HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 08 ožu 2025, 00:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1765 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 71  Sljedeća

Navijam za
Iran 40%  40%  [ 44 ]
Izrael 60%  60%  [ 66 ]
Ukupno glasova : 110
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Iran vs Izrael
PostPostano: 24 ruj 2010, 17:45 

kako vidiš daljnji razvoj situacije, u kom smjeru?

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 17:45 

lider30 je napisao/la:
dudu je napisao/la:

pod kojim izgovorom Židovi naseljavaju Zapadnu obalu? već ih je preko 400 tisuća naseljeno, s obzirom da novi dolaze, a i radi se najčešće o Haredima, neće proći puno vremena kad će ih biti i preko milijun. očito je da nemaju ambiciju Zapadnu obalu ostaviti Palestincima, ali mislim da imaju čak i šire ambicije, samo će se širiti kako im se broj bude uvećavao. sad ih je oko 6 milijuna, a s ovim stopama rasta, već će ih za 20-tak godina biti blizu 10 milijuna.

Naravno da imaju ambiciju. Tko bi ostavio državu sa onakvim uskim pojasom po sredini i to oko 15 kilometara zračne linije, a oko tebe bi te svi najradije u more ubacili?

Mislim da su Arapi pogrešno igrali odpočetka i podcijenili Židove. Izrael je jak financijski i vojno, s moćnmim saveznicima i svaka bi država slično postupala da je u takvoj situaciji i u sličnom okruženju.

Židovi su mozda u losem okruzenju ali znas li ti da Židovi kontroliraju i Ameriku,Francusku i Veliku Britaniju.
Vojne baze na Kipru su u losem okruzenju pa ih niko ne smije da dira.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 20:26 

Sto bolan ne ides u Iran i pozoves svoje zemljake iz Svecke, Njemacke, Austrije i mrske Hamerike pa uzivate kod Ahmedze??

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 20:30 

Jebiga, ne da Nedžo socijalu.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 20:53 

Tulkas je napisao/la:
Sto bolan ne ides u Iran i pozoves svoje zemljake iz Svecke, Njemacke, Austrije i mrske Hamerike pa uzivate kod Ahmedze??

Hvali selo,drž' se grada-hvali sunce,drž' se hlada.. :kava

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 08:11 

Tulkas je napisao/la:

Zato sto ja volim Iran koja dijeli pravdu po svijetu,a ne kao domovinu jer ona je jedna jedina nedjeljiva od Save do mora,od Une do Kosova.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 08:19 

zapovjednik je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:

Zato sto ja volim Iran koja dijeli pravdu po svijetu,a ne kao domovinu jer ona je jedna jedina nedjeljiva od Save do mora,od Une do Kosova.

Sve je djeljivo,sve.... :zubati A kako to Iran dijeli pravdu?Nisam znao da imaju licencu za to!?

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 08:31 

Mar-kan je napisao/la:

Sve je djeljivo,sve.... :zubati A kako to Iran dijeli pravdu?Nisam znao da imaju licencu za to!?

Dobro nek Cionisti dijele pravdu po Iraku i Afganistanu.
Znas li ti kolega koliko je ljudi poginulo u Iraku od 100 000 do 1 000 000.Od 48 agresora koje predvodi cionisticka Amerika.
Hocemo li mi kriviti sve Krscane kao sto sci krive muslimane za neke napade,necemo nego samo Cioniste.Vi branite Izrael,a ja sam na strani Irana.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 08:44 

Tko brani Izrael?Mi samo možemo palamudit oko toga šta i kako,to je sukob koji traje stoljećima.Muslmani automatski staju na stranu Irana i co.,a tamo se pure šiti i suniti još gore.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 08:55 

Mar-kan je napisao/la:
Tko brani Izrael?Mi samo možemo palamudit oko toga šta i kako,to je sukob koji traje stoljećima.Muslmani automatski staju na stranu Irana i co.,a tamo se pure šiti i suniti još gore.

Znas li ti da je gore stanje muslimanima u Al-Qudsu nego Jevrejima u Teheranu,a Iran je Islamska republika,a Izrael sekularna drzava.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 09:37 

SAMI STE IH SRUŠILI!

Subota, 25. Septembar, 2010

NJUJORK - Skandal na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija!
Mahmud Ahmadinedžad, predsednik Irana, optužio je Sjedinjene Države da su „same organizovale rušenje kula bliznakinja Svetskog trgovinskog centra 2001. godine“ kako bi „zaustavile pad američke ekonomije“ i „opravdale američko vojno prisustvo na Bliskom istoku“.

- Većina Amerikanaca, kao i većina nacija i političara širom sveta, misli isto: da su neki segmenti američke vlade organizovali i orkestrirali napade 11. septembra! - poentirao je Ahmadinedžad.

Američke diplomate, praćene kolegama iz Kanade i 27 zemalja EU, posle ovih Ahmadinedžadovih reči napustile su sednicu u znak protesta, ali delegati zemalja koji su ostali na sednici nagradili su govor predsednika Irana velikim aplauzom.
- Ovakva izjava je skandalozna! Potpuno neprihvatljivo! - rekao je Pi Džej Krauli, zamenik državnog sekretara SAD za arapsku televiziju Al Džazira.

Neka im je rekao, svaka čast!

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 11:04 

Hm, zanimljivo... u civiliziranom svijetu Nedžada nazivaju luđakom iz Teherana, a pripadnici dva od tri naroda BiH ga veličaju i dižu u nebesa. I onda bi se kao trebalo čuditi što s takvima ne želimo živjeti u istoj državi.

Ma kakav entitet. Jebeš entitet. Treba zid sagraditi.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 11:40 

Najzanimljivije je pak to što ovi što se najviše naslađuju nad američkim katastrofama u isto vrijeme imaju njihovu punu potporu... ali eto, valjda su oni amerima beznačajni da bi oko toga malo mozgali.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 13:30 

Vuco je napisao/la:
Hm, zanimljivo... u civiliziranom svijetu Nedžada nazivaju luđakom iz Teherana, a pripadnici dva od tri naroda BiH ga veličaju i dižu u nebesa. I onda bi se kao trebalo čuditi što s takvima ne želimo živjeti u istoj državi.

Čomski je rekao da su svi američki predsednici u dvadesetom veku ratni zločinci.
Prema tome, nemoj slepo verovati svemu što dolazi sa te strane. I proglašavati to civilizovanim svetom. Imali smo prilike da se nagledamo njihovih "dostignuća" širom planete.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 14:33 

Bobovac je napisao/la:
Najzanimljivije je pak to što ovi što se najviše naslađuju nad američkim katastrofama u isto vrijeme imaju njihovu punu potporu... ali eto, valjda su oni amerima beznačajni da bi oko toga malo mozgali.

A što ćeš... kad mržnja proradi, mozak otkaže.

Koliko samo ima ovih đihaređorasa, a sve redom iz... Amerike!

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 14:51 

teranova je napisao/la:
Čomski je rekao da su svi američki predsednici u dvadesetom veku ratni zločinci.
Prema tome, nemoj slepo verovati svemu što dolazi sa te strane. I proglašavati to civilizovanim svetom. Imali smo prilike da se nagledamo njihovih "dostignuća" širom planete.

Je terra... imali smo prilike nagledati se i vaših "dostignuća". A prije nego što se razbesneš, i naša "dostignuća", i muslimanska, i njemačka, i engleska, i talijanska, i japanska, i tako sve redom.

Treba stvari sagledati realno. Mislim, ja tebe razumijem, Ameri su vas tukli i ti ih ne možeš smisliti. To je ok. Kužim ja to. Ljudski je. Ni ja vas baš ne volim. Ali ipak se ne trebamo glupirati nekakvim izmišljotinama. Niti veličati tamo nekog luđaka.

A što se tiče "slepog verovanja"... pa evo ja više vjerujem Zapadu... ovim medijima amo, ovim knjigama, povijesti koju sam učio u školi itd. Jes, i oni znaju mutiti, ali sve u svemu...
Ti pak vjeruješ jednom povampirenom fundamentalistu, koji čak i za Holocaust tvrdi da je izmišljen. Mislim, tvoja odluka, ali samim time se zapitaj kojem civilizacijskom krugu pripadaš.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 15:23 

Ma mrzi me da ti odgovaram opširno, ti ako hoćeš da veruješ svemu što ti se servira - veruj.
To što su nas Ameri bombardovali nije formiralo moje mišljenje, samo ga je potvrdilo.
Ahmadinedžad nije moj idol, samo mi se dopalo to što je rekao. I neka je. Da je sreće i drugi bi lideri imali malo više sopstvenog mišljenja a ne ko ovce da se povode za najjačom silom. To je najlakše.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 15:32 

Pa eto, onda mrzi i mene da ti odgovaram opširno. Ja ću vjerovati Zapadu i demokraciji, ti vjeruj Nedžadu i islamistima. Pa se čudi što vam je država u kurcu i što ste tu di ste.

A to što su vas Ameri bombardirali... to ste zaslužili. I to dosta ranije. I žešće. Dobro ste prošli, koliko ste zla napravili nakon raspada SFRJ.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 17:09 

Vuco je napisao/la:

Jarane ako hoces Cionisticke demokratije idi u Irak pa ces promijenit pricu.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 17:45 

Nisam znao da ima ovoliko Jevreja na forumu.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 19:04 

Ja sam svoju knjigu izucio moj đole.Mene ne interesuje ko vlada svijetom ali neka vrate Izraelci Palestincima drzavu. :bihzastava :bihzastava :bihzastava :bihzastava

I neka turci vrate kipar i zapadnu obalu grcima, kurdistan kurdima, armeniju armencima, bosnu bošnjacima katolicima, neka spanjolci i portugalci vrate ameriku indijancima, englezi australiju aboriđanima, itd itd.

Idi liječi se, pukao si ko lubenica

Kao što je bila mom djedu i meni.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 19:19 

ManInBlack je napisao/la:

Ja sam svoju knjigu izucio moj đole.Mene ne interesuje ko vlada svijetom ali neka vrate Izraelci Palestincima drzavu. :bihzastava :bihzastava :bihzastava :bihzastava

I neka turci vrate kipar i zapadnu obalu grcima, kurdistan kurdima, armeniju armencima, bosnu bošnjacima katolicima, neka spanjolci i portugalci vrate ameriku indijancima, englezi australiju aboriđanima, itd itd.

Idi liječi se, pukao si ko lubenica

Jarane znas li kako je nastao Turski Cipar,tako sto su Grci htjeli Cipar pripojit Grckoj.Kako ce Turci vratit Bosnu Bosnjacima katolicima kada je nikad nisu ni imali,a Turci jesu davni.
Ima jedna velika razlika.Izrael nije zauzeo Palestinu nego Medjunarodna(Cionisticka) zajednica.
Jel kontas. :bihzastava

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 20:17 

Zanimljivo da je moj post obrisan, a post na koji se nadovezujem nije. Znači da moderator odobrava da se u temu ubacuju pojedinci koji jedva čekaju da prosipaju žuč, a ne odobravaju potpuno smiren i civilizovan odgovor na to. Imaću to u vidu, jer - očigledno su neki ravnopravniji od drugih.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2010, 12:07 

Jučer je bila neka emisija sa Toni Blerom o bliskom istoku.Ukratko, čovjek na pitanje o poginulim žrtvama, a ima ih oko 100 tisuća, je odgovori da mu je žao, ali da je to u interesu V.Britanie i SAD-ea.Šta se tu više ima prićati!

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2010, 14:19 

Tulkas je napisao/la:

Da se Iranci šta pitaju, ubili bi onog kepeca Ahmadinedžada i nastavili bi da žive u miru sa ostatkom sveta. Taj čovek ne može biti dobar zato što je isključiv, ekstrem i kao takav, po definiciji, ne može biti dobar za svoj narod. Šta će njemu nuklearno naoružanje? Gura svoju zemlju u konfrontaciju sa već postojećim nuklearnim silama, priziva katastrofu. Nije to borba za pravdu, već borba za moć i uticaj. A ti i tvoji Bošnjaci ste toliko naivni da, zarad verske solidarnosti, stvarate sebi veoma moćne neprijatelje u svetu. Oduvaće vas boraniju 2 miliona svuda po svetu, neće se niko ni sećati da ste uopšte i postojali. Pa pođi od sebe. Ti kao misliš da se u pravu, da si ispravan, pljuješ nešto što ne razumeš, a na avataru imaš zastavu koju su ti "cionisti" skrojili, prava kolonijalna zastava, sa simbolima novog svetskog poretka ( piramida i zvezde).

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1765 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 71  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: