HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 vel 2025, 12:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 23006 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 835, 836, 837, 838, 839, 840, 841 ... 921  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izrael
PostPostano: 13 lip 2024, 18:28 

Naša Kvačica je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Daj molim te, to je toliko neozbiljno da sam zaobisao. I Srbi su imali foru Srbija do Tokija, pa to ne znaci da su ikad ozbiljno pomisljali na napad na Tokio

Sad pokazuješ, ili duboko nepoznavanje islama ili plitku takiju.

Osvajanje Rima nije ideja nekog ludog pripadnika Hamasa. To je osobno Muhamedovo proročanstvo.

Druze, znas da sam los u tim teologijama. Ovde imamo eksperte za islamsku teologiju, pa ti to s njima raspravi. Meni je ovo cisti antikolonijalisticki rat tj. rat za odrzavanje apartajda i kolonijalizma. A to sto su jedni "vaki" a drugi "naki" je interensantno mozda sociolozima i psiholozima. Cinjenica je da nema APSOLUTNO NIKAKVE SANSE, a ja mislim NI OZBILJNOG PROMISLJANJA u tom pravcu kod Hamasa...da idu "oslobadjat" Rim.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2024, 18:29 

i_jopet je napisao/la:
Eto, Libanon je najbolji primjer što se dogodi kada mu naseliš Palestince.

A sta hoces reci, losi ljudi onak po prirodi ili kaj? Ne mogu nekako da izvucem srz iz tih tvojih primjedbica i pitanjca.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2024, 18:30 

Haram je napisao/la:

Sad pokazuješ, ili duboko nepoznavanje islama ili plitku takiju.

Osvajanje Rima nije ideja nekog ludog pripadnika Hamasa. To je osobno Muhamedovo proročanstvo.

Druze, znas da sam los u tim teologijama. Ovde imamo eksperte za islamsku teologiju, pa ti to s njima raspravi. Meni je ovo cisti antikolonijalisticki rat tj. rat za odrzavanje apartajda i kolonijalizma. A to sto su jedni "vaki" a drugi "naki" je interensantno mozda sociolozima i psiholozima. Cinjenica je da nema APSOLUTNO NIKAKVE SANSE, a ja mislim NI OZBILJNOG PROMISLJANJA u tom pravcu kod Hamasa...da idu "oslobadjat" Rim.

Hamas nije sam, on je samo dio veće ideologije od skoro 2 milijarde ljudi kojima je prorok rekao da će osvojiti Rim.

1106 of 2558 - 43.24%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2024, 18:33 

Haram je napisao/la:

Hamas nije sam, on je samo dio veće ideologije od skoro 2 milijarde ljudi kojima je prorok rekao da će osvojiti Rim.

Koliko Hamas do toga drzi je pokazao tako sto je jedini ozbiljan pokusaj, mislim "ozbiljan", satrao u korijenu - protjerujuci ISilovce, tj. iskorijenivsi ih u potpunosti u Gazi.

A et, nekako su sasvim slucajno procvjetali u Iraku, tamo dje vladaju Dzoni i Boni.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2024, 18:38 

Haram je napisao/la:

Koliko Hamas do toga drzi je pokazao tako sto je jedini ozbiljan pokusaj, mislim "ozbiljan", satrao u korijenu - protjerujuci ISilovce, tj. iskorijenivsi ih u potpunosti u Gazi.

A et, nekako su sasvim slucajno procvjetali u Iraku, tamo dje vladaju Dzoni i Boni.

Ništa ne može promijeniti činjenicu da je Muhamed muslimanima obećao Rim, i da musliman ako je dobar musliman vjeruje u Muhamedove riječi.

Ništa što kažu Džoni i Boni ne može promijeniti Kuran.

1106 of 2558 - 43.24%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2024, 18:39 

Haram je napisao/la:
i_jopet je napisao/la:
Eto, Libanon je najbolji primjer što se dogodi kada mu naseliš Palestince.

A sta hoces reci, losi ljudi onak po prirodi ili kaj? Ne mogu nekako da izvucem srz iz tih tvojih primjedbica i pitanjca.

Hamas ima svoje prste gdje god bili Palestinci u većem broju.

Ne mislim da su Palestinci loši ljudi jer svi smo mi pred Bogom isti.
Ako misliš ono o radnoj snazi to je stvar mentaliteta a ne dobri/loši.

Kad bi raselio ove što su u Gazi prema Egiptu oni bi se tamo organizirali kroz Hamas
i imao bi rakete iz Egipta.

Nema tu pobjednika bez uništenja a to je nedopustiva solucija bar u današnje vrijeme,
nekada se moglo istrijebiti čitave narode i pobjednik nacrta nove granice i radi po svome.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2024, 18:41 

i_jopet je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Hamas ima svoje prste gdje god bili Palestinci u većem broju.

Ne mislim da su Palestinci loši ljudi jer svi smo mi pred Bogom isti.
Ako misliš ono o radnoj snazi to je stvar mentaliteta a ne dobri/loši.

Kad bi raselio ove što su u Gazi prema Egiptu oni bi se tamo organizirali kroz Hamas
i imao bi rakete iz Egipta.

Nema tu pobjednika bez uništenja a to je nedopustiva solucija bar u današnje vrijeme,
nekada se moglo istrijebiti čitave narode i pobjednik nacrta nove granice i radi po svome.

Ok kuzim. Nisam mislio na radnu snagu. Btw. i u Juznoj Africi su crnci bili radna snaga, ali nepouzdana jbg..nemres nekog tretirati ko crnca ( :D ) i ocekivati da ti bude vjeran pas ko poslodavcu posloprimac u liberalnim demonkradijama.

Jesi li procitao sta sam napisao o 4 moguce solucije?

Vrh

PostPostano: 13 lip 2024, 18:49 

Haram je napisao/la:

Ok kuzim. Nisam mislio na radnu snagu. Btw. i u Juznoj Africi su crnci bili radna snaga, ali nepouzdana jbg..nemres nekog tretirati ko crnca ( :D ) i ocekivati da ti bude vjeran pas ko poslodavcu posloprimac u liberalnim demonkradijama.

Jesam i ja sam za dvije države, ali kad se za to stvore uvjeti, tu mora biti više želje da se to nametne, SAD je ključan.
Ne može drugačije nego tako da se nametne. Postoji i opcija kontroliranog mira kao do sada ali to nije rješenje nego nastavak sranja.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2024, 20:46 

1:45

=))

Vrh

PostPostano: 13 lip 2024, 20:51 

Upozorenja: 2
Smrači se rođena goro
I na sve naše pute
Pošalji sinove svoje
Pošalji vukove ljute

Malo se raspucao Hezbollah :pistolji

Vrh

PostPostano: 13 lip 2024, 22:10 

Jedno je jasno, arapi ne mogu pera odbiti Izraelu, Iran jos manje, pamtimo blamantan pokusaj napada dronovima i raketama.

Ostaje im da hezbolah ispali par raketica i pobjegne, i ovi sto skrivaju iza civila u Gazi da "rahat patnjom" docekaju svoje.
Samo ne znam sta, oni zele drzavu "od rijeke do mora" sto znaci unistenje Izraela. A to nece dobiti nikada.

Jedini rezultat je smrt palestinckih civila, sto Hamas vjerojatno i zeli, sto vise mrtvih civila. Znamo tu taktiku, kme kme dzenosajd i dajte nam sve sto zelimo pobilo nam civile.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2024, 07:34 

Pa ne znam koliko je Hezbolah nejak. U svakom slucaju ima oruzja i ljudstva vise nego Hamas, a ako se Izrael ovako muci s Hamasom pitanje je kako ce biti s Hezbolahom.
Mislim da je Izraelu malo falilo da sklopi pakt s glavnim arapaskim drzavama. Jedino je tako Hezbolah mogao nestati odnosno biti pokoren. Ovako je nakon ovoga napada Hamasa sve u zraku

Vrh

PostPostano: 14 lip 2024, 08:57 

Čega ?

Kad si daš islamistima da ti truju po visokom obrazovanju ..

Gledaj oh my god ubiše me jer sam karakterna kurva pa ću da skičim na max ..

Amerikanci :smajl006

Vrh

PostPostano: 14 lip 2024, 09:32 

Državna služba: predaj se
"Profesorica": Alahuegber
Državna služba: lezi dolje!
"Profesorica": ohh my god
Državna služba: shut the fuck up bitch, nisi prva s prilivom novca iz Katara
"Profesorica": moje ruke, moje ruke, kako ću sad potpisivat čekove kmeeee

Da, pogodili ste, u pitanju je "profesorica" ekonomije :zubati

Vrh

PostPostano: 14 lip 2024, 11:23 

Zašto se tolerira da ovaj islamista radikal uspoređuje ukrajinske borce za slobodu sa provjerenim teroristima Hamasa?

Mene je blokirao da nemože čitat kad mu kažem da je islamista i radikal.

Mislim da je zaslužio ban, ako ne zbog vrijeđanja ukrajinskih boraca, onda sigurno zbog veličanja terorizma.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2024, 11:26 

i_jopet je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Jesam i ja sam za dvije države, ali kad se za to stvore uvjeti, tu mora biti više želje da se to nametne, SAD je ključan.
Ne može drugačije nego tako da se nametne. Postoji i opcija kontroliranog mira kao do sada ali to nije rješenje nego nastavak sranja.

Ali 2 drzave je nerealna opcija.

Zasto ne 1 drzava s dva entiteta?

Btw.

https://www.facebook.com/watch/?v=769572208688771

Znam ja sto nikad nisam nesto simpatiso Albance u njihovom trvenju sa Srbima.

Kad kod pomislite da ste neciji *********, bacite pogled na Kosovo. Oni su taj pojam izmislili.

Sekund je falio da ove godine uplatim heftu u Albaniji. Reko haj i to da vidim jednom. Sad mi je drago sto smo se ipak odlucili za Kipar. Da gledam ove krpetine tamo nema teoretske.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2024, 11:29 

crni_bombarder je napisao/la:
Jedno je jasno, arapi ne mogu pera odbiti Izraelu, Iran jos manje, pamtimo blamantan pokusaj napada dronovima i raketama.

Ostaje im da hezbolah ispali par raketica i pobjegne, i ovi sto skrivaju iza civila u Gazi da "rahat patnjom" docekaju svoje.
Samo ne znam sta, oni zele drzavu "od rijeke do mora" sto znaci unistenje Izraela. A to nece dobiti nikada.

Jedini rezultat je smrt palestinckih civila, sto Hamas vjerojatno i zeli, sto vise mrtvih civila. Znamo tu taktiku, kme kme dzenosajd i dajte nam sve sto zelimo pobilo nam civile.

=))

Strucnjak, nema sta.

Pa sta mislis, genijalni strategu, sto im ne udju opet u Liban pa ih tamo skrshe kad su tako mocni? Nego izselili cijeli sjever i svaki dan gotovo gube po zlocinca-dva. I sta mislis, genijalni strategu, zasto su USA tamo parikarali 2 nosaca aviona? Da stite civile u Gazi? :)

Vrh

PostPostano: 14 lip 2024, 11:35 

Ljudi ne shvataju da su ratove za IZrael pobijedjivali Ameri. A onda mocna izraelska propaganda od toga pravila cuvene pobjede nad "bijednim Arapima". Arapi doduse i jesu bili djelimicno "shasha" al da ovima nije bilo Amera, drugi bi mi film vec 1973. godine gledali.

Slabo ko zna, ali kad je PLO oteo onaj avion pa kad su uletili izraelski specijalci na aerodromu u Entebeu, tad je poginuo Netanyahuov buraz. Valjda se svinjce pomalo i sveti (nebi me cudilo). To cuveno oslobadjanje taoca je funkcionisalo samo zato sto je zakazao upaljac na rucnoj bombi koja je vec bila bacena u pravcu kerozina. Da bomba nije bila kvarna, to bi bio haos.

A ima tu primjera dosta. Samo slabo ko zeli uloziti vrijeme i ozbiljnije se informisati.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2024, 11:48 

Haram je napisao/la:
i_jopet je napisao/la:

Btw.

Kad kod pomislite da ste neciji *********, bacite pogled na Kosovo. Oni su taj pojam izmislili.

Sekund je falio da ove godine uplatim heftu u Albaniji. Reko haj i to da vidim jednom. Sad mi je drago sto smo se ipak odlucili za Kipar. Da gledam ove krpetine tamo nema teoretske.

I ja se slazem. Kod nas znaci mora Dejton a kod njih eto nikako ne moze. Dejton i Izraelu i Palestincima

Vrh

PostPostano: 14 lip 2024, 11:50 

krstjanin je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Btw.

I ja se slazem. Kod nas znaci mora Dejton a kod njih eto nikako ne moze. Dejton i Izraelu i Palestincima

Zašto onda ne bi i u BiH mijenjali Dayton i bila 3.entiteta?
Po čemu su to Palestinci više zaslužili komad teritorija od Hrvata ili nekog drugog naroda?
S tim da koketiraju i podržavaju terorističku organizaciju i da su ranije pop.... rat za razliku od nas Hrvata koji smo jedini pobjednici u ratu.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2024, 12:00 

krstjanin je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Btw.

To nije moja ideja, vec sam zinuo jednom kad sam cuo izlaganje jedne izraelske novinarke liberalno ljevih ubjedjenja - mislim da je pisala za onaj Haaretz, jedino sto se tamo jos moze citati.

Spomenu treba BiH i da taj Dayton uopste nije los jer osigurava ono najvaznije, a to je mir i cinjenicu da se ti sukobi sad desavaju na politickom i diplomatskom nivou, a ne u rovovima i po ledinama.

Ali to nece desni krugovi u Izraelu nikad htjeti. A oni su ti koji rastu i jacaju iz godine u godinu.

Pitanje je naravno i sta bi organizacije poput Hamasa mislile o "zajednickim tijelima" s ovima s kojima su bili kadri do te mjere "prekinuti" da su izveli ono sto su izveli sedmog oktobra 23.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2024, 08:12 

Haram je napisao/la:
Ljudi ne shvataju da su ratove za IZrael pobijedjivali Ameri. A onda mocna izraelska propaganda od toga pravila cuvene pobjede nad "bijednim Arapima". Arapi doduse i jesu bili djelimicno "shasha" al da ovima nije bilo Amera, drugi bi mi film vec 1973. godine gledali.

Slabo ko zna, ali kad je PLO oteo onaj avion pa kad su uletili izraelski specijalci na aerodromu u Entebeu, tad je poginuo Netanyahuov buraz. Valjda se svinjce pomalo i sveti (nebi me cudilo). To cuveno oslobadjanje taoca je funkcionisalo samo zato sto je zakazao upaljac na rucnoj bombi koja je vec bila bacena u pravcu kerozina. Da bomba nije bila kvarna, to bi bio haos.

A ima tu primjera dosta. Samo slabo ko zeli uloziti vrijeme i ozbiljnije se informisati.

Ono kad ti je quran temelj prosudbe.
Bog te jebo retardirana u mozak aj objasni kako su ameri pobjedili u sestodnevnom ratu?

Vrh

PostPostano: 15 lip 2024, 10:52 

Nije ni čudo kada svu pomoć od civila otme Hamas a česti su i napadi na humanitarce koji tamo ne mogu da djeluju iz sigurnosnih razloga. Većina napada je od lokalnih teror-grupa a sva galama je na Izrael.

Civili Gaze su ljudi kojima nije moguće pomoć, Hamas želi da oni pate da na njihovoj žrtvi grade globalno mržnju prema Izraelu.

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/prop ... /240615016

Vrh

PostPostano: 15 lip 2024, 10:58 

Je da arapi sami sebe etnički čiste i ubijaju, mozes zatrazit posao u PR sluzbi.

Kako itko posten moze navijati za genocid nad citavim narodom? A to sto se radi je ratni zlocin da budemo jasni.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 15 lip 2024, 11:03 

weasel je napisao/la:
Je da arapi sami sebe etnički čiste i ubijaju, mozes zatrazit posao u PR sluzbi.

Kako itko posten moze navijati za genocid nad citavim narodom? A to sto se radi je ratni zlocin da budemo jasni.

Podržavati Hamas je navijati za genocid.

Da nije njih i njihovih nedjela narod Gaze mogao živjeti u mediteranskom raju umjesto što su u ratnom paklu.

Izrael treba punu podršku do istrebljenja Hamasa a narodu tamo onda treba Visoki predstavnik sa vlastitom sigurnosnom službom kojoj naređuje i da se polako izgradi nekakav vid demokracije kroz idućih par desetljeća jer je Hamas pobio svaki razuman glas koji se uzdigao protiv njih.

Zbog toga djeluje kao da su svi za Hamas, jednostavno ubju svakoga tko je protiv.

To je kao kad bi SDA među bošnjacima pobili sve predstavnike Trojke i drugih manjih stranaka i onda bili jedini glas bošnjaka. Nikada ne bi pali sa vlasti bez obzira što rade.

Karikiram, ne kažem da su ni u SDA toliko radikalni, ali poanta je da imaš svu podršku kada pobješ svu opoziciju.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 23006 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 835, 836, 837, 838, 839, 840, 841 ... 921  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: