HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 vel 2025, 23:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 23012 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 685, 686, 687, 688, 689, 690, 691 ... 921  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izrael
PostPostano: 04 stu 2023, 22:07 

[facebook][/facebook]
dudu je napisao/la:
Hanma je napisao/la:

Ti meni nisi naporan, nego smesan, i ne savetujem ti nista.

Zaboli me za tvoje stavove na ovom forumu, ne spamaj temu s pizadarija i s 200 tweetova budalaština.

Više ček ni njegovi Kinezi nisu gorljivi u palestinisanju .
Čak i ako si planirao da podržiš Palestice , zbog njegovog pisanija promeniš odluku .

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:09 

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:09 

Upozorenja: 3

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:11 

alh84001 je napisao/la:
NSOS je napisao/la:
dozvolili da nas Siptari etnicki ociste sa veceg dela KiM

Postedi me srpskih prica o etnickom ciscenju. Naslusao sam se tih prica u Hrvatskoj, a cak i da su istina - play stupid games, win stupid prizes.

I molim te da odes nekom Njemcu, po mogucnosti iz Sudeta ili Sleske, pricati kako su Srbi etnicki ocisceni s Kosova, i kako je to najveca tragedija u svemiru :zubati

Da li to isto vazi i za Jevreje? Ili Hrvate kad smo vec kod toga? Nicija nije gorela do zore. Ovako ce Izrael nestati dan posto Amerika vise ne bude najmocnija drzava na svetu.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:14 

NSOS je napisao/la:
Ovako ce Izrael nestati dan posto Amerika vise ne bude najmocnija drzava na svetu.

Bili ti to pružilo neko bolesno zadovoljstvo

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:17 

NSOS je napisao/la:
Da li to isto vazi i za Jevreje? Ili Hrvate kad smo vec kod toga? Nicija nije gorela do zore. Ovako ce Izrael nestati dan posto Amerika vise ne bude najmocnija drzava na svetu.

Naravno da vrijedi. Ali ja ne vidim da Hrvati ili Zidovi kolju nekoga iz cista mira. I da onda jos nakon toga kmece o ljudskim pravima.
Napomenuo bih ti isto tako da razmislis jel ima negdje znacajnija populacija Srba koja zivi tik uz Muslimane. Recimo, odijeljena tramvajskom prugom :zubati
I ako se toj populaciji dogodi ikad nesto slicno poput 7. listopada, nadam se da necemo od tebe slusati o pravu na obranu. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:17 

NSOS je napisao/la:
alh84001 je napisao/la:
Postedi me srpskih prica o etnickom ciscenju. Naslusao sam se tih prica u Hrvatskoj, a cak i da su istina - play stupid games, win stupid prizes.

I molim te da odes nekom Njemcu, po mogucnosti iz Sudeta ili Sleske, pricati kako su Srbi etnicki ocisceni s Kosova, i kako je to najveca tragedija u svemiru :zubati

Neće Izrael nikada nestati, to je želja vaš sotonista.
Izrael bi prije uništio komplet svijet nego dopustio sebi nestanak

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:19 

Zamisli albanci upadnu na sjever kosova na neki festival za mir, pokolju 1300 mladih i djevojaka , upadnu u srpske kuće i pobe cijele obitelji i otmu 200 taoca, pa paradiraju silovanim i masakriranim tijelima djevojaka Prištinom dok narod slavi i urla alah akbar.
Baš vidim srbe zabrinute za ljudska prava albanskih civila i djece.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:20 

Rusi su poklali 100 000 civila u Čečeniji u prvom čečenskom ratu i 150 000 u drugom.

Pobili su sada u Siriji tepih bombardiranjem oko 250 000 civila sami.

Izrael treba ići kao Rusija, bez milosti ravnati sve. To što Rusi i ostali kmeče ne treba nikoga zanimati. evo izraelskih čečena:

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:21 

Kina je jedno vrijeme jačala odnose sa Izraelom, prestalo je kad su Ameri upozorili Izraelce.

Sa Rusijom je Izrael cijelo vrijeme imao korektne odnose..

Sad Rusi i Kinezi malo lože i tapšu po ramenima muslimane da ih privuku na svoju stranu i prošire utjecaj među njima.

Da Americi ne smeta, opet bi Kina razvila dobre odnose sa Izraelom.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:22 

Rika sv Vida je napisao/la:
Izraelci su baš napredna civilizacija naspram ovih kozojeba. Dan noć razlika.
Konstanto potvrđuju istinitost Biblije. Odabran narod al odbacili su Mesiju pa su kažnjeni suludom hipnotizirajućom mržnjom od strane neznabošaca. Ko hipnotizirani ih mrze bez razloga. Tako stoljećima.
Od srednjeg vijeka kad su umjesto razumijevanja kuge govorili Židovi truju bunare do današnjice kad pol svijeta slavi pokolj nad djevojkama festivala za mir i napadju izrael jer se brani.

Ali ipak ne trebamo zaboraviti da su najveci pokolj u historiji covjecanstva i to nad jevrejima, izvršili katolici

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:22 

Kao što sam i predvidio ovaj rat će se preliti izvan granica Bliskog istoka.
Moj prvi favorit je bila Francuska gdje ima i puno židova i puno muslimana.

I opet je nastradao (doduše ne smrtno) netko ni kriv ni dužan.
Kako god ovo je samo početak, bit će toga još.

https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... i-15391069

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:23 

Karabaja je napisao/la:
Ali ipak ne trebamo zaboraviti da su najveci pokolj u historiji covjecanstva i to nad jevrejima, izvršili katolici

Ne samo katolici. I protestanti i pravoslavci. Muslimani u Europi bi iz toga mogli nesto i nauciti.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:24 

Zviezda Granda je napisao/la:
Kina je jedno vrijeme jačala odnose sa Izraelom, prestalo je kaf su Ameri upozorili Izraelce.

Sa Rusijom je Izrael cijelo vrijeme imao korektne odnose..

Sad Rusi i Kinezi malo lože i tapšu po ramenima muslimane da ih privuku na svoju stranu i prošire utjecaj među njima.

Da Americi ne smeta, opet bi Kina razvila dobre odnose sa Izraelom.

Kina ima budućnost nakon što se odrekne komunizma, postane "Republika Kina" bez onog "narodna" kao Tajvan i prihvati kršćanstvo tj RKC.
Očekujem prihvaćanje kršćanstva nakon što srušimo drugi vatikanski koncil i Papa postane neki crni brat iz Afrike.
Oni su najveći katolici danas

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:25 

mirusvijetu je napisao/la:

Braća se bore kao lavovi, novi video. Nekoliko IDFovaca zaginulo.

Odvaljuju ih Hamasovci....spretni i hrabri bojovnici.

Vrh

dudu je napisao/la:
Hanma je napisao/la:

I mene zabole za tvoje stavove, ne znam sto me spominjes, kada ja tebe ne spominjem, eto koliko si bitan. A vi spamujete srpske forume i portale 1000 puta gore.

Zaboli me za srpske forume i portale, ti si ovdje trajno banairan.

I tamo su banovani Hrvati sa 50 accounta, pa opet dolaze, cak i neki koji pisu ovde. Mislim bmk, ako me banuju, banuju me, ako ne, pisacu i dalje. Tu me tvoje misljenje uopste ne dotice. Cak i na ovom forumu imas ljudi trajno banovanih koji su vraceni 10 puta pa njima nista ne kazes. Ja iskreno ni ne secam se za sta sam banovan, niti to iko zna. Ali da ti kazem, ispadas smesan, nemas argumente i onda skreces temu na licnost koju je postavlja.

Vrh

Jure se sami sa sobom cionisticki "vojnici" po pustinji da postave za tiktok, prave kopnene blokade teritorija koje su vec davno blokirane, ne ulaze u Gazu ili bilo koje gusce naseljeno podrucje da se bore sa Hamasom (satro razlogom za ovaj rat), fakticki ne rade nista spektakularno da bi ovde ovoliko jednodimenzijalno predstavljeni kao toliko nadmocni. Ajde objasnite mi kako ce unistiti 70 metara duboke tunele za pocetak.

Kada udju u te naseljene teritorije ili tunele, umesto sto rokaju po civilima i civlnoj infrastrukturi, mozda i saznamo nesto o njihovoj vojnoj superiornosti koju ovde predstavljaju kao neka deca. Kada izdrze par meseci krvavog rata (sa mozda jos vise regionalnih igraca protiv njih) bez nekih drustvenih problema onda mozemo donositi zakljucke. A ovako nije rat jos ni poceo, a govorite kao da he njihova dominacija neupitna.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:26 

Karabaja je napisao/la:

Znam da ti je teško razumit jer kao rođen musliman ne smiješ napustit islam ali Hitler bez obzira što je rođen kao katolik nije bio katolik. Bavio se i okultizmom. Štoviše u Mein Kampfu je napisao da mu se gadi krščanstvo a pogotovo internacionalna katolička crkva. Da su Nijemci zamijenili ratnički duh i štovanje germanskih bogova u kojem je čast i šehiđenje za narod najveća vrlina štovanjem nekog Židova koji se čak nije htio ni branit. I da zato voli jedino islam od abrahamskih religija.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:27 

Talibani Afganistana mrze dan danas više Ruse nego Amerikance iako su im pomagali, zašto?
Zato što su ih ubijali genocidom za razliku od Amerikanaca koji su im željeli dovući svoje "vrijednosti".

Sada dok traje bombardiranje Gaze nijedna muslimanska država osim Irana ne želi surađivati s Rusijom.

Saudijska Arabija već najavljuje uspostavu odnosa sa Izraelom.
Katar u kojem se nalazi Hamas je američki saveznik.

Jedini tu u igri je Iran koji je pod diktaturom i u njemu imamo prosvjede protiv islamista.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:30 

Karabaja je napisao/la:
Obožavam ih

Razvaljivanje okupatora i hagresora.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:31 

mirusvijetu je napisao/la:
Najveće zločine u historiji su počinili katolici u ime Katoličke crkve.

Neka ti nama nosis katolicko znakovlje u avataru :zubati

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:33 

Karabaja je napisao/la:
Konstanto potvrđuju istinitost Biblije. Odabran narod al odbacili su Mesiju pa su kažnjeni suludom hipnotizirajućom mržnjom od strane neznabošaca. Ko hipnotizirani ih mrze bez razloga. Tako stoljećima.
Od srednjeg vijeka kad su umjesto razumijevanja kuge govorili Židovi truju bunare do današnjice kad pol svijeta slavi pokolj nad djevojkama festivala za mir i napadju izrael jer se brani.

Izvor?

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:37 

dudu je napisao/la:
Hanma je napisao/la:

I mene zabole za tvoje stavove, ne znam sto me spominjes, kada ja tebe ne spominjem, eto koliko si bitan. A vi spamujete srpske forume i portale 1000 puta gore.

Zaboli me za srpske forume i portale, ti si ovdje trajno banairan.

Dudek što si sve neurozniji u ova 4 tjedna.

Spušili ti dječki u Ukr i Židi rekoše za 3 d sve gotovo. :zubati

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:41 

Karabaja je napisao/la:

Meni je žao što je židovski narod pretrpio kroz povijest.Nije mi jasno samo da nikad kroz svoje djetinjstvo nisam čula da su nam Židovi neprijatelji. Kao što se govorilo o partizanima i manje o Srbima.
Te mržnje nije bilo ni tragovima.
Možda se progon Židova može objasniti samo mrakom da mogu izaći na svjetlo.
Znam i sretna sam što nitko od mojih nije progonio niti mrzio Židove. Srbe jesu. Priznajem.
No partizane se nije voljelo. Do daske.

Zato sad srcem navijam za židovski narod i njihovu borbu za opstanak.Dosta je nepravde prema njima.
Samo zlo je sad uzjahalo islamiste. Vidi se to po svirepom klanju,mržnji koja isijava i trese srca islamista.U toj svojoj mržnji oni ne mogu stati i ona ih vodi ka samouništenju.
Izrael ima ovaj put Božju desnicu na svom ramenu.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 22:42 

Karabaja je napisao/la:

Strašno što su Španjolci činili, da ovi pobjegnu kod Sulejmana Veličanstvenog. Eurobska kvazi uljudba i suživot....to su većinom golemom xenofobi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 23012 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 685, 686, 687, 688, 689, 690, 691 ... 921  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: