|
|
Stranica: 546/914.
|
[ 22850 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 14:34 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Bosna i Hercegovina se svrstala na stranu Palestine! Bravo! 23% Sad si i ti poceo s tim 23 posto sranjem... A znas vrlo dobro gdje zivis.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 14:40 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8186 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Nebula je napisao/la: Inače, da Dodik nije htio BiH ne bi priznala Palestinu. Ovo sad je takija da je kao za Izrael a odobrio priznavanje Palestine. Biti za Izrael ne podrazumjeva ujedno biti i protiv Palestine, Izrael ne negira Palestinu niti itko negira Palestinu, samo ce dobiti granice koje im Izrael dopusti. Zna se tko je jaci i tko odredjuje pravila, a ako se slabiji ne povinuje i nastavi sa terorizmom, bice i kaznjen. Nismo mi muslimani koji "podrzavaju Palestinu" i sanjaju unistenje jehudija. Nismo mi bolesni islamofasisti. Mi koji podrzavamo Izrael. Sve zemlje koje su priznale Palestinu su protiv politike "kolektivnog zapada". Sve zemlje koje su priznale Palestinu suprostavljaju se USA i zapadu. To je aksiom. BiH je priznala Palastinu jer su to hjeli i Bošnjaci i Srbi (Dodik). I Bošnjaci i Srbi u BiH su time udarili šamar USA i zapadu. Jedan od razloga zašto zapad samo Hrvatima može vjerovati u BiH. I zato Schmidt umeće kako bi osigurao da Hrvati imaju kontrolni mehanizam.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 14:44 |
|
|
Haram je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: 23% Sad si i ti poceo s tim 23 posto sranjem... A znas vrlo dobro gdje zivis. Naravno. Kad krenu sa sranjem BiH se svrstala...jel to nečija prčija pa govori u ime čitave BiH? Živim svoj na svome.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 14:57 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Nebula je napisao/la: Inače, da Dodik nije htio BiH ne bi priznala Palestinu. Ovo sad je takija da je kao za Izrael a odobrio priznavanje Palestine. BiH je priznala Palestinu 27.5.1992.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:00 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Haram je napisao/la: Sad si i ti poceo s tim 23 posto sranjem...
A znas vrlo dobro gdje zivis.
Naravno. Kad krenu sa sranjem BiH se svrstala...jel to nečija prčija pa govori u ime čitave BiH? Živim svoj na svome. Zivis u mjesovitom kantonu u kojem je vise Bosnjaka ali ti si ga svrstao u nebosnjacku teritoriju. Kao da oni nisu tu "svoji na svome"? Vec eto samo ti. To je po meni laganje samog sebe. Ja kad prodjem kroz to podrucje tacno osjetim da je multikulti.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:01 |
|
|
Nebula je napisao/la: Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Biti za Izrael ne podrazumjeva ujedno biti i protiv Palestine, Izrael ne negira Palestinu niti itko negira Palestinu, samo ce dobiti granice koje im Izrael dopusti. Zna se tko je jaci i tko odredjuje pravila, a ako se slabiji ne povinuje i nastavi sa terorizmom, bice i kaznjen.
Nismo mi muslimani koji "podrzavaju Palestinu" i sanjaju unistenje jehudija. Nismo mi bolesni islamofasisti. Mi koji podrzavamo Izrael.
Sve zemlje koje su priznale Palestinu su protiv politike "kolektivnog zapada". Sve zemlje koje su priznale Palestinu suprostavljaju se USA i zapadu. To je aksiom. BiH je priznala Palastinu jer su to hjeli i Bošnjaci i Srbi (Dodik). I Bošnjaci i Srbi u BiH su time udarili šamar USA i zapadu. Jedan od razloga zašto zapad samo Hrvatima može vjerovati u BiH. I zato Schmidt umeće kako bi osigurao da Hrvati imaju kontrolni mehanizam. Da bosnjacka polit elita ima imalo mozga, igrala bi na kartu koalicije sa Srbima. Ali jok, blesava i krvlju prouzrokovana mrznja je jaca od pragmatizma i pameti.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:03 |
|
|
Haram je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Naravno. Kad krenu sa sranjem BiH se svrstala...jel to nečija prčija pa govori u ime čitave BiH?
Živim svoj na svome. Zivis u mjesovitom kantonu u kojem je vise Bosnjaka ali ti si ga svrstao u nebosnjacku teritoriju. Kao da oni nisu tu "svoji na svome"? Vec eto samo ti. To je po meni laganje samog sebe. Ja kad prodjem kroz to podrucje tacno osjetim da je multikulti. Tu gdje sam ja, to je hrvatsko 1/1. Jbm se za kanton.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:03 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Haram je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Naravno. Kad krenu sa sranjem BiH se svrstala...jel to nečija prčija pa govori u ime čitave BiH?
Živim svoj na svome. Zivis u mjesovitom kantonu u kojem je vise Bosnjaka ali ti si ga svrstao u nebosnjacku teritoriju. Kao da oni nisu tu "svoji na svome"? Vec eto samo ti. To je po meni laganje samog sebe. Ja kad prodjem kroz to podrucje tacno osjetim da je multikulti. Bonjačko je samo ono što imaju 1/1 na sebi. To što je neko večina u vještačkim administrativnim granicama uopće ne igra ulogu za nas.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:06 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Haram je napisao/la: Zivis u mjesovitom kantonu u kojem je vise Bosnjaka ali ti si ga svrstao u nebosnjacku teritoriju.
Kao da oni nisu tu "svoji na svome"? Vec eto samo ti. To je po meni laganje samog sebe. Ja kad prodjem kroz to podrucje tacno osjetim da je multikulti.
Tu gdje sam ja, to je hrvatsko 1/1. Jbm se za kanton. Ali si cijeli kanton stavio pod "hrvatsko". Jer spika o 23 posto upravo ne uvazava da je kanton mjesovit.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:07 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Haram je napisao/la: Zivis u mjesovitom kantonu u kojem je vise Bosnjaka ali ti si ga svrstao u nebosnjacku teritoriju.
Kao da oni nisu tu "svoji na svome"? Vec eto samo ti. To je po meni laganje samog sebe. Ja kad prodjem kroz to podrucje tacno osjetim da je multikulti.
Bonjačko je samo ono što imaju 1/1 na sebi. To što je neko večina u vještačkim administrativnim granicama uopće ne igra ulogu za nas. ..ta ce administrativne granice.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:12 |
|
|
Haram je napisao/la: Nebula je napisao/la: Sve zemlje koje su priznale Palestinu su protiv politike "kolektivnog zapada". Sve zemlje koje su priznale Palestinu suprostavljaju se USA i zapadu. To je aksiom.
BiH je priznala Palastinu jer su to hjeli i Bošnjaci i Srbi (Dodik). I Bošnjaci i Srbi u BiH su time udarili šamar USA i zapadu. Jedan od razloga zašto zapad samo Hrvatima može vjerovati u BiH. I zato Schmidt umeće kako bi osigurao da Hrvati imaju kontrolni mehanizam.
Da bosnjacka polit elita ima imalo mozga, igrala bi na kartu koalicije sa Srbima. Ali jok, blesava i krvlju prouzrokovana mrznja je jaca od pragmatizma i pameti. Pa igrali ste do svibnja 1992. A onda su vas Srbi zajebali.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:16 |
|
|
novem je napisao/la: Haram je napisao/la: Da bosnjacka polit elita ima imalo mozga, igrala bi na kartu koalicije sa Srbima. Ali jok, blesava i krvlju prouzrokovana mrznja je jaca od pragmatizma i pameti.
Pa igrali ste do svibnja 1992. A onda su vas Srbi zajebali. Cista laz i veoma podla laz. Od samog pocetka je SDA elita gonila Bosnjake u savez s Hrvatima, sto su isti, doduse, vecinski i mnogo radje prihvatili. Po mome misljenju su razlozi bili slijedeci: - Ujediniti se s manjim da bi se pobijedio veci (Srbi kao faktor u SFRJ) - Breme proslosti (NDH, Bosnjaci, tj. "hrvati muslimanske vjeroispovijesti") - Cinjenica da je HDZ pod Kljujicem ipak bila za BiH
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:20 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Haram je napisao/la: novem je napisao/la: Pa igrali ste do svibnja 1992. A onda su vas Srbi zajebali.
Cista laz i veoma podla laz. Od samog pocetka je SDA elita gonila Bosnjake u savez s Hrvatima, sto su isti, doduse, vecinski i mnogo radje prihvatili. Po mome misljenju su razlozi bili slijedeci: - Ujediniti se s manjim da bi se pobijedio veci (Srbi kao faktor u SFRJ) - Breme proslosti (NDH, Bosnjaci, tj. "hrvati muslimanske vjeroispovijesti") - Cinjenica da je HDZ pod Kljujicem ipak bila za BiH Ne laži, Bošnjaka osim po prezimenu u BiH 1992 nije bilo.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:21 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Haram je napisao/la: Cista laz i veoma podla laz. Od samog pocetka je SDA elita gonila Bosnjake u savez s Hrvatima, sto su isti, doduse, vecinski i mnogo radje prihvatili.
Po mome misljenju su razlozi bili slijedeci:
- Ujediniti se s manjim da bi se pobijedio veci (Srbi kao faktor u SFRJ) - Breme proslosti (NDH, Bosnjaci, tj. "hrvati muslimanske vjeroispovijesti") - Cinjenica da je HDZ pod Kljujicem ipak bila za BiH
Ne laži, Bošnjaka osim po prezimenu u BiH 1992 nije bilo. Kakav god naziv da se koristio za bosnjacki narod tada, ne mozes negirati cinjenicu da su postojali kao politicki i "etnicki" faktor (etnicki pod navodnike jer su po meni sva tri plemena, ili vjerske grupe, jedna etnija). Tada kao "Muslimani".
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:24 |
|
|
Haram je napisao/la: novem je napisao/la: Pa igrali ste do svibnja 1992. A onda su vas Srbi zajebali.
Cista laz i veoma podla laz. Od samog pocetka je SDA elita gonila Bosnjake u savez s Hrvatima, sto su isti, doduse, vecinski i mnogo radje prihvatili. Po mome misljenju su razlozi bili slijedeci: - Ujediniti se s manjim da bi se pobijedio veci (Srbi kao faktor u SFRJ) - Breme proslosti (NDH, Bosnjaci, tj. "hrvati muslimanske vjeroispovijesti") - Cinjenica da je HDZ pod Kljujicem ipak bila za BiH Pa vidimo kakav ste savez napravili - nikakav. Ali zato ste sve vrijeme (do kraja travnja 1992.) ugošćavali Adžića i Kadijevića, dok vas nisu pošli mesti iz Podrinja. Onda su proradile lampice. Istovremeno, dok HV pokušava da spasi Posavinu, Ganić i muslimanska vrhuška Hrvatskoj prijeti s UN sankcijama. Toliko o "partnerima".
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:25 |
|
|
novem je napisao/la: Haram je napisao/la: Cista laz i veoma podla laz. Od samog pocetka je SDA elita gonila Bosnjake u savez s Hrvatima, sto su isti, doduse, vecinski i mnogo radje prihvatili.
Po mome misljenju su razlozi bili slijedeci:
- Ujediniti se s manjim da bi se pobijedio veci (Srbi kao faktor u SFRJ) - Breme proslosti (NDH, Bosnjaci, tj. "hrvati muslimanske vjeroispovijesti") - Cinjenica da je HDZ pod Kljujicem ipak bila za BiH
Pa vidimo kakav ste savez napravili - nikakav. Ali zato ste sve vrijeme (do kraja travnja 1992.) ugošćavali Adžića i Kadijevića, dok vas nisu pošli mesti iz Podrinja. Onda su proradile lampice. Istovremeno, dok HV pokušava da spasi Posavinu, Ganić i muslimanska vrhuška Hrvatskoj prijeti s UN sankcijama. Toliko o "partnerima". Neam blage o igrarijama pojedinih politicara i navlakushama ili cemu vec. Znam samo da su tamo gdje sam ja bio SVI Bosnjaci/Muslimani bili prohrvatski orijentisani i JASNO navijali za zenge i kasnije HV. Kao i sam sto sam, no kod mene to ima vise veze s rodbinskim odnosima jer nemam Srba u familiji ali zato Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:28 |
|
|
Haram je napisao/la: novem je napisao/la: Pa vidimo kakav ste savez napravili - nikakav. Ali zato ste sve vrijeme (do kraja travnja 1992.) ugošćavali Adžića i Kadijevića, dok vas nisu pošli mesti iz Podrinja. Onda su proradile lampice. Istovremeno, dok HV pokušava da spasi Posavinu, Ganić i muslimanska vrhuška Hrvatskoj prijeti s UN sankcijama. Toliko o "partnerima".
Neam blage o igrarijama pojedinih politicara i navlakushama ili cemu vec. Znam samo da su tamo gdje sam ja bio SVI Bosnjaci/Muslimani bili prohrvatski orijentisani i JASNO navijali za zenge i kasnije HV. Kao i sam sto sam, no kod mene to ima vise veze s rodbinskim odnosima jer nemam Srba u familiji ali zato Hrvata. Nemaš ti veze ni o čemu kako vas je Alija i ekipa namagrčila. Zato ste tu na 23%, gdje jeste.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:39 |
|
|
novem je napisao/la: Haram je napisao/la: Neam blage o igrarijama pojedinih politicara i navlakushama ili cemu vec. Znam samo da su tamo gdje sam ja bio SVI Bosnjaci/Muslimani bili prohrvatski orijentisani i JASNO navijali za zenge i kasnije HV. Kao i sam sto sam, no kod mene to ima vise veze s rodbinskim odnosima jer nemam Srba u familiji ali zato Hrvata.
Nemaš ti veze ni o čemu kako vas je Alija i ekipa namagrčila. Zato ste tu na 23%, gdje jeste. Znas ti moj kuras jer si zdepasti Slavonac koji veze s BiH nema. Ustvari jedini markan ima pravo da kaze stae i kakoe jer je od nas 4 jedini dole. Drugo pitanje je kolko je objektivan. Posto inace jeste, rekao sam mu da mu ono nerealno prdjenje o 23 posto nije potrebno. A zna on to itekako. Vratimo se temi. Ende
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:40 |
|
|
novem je napisao/la: Haram je napisao/la: Neam blage o igrarijama pojedinih politicara i navlakushama ili cemu vec. Znam samo da su tamo gdje sam ja bio SVI Bosnjaci/Muslimani bili prohrvatski orijentisani i JASNO navijali za zenge i kasnije HV. Kao i sam sto sam, no kod mene to ima vise veze s rodbinskim odnosima jer nemam Srba u familiji ali zato Hrvata.
Nemaš ti veze ni o čemu kako vas je Alija i ekipa namagrčila. Zato ste tu na 23%, gdje jeste. I taj procenat hvala HV i HVO.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:41 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: novem je napisao/la: Nemaš ti veze ni o čemu kako vas je Alija i ekipa namagrčila. Zato ste tu na 23%, gdje jeste.
I taj procenat hvala HV i HVO. Dok je ARBiH sjedila skrstenih ruku i uopste nije ubijala vojnike VRS?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:45 |
|
|
Haram je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: I taj procenat hvala HV i HVO. Dok je ARBiH sjedila skrstenih ruku i uopste nije ubijala vojnike VRS? Određena područja koja su Hrvati uzeli od Srba, kompenzirana su za povećanje teritorija u korist Muslimana Bosnjaka.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:56 |
|
|
Haram je napisao/la: novem je napisao/la: Nemaš ti veze ni o čemu kako vas je Alija i ekipa namagrčila. Zato ste tu na 23%, gdje jeste.
Znas ti moj kuras jer si zdepasti Slavonac koji veze s BiH nema. Ustvari jedini markan ima pravo da kaze stae i kakoe jer je od nas 4 jedini dole. Drugo pitanje je kolko je objektivan. Posto inace jeste, rekao sam mu da mu ono nerealno prdjenje o 23 posto nije potrebno. A zna on to itekako. Vratimo se temi. Ende Zdepasto je samo tvoje površinsko poznavanje tih događanja, na koje reagiraš nervozno kad ti se ukaže na činjenice. SDA do kraja travnja 1992. nije odustajala od Jugoslavije, svidjelo se to tebi ili ne. rat-bih-hrvatskoj/kako-su-muslimani-1991-i-sve-do-kraja-travnja-1992-aktivno-suradjivali-sa-srpskom-jna-prilozi-t23124.html
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:57 |
|
|
Tko ima Muslimane za prijatelja, ne treba mu neprijatelj
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 15:59 |
|
|
Haram je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: I taj procenat hvala HV i HVO. Dok je ARBiH sjedila skrstenih ruku i uopste nije ubijala vojnike VRS? Šlepali se,pa uzeli Ključ,Petrovac,Donji Vakuf na osnovu HV-a,a u Daytonu dobili dio Mostara,Sarajevo,koridor prema Goraždu sve na račun Mrkonjića,Šipova... Htjeli mundzosi da im i Banja Luku isporučimo,ali sreća,pa nismo.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 16:02 |
|
|
Držimo se teme. Jedan zatrola ostali se uhvate Izrael
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|