|
|
Stranica: 820/921.
|
[ 23006 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 tra 2024, 14:14 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6395 Lokacija: Izvan sebe
|
naravno bivsi komunista.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 tra 2024, 14:16 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Haram je napisao/la: Nisi ti "Hrvat", ti si mator i isfrustriran.
15 mio. ljudi pobiti..mislim stvarno. Krscanska dusica, nema sta. A jedna ulica u Istanbulu ima ljudi ko cijela BiH Hrvata..
Seres da je cudo, ja samo razotkrivam drugim tvoj dvostruki moral. Naravno da izvrces argumente, ali te je lako iscitati. problem su ovi mladi koji nemaju iskustva sa takvim. a ko ti kaze da sam krscanska dusica. Ja sam komunista. Ti komunista? Pa daj molim te. Eto, hajd da ti vjerujem na rijec, zasto onda ne mrzis SVE RELIGIJE, vec et sasvim slucajno samo muslimane. Potpis na ovo?
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 tra 2024, 14:34 |
|
|
Nisam samo jednom napisao da su ustase ***, glupi i napravili su ogromnu stetu hrvatskom narodu. I sada placamo za ono sto nismo uradili. Cetnike neka ocjenjuju srbi oni su bili njihovi.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 tra 2024, 14:39 |
|
|
Religije ne treba mrziti. One ce vremenom same odumrijeti. One su opijum za narod.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 tra 2024, 14:40 |
|
|
Ne mrzim ni iranski narod. Mozda su moji preci. Ne volim taj netolerantni apsolutisticki rezim.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 tra 2024, 15:59 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3829 Lokacija: Stolni grad
|
Karabaja je napisao/la: Pa i ti si oteo zenlju od drugog kad si doso na Balkan. A rimljani su mačem i batinama natjerali tvog predaka da primi modifikovanu verziju paganstva tzv. Krscanstvo, sto ai ti zadrzao do danas. Treba te protjerat Problem je što islamisti i dan danas žele osvajati tuđe teritorije.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 tra 2024, 18:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39617 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bibi sasuo Analeni što ih ide kad je i njima htjela pametovati Žestoko zaiskrilo između Netanyahua i njemačke ministrice: "Mi nismo nacisti" Citat: Baerbock i Netanyahu su se posvađali oko pitanja stoji li stanovnicima Pojasa Gaze dovoljno živežnih namirnica na raspolaganju. Netanyahu je Baerbock pokazao fotografije koje navodno potječu sa sjevera Gaze i gdje navodno vlada najveća humanitarna kriza i na kojima se vide tržnice prepune voća, povrća i drugih namirnica.
Na to je Baerbock pokazala fotografije na svom mobitelu na kojima se vide gladna djeca iz priobalnog područja Gaze i rekla kako fotografije koje pokazuje Netanyahu ne odgovaraju istini.
Izraelski premijer je na to, kako navodi izraelska TV postaja Channel 13 rekao: „Mi nismo nacisti“ aludirajući time na propagandne filmove nacionalsocijalističkog režima koji su 1942. sugerirali obilje i dobre uvjete života u Varšavskom getu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 tra 2024, 18:43 |
|
|
Tako joj i treba p joj m.
Ali mu ionako nista ne smije zucnuti i mora i dalje lizuci US-hamericku cizmu, lizati i cizmu ovog zhidovskog lihvara i krvoloka.
Odvratna javnost, odvratna politicka scena, ma maltene sve odvratno, sem nesto ljevicarskih medija i onak ljudi pojedinacno. (BRD)
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 tra 2024, 19:12 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
U zadnje vrijeme pljujem po Izraelu, ali aj da napišem i koju pozitivnu. Kod njih mi se sviđa jak nacionalizam.
Mi ostali im možemo da zavidimo. Nama su Amerika i evropske sile nametnule osjećaj krivnje, kao da je nacionalizam loša stvar. Oni nemaju takav problem, jer su Jevreji uticaji i mogu da kontrolišu narative (ne u potpunosti, vidimo u slučaju Gaze, ali ispraće se i to, kad malo vremena odmakne).
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 tra 2024, 20:06 |
|
|
Stidljiv odgovor Izraela prema Iranu?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 tra 2024, 20:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76922 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sad kad smo rezolucijom o Srebrenici dokazali da nismo islamofobi, stvorena je i moralna podloga da se pomogne naći za 1.5 milijuna Hamasovih simpatizera mjesto pod suncem u Egiptu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Neznam
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 tra 2024, 21:50 |
|
|
Egipat je predivan u ovo doba godine
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 01:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76922 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Trumpov plan sada se čini kao puna šaka brade Tradicionalno. No, više se ovo ne nudi. Sada je u ponudi puni pansion u Egiptu, blagoslovljen sa bošnjačkom haram rezolucijom.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 09:39 |
|
|
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 11:43 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: U zadnje vrijeme pljujem po Izraelu, ali aj da napišem i koju pozitivnu. Kod njih mi se sviđa jak nacionalizam.
Mi ostali im možemo da zavidimo. Nama su Amerika i evropske sile nametnule osjećaj krivnje, kao da je nacionalizam loša stvar. Oni nemaju takav problem, jer su Jevreji uticaji i mogu da kontrolišu narative (ne u potpunosti, vidimo u slučaju Gaze, ali ispraće se i to, kad malo vremena odmakne). Hoces reci, zakon jacega. Pobjeda Izraela bi bila pobjeda nemorala, nepravde, i dokaz da za ovo covjecanstvo dugorocno, a mozda cak i srednjorocno, nema nade. Bez Medjunarodnog prava, a uz atomske bombe, smo ustvari sta? Pecinski ljudi naoruzani oruzjem za masovno unistenje. Pogledati samo ponasanje Izraela i IRana (necu sad o tome da je Izrael prvi napao). Kao dva djecaka koji su se posvadjali i sad moraju da pokazu i dokazu ko je jaci. I onda stanu jedan ispred drugoga, dva tri metra udaljeni, i onda ide ono klasicno: Dodji vamo! Ne, dodji ti! Itd.. Kad bi karikirali to ponasanje, morali bi nacrtati dva pijetla. Dakle mozgovi su nam kao i prije 300.000 godina kad smo nastali kao "moderni covjek". A naoruzani svim i svacim.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 12:23 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Haram je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: U zadnje vrijeme pljujem po Izraelu, ali aj da napišem i koju pozitivnu. Kod njih mi se sviđa jak nacionalizam.
Mi ostali im možemo da zavidimo. Nama su Amerika i evropske sile nametnule osjećaj krivnje, kao da je nacionalizam loša stvar. Oni nemaju takav problem, jer su Jevreji uticaji i mogu da kontrolišu narative (ne u potpunosti, vidimo u slučaju Gaze, ali ispraće se i to, kad malo vremena odmakne). Hoces reci, zakon jacega. Pobjeda Izraela bi bila pobjeda nemorala, nepravde, i dokaz da za ovo covjecanstvo dugorocno, a mozda cak i srednjorocno, nema nade. Bez Medjunarodnog prava, a uz atomske bombe, smo ustvari sta? Pecinski ljudi naoruzani oruzjem za masovno unistenje. Pogledati samo ponasanje Izraela i IRana (necu sad o tome da je Izrael prvi napao). Kao dva djecaka koji su se posvadjali i sad moraju da pokazu i dokazu ko je jaci. I onda stanu jedan ispred drugoga, dva tri metra udaljeni, i onda ide ono klasicno: Dodji vamo! Ne, dodji ti! Itd.. Kad bi karikirali to ponasanje, morali bi nacrtati dva pijetla. Dakle mozgovi su nam kao i prije 300.000 godina kad smo nastali kao "moderni covjek". A naoruzani svim i svacim. Čitava istorija je rezultat zakona jačeg. Vi ste rezultat, jer su nekad Osmanlije bile najjače na ovim prostorima, pa što prisilno što dobrovoljno prevodili ljude u islam. To je bilo nepravda, nemoralno, prema hrišćanskom življu, ali je tako bilo. Naravno, čitava budućnost će takođe biti zakon jačeg. Sad to izgleda žalosno, ali je jednostavno tako. Postoje duboki razlozi za to i ništa se neće promjeniti. Prvenstveno, jer je svijet "igra" u kojoj "igrači" imaju različite interese. To što jednom izgleda moralno, ovaj drugi može da ignoriše, jer on ima svoj interes, a prvi svoj. Nekad će prvi lažno optuživati drugog za nemoral, a nekad ispravno, a drugi će reći da je lažno i kad je ispravno i kad ne. Sad Izrael čini genocid u Gazi. Oni će se naravno izvlačiti da ne čine. Ovi što navijaju za Izrael će reći da nije genocid. Ovi što generalno mrze islam, što opravdano, što ne, će reći da nije genocid. Vama muslimanima ih je žao više nego nekim nemuslimanima koji ne spadaju u prve dvije kategorije, recimo meni, kome ih je žao, volio bih da se pokolj spriječi, al ću brzo i prežaliti, jer imam preča posla. Žalije mi je Srba koje ste vi i susjedi pobili u poslednjim ratovima, to će me duže "držati", nego ovo u Gazi.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 12:55 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Haram je napisao/la: Hoces reci, zakon jacega.
Pobjeda Izraela bi bila pobjeda nemorala, nepravde, i dokaz da za ovo covjecanstvo dugorocno, a mozda cak i srednjorocno, nema nade.
Bez Medjunarodnog prava, a uz atomske bombe, smo ustvari sta? Pecinski ljudi naoruzani oruzjem za masovno unistenje. Pogledati samo ponasanje Izraela i IRana (necu sad o tome da je Izrael prvi napao). Kao dva djecaka koji su se posvadjali i sad moraju da pokazu i dokazu ko je jaci. I onda stanu jedan ispred drugoga, dva tri metra udaljeni, i onda ide ono klasicno: Dodji vamo! Ne, dodji ti! Itd..
Kad bi karikirali to ponasanje, morali bi nacrtati dva pijetla. Dakle mozgovi su nam kao i prije 300.000 godina kad smo nastali kao "moderni covjek". A naoruzani svim i svacim.
Čitava istorija je rezultat zakona jačeg. Vi ste rezultat, jer su nekad Osmanlije bile najjače na ovim prostorima, pa što prisilno što dobrovoljno prevodili ljude u islam. To je bilo nepravda, nemoralno, prema hrišćanskom življu, ali je tako bilo. Naravno, čitava budućnost će takođe biti zakon jačeg. Sad to izgleda žalosno, ali je jednostavno tako. Postoje duboki razlozi za to i ništa se neće promjeniti. Prvenstveno, jer je svijet "igra" u kojoj "igrači" imaju različite interese. To što jednom izgleda moralno, ovaj drugi može da ignoriše, jer on ima svoj interes, a prvi svoj. Nekad će prvi lažno optuživati drugog za nemoral, a nekad ispravno, a drugi će reći da je lažno i kad je ispravno i kad ne. Sad Izrael čini genocid u Gazi. Oni će se naravno izvlačiti da ne čine. Ovi što navijaju za Izrael će reći da nije genocid. Ovi što generalno mrze islam, što opravdano, što ne, će reći da nije genocid. Vama muslimanima ih je žao više nego nekim nemuslimanima koji ne spadaju u prve dvije kategorije, recimo meni, kome ih je žao, volio bih da se pokolj spriječi, al ću brzo i prežaliti, jer imam preča posla. Žalije mi je Srba koje ste vi i susjedi pobili u poslednjim ratovima, to će me duže "držati", nego ovo u Gazi. Da, mnogo toga je rezultat nasilja u proslosti. Pa i postojanje RS. Sto ne znaci da se treba ici u revizionizam historijskih rezultata jer takvi revizionizmi per se donose novu nepravdu sa sobom. Problem je u tome sto sam ja mislio da smo evoluirali u mejduvremenu. A sve pokazuje da se ustvari vracamo unazad. Krah istocnog bloka je mogao biti sansa. Sansa koja je propustena jer je tadasnji hegemon imao sasvim drugacije planove od "Kraja historije", kao sto rece Fukujama. Tako da ih ja licno ponajvise krivim za stanje u kojem se Svijet nalazi. Ali uprkos tim spoznajama, i misljenju, i dalje ne mogu a da sad odjednom mijenjam misljenje i podrzavam ono za sta mi licni osjecaj za etiku i moral kaze da je nepravedno. Barem mi mali smijemo lajati i biti nerealni.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 13:47 |
|
|
Nije to tema bilmezu.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 14:05 |
|
|
Samo potvrdjujes ono o cemu pricam: Da uopste nismo evoluirali. To nebi bila frka da jos uvijek jedni na druge potezemo "buzdovane", ali u atomsko doba (samo je pitanje vremena kad ce IRan, a onda sigurno i neki drugi, razviti atomsku bombu) to bi nam moglo presuditi. I vjerovatno hoce. A onda su ti zakurac i granice i osvajanja i sta vec sve ne.
Medjunarodno pravo i humanisticka etika su nesto cega bi se trebali pridrzavati. Pobjeda Izraela, u koju btw. ne vjerujem, bi bila upravo kontra tome.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 14:06 |
|
|
KAd kazem pobjeda mislim na to da silom, kao sto su do sad, uspiju odrzati stanje kvo i jedan citav narod kojeg ima koliko i zhidova tamo, u poluropstvu.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 14:17 |
|
|
Naravno da postoj Medjunarodno pravo. Problem je u tome sto se na nj pozivaju samo mali islabi(ji). Sto pak znaci, da sila boga ne moli i da sam u potpunosti upravu kad kazem da nismo evoluirali istinski od onog vremena kad si uzeo buzdovan u ruke, pa s rajom do susjednog naselja, i onda tamo pobio muske i pojebo zenske, popalio, popljacko.
Meni se to ne svidja.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 14:28 |
|
|
Pra upravo zbog 99. bi trebao da se zalazes da to tako ne bude i da zastupas ono sto zastupam i ja.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 14:58 |
|
|
Haram je napisao/la: KAd kazem pobjeda mislim na to da silom, kao sto su do sad, uspiju odrzati stanje kvo i jedan citav narod kojeg ima koliko i zhidova tamo, u poluropstvu. Ne mislim da će ostati status kvo, vjerojatno ne trebaš oko toga brinuti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Aquinas_
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 17:30 |
|
|
Španjolska i Slovenija će uskoro priznati Palestinu
_________________ "Pobijedili smo, naime, Murata, onoga oholog sina i slugu Sotone..."
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 tra 2024, 23:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24068 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Hoce li Zapadna Obala prokljucati i doci do rata? Dosad mi je misterija, kako se tamo nije prenio rat iz Gaze.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|