|
|
Stranica: 520/981.
|
[ 24508 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 14:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: oak je napisao/la: Svi se pravimo ludi a znamo da gdje islam dominira nema mjesta drugima. Sve jasno. Samo je pitanje zašto je ovaj islamofiličar uzeo nick krstjanin. Zato jer su bosanski krstjani imali vjeru najsličniju islamu. Tako bar kažu iz IZ. Za sve imaju izgovor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 14:48 |
|
|
|
- Pozivam Vladu Velike Britanije da preduzme dva hitna koraka. Prvo, trebali bi početi rad na stvaranju uslova za preseljenje izbjeglica za one u Gazi koji žele i mogu otići. Kada to učine, Škotska je spremna biti prva zemlja u Velikoj Britaniji koja će ponuditi sigurnost i utočište onima koji su zahvaćeni ovim strašnim napadima - rekao je Jusaf.
Ovo je ono sto ce uciniti cionisticki rezim i oni koji ga brane. Invazija na Europu
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 14:49 |
|
|
Šporet je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Tu priču možes plasirati na jos otprilike 15% svijetske populacije. I to je to.  Ajde uključi i rusko kršćansku civilizaciju da se lokalni rusofili ne uvrijede.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 14:50 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sve jasno. Samo je pitanje zašto je ovaj islamofiličar uzeo nick krstjanin.
Zato jer su bosanski krstjani imali vjeru najsličniju islamu. Tako bar kažu iz IZ. Za sve imaju izgovor. Sreća,pa neće opstati u BiH dugo da vjerojatno posijaju i tu jednu od 3-4 glavnih dzamija u svijetu. Vjerojatno će uskoro gurati priču da su Bosanski krstjani,bogumili i ostali bili preteča Muhameda i da su uzdignuti na nebo po dolasku Turaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 14:53 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dudu je napisao/la: Pa zapravo tako i mislim, ne može se da tako nazovem grčko-rimsko-kršćanski moral aplicirati na antropološki i kulturološki različitu civilizaciju jer ta civilizacija naš moral tumači kao slabost. Dakle nama interno naš moral, a islamistima na jedan napad u Europi, istovaranje bombi na neki grad u islamskom svijetu i sve tako redom. Onda će nakon nekog vremena shvatiti, iako su to uglavnom u prosjeku poluretardirani narodi, ali shvatit će.
Mislim da je cijelom svijetu povraća od vašeg morala. Doslovno se gadite većini svijeta. Samo bombajte pa cemo vidjeti ko ce na kraju bacit zadnju. Btw, znas li koliko se "islamistickih" napada dogodilo na zapadu do pocetka vaših invazija u muslimanske zemlje? Vrlo lako pitanje. Pa izvuci uzročno posljedične veze, i skontaj konje prvi izmislio taj koncept koji zagovaraš. A ti si šta Karabaja? Arapin ili Europljanin pa da ti se povraća od europskog morala?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 14:59 |
|
|
Reconquista je napisao/la: A ti si šta Karabaja? Arapin ili Europljanin pa da ti se povraća od europskog morala? Bitno da mu se ne povraća od morala po kojemu je normalno da muškarac od preko 50 godina spava s djevojčicom od 9 godina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Sve jasno. Samo je pitanje zašto je ovaj islamofiličar uzeo nick krstjanin.
Treba biti pošten, mislim da @krstjaninovi anti-izraelski stavovi više imaju veze sa katoličkim tradicionalizmom nego sa islamofilijom. Katolički tradicionalisti ne podnose cioniste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Dok god se ne uspostavi Palestinska drzava nece ni moci zivjeti. Gdje je palestinska drzava?
Koliko židova živi tamo gdje je uspostavljena arapska država, u Siriji, u Egiptu, Jordanu, Arabiji, Iraku, Maroku, Alžiru? Odkud židovi u tim zemljama? Da nisu bježali od časnih kršćana? Kakav licemjer 
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Neznam pitaj ih, a pitaj ih i zasto su odselili masovno nakon 48
Znam zato ja. Odselili su se jer nisu bili dobro došli. Znači nije do uspostavljanja još jedne arapske države, niti će popuštanje islamistima išta pomoći. Za svaki prst islamisti traže ruku. Zidovi su bjezali od krscana kod islamista u osmansko carstvo. Nista ti ne znas. Mislio sam da se samo pretvaras i da si pokvaren a sad vidim da si nesvjestan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:20 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Znam zato ja. Odselili su se jer nisu bili dobro došli. Znači nije do uspostavljanja još jedne arapske države, niti će popuštanje islamistima išta pomoći. Za svaki prst islamisti traže ruku.
Zidovi su bjezali od krscana kod islamista u osmansko carstvo. Nista ti ne znas. Mislio sam da se samo pretvaras i da si pokvaren a sad vidim da si nesvjestan. A kad sam ja branio zločine "svojih"? Ok, možda su nekada židovi bježali kod islamista. To je prošlost. Sada bježe od islamista. Valjda vidiš tu neku razliku?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:21 |
|
|
|
Pobjegli od promicatelja kršćanskih i europskih vrijednosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:22 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Koliko židova živi tamo gdje je uspostavljena arapska država, u Siriji, u Egiptu, Jordanu, Arabiji, Iraku, Maroku, Alžiru?
Odkud židovi u tim zemljama? Da nisu bježali od časnih kršćana? Kakav licemjer  Jesu, u islamskoj povjest. Koja se mjenja i svaki mijesec ako zatreba. Istina je da su stari rimljani, prije nego su kršćani zavladali Rimom, rastjerali zidove iz Judeje. Trazi na Google kad i koji rimski car je naredio da zidovi smiju da zive svugdje u njegovom carstvu, samo ne u Judeji i Galileji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:22 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Znam zato ja. Odselili su se jer nisu bili dobro došli. Znači nije do uspostavljanja još jedne arapske države, niti će popuštanje islamistima išta pomoći. Za svaki prst islamisti traže ruku.
Zidovi su bjezali od krscana kod islamista u osmansko carstvo. Nista ti ne znas. Mislio sam da se samo pretvaras i da si pokvaren a sad vidim da si nesvjestan. Mnogi islamski vladari su pili alkohol i nisu držali do vjere. I kršćanske i islamske zemlje imale su faze tolerancije prema Židovima, to je neupitno. Prije svega iz koristi, da budemo pošteni. No to ništa ne govori o islamu koji u samim temeljima ima genocidnost. Prorokuje nasilno istrebljenje židovskog naroda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:33 |
|
|
Novdan je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Zidovi su bjezali od krscana kod islamista u osmansko carstvo. Nista ti ne znas. Mislio sam da se samo pretvaras i da si pokvaren a sad vidim da si nesvjestan. Mnogi islamski vladari su pili alkohol i nisu držali do vjere. I kršćanske i islamske zemlje imale su faze tolerancije prema Židovima, to je neupitno. Prije svega iz koristi, da budemo pošteni. No to ništa ne govori o islamu koji u samim temeljima ima genocidnost. Prorokuje nasilno istrebljenje židovskog naroda. Tvoji preci su pod muslimanima bili stotine godina i ti si danas tu. Dok recimo domorodačko stanovnistvo sjeverne i juzne Amerike, Australije itd nije imalo tu srecu. Sto bi reko muftija: "500 godina, da su vas milovali izlizali biste se". Ostavi se fašizma nije ti to lijepo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:35 |
|
|
dunno je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sve jasno. Samo je pitanje zašto je ovaj islamofiličar uzeo nick krstjanin.
Treba biti pošten, mislim da @krstjaninovi anti-izraelski stavovi više imaju veze sa katoličkim tradicionalizmom nego sa islamofilijom. Katolički tradicionalisti ne podnose cioniste. Misliš li da je dobar trenutak kritizirati Izrael uz pomoć alternativnih istina ?
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:36 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Cim dobiju drzavu bit ce i prosvjeda.
Neće dobiti državu. Dobiti će nogu u glavu pa u guzicu.  Tako je, skini rukavice, na forumu smo. Hocel i genocida bit? I zasto necedobiti državu, zar nije samo Hamas problem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:37 |
|
|
Zidovi su bjezali od krscana kod islamista u osmansko carstvo. Nista ti ne znas. Mislio sam da se samo pretvaras i da si pokvaren a sad vidim da si nesvjestan. Bjezali su zato sto su u Spaniji cvijecem docekali muslimanske osvajace i svim srcem se trudili da im pomazu dok ih Spanci nisu protjerali nazad u Afriku Citat: The Moors were perceived as a liberating force[55] and welcomed by Jews eager to help them to administer the country. In many conquered towns, the Muslims left the garrison in the hands of the Jews before they proceeded further north, which initiated the Golden Age of Spanish Jews.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:38 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Novdan je napisao/la: Mnogi islamski vladari su pili alkohol i nisu držali do vjere. I kršćanske i islamske zemlje imale su faze tolerancije prema Židovima, to je neupitno. Prije svega iz koristi, da budemo pošteni.
No to ništa ne govori o islamu koji u samim temeljima ima genocidnost. Prorokuje nasilno istrebljenje židovskog naroda.
Tvoji preci su pod muslimanima bili stotine godina i ti si danas tu. Dok recimo domorodačko stanovnistvo sjeverne i juzne Amerike, Australije itd nije imalo tu srecu. 1. Nitko od mojih predaka nikada nije živio u BiH. Dolazim sa sjevera Hrvatske koji nikada nije pao pod Turke. 2. Nisu muslimani tolerirali kršćane jer su dobri, već jer su ih iskorištavali za velike poreze i danak u krvi. Trebalo im je kmetova. Da su pobili ili protjerali cijeli Balkan, ostala bi prazna i neobranjiva zemlja. Zato su ušli u savez s pravoslavnim Vlasima, Srbima itd. Dobar primjer ti je reciimo kraj 17 st. kada su skoro svi katolici protjerani iz BIH. No pedesetak godina kasnije jedan dio se vraća. Zašto? Jer je Dalmacija bila škrta zemlja, a begovima su trebali kmetovi na zemlji. 3. Domorodačko stanovništvo postoji u katoličkom dijelu Amerike (srednja i južna) 4. Ja sam ateist, tako da nemam ni razloga biti odvjetnik religije o kojoj nemam dobro mišljenje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:39 |
|
|
Karabaja je napisao/la: I zasto necedobiti državu, zar nije samo Hamas problem? Islam je problem, Hamas je samo jedna od posljedica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:42 |
|
|
|
O Karabaji dovoljno govori da nije ni pokušao prigovoriti kada sam rekao da je po islamu u redu da pedofil od preko 50 godina seksualno iskorištava curicu od 9 godina.
To je njemu ok, za razliku od Zapada, od religijski prihvaćene predofilije mu se ne povraća
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:42 |
|
|
Zidovi su bjezali od krscana kod islamista u osmansko carstvo. Nista ti ne znas. Mislio sam da se samo pretvaras i da si pokvaren a sad vidim da si nesvjestan. Arapske zemlje te Turska su kao odgovor na uspostavu drzave Izrael i protjerivanje Arapa nakon Arapsko-izraelskog rata protjerale preko milijun Zidova koji su kao sto je receno sto dobrovoljno sto protjerivanjem vecinom odeslili u Izrael. Zato ne lupaj gluposti i obrazuj se bar malo o temama o kojima raspravljas
| Privitak/ci: |

Screenshot (200).png [ 91.99 KiB | Pogledano 2214 put/a. ]
|
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fullback
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 15:58 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Novdan je napisao/la: Mnogi islamski vladari su pili alkohol i nisu držali do vjere. I kršćanske i islamske zemlje imale su faze tolerancije prema Židovima, to je neupitno. Prije svega iz koristi, da budemo pošteni.
No to ništa ne govori o islamu koji u samim temeljima ima genocidnost. Prorokuje nasilno istrebljenje židovskog naroda.
Tvoji preci su pod muslimanima bili stotine godina i ti si danas tu. Dok recimo domorodačko stanovnistvo sjeverne i juzne Amerike, Australije itd nije imalo tu srecu. Sto bi reko muftija: "500 godina, da su vas milovali izlizali biste se". Ostavi se fašizma nije ti to lijepo. Domorodci Australije, Sjeverne i Juzne Amerike su mekani u usporedbi s nama a franci, englezi i spanjolci puno tvrđi i bolji ratnici od vas... ipak su krščani a ne alahovi robovi. Tu je pao sultan Mehmet Silni Tu su Turci glave ostavili Nisu znali s kim posla imaju Hrvati se nikad ne predaju
_________________ Made his money killin' commies didn't ever wanna quit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 16:07 |
|
|
|
Amerikanci pozvali svoje građane da što prije napuste Libanon.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 16:42 |
|
|
|
Nova analiza, iz vise uglova i sa vremenima snimaka. Tačan snimak udara na 2:59. Ogromna eksplozija. Nema sumnje da je Izrael ovo uradio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 16:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43962 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tvoji preci su pod muslimanima bili stotine godina i ti si danas tu. Dok recimo domorodačko stanovnistvo sjeverne i juzne Amerike, Australije itd nije imalo tu srecu. Sto bi reko muftija: "500 godina, da su vas milovali izlizali biste se". Ostavi se fašizma nije ti to lijepo. Ne znaš ti ništa, ti Židovi koji su bježali u Osmansko Carstvo su već živjeli u islamskoj državi, samo iz jedne preselili u drugi jer su navikli živjeti u takvoj sredini. Većina Židova početkom 20. st. je živjela u Europi a ne u islamskim državama Ne seri, ostali kao manjina, želiš reći da nema domorodačkog stanovništvo u Amerikama i Australiji?
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|