|
|
Stranica: 909/913.
|
[ 22816 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 18:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76004 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bošnjak...007 je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Kazu fripalestajn retardi da je baceni stap put u legendu, Jahja je od sada simbol otpora. Jedini retard si ti. Doći će 1000 novih Sinwara. Mrznja ce biti jos veca. Onog momenta kad muslimani budu mogli odgovoriti istom ili jačom silom nego oni tada pregovori neće više biti ni razmatrni. Broj dronova je neograničen, manpower šehida ne pomaže. 1 dron snimao Sinwara, dok ga je 5 dronova masakriralo. šehid vs dronovi
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 18:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76004 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Možda će šehidit šehid, ali će sa sobom u smrt odvesti i makar 5 dronova
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 18:43 |
|
|
Novi izraelski omjer: 20 šehida za 1 ubijenog izraelskog drona
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 18:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39329 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Doći će i 1000 novih dronova po te Sinware.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 19:15 |
|
|
daramo je napisao/la: Doći će i 1000 novih dronova po te Sinware. To sad postaje ekonomsko pitanje, mogu li islamisti brže proizvoditi šehide nego što Izrael povećava proizvodnju dronova.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 20:24 |
|
|
daramo je napisao/la: Doći će i 1000 novih dronova po te Sinware. Naravno ali ni druga strana ne sjedi skrštenih ruku. Ulaže i razvija. Ko se zadnji smije...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 20:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Jedini retard si ti. Doći će 1000 novih Sinwara. Mrznja ce biti jos veca. Onog momenta kad muslimani budu mogli odgovoriti istom ili jačom silom nego oni tada pregovori neće više biti ni razmatrni. Broj dronova je neograničen, manpower šehida ne pomaže. 1 dron snimao Sinwara, dok ga je 5 dronova masakriralo. šehid vs dronovi Ne sekiraj se ginu i čifuti. Samo sto se krije i cenzuriše sve zivo sto se tice njihovih gubitaka u Gazi.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 20:29 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37851 Lokacija: Gl. grad regije
|
Oni Arapi koji imaju para i nafte na strani Izraela. Iran ne može helikopter održavat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 20:36 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Oni Arapi koji imaju para i nafte na strani Izraela. Iran ne može helikopter održavat. Šta bi tek bilo da Iran nije toliko "slab i zaostao".
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 20:48 |
|
|
Baš to. Ja sam za oslobođenje Irana. Demokratski izbori kao i kod nas. Pa kako bude-bude. Šteta je da tako star i velik narod bude zavezan okovima religije i najzaostalijih ljudi na planeti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 20:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Baš to. Ja sam za oslobođenje Irana. Demokratski izbori kao i kod nas. Pa kako bude-bude. Šteta je da tako star i velik narod bude zavezan okovima najzaostalijih ljudi na planeti. Nisu oni zaostali nego ti kusas pricu koju ti zapad servira. Jesu htjeli talibane unistit? Jesu i nije im uspjelo. Narod ih u Afganistanu opet želi. Ti mislis da je zivot pod Serijatom losiji od zivota koji imamo ti, ja ili drugi forumasi? To sto su oni siromasniji od prosjecnog Amerikanca , Svicarca i sl ne znaci da su nesretni. To je takva kultura i oni su tako navikli. Uostalom oni(muslimani) ne dolaze kod zapadnog drustva nego zapadno drustvo ide kod njih i unistava im drzave. Od Libije, Iraka, Sirije, Afganistana a evo dns zele isto za Iran.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 20:57 |
|
|
Kako vi kršćani ne kontate da svaki novi rat, sukob, tenzija na prostoru Afrike ili Azije znači nove stotine hiljada muslimana u Evropi.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 21:24 |
|
|
Dobro sta je sad u pitanju, muslimani ce ojacati osnaziti i unistiti Izrael i hameriku, ili ce svi pobjeci u Europu.
Da znam cime prijete, malo ovo malo ono.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 21:25 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Kako vi kršćani ne kontate da svaki novi rat, sukob, tenzija na prostoru Afrike ili Azije znači nove stotine hiljada muslimana u Evropi. Znamo mi, ali znam i da utvrđujemo granice i naučili smo lekciju. Bome ćete se i vi dobro morat oprat od islama da bi opstali u Europi. Posebno naši Bošnjaci. U pravu je onaj lik što je rek'o ne vole nas jer smo muslimani. U pravu je. Europa je liberalna, ni kršćanstvo ne opstaje a kamoli 3x tuplja i slabija religija. Znači, jedini način za opstanak u BiH je postat građanin a ne ostat graDŽanin.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 21:30 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Kako vi kršćani ne kontate da svaki novi rat, sukob, tenzija na prostoru Afrike ili Azije znači nove stotine hiljada muslimana u Evropi. Znamo mi, ali znam i da utvrđujemo granice i naučili smo lekciju. Bome ćete se i vi dobro morat oprat od islama da bi opstali u Europi. Posebno naši Bošnjaci. U pravu je onaj lik što je rek'o ne vole nas jer smo muslimani. U pravu je. Europa je liberalna, ni kršćanstvo ne opstaje a kamoli 3x tuplja i slabija religija. Znači, jedini način za opstanak u BiH ne postat građanin a ne ostat graDŽanin. Ma šta si bolan utvrdio? Ona Meloni ih napadala a sad samo sto ne sjedne u one čamce da ih spasava kad prelaze more.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 21:32 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Dobro sta je sad u pitanju, muslimani ce ojacati osnaziti i unistiti Izrael i hameriku, ili ce svi pobjeci u Europu.
Da znam cime prijete, malo ovo malo ono. Jedan dio će u Evropu da se zahvali Džonu i Majklu na humanitarnoj i sto su doprinijeli da se razvale muslimanske zemlje a drugi dio će ostati da se ćera da čifutima.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 21:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Kako vi kršćani ne kontate da svaki novi rat, sukob, tenzija na prostoru Afrike ili Azije znači nove stotine hiljada muslimana u Evropi. Znamo mi, ali znam i da utvrđujemo granice i naučili smo lekciju. Bome ćete se i vi dobro morat oprat od islama da bi opstali u Europi. Posebno naši Bošnjaci. U pravu je onaj lik što je rek'o ne vole nas jer smo muslimani. U pravu je. Europa je liberalna, ni kršćanstvo ne opstaje a kamoli 3x tuplja i slabija religija. Znači, jedini način za opstanak u BiH ne postat građanin a ne ostat graDŽanin. U Bosni je na snazi liberilani islam, tj islam u kojem je dozvoljeno piti, pušiti drogirati se, bludničiti, kockati itd, i kao takav se fino uklapa u evropske vrijednosti. Još da izbace džumu petkom ne bi bilo razlike izmedju ateista i bosanskih muslimana.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 22:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39329 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Baš to. Ja sam za oslobođenje Irana. Demokratski izbori kao i kod nas. Pa kako bude-bude. Šteta je da tako star i velik narod bude zavezan okovima najzaostalijih ljudi na planeti. Nisu oni zaostali nego ti kusas pricu koju ti zapad servira. Jesu htjeli talibane unistit? Jesu i nije im uspjelo. Narod ih u Afganistanu opet želi. Ti mislis da je zivot pod Serijatom losiji od zivota koji imamo ti, ja ili drugi forumasi? To sto su oni siromasniji od prosjecnog Amerikanca , Svicarca i sl ne znaci da su nesretni. To je takva kultura i oni su tako navikli. Uostalom oni(muslimani) ne dolaze kod zapadnog drustva nego zapadno drustvo ide kod njih i unistava im drzave. Od Libije, Iraka, Sirije, Afganistana a evo dns zele isto za Iran. O čemu ti, talibane nitko nije dirao dok nisu pružili zaštitu ubojicama 2000 Amerikanaca. Iran nitko ne bi dirao da oni ne diraju Izrael.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 22:26 |
|
|
Uvijek drugi kriv, napadnu prvi onda kmeče da su napadnuti. Pobiju 3000 Amera i onda tvrde da je SAD bez razloga napao Afganistan. Pobiju 1200 Židova i onda tvrde da je Izrael bez razloga napao Gazu. Pobiju djecu na igralištu onda tvrde da je Izrael bez razloga napao Libanon.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 22:30 |
|
|
daramo je napisao/la: Uvijek drugi kriv, napadnu prvi onda kmeče da su napadnuti. Pobiju 3000 Amera i onda tvrde da je SAD bez razloga napao Afganistan. Pobiju 1200 Židova i onda tvrde da je Izrael bez razloga napao Gazu. Pobiju djecu na igralištu onda tvrde da je Izrael bez razloga napao Libanon. Ko ubija Palestince vec 80 godina? Ko je oteo zemlju Palestincima? Ko se naselio i dalje naseljava na palestinsku zemlju? Ti si znaci od onih što vjeruju da su talibani i Osama krivi za 11.09? hahahahhahahhhsh
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 22:32 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
daramo je napisao/la: Pobiju 3000 Amera i onda tvrde da je SAD bez razloga napao Afganistan. Kakve veze imaju teroristi sponzorirani od strane Saudijske Arabije i Afganistan?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 22:36 |
|
|
Jok Ameri ubijali sami sebe kao što ste vi sami sebe na Markelema.
Kakvu palestinsku zemlju, Izrael je međunarodno priznata država od 1947.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 22:39 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: daramo je napisao/la: Uvijek drugi kriv, napadnu prvi onda kmeče da su napadnuti. Pobiju 3000 Amera i onda tvrde da je SAD bez razloga napao Afganistan. Pobiju 1200 Židova i onda tvrde da je Izrael bez razloga napao Gazu. Pobiju djecu na igralištu onda tvrde da je Izrael bez razloga napao Libanon. Ko ubija Palestince vec 80 godina? Ko je oteo zemlju Palestincima? Ko se naselio i dalje naseljava na palestinsku zemlju? Ti si znaci od onih što vjeruju da su talibani i Osama krivi za 11.09? hahahahhahahhhsh Pa nama su Turci doveli i vas i Srbe, i?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 22:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Ko ubija Palestince vec 80 godina? Ko je oteo zemlju Palestincima? Ko se naselio i dalje naseljava na palestinsku zemlju? Ti si znaci od onih što vjeruju da su talibani i Osama krivi za 11.09? hahahahhahahhhsh Pa nama su Turci doveli i vas i Srbe, i? Sve mi se čini da su i tvoji pretci pored turskih konja pješačili do ovdje.
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2024, 22:55 |
|
|
daramo je napisao/la: Jok Ameri ubijali sami sebe kao što ste vi sami sebe na Markelema.
Kakvu palestinsku zemlju, Izrael je međunarodno priznata država od 1947. Kakve veze ima Izrael i Palestina?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|