|
|
Stranica: 923/983.
|
[ 24559 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 svi 2025, 11:16 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7661 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Salivator je napisao/la: Ne znam zašto bi izraelski novinari i Reuters širili propagandu i laži, al nek ti bude.
Ne znam ni ja, ali svako ima svoje interese. Mnogi mediji često šire laži, dali da blate Trumpa ili vladajuću strukturu u Izraelu zbog neuspjeha, sasvim nebitno. Kao što sam već rekao, Trump ne ovisi o Izraelu da donosi odluke vezano za Hute tako da to ni nemože biti izdaja. Netanyahu je Trumpa već izdao jednom kada je otvoreno podržao Bidena jer je mislio da će ta struja pobijediti i ostati, politički manevar, i Trump ga sigurno sada ne doživljava za prijatelja. Ali realno je da su oba na vlasti i zbog toga će surađivati, jer nije Netanyahu cijeli Izrael. Čak je Trump i njemu osobno izašao u susret odjebavši međunarodni sud koji je ga je htio progoniti.
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 svi 2025, 11:19 |
|
|
Evo primjera kako jedan utjecajan židov prosvjeduje protiv navodnog "ubijanja djece u Gazi". Mnogo je različitih interesnih skupina. Ja bih samo zamolio dotične da odu malo živjet među tu djecu, gdje god da djeca budu kad ovo sve završi https://www.klix.ba/vijesti/svijet/haos ... /250515016
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 svi 2025, 11:34 |
|
|
potocnj je napisao/la: Salivator je napisao/la: Ne znam zašto bi izraelski novinari i Reuters širili propagandu i laži, al nek ti bude.
Ne znam ni ja, ali svako ima svoje interese. Mnogi mediji često šire laži, dali da blate Trumpa ili vladajuću strukturu u Izraelu zbog neuspjeha, sasvim nebitno. Kao što sam već rekao, Trump ne ovisi o Izraelu da donosi odluke vezano za Hute tako da to ni nemože biti izdaja. Netanyahu je Trumpa već izdao jednom kada je otvoreno podržao Bidena jer je mislio da će ta struja pobijediti i ostati, politički manevar, i Trump ga sigurno sada ne doživljava za prijatelja. Ali realno je da su oba na vlasti i zbog toga će surađivati, jer nije Netanyahu cijeli Izrael. Čak je Trump i njemu osobno izašao u susret odjebavši međunarodni sud koji je ga je htio progoniti. Počeli se i Izraelci koristiti kmekom i lupanjem nogica od pod. Kme, izdaja. :) A vjerojatno nikad nije bilo većeg simpatizera Izraela.
_________________ Step by step, heart to heart Left, right, theft We all fall down...like toy soldiers
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 svi 2025, 12:44 |
|
|
Salivator je napisao/la: Počeli se i Izraelci koristiti kmekom i lupanjem nogica od pod.
Kme, izdaja. :)
A vjerojatno nikad nije bilo većeg simpatizera Izraela. Ja sam veći simpatizer! Samo nemjerljivo puta manje utjecajan 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 svi 2025, 20:46 |
|
|
potocnj je napisao/la: Salivator je napisao/la: Počeli se i Izraelci koristiti kmekom i lupanjem nogica od pod.
Kme, izdaja. :)
A vjerojatno nikad nije bilo većeg simpatizera Izraela. Ja sam veći simpatizer! Samo nemjerljivo puta manje utjecajan  Nisi ti simpatizer, ti si budala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 21:55 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nisi ti simpatizer, ti si budala.
Jadno je kad iz nemoći u ostvarenju vlastitih uvjerenja krećeš u vrijeđanje. Iskreno me raduje putokaz Izraela kako se treba sa islamističkim mentalitetom obračunati. Možda Europi samo fali dovoljan broj takvih da i ona krene u obračun. Jednostavno nisu europljanima napravili dovoljno sranja, a i naišle su neke meke generacije. Izrael nam pokazuje da brojnost nije uopće važna, okolo su milijarda muslimana a oni provode politiku koju hoće, znači da brojnost muslimana nije toliko značajna kao što se neki nadate. Treba samo odlučnost i sve se riješi. Amerikancima isto velika hvala za Trumpa! Čovjek daje Izraelu da uradi šta se treba uraditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 22:06 |
|
|
Sigurno je dobar broj od ovih ubijenih bilo teroristi. Samo to neće napisati u klixu. A i oni koji nisu direktno teroristi su podupiratelji tog terorizma. U svakom slučaju, prosječni stanovnik Gaze se neće odreći Hamasa pa će radije gledati u nebo i pitat se kad će da padnu granate. Normalni ljudi od tamo objeručke prihvaćaju priliku koja se nudi za odseliti se. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izra ... /250517119
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 22:14 |
|
|
potocnj je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nisi ti simpatizer, ti si budala.
Jadno je kad iz nemoći u ostvarenju vlastitih uvjerenja krećeš u vrijeđanje. Iskreno me raduje putokaz Izraela kako se treba sa islamističkim mentalitetom obračunati.Možda Europi samo fali dovoljan broj takvih da i ona krene u obračun. Jednostavno nisu europljanima napravili dovoljno sranja, a i naišle su neke meke generacije. Izrael nam pokazuje da brojnost nije uopće važna, okolo su milijarda muslimana a oni provode politiku koju hoće, znači da brojnost muslimana nije toliko značajna kao što se neki nadate. Treba samo odlučnost i sve se riješi. Amerikancima isto velika hvala za Trumpa! Čovjek daje Izraelu da uradi šta se treba uraditi. Sprovođenjem genocida? Sreća pa imamo Kinu koja ne hebe živu silu i stoji na strani pravde. Izgladnjuju civilnu populaciju, to je zločin nad zločinima doslovno u rangu nurnberga
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 22:19 |
|
|
weasel je napisao/la: Sprovođenjem genocida?
Sreća pa imamo Kinu koja ne hebe živu silu i stoji na strani pravde.
Izgladnjuju civilnu populaciju, to je zločin nad zločinima doslovno u rangu nurnberga Hamas sprovodi genocid. Hamas drži stanovništvo u stanju izgladnjenja tako što ne isporučuje taoce. I još otimaju hranu pa preprodaju narodu. A nemam baš ni simpatija za narod koji se drži za Hamas dok im djeca pate, jednako kao što se bošnjaci drže za Komšića i nametanje dok im se država raspada. Mislim, Komšić i raspad BiH je mizerija u odnosu na ono što palestinci proživljavaju, ali je ipak indikativno. To je mentalitet koji hoće na silu, i kad su slabiji. Ne dopuštaju sebi racionalno, jer imaju tu knjigu, taj Kur'an i mitove koje sebi pričaju. Za razliku od svih drugih oni aktivno sudjeluju u svojim mitovima. Optužiti Izrael za genocid je kao da svakoga tko je jači optužiš za genocid, i amerikance, engleze i ruse nad njemcima nakon što su porazili Hitlera i Japan. Pa i hrvate za etničko čišćenje srba nakon Oluje. Jer eto, da naša vojska nije napravila Oluju oni ne bi bježali... To bi značilo da svaki pobjednik treba da trpi, a kad pobjedi da popusti. To nije realnost. Niti će kada biti. Izrael pobjeđuje i ne treba se nikome ispričavati za to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 22:24 |
|
|
|
Treba se itekako ispričavat, sprovode izgladnjivanje civilnog stanovništva što je teški ratni zločin
Nikakav hamas ne može opravdat genocid nad civilima
Sprovode metode austrijskog slikara
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 22:32 |
|
|
weasel je napisao/la: Treba se itekako ispričavat, sprovode izgladnjivanje civilnog stanovništva što je teški ratni zločin
Sprovode metode austrijskog slikara Na koji način izgladnjivanje? Zato što ne hrane narod koji nije njihov? Isto tako si i ti odgovoran za glad u Afriki! Što se tiče austrijskog slikara, njegove su metode bile direktnije. Konc. logor, i kraj. To Izrael ne radi. Ako bi već htio naći usporedbu mogao bi više povezati s engleskim ponašanjem u Indiji dok su ljudi tamo umirali oni otimali hranu za Englesku jer su im njemci potapali opskrbne brodove pa nikad nije bilo dosta. Kako god da je, ja shvaćam da je jedini način za mir tamo raseliti gažane po drugim arapskim zemljama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 22:32 |
|
|
weasel je napisao/la: Treba se itekako ispričavat, sprovode izgladnjivanje civilnog stanovništva što je teški ratni zločin
Sprovode metode austrijskog slikara Na koji način izgladnjivanje? Zato što ne hrane narod koji nije njihov? Isto tako si i ti odgovoran za glad u Afriki! Što se tiče austrijskog slikara, njegove su metode bile direktnije. Konc. logor, i kraj. To Izrael ne radi. Ako bi već htio naći usporedbu mogao bi više povezati s engleskim ponašanjem u Indiji dok su ljudi tamo umirali oni otimali hranu za Englesku jer su im njemci potapali opskrbne brodove pa nikad nije bilo dosta. Kako god da je, ja shvaćam da je jedini način za mir tamo raseliti gažane po drugim arapskim zemljama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 22:39 |
|
|
pajac je napisao/la: Ma daj da nema SAD-a Izrael bi odavno bio pregazen. Koliko vidim izraelske metode ne daju bas neki veliki uspjeh u suzbijanju islamizma,jednog ubiju, a istodobno store 2-3 nova islamista. Oko njih su svuda islamisti pa opstaju. I nije slučajno da ih Amerika pazi. Tko to upravlja Amerikom? Izrael je samo nezvanična država Amerike na drugom kontinentu, ne čuvaju oni "tuđe" tamo, nego svoje. Što se tiče stvaranja islamista, koliko mi hrvati njih ubijamo u ovom stoljeću, pa se opet stalno stvaraju i uvijek nešto rovare protiv nas u Bosni, i u Hercegovini?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 23:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88849 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Release the hostages.
Na hrvatskom: Vratite ukradenog člana Predsjedništva.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 23:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88849 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Je li izgladnjivanje i genocid kad iskoristimo glavni geopolitički adut i hermetički zatvorimo Bošnje? Ako izaberu između Hamasa i hrane, to je njihova preferencija na koju imaju pravo. Ako kažu da prijeti glad, onda je valjda logično da se predaju, a ne nekakvo “otvaranje koridora”. Još najbolje da UN donese pravilo da ne smiješ neprijatelja potpuno okružiti i u enklavu zatvoriti. Rat je rat, meni se čini da ti i dalje standarde, definicije i kriterije Haaškog suda uzimaš za relevantne. Haag je neuspješno probao uvesti pravilo da se pobjednika u ratu kažnjava za pobjedu. Ispostavilo se da je svaka godina koju je dosudio Haag, ustvari medalja, što tek sada postaje jasno.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 23:52 |
|
|
potocnj je napisao/la:
Na koji način izgladnjivanje?
Zato što ne hrane narod koji nije njihov?
Što se tiče austrijskog slikara, njegove su metode bile direktnije. Konc. logor, i kraj.
To Izrael ne radi.
Izgladnjivanje na način da ljudima ne daju jesti, blokiraju uvoz hrane a prethodno su im razjebali svu infrastrukturu i sravnali gazu sa zemljom. Jesi ti lud ili se praviš lud? Odakle da se hrane? Da mahnu čarobnim štapičem? potocnj je napisao/la:
Kako god da je, ja shvaćam da je jedini način za mir tamo raseliti gažane po drugim arapskim zemljama. Jedini način za mir je natjererati Izrael da se prestane ponašati kao razmaženo derište i lupat im sankcije dok se ne unormale. 2 state solution i kraj beskonačnih ratova po bliskom istoku I nema jel hoće ili neće, nego ih natjerat , dat papir i potpisuj
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 23:52 |
|
|
|
Još najbolje da UN uvede kriterije koji potiču na sadakašenje, prosjačenje i forsiranje žrtve kao najbolju taktiku.
Da se palestinisanje nagrađuje, pa da se svi u svijetu palestinišemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 svi 2025, 23:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la:
Je li izgladnjivanje i genocid kad iskoristimo glavni geopolitički adut i hermetički zatvorimo Bošnje?
Ako izaberu između Hamasa i hrane, to je njihova preferencija na koju imaju pravo.
Ako kažu da prijeti glad, onda je valjda logično da se predaju, a ne nekakvo “otvaranje koridora”.
Još najbolje da UN donese pravilo da ne smiješ neprijatelja potpuno okružiti i u enklavu zatvoriti.
Rat je rat, meni se čini da ti i dalje standarde, definicije i kriterije Haaškog suda uzimaš za relevantne. Haag je neuspješno probao uvesti pravilo da se pobjednika u ratu kažnjava za pobjedu.
Ispostavilo se da je svaka godina koju je dosudio Haag, ustvari medalja, što tek sada postaje jasno. U slučaju da izgladnjujemo civilnu populaciju apsolutno bi bili krivi za ratni zločin , šokiran sam da se takvo što uopće mora raspravljat. Nema tu predajte se ovako onako, čim ti ratuješ protiv civila ti činiš ratni zločin a ako to radiš sustavno blokadom gaze s namjerom da politički kapituliraju kad poumiru od gladi to je genocid 1/1. Nikakav hamas i pojedinci ne mogu biti izlika za rat protiv cjele civilne populacije. Hag je pokušao uvest ideju da mogu sudit malim narodima za ostvarivanje političkih ciljeva ratom, zato kmee UZP zato kme hetničko čišćenje. Ti brkaš liberalno iživljavanje nad balkanskom nejaći s ratnim pravom koje je kristalno jasno oko tretmana civila. Ajde da Izrael opsjeda gazu a unutra kao staljingrad , razumio bi , ali radi se o asimetričnom ratu gdje je protivnik gologuzan s tri kalaša, potpuno potučen i sakriven po tunelima. Vi i dalje navijate za Izrael po onoj logici ako je bošnjo za palestinu ja onda nisam
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 svi 2025, 00:04 |
|
|
weasel je napisao/la: Jedini način za mir je natjererati Izrael da se prestane ponašati kao razmaženo derište i lupat im sankcije dok se ne unormale.
2 state solution i kraj beskonačnih ratova po bliskom istoku
I nema jel hoće ili neće, nego ih natjerat , dat papir i potpisuj Izrael se ponaša državnički, to što si ti naviknut da treba trpit da ti seru po glavi je tvoj kompleks. Izraelci to nemaju. Baš bi davanje teroristima države završilo ratove. Samo bi dobili legitimitet da prave vojsku i nabavljaju oružje. Ja sam protiv sankcija Izraelu, a za sankcije Gazi. Što im uopće išta slati? Trump im pronalazi smještaj, raseliti ih i dobro.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 svi 2025, 00:04 |
|
|
|
Azerbejdžan 12 bodova Izraelu na Eurosongu.
Na Klixu chimp out
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 svi 2025, 00:06 |
|
|
|
Na Eurosongu gusto izmedju Izraela i slikarove rodne zemlje. 2 0 za slikara
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 svi 2025, 00:07 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Na Eurosongu gusto izmedju Izraela i slikarove rodne zemlje. 2 0 za slikara Da publika odlučuje Izrael skoro duplo bodova. Očito žiri pazi da ne bi Izrael morao organizirati Eurosong. Zbog islamističkih terorista.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 svi 2025, 00:08 |
|
|
potocnj je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Na Eurosongu gusto izmedju Izraela i slikarove rodne zemlje. 2 0 za slikara Da publika odlučuje Izrael skoro duplo bodova. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 svi 2025, 00:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Još najbolje da UN uvede kriterije koji potiču na sadakašenje, prosjačenje i forsiranje žrtve kao najbolju taktiku.
Da se palestinisanje nagrađuje, pa da se svi u svijetu palestinišemo. Znaš kad vi držite dodrinašima predavanja kako su slijepi i samo o Srbima, e sad ti bratski kažem da si slijep radi biasa prema bošnji. Izrael se ponaša na apsolutno neprihvatljiv način i to su trenutno kristalno jasno izjavile 2 od 3 svjetske sile. https://www.globaltimes.cn/page/202505/1334010.shtmlUN samo treba skupit muda i nazvat situaciju onakva kava je, ratni zločinom s ciljem etničkog čišćenja i stvaranja velikog Izraela. A ne kenjat o nekoj samobrani ili štajaznam. Nitko neće ratom poraženu stranu nagradit sadakom, ali nema genocida, etničkog čišćenja i ubijanja civila en masse. Možete ih okupirat i pripojit, ali nema protjerivanja, dajte im građanska prava. Ali ovi hoće pobit, protjerat i raselit. Ne može i točka, to su neke tekovine proizašla iz ww2 koje ako prođu sad mogu poslužit kao izlika kasnije drugome. Slično kako je Amerika imala Kosovo pa Rusija kasnije Krim. Da ne bi sutra netko kasnije pozivao se na gazu dok radi svoj genocid. Igramo se s vatrom ljudi... 
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 svi 2025, 00:10 |
|
|
Karabaja je napisao/la: potocnj je napisao/la:
Da publika odlučuje Izrael skoro duplo bodova.
 Publika je nekakav pokazatelj sentimenta europljana. Žiri je tu da odredi pobjednika. Očito se mi u Europi divimo Izraelu, uopće im ne šteti to što rade, baš naprotiv. Nestalo svog antisemitizma od kako su europljani shvatili da su oni pravi i efikasni antiislamisti 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|