jedni gomilaju dok drugi ostaju praznih shaka. A nemere..ako ja uzmem 90 posto kolaca sebi, vi ostali se jebite s tih 10 posto. Pa cak i ako kojim slucajem uspijete utroduplati tih deset posto - npr. zahvaljujuci nekakvim modernim tehnologijama koje od 100 posto prave 130 posto, opet vam dzaba (premalo za zivjeti, previse za mrijeti). Zato mi se sklonite s puta da vas ne gledam dok zderem, locem, vucem kokain i jebem pitchoke silikonke. Dacu vam i demokratiju, pa me izaberite sami sebi na slobodnim izborima.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 12 lip 2024, 06:50 |
|
|
Haram je napisao/la: Revizija je napisao/la: Blejštavilo su samo kulise . Da. I ja znam da ja to zabadava takoreci, ali srz problema lezi u kapitalizmu i cinjenici da jedni gomilaju dok drugi ostaju praznih shaka. A nemere..ako ja uzmem 90 posto kolaca sebi, vi ostali se jebite s tih 10 posto. Pa cak i ako kojim slucajem uspijete utroduplati tih deset posto - npr. zahvaljujuci nekakvim modernim tehnologijama koje od 100 posto prave 130 posto, opet vam dzaba (premalo za zivjeti, previse za mrijeti). Zato mi se sklonite s puta da vas ne gledam dok zderem, locem, vucem kokain i jebem pitchoke silikonke. Dacu vam i demokratiju, pa me izaberite sami sebi na slobodnim izborima. U kapitalizmu ostali dobivaju 10% kolača, a u drugim sustavima, a pogotovo komunizmu valjda po tebi ne postoje elite? A ono najvažnije, 10% bogatog kolača može vriedit puno više od 100% siromašnjeg kolača. Nisu svi kolači jednaki... Taj mentalitet obtuživanja nekih fiktivnih političkih sustava je nešto najjadnije i obično je bacanje prašine u oči. Mi ljudi i naša sebičnost smo krivi za razlike bogatih-siromašnih. Kreni od sebe Harame i napravi nešto dobro za drugog, a ne samo palamudit protiv drugih i mislit da promjenom imena sustava možeš nešto popravit...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 12 lip 2024, 07:33 |
|
|
Haram je napisao/la: Revizija je napisao/la: Blejštavilo su samo kulise . Da. I ja znam da ja to zabadava takoreci, ali srz problema lezi u kapitalizmu i cinjenici da jedni gomilaju dok drugi ostaju praznih shaka. A nemere..ako ja uzmem 90 posto kolaca sebi, vi ostali se jebite s tih 10 posto. Pa cak i ako kojim slucajem uspijete utroduplati tih deset posto - npr. zahvaljujuci nekakvim modernim tehnologijama koje od 100 posto prave 130 posto, opet vam dzaba (premalo za zivjeti, previse za mrijeti). Zato mi se sklonite s puta da vas ne gledam dok zderem, locem, vucem kokain i jebem pitchoke silikonke. Dacu vam i demokratiju, pa me izaberite sami sebi na slobodnim izborima. To što gospodin poždere netko je trebao uzgojiti, ubrati, i na kraju skuhati. To su sve radna mjesta. Ako loče, opet je to vino ili viski netko prodao i zaradio. Možda će i konobar zaraditi kruh. Ako ima dvorac, pa i dvorac netko održava, neka firma ga je napravila, druga firma je zadužena za zalijevanje cvijeća, to su stotine radnih mjesta. Kužiš li logiku kapitalizma? Tebe ne osiromašuje ako netko drugi ima 90% a ti 10%. Stvar je u tome da kolač ne postoji. Kolač je ljevičarska izmišljotina. Ti možeš dodati novi proizvod ili uslugu i tako povećati "kolač" tj. bogatstvo svijeta. Ako to uradiš nećeš nikome ništa uzeti nego ćeš dodati. Tvoj doprinos će se samo zbrojiti, tj. dodati na ukupni kolač koji će tako postati veći. Ako svi to rade bogatstvo svijeta postaje sve veće što se i vidi. Prosječan čovjek danas ima više nego kralj u srednjem vijeku. Da bi postao financijski osiguran, prvo trebaš početi gledati stvari iz tog kuta izobilja. Nitko ti ništa ne otima. Pare leže po cesti, gdje god makneš su vreće novca, moraš ih samo pokupiti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|