|
|
Stranica: 57/981.
|
[ 24514 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 15:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 16:56 |
|
|
Luiđi je napisao/la: hamas je prilično glupa organizacija. palestincima trebaju pametnije vođe. Hamas samo radi prljavi posao za nekoga...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 17:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Korisniče, optimalnije rješenje je ove TransJordance koji su se naknadno sjetili da su "Palestinci" liferovati u Jordan, a ove iz Gaze u Egipat, i eto mira barem na tom dijelu Levanta. Ove vaše ratove u Iraku, Siriji i drugdje gdje dnevno pogine muslimana koliko u Gazi (ti su izgleda uz bosanske muslimane najvažniji muslimani na svijetu) godišnje riješite sami. Nisam teolog niti vjernik, ali sa obzirom da David nekako često pobjeđuje razne Golijate, ako postoji nekakva religija koja ima Božji thumbs up, onda je to valjda njihova vjera. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 17:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Multi-kulti muslimanski mobbing: Citat: Edo Maajka: Ljudi me mrze i vrijeđaju jer sam oženjen Jevrejkom
Edo Maajka navodi da se i njemu šire neistine o njegovom navodnom prelasku na drugu religiju, jer je njegova supruga Jevrejka.
"U zadnjih oko mjesec dana svjedoci ste sistematskog napada na mene putem weba. Šire se neistine o meni i mom navodnom prelasku na drugu religiju, dijele se članci koji nemaju veze s naslovima, pišu se blogovi puni mržnje i osude koje nemaju veze sa istinom. Ljudi me vrijeđaju putem interneta, ne samo mene nego cijelu moju obitelj. Ako pogledate, većina tih uvreda dolazi iz razloga jer sam oženjen Jevrejkom. To pokazuje mržnju prema Jevrejima koja me je iznenadila količinom. Ja niti jednom izjavom ili postupkom nisam opravdao tu mržnju, ne znam uopće kako se može opravdati tuđi primitivizam. Dok sam bio oženjen Hrvaticom znalo je biti pljuvanja, ali ovo sada je čista mržnja i totalno pretjerivanje. Ljudi koji generalno mrze Hrvate, Srbe, Bošnjake, Jevreje, Palestince, ili bilo koju etničku, religijsku, ili rasnu skupinu, nisu moji prijatelji i za mene su u najmanju ruku bliski fašizmu.
Takvih ima svugdje, moja greška je bila što sam mislio da među Bošnjacima ima malo toga, ali svi ovi komentari na mom profilu, na portalima i netu, ispod članaka vezanih za mene mi govore jednu drugu tešku istinu, govore je svima nama. Doslovce me se udaljava kao sina koji je uradio nešto loše jer je oženjen za pripadnicu druge religije i nacije, dok se na Jevreje gleda kao na sramotu i dehumanizira ih se sa svakom rečenicom. Ja sam ponosan što sam Bosanac, ponosan sam što imam i BiH i hrvatski pasoš i volim svoju obitelj ma koliko je vi mrzili. Ja volim sve ljude i ne dijelim ih po naciji i religiji. Većina je samo pokazala da misli da je takva, ali je daleko od toga", napisao je Edo Maajka na zvaničnoj Facebook stranici.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 17:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Armenija nije muslimanska zemlja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 17:21 |
|
|
|
Zašto se hvatate za sitne, nebitne detalje (za koje svako zna). Nekada je mudrost ne spominjati svaku greškicu, bila ona tipografska, gramatička ili neka druga. Ili je zov sitnog internetskog poentiranja baš toliko neodoljiv?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 17:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Multi-kulti muslimanski mobbing: Citat: Edo Maajka: Ljudi me mrze i vrijeđaju jer sam oženjen Jevrejkom
Edo Maajka navodi da se i njemu šire neistine o njegovom navodnom prelasku na drugu religiju, jer je njegova supruga Jevrejka.
"U zadnjih oko mjesec dana svjedoci ste sistematskog napada na mene putem weba. Šire se neistine o meni i mom navodnom prelasku na drugu religiju, dijele se članci koji nemaju veze s naslovima, pišu se blogovi puni mržnje i osude koje nemaju veze sa istinom. Ljudi me vrijeđaju putem interneta, ne samo mene nego cijelu moju obitelj. Ako pogledate, većina tih uvreda dolazi iz razloga jer sam oženjen Jevrejkom. To pokazuje mržnju prema Jevrejima koja me je iznenadila količinom. Ja niti jednom izjavom ili postupkom nisam opravdao tu mržnju, ne znam uopće kako se može opravdati tuđi primitivizam. Dok sam bio oženjen Hrvaticom znalo je biti pljuvanja, ali ovo sada je čista mržnja i totalno pretjerivanje. Ljudi koji generalno mrze Hrvate, Srbe, Bošnjake, Jevreje, Palestince, ili bilo koju etničku, religijsku, ili rasnu skupinu, nisu moji prijatelji i za mene su u najmanju ruku bliski fašizmu.
Takvih ima svugdje, moja greška je bila što sam mislio da među Bošnjacima ima malo toga, ali svi ovi komentari na mom profilu, na portalima i netu, ispod članaka vezanih za mene mi govore jednu drugu tešku istinu, govore je svima nama. Doslovce me se udaljava kao sina koji je uradio nešto loše jer je oženjen za pripadnicu druge religije i nacije, dok se na Jevreje gleda kao na sramotu i dehumanizira ih se sa svakom rečenicom. Ja sam ponosan što sam Bosanac, ponosan sam što imam i BiH i hrvatski pasoš i volim svoju obitelj ma koliko je vi mrzili. Ja volim sve ljude i ne dijelim ih po naciji i religiji. Većina je samo pokazala da misli da je takva, ali je daleko od toga", napisao je Edo Maajka na zvaničnoj Facebook stranici. Ne zna Edo što ga još čeka Nije to među Bošnjacima,nego muslimanima...Ne znam postoji li musliman,u svijetu, da gleda blagonaklono na Izrael?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 17:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Multi-kulti muslimanski mobbing:
Ne zna Edo što ga još čeka Nije to među Bošnjacima,nego muslimanima...Ne znam postoji li musliman,u svijetu, da gleda blagonaklono na Izrael? Vjerojatno ih ima nešto u Izraelu, nije loše živjeti i raditi u jedinoj razvijenoj demokraciji u tom dijelu svijeta. No imaš i Arapa u Knessetu koji primaju izraelsku plaću a mrze tu zemlju (da parafraziramo naše Muslimane koji to spočitavaju Srbima i Hrvatima u BiH, iako mi ne mrzimo BiH). Tu su i Druze muslimani (i neki beduini) koji su dovoljno lojalni da imaju svoje jedinice unutar IDF-a.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 20:33 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Multi-kulti muslimanski mobbing:
Ne zna Edo što ga još čeka Nije to među Bošnjacima,nego muslimanima...Ne znam postoji li musliman,u svijetu, da gleda blagonaklono na Izrael? Ejs nemoj tako svi mi gledamo blagonaklono prema Izraelu ali samo nije to ovo vrijeme. To je možda prije 5000 ili 6000 godina za vrijeme Davuda (Davida) Musa (Mojsije) i Sulejmana (Solomona) 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 20:36 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ministry of Sound je napisao/la: Korisniče, optimalnije rješenje je ove TransJordance koji su se naknadno sjetili da su "Palestinci" liferovati u Jordan, a ove iz Gaze u Egipat, i eto mira barem na tom dijelu Levanta. Ove vaše ratove u Iraku, Siriji i drugdje gdje dnevno pogine muslimana koliko u Gazi (ti su izgleda uz bosanske muslimane najvažniji muslimani na svijetu) godišnje riješite sami. Nisam teolog niti vjernik, ali sa obzirom da David nekako često pobjeđuje razne Golijate, ako postoji nekakva religija koja ima Božji thumbs up, onda je to valjda njihova vjera.  Ovo me podsjeća na moj Bošnjakistan. Nas nekolko muslimana a okruženi kršćanima. 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 20:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: No imaš i Arapa u Knessetu koji primaju izraelsku plaću a mrze tu zemlju (da parafraziramo naše Muslimane koji to spočitavaju Srbima i Hrvatima u BiH, iako mi ne mrzimo BiH).
Nije to isto. I Srbi i Hrvati placaju svoje u Sarajevu iz svog dzepa, a ovi u Knessetu primaju cistu sadaku od neprijatelja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bora
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 20:57 |
|
|
Kada će optužnice protiv izraelskih generala za prekomjerno granatiranje Gaze? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 21:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Multi-kulti muslimanski mobbing: Citat: Edo Maajka: Ljudi me mrze i vrijeđaju jer sam oženjen Jevrejkom
Takvih ima svugdje, moja greška je bila što sam mislio da među Bošnjacima ima malo toga, ali svi ovi komentari na mom profilu, na portalima i netu, ispod članaka vezanih za mene mi govore jednu drugu tešku istinu, govore je svima nama. Doslovce me se udaljava kao sina koji je uradio nešto loše jer je oženjen za pripadnicu druge religije i nacije, dok se na Jevreje gleda kao na sramotu i dehumanizira ih se sa svakom rečenicom. Ja sam ponosan što sam Bosanac, ponosan sam što imam i BiH i hrvatski pasoš i volim svoju obitelj ma koliko je vi mrzili. Ja volim sve ljude i ne dijelim ih po naciji i religiji. Većina je samo pokazala da misli da je takva, ali je daleko od toga", napisao je Edo Maajka na zvaničnoj Facebook stranici. Čudno je da se čudi.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 21:35 |
|
|
|
Bolje bi mu se tolerisalo da je oženjen Vlahinjom nego Čitutkom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 06 kol 2014, 21:46 |
|
|
Citat: Takvih ima svugdje, moja greška je bila što sam mislio da među Bošnjacima ima malo toga, ali svi ovi komentari na mom profilu, na portalima i netu, ispod članaka vezanih za mene mi govore jednu drugu tešku istinu, govore je svima nama. Edo, Edo, teška je istina.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 07 kol 2014, 10:43 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 08 kol 2014, 07:34 |
|
|
Ima smisla: Citat: "Diskurs - čarobna formula da se bude levičar i nacista istovremeno, feminista i podržavalac kamenovanja žena, peder i propalestinski aktivista koji bi u Gazi bio obešen dok bi masa okolo skandirala allahu akhbar. Vama je to možda diskurs, meni je jebena šizofrenija."
― Aleksandar Lambros
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 08 kol 2014, 10:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ima smisla: Citat: "Diskurs - čarobna formula da se bude levičar i nacista istovremeno, feminista i podržavalac kamenovanja žena, peder i propalestinski aktivista koji bi u Gazi bio obešen dok bi masa okolo skandirala allahu akhbar. Vama je to možda diskurs, meni je jebena šizofrenija."
― Aleksandar Lambros Lik je kirurški precizno opisao stanje svijesti nekih masa. Odavno nisam pročitao brutalniji tekst, koji prozvane ostavlja bez adekvatnoga odgovora 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 08 kol 2014, 10:50 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ima smisla:
Lik je kirurški precizno opisao stanje svijesti nekih masa. Odavno nisam pročitao brutalniji tekst, koji prozvane ostavlja bez adekvatnoga odgovora  Samo je stvar u tome što je prozvanih jako malo među onimima kojima se autor teksta obraća, jer malo tko podržava hamas. Kritika izraelskog kršenja svih ratnih , humanitarnih i svih ostalih konvecija nije podrška Hamasu, kako to autor suludo sugerira. Meni je fascinantno kako npr Hrvati koji su po forumima godinama tumačili kako HR nije napravila etničko čišćenje, kako je u Oluji bilo najmanje civilnih žrtava, kako Tuđman nije imao namjeru i plan protjerati Srbe, kako je "tobože" bila upadica, kako je napad bio usmjeren samo na vojsku, zločin se negirao, a nipošto opravdavao... kako nitko od tih nije nikad rekao da je HR trebala i za dugoročni mir morala protjerati Srbe jer su oni bili za uništenje hrvatske države... dok se u slučaju Izreala govori upravo to iako su okolnsti daleko nepovoljnije za simptiziranje Izreale nego HR. Jednostavno je nejasno odkud takav afirmativniji stav prema Izreralu u odnosu čak i prema vlastitoj državi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 08 kol 2014, 11:07 |
|
|
Pamflet pun ljutnje i razočaranja jer vlastita okolina podržava Palestince, uz naravno neizbježan argumentum ad Hitlerum, bez kojeg Židovi ne mogu zamisliti raspravu. Naravno, bojkot izraelskih proizvoda je čisti nacizam, jedan korak od koncentracijskih logora 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 08 kol 2014, 11:44 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: kako nitko od tih nije nikad rekao da je HR trebala i za dugoročni mir morala protjerati Srbe jer su oni bili za uništenje hrvatske države... dok se u slučaju Izreala govori upravo to iako su okolnsti daleko nepovoljnije za simptiziranje Izreale nego HR. Jednostavno je nejasno odkud takav afirmativniji stav prema Izreralu u odnosu čak i prema vlastitoj državi. Ako nisam rekao, mislio sam. Pa da ispravim pogrešku (ako je). Govorim sad. Isto vrijedi i za Izrael. U nekakvom smo mekušasto mlakonjastom vremenu dokonih bedaka koji si uzimaju pravo blebetati i osuđivati akcije drugih kojima to život znači i to samo dok oni žive pod staklenim zvonom. A da žive i iole sličnim uvjetima bili bi nemjerljivo radikalniji. I da mrzim Izrael iz nekakvog minimuma objektivnosti i nepristanosti im nebi oduzimao pravo da se bore protiv terorista koji ih ugrožavaju. I kao što ne podržavam Palestince ne oduzimam im pravo da se terorističkim metodama bore protiv Izraela. To je temeljno ljudsko pravo. Nažalost nema tu sretnog riješenja jer su obje strane u pravu. Samo odlučan rez. Koji "svijet" osuđuje i grozi ga se. Pa će se pomalo rezuckati... A za te radikalne nacionaliste tuđih država i umjerenjake i objektivce što se tiče svoje nacije nemam nekakvu poruku. Šta na to reći... Nastrano.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 08 kol 2014, 15:31 |
|
|
volvoks je napisao/la: . Naravno, bojkot izraelskih proizvoda je čisti nacizam, jedan korak od koncentracijskih logora  I ti si nacista zato što uopšte dovodiš u pitanje bilo šta što vlada Izraela kaže. To što ti pričaš je isto kao da si pustio Ciklon B u gasnoj komori u Treblinki.  I boli me kurac što ih kozojebi svaki dan gađaju kaćušama. Ne znam ko mi se gadi više..... I napisao bih još toga, ali ne želim da dobijem ban zbog obrezane gamadi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 08 kol 2014, 17:37 |
|
|
|
Kako god okreneš obrezani su.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 08 kol 2014, 20:46 |
|
|
Takvih ima svugdje, moja greška je bila što sam mislio da među Bošnjacima ima malo toga, ali svi ovi komentari na mom profilu, na portalima i netu, ispod članaka vezanih za mene mi govore jednu drugu tešku istinu, govore je svima nama. Doslovce me se udaljava kao sina koji je uradio nešto loše jer je oženjen za pripadnicu druge religije i nacije, dok se na Jevreje gleda kao na sramotu i dehumanizira ih se sa svakom rečenicom. Ja sam ponosan što sam Bosanac, ponosan sam što imam i BiH i hrvatski pasoš i volim svoju obitelj ma koliko je vi mrzili. Ja volim sve ljude i ne dijelim ih po naciji i religiji. Većina je samo pokazala da misli da je takva, ali je daleko od toga", napisao je Edo Maajka na zvaničnoj Facebook stranici. Citat: Edo Maajka pod zaštitom Izraelskog Mosada nakon prijetnji fašista četvrtak, 07 Avgust 2014 11:00 pročitano 1271 puta Edo Maajka pod zaštitom Izraelskog Mosada nakon prijetnji fašista
Najpoznatiji BiH reper Edo Maajka (Edin Osmić) od jučer je pod zaštitom Izraelske tajne službe Mosad.
Edo Maajka zajedno sa svojom suprugom se nalazi na tajnoj lokaciji koju pored lokalne policije čuvaju i agenti Izraelske tajne službe Mosad.
Naime, Edo Maajka se jučer putem svog Facebook profila požalio kako njemu i njegovoj porodici prijete putem interneta, kako on kaže "samo zato što je oženjen Jevrejkom", te da se u zadnje vrijeme o njemu šire gnusne laži.
Da stvar bude još gora, ovaj njegov Facebook status u cjelosti je objavio najčitaniji BiH news portal te ostavio mogućnost komentarisanja, što su itekako dobro iskoristili svi vjerski fanatici i fašisti, pa se tako među tim komentarima mogla pronaći svastika(kukasti krst), potom ona poznata nacistička "Sieg heil", onda natpis "bolje da si kravu oženio nego ćifutkinju", itd. da skratimo i ne prenosimo sve gadosti jer se u njih možete uvjeriti i sami ovdje.
http://sarajevo365.com/news/bosna-i-hercegovina/item/4937-edo-maajka-pod-zastitom-izraelskog-mosada-nakon-prijetnji-fasista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kamov
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 08 kol 2014, 20:48 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2014, 02:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
|
|
Pa nek' on i dalje fura bosanski fazon!
_________________ Došao je tiho i ušao u legendu
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|