HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 vel 2025, 09:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8329 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 334  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima
PostPostano: 19 kol 2015, 20:01 

Hrvatska se obvezala na 500 osoba (prihvat ne garantirani papiri). Ostalo u izbjeglički zatvor ili vratiti odkud su došli, sve po propisima i zakonu.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:04 

Dzoni, mozda je on 3 u 1, ali tvoj sladunjavi serbet stav , mi je ogavniji od njegovog. On je bar teski mentol,ali ti si potomak neke sitne burzoazije, klijentelisticki nastrojene, ka Jugoslovenstvu i tom smradu od kralja,koji nas je satro.
Tvoji stavovi sa ovim jadnim ljudima je Tipa svi smo mi isti, braca, pomozimo im.. Nismo i nikada necemo biti. Vera nas deli. Jos je njihova fundamentalisticka. Kada su manjina i kad im nesto treba, dobri su ko leba, ali zato kad ojacaju, to je pascad pogana. Pa vidis i ovog Obamu. Sve je to nafurano na isil i Al Qaidu.

Mi smo u finans.i demogr. kurcu. Uzima se od nasih ljudi da se hrane ovi . Ako imas empatiju, dovedi ih kuci. Nemoj da zrtvujes svoj naod, zbog tudjinaca. Tako je i tvoj avatar radio, pa znamo kako je jadno skoncao.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:11 

Švedska: Odrasli dobijavu u domovina nekih 75 eur mjesečno, sa besplatnom hranom i smještajem. Odrasli koji s drugima žive 60 eur mj., djeca do 17 g. 39 eur. Ako žive u nekom stanu cca. 210 eur dobivaju odrasli, tj. 180 eur u zajednici, a djeca 150 eur.

Njemačka: 143 eur mjesečno džeparac uz naravno besplatni smještaj i hranu. Nakon 15 mjeseci imaju pravo na isti iznos socijale kao i svaki građanin u toj zemlji, nekih cca. 400 eur, djeca do 6 g. 234 eur, 6-13 237 eur, 14-17 g. 302 eur. Ako tada žive izvan domova naravno i plaćeni stan.

Velika B.: Obitelj s dvoje djece 208 eur tjedno uz dokaz lokalnim institucijama gdje stanuju.

Austrija: Džeparac od 40 eur mj. ako su u domovina, te 150 eur godišnje za odjeću i 200 eur za školski pribor. Izvan domova 120 eur dodatak za stan za single (240 eur za obitelj), te 200 eur dodatno za odrasle i 100 za maloljetnike.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:14 

KiM je napisao/la:
Dzoni, mozda je on 3 u 1, ali tvoj sladunjavi serbet stav , mi je ogavniji od njegovog. On je bar teski mentol,ali ti si potomak neke sitne burzoazije, klijentelisticki nastrojene, ka Jugoslovenstvu i tom smradu od kralja,koji nas je satro.
Tvoji stavovi sa ovim jadnim ljudima je Tipa svi smo mi isti, braca, pomozimo im.. Nismo i nikada necemo biti. Vera nas deli. Jos je njihova fundamentalisticka. Kada su manjina i kad im nesto treba, dobri su ko leba, ali zato kad ojacaju, to je pascad pogana. Pa vidis i ovog Obamu. Sve je to nafurano na isil i Al Qaidu.

Mi smo u finans.i demogr. kurcu. Uzima se od nasih ljudi da se hrane ovi . Ako imas empatiju, dovedi ih kuci. Nemoj da zrtvujes svoj naod, zbog tudjinaca. Tako je i tvoj avatar radio, pa znamo kako je jadno skoncao.

Vidi ovog pavijana...

Prvo, ako mi se obracas, uradi to normalnim tonom, jer nismo cuvali ovce zajedno... nauci prvo minimum bontona u dijalogu, da bi vodili bilo kakav razgovor...

Jel sam ja igde rekao da treba da ih usvojimo, damo drzavljanstvo... ne, rekao sam da samo treba da im pruzimo lekarski pregled, pristup vodi i hrani... da se ophodimo prema njima kao ljudima, a ne zivotinjama...

Kakva je to vera koju spominjes... jel si ti hriscanin... nisi, cim ovako pricas... ne razumes sustinu te religije na koju se pozivas... pomozi minimalno bar coveku u nesreci, nemoj jos da mu stajes na muku...

Jel ti vidis te ljude po gradu ili selu, ne znam odakle si... nije ni vazno... ajde uzmi motku pa ih tuci zato sto su muslimani... kreni prvi... potrpaj ih u stocne vozove i odvedi u logor... znas ko je tako radio, preci ovog Bistrika... on je i dan danas ponosan na to...

Jel to resenje... jeste, ako si izgoreo po glavi...

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:16 

Citat:
Tipican primer nazzi psihopate... mozak iscasen do limita...

Muslimanski ustasa, rasista i nacista... 3 in 1...

Hvala Dzoni - od tebe i sličnih je to kompliment.

Lažna srbijanska humanost i "antifašizam"...

Kad treba prozivati i tamaniti Hrvate i muslimane - onda je fašizam, a Rusi i Srbi nevinašcad ... :zubati

Love USA !

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:22 

DzoniBG je napisao/la:
Treba videti svojim ocima te izbezumljene ljude, pa tek onda donositi sud...

U poslednjih mesec dana rapidno im je porastao broj u samom Beogradu, vidim ih svugde, po parkovima, ulicama, stanicama, bankama... ima tu od puke sirotinje, gladne i zedne, do ljudi koji naizgled normalno izgledaju... al ko zna u kom su qrcu... sve u svemu, tuzna prica, ne dao bog nikome...

Sta uopste mozemo mi da radimo u ovoj situaciji... niti smo krivi zbog globalne situacije, koje su napravile "demokratske i civilizovane" zemlje, gurajuci i podgrevajuci pakao od Libije do Afganistana... niti mozemo da sprecimo njihov ulazak u Srbiju... jedino da pokusamo kao onaj imbecil Orban da pravimo zid, ali to je toliko besmisleno, drago mi je sto nikome jos to nije palo na pamet...

Ostaje samo da svaki pojedinac, i drzava, uradi koliko moze... da ih se pregleda medicinski, da ti ne unesu neku bolestinu, da im pruzis neki privremeni smestaj, das pristup vodi, sanitarijama... nahranis koliko mozes, da ne tumaraju gladni... u zadnjih nekoliko meseci ih je oko 100.000 uslo u Srbiju, oko 30.000 trazi azil... to nisu male brojke, ali ni tolike da nam naprave ozbiljan problem...

Ponosan sam sto nije bilo ni jednog ozbiljnog incidenta, niko ih nije tukao, proterivao... vecina naroda razume *** u kom su se nasli, i nema one primitivne sovinisticke, rasne i ostale pogane nagone da na njih dize patku sad... to sto su slucajno muslimani, mi je dvadeseta stavka po vaznosti... ljudi su, jadni i bedni... to je 3 koplja iznad svega ostalog...

Ono sto cu za kraj istaci... jebem mater svim onim deformisanim politicarima koji su trpali lovom i lozili sve one islamisticke i vehabijske bande da unistavaju te drzave... ovi mucenici su pre svega od njih pobegli...

Netačno,do sada je EVIDENTIRANO 83 000 ,a do sada je njih ukupno 500 ZATRAZILO AZIL:

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:25 

Vidim da sam te pogodio u zicu, sa klijentelizmom. Bas si kul u ophodjenju. Ja nisam tebe licno vredjao, ali nema veze. Bgd kultura.

Zasto da mi bilo koga zbrinjavamo. Amerika UK i su im uzeli sve resurse za dzabe. Neka ih oni hrane. Nedaju nam ni za vodu.
Ljudi nam prevrcu po kontejnerima. Ukradene su im Ustavom zagarantovane penzije. Oni izdrzavaju sa tim parama unuke.

Ja sam za Stari zavet . "oko za oko, zub za zub". Ovaj novi su pisali Rimljani. Budi pokoran, okreni obraz, slusaj gospodara. Program za kontrolu uma i drzanje pod pokornoscu proste mase. Da popovi 2/3 su satanisti, pedofili, srebroljubci. Patrijarh zivi u nemoralu. Ima vanbracnog sina i cerku sa Ivankom iz Nisa. Dugo je bio episkop. Biznismen, slican Trebinjskom Grigoriju.

Ako ih policija tuce, zlostavlja, reketira, kao i lokalne kabadahije , to se procuje i oni neidu tom rutom. To je ogavno, nehumano, ali mi se moramo izboriti sa najezdom. Ovo nije spontano , vec dirigovano.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:25 

Da ne smetaju samo nek što prije napuste Srbiju a šta ako neki tu zapnu na sengenu duže vrijeme?

Meni je samo indikativno da jure na Europu a oni koji potiču nasilje i koji su glavni uzrok ove tragedije zaljevske petromonarhije su primile 0 braće izbjeglica a mogu ih primiti milijune kao i SAD koji ovim Europljane stavljaju u vazalni odnos i podaništvo a što ćemo na kraju završiti kao Ukrajina njima i odgovara.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:28 

chubura je napisao/la:
Netačno,tih 30 000 je IZRAZILO NAMERU DA TRAZI AZIL,a do sada je njih ukupno 500.

http://rs.n1info.com/a70363/Vesti/Preko ... rbiji.html

To je to, verovatno ima neka procedura i to traje... vecina njih ako moze, krenuce prema zapadu... i mi ne treba u tome da ih sprecavamo naravno... ali dok su ovde, potpuno kretenski bi bilo da im pravimo neke logore, zatvaramo... neka voze dalje gde hoce...

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:32 

KiM je napisao/la:

Uz neke sitne korekcije, složio bih se sa ovim.
Recimo, ne bih rekao da mi je stav gospodina Džonija ogavan, ali da je naivan, to je sigurno.

DzoniBG je napisao/la:

Jel sam ja igde rekao da treba da ih usvojimo, damo drzavljanstvo... ne, rekao sam da samo treba da im pruzimo lekarski pregled, pristup vodi i hrani... da se ophodimo prema njima kao ljudima, a ne zivotinjama...

A šta ako ih niko ne želi sebi a oni u rekama navale u Srbiju? Zar mislite da Srbiji oko koje se grade žice, trebaju stotine hiljada onih za koje ni sami ne znate ni ko su ni šta su? Ito stotine hiljada muslimana kojima ne piše na čelu kojoj frakciji islama pripadaju, onoj umjerenoj željnoj normalnog života ili onoj malo drugačijoj od te?

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:32 

KiM je napisao/la:
Vidim da sam te pogodio u zicu, sa klijentelizmom. Bas si kul u ophodjenju. Ja nisam tebe licno vredjao, ali nema veze. Bgd kultura.

Zasto da mi bilo koga zbrinjavamo. Amerika UK i su im uzeli sve resurse za dzabe. Neka ih oni hrane. Nedaju nam ni za vodu.
Ljudi nam prevrcu po kontejnerima. Ukradene su im Ustavom zagarantovane penzije. Oni izdrzavaju sa tim parama unuke.

Ja sam za Stari zavet . "oko za oko, zub za zub". Ovaj novi su pisali Rimljani. Budi pokoran, okreni obraz, slusaj gospodara. Program za kontrolu uma i drzanje pod pokornoscu proste mase. Da popovi 2/3 su satanisti, pedofili, srebroljubci. Patrijarh zivi u nemoralu. Ima vanbracnog sina i cerku sa Ivankom iz Nisa. Dugo je bio episkop. Biznismen, slican Trebinjskom Grigoriju.

Ako ih policija tuce, zlostavlja, reketira, kao i lokalne kabadahije , to se procuje i oni neidu tom rutom. To je ogavno, nehumano, ali mi se moramo izboriti sa najezdom. Ovo nije spontano , vec dirigovano.

Pises gluposti... neki moj psiho-politicki profil, koji veze nema sa istinom, ali nemam nameru da se branim... nije ovo tema za to...

Oko za oko...i svi su na kraju slepi... jel to ta vera na koju se pozivas?! Ne vredi...

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:34 

DzoniBG je napisao/la:
chubura je napisao/la:
Netačno,tih 30 000 je IZRAZILO NAMERU DA TRAZI AZIL,a do sada je njih ukupno 500.

http://rs.n1info.com/a70363/Vesti/Preko ... rbiji.html

To je to, verovatno ima neka procedura i to traje... vecina njih ako moze, krenuce prema zapadu... i mi ne treba u tome da ih sprecavamo naravno... ali dok su ovde, potpuno kretenski bi bilo da im pravimo neke logore, zatvaramo... neka voze dalje gde hoce...

Pogrešno sam napisao,od 83 000 EVIDENTIRANIH do sada je samo njih 500 ZATRAZILO AZIL.Inače ovih 28 000 koje je izrazilo nameru da trazi azil većina ga ne zatrazi već nastavi put dalje.Ta namera da zatraze azil je ustvari formalna da bi dobili ulazni papir,dokument u Preševu koji vazi 3 dana.Ostali ni ne uzimaju taj papir već bez njega idu.Zapravo većina od tih 83000 je već prošla Srbiju,drugi dolaze,a u Srbiji se istovremeno nalazi tek oko 10 000 ljudi,cirkulacija je neprekidna,mnogi koji su zabelezeni nisu više tu,oko 1500 ljudi udje dnevno,a toliko i napusti Srbiju.Dakle 500 ljudi je do sada zatrazilo azil u Srbiji. http://www.prva.rs/vesti/info/79996/unh ... -azil.html

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:38 

KiM je napisao/la:

Da ustaneš kad kralja spomeneš idiote bolesni.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:43 

Pali mali.

Taj smrad nam je uzeo 1,3 mil u I ww i sa prokletim ujedinjenjem i reketiranjem zapadnih pokrajina preko monetarne politike i obezvredjivanje njihovog novca preko noci za 4 do 5 puta, gurnuo Vas preko Drinske Srbe na panj.

Dzaba pricati nekom, kada mu je glava tvrdja od najtvrdje Bosanske bukve.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:46 

Agathonikos je napisao/la:
Uz neke sitne korekcije, složio bih se sa ovim.
Recimo, ne bih rekao da mi je stav gospodina Džonija ogavan, ali da je naivan, to je sigurno.

A šta ako ih niko ne želi sebi a oni u rekama navale u Srbiju? Zar mislite da Srbiji oko koje se grade žice, trebaju stotine hiljada onih za koje ni sami ne znate ni ko su ni šta su? Ito stotine hiljada muslimana kojima ne piše na čelu kojoj frakciji islama pripadaju, onoj umjerenoj željnoj normalnog života ili onoj malo drugačijoj od te?

Slaganje sa onakvim postom, makar i delimicno je uvreda...

Glavno pitanje je sta mi mozemo u ovakvim okolnostima da uradimo... slusam resenje...

Jel treba da pravimo zid kao Orban... jel to resenje?! to nije nikakvo resenje, jer prvo treba da angazujes velike resurse, ljude, lovu... a i to nije nikakva granacija, jer ljudi koji guraju u ocaju napred, nece ih nikakav zid spreciti... moze da smanji priliv, ali nece ga eliminisati...

Jel resenje da stavimo granicare dole sa bojevim mecima, da pucaju na sve sto se krece?! Da poubijamo neduzne ljude i posle nas stave na stub srama...

Nemaju oni nameru ovde mnogo da se zadrzavaju, nije Srbija obecana zemlja za njih...i dobro je sto je tako... neka idu tamo gde su i krenuli... vlade tih drzava kumuju razlozima zasto i krenuli, pa nek se tamo sa njima rasprave...

Rekao sam u prvom postu... dok su ovde, treba da ih tretiramo kao ljude... danas sam ih gledao izbliza, jad i beda, dusa me boli, neka musava i gladna deca bauljaju po ulici, vidis im u pogledu strah sta ce biti sutra... sta treba, da ih gledam kao buduce mudzahedine i isilovce... jok, ko tako misli, nek uzme motku pa nek navali...

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:48 

Metemma je napisao/la:

Pa i nije neki profil za ustati mu. Ja jesam iz sličnog filma ali zajebi jugoslovenstvo i jugoslovenske kraljevine.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:51 

Metemma je napisao/la:

Pa i nije neki profil za ustati mu. Ja jesam iz sličnog filma ali zajebi jugoslovenstvo i jugoslovenske kraljevine.

Tipična komunistička podvala.

Kralja koji je oslobodio sve Srbe posle 600 godina bagatelišemo, a ne komuniste koji su uništili njegovo monumentalno djelo, i da se ne lažemo, ovu našu generaciju koja se posrala na sve to i sad zbog toga ispašta.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:53 

DzoniBG je napisao/la:
Slaganje sa onakvim postom, makar i delimicno je uvreda...

Glavno pitanje je sta mi mozemo u ovakvim okolnostima da uradimo... slusam resenje...

Jel treba da pravimo zid kao Orban... jel to resenje?! to nije nikakvo resenje, jer prvo treba da angazujes velike resurse, ljude, lovu... a i to nije nikakva granacija, jer ljudi koji guraju u ocaju napred, nece ih nikakav zid spreciti... moze da smanji priliv, ali nece ga eliminisati...

Jel resenje da stavimo granicare dole sa bojevim mecima, da pucaju na sve sto se krece?! Da poubijamo neduzne ljude i posle nas stave na stub srama...

Nemaju oni nameru ovde mnogo da se zadrzavaju, nije Srbija obecana zemlja za njih...i dobro je sto je tako... neka idu tamo gde su i krenuli... vlade tih drzava kumuju razlozima zasto i krenuli, pa nek se tamo sa njima rasprave...

Rekao sam u prvom postu... dok su ovde, treba da ih tretiramo kao ljude... danas sam ih gledao izbliza, jad i beda, dusa me boli, neka musava i gladna deca bauljaju po ulici, vidis im u pogledu strah sta ce biti sutra... sta treba, da ih gledam kao buduce mudzahedine i isilovce... jok, ko tako misli, nek uzme motku pa nek navali...

Kako hoćete. Meni recimo picousti deluje kao neko koga možete krpiti zguza dok vam palamar ne utrne. A i kao neko ko će imati strpljenja da vam se palamar malo oporavi za sledeću seriju trpanja.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 20:57 

Aca ima i vrline i grehe... ne stoji mi u avu zato sto mu se divim...

Covek je simbol jednog drugog vremena... kada je kao kralj bio na frontu sa svojom armijom, sa njom slavio pobede, i bio uz nju dok se povlacila preko Albanije... sta je sve lose radio pada u drugi plan u odnosu na cinjenicu da je prvi put okupio sve nase sunarodnike u istu drzavu... nije mogao on da zna kako ce se to zavrsiti, ali pre toga je ubijen mucki....

Rusi su svog Aleksandra Romanova beatrifikovali, istog onog koji je uskocio Srbiji u pomoc na poziv Ace i spasio je unistenja... a samo kod nas je obicaj da se sve to pljuje... imam postovanje prema Aci, dovoljno da mi stoji u avu... makar mnogi Hrvati ovde zbog toga pizdeli... nije to njima u inat...

Ne bi dalje da trolamo temu...

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 21:00 

Citat:
kreni prvi... potrpaj ih u stocne vozove i odvedi u logor... znas ko je tako radio, preci ovog Bistrika... on je i dan danas ponosan na to...

Ja to nisam rekao.

Rekao sam :
1. Hitno zbrinuti (hrana, odjeća, liječnik, kupanje, itd.)
2. Poslati natrag (autobusom - zrakoplovoma)

Eventualno možemo liječiti djecu i ranjene.

Ostali natrag i u borbu protiv ISIL-a.

Love USA !

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 21:00 

Metemma je napisao/la:
Tipična komunistička podvala.

hehhe
Zajebite te žvake jer yugo vila na Bledu nikakve veze nema s tim oslobađanjem. Moglo se to malo drugačije, bez tih ujedinjujućih blasfemija sa nesrbima ali eto nije.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 21:04 

Kako hoćete. Meni recimo picousti deluje kao neko koga možete krpiti zguza dok vam palamar ne utrne. A i kao neko ko će imati strpljenja da vam se palamar malo oporavi za sledeću seriju trpanja.

Pickousti me minimalno zanima... o njemu mislim uglavnom sve najgore...

Nisam ga ni spomenuo... izrazio sam ponos sto nikome od Srba do sad nije palo na pamet da za svoje probleme optuze ove emigrante, da neko krene da ih bije, maltretira... postoji opravdana zabrinost sta ce biti ako se njihov broj uvecava... naravno, treba misliti u tome, ali ni u jednom trenutku ne sme da se skrene u agresiju...

Ne treba da budemo ni Majka Tereza, njihove sudbine nisu nas problem, nismo odgovorni za to, i ne mozemo to da resimo... ali dok su ovde... ajde da ih ne tretiramo kao muslimanske kerove... toliko bar mozemo...

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 21:09 

Karadjordjevici=Karadoku, Cincarsko Arbanaska familija. Karadjordje primio pravoslavlje, kada je sa juga dosao u Sumadiju. Ubio oca, kada su isli u zbegu, metkom u ledja, hteo da se vrati. Bio frajkor, Austrijski placenik. Pobegao u Srem sa slomom I Srp.ustanka. Sa zlatom, ostavio narod na nemilost. Obesio brata u crkvi. Zavrsio sa glavom u zobnici.

Unuk slabic, zena mu Persida sa Englezima organizovala ubistvo knjaza Mihajla. Najumnijeg i autohtonu Srpsku dinastiju.

Kralj Pera sa Engl. ubio Aleksandra Obrenovica 1903. Uvalio nas u probleme sa AU i aneksiju 1908. U rat. Pobegao. Pametne zemlje kapituliraju, pa ih veci oslobode , bez zrtava. Osnovao Crnu Ruku ili Ujedinjenje ili smrt. Bacio nas u nevolje.Pobego sa SVIM ZLATOM u Alb.

Aca usrecitelj. Hteo veliku drzavu sa robljem, i zbog burzoazije da pljacka zapadne provincije. Naivcima se prodaje prica o Srpskom ujedinjenju. Sto nije stao gde su Srbi ziveli tada. Sto je Hrvate "oslobadjao". Njima je bilo odlicno. Ako su ga sasili. Unistio Zrnov Stari Srpski grad na Avali da bi podigao Mestrovicev masonski hram Neznanom Junaku.

Sin maloletni Petar pobegao sa zlatom i ostavio narod. SVI SU ODNELI ZLATO I POBEGLI.

Mogu da se poklonim samo potomcima OBRANOVICA.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 21:14 

DzoniBG je napisao/la:

Pickousti me minimalno zanima... o njemu mislim uglavnom sve najgore...

Kako minimalno, gospodine Džoni?
Pa on vam je na čelu države. Šta ako uz njegov pristanak tu državu napučite sa stotinama hiljada uz rampe sa svih strana kako bi eto, pokazao onima koji su te talase izazvali, da je političar od evropskog formata dok istovremeno širi guzove za sledeći utovar?

Vrh

PostPostano: 19 kol 2015, 21:17 

KiM je napisao/la:
Karadjordjevici=Karadoku, Cincarsko Arbanaska familija. Karadjordje primio pravoslavlje, kada je sa juga dosao u Sumadiju. Ubio oca, kada su isli u zbegu, metkom u ledja, hteo da se vrati. Bio frajkor, Austrijski placenik. Pobegao u Srem sa slomom I Srp.ustanka. Sa zlatom, ostavio narod na nemilost. Obesio brata u crkvi. Zavrsio sa glavom u zobnici.

Odmorite malo i vi, gospodine KiM. Kralj se može kritikovati i bez tih izmišljotina kojima se svaka kritika omalovažava i svodi na banalnost.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8329 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 334  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: