|
|
Stranica: 970/970.
|
[ 24229 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: Jučer, , 07:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38516 Lokacija: Gl. grad regije
|
Upamtite, treba nam 25 % Bošnjaka za raspad BiH. 'Strateških'. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Izrael Postano: Jučer, , 07:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Upamtite, treba nam 25 % Bošnjaka za raspad BiH. 'Strateških'.  Jedini koji ih može naći si ti, među plavim Bošnjacima. 
_________________ -Agent Provocateur-Astroturf-Paid For Research-Bot-
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Izrael Postano: Jučer, , 17:21 |
|
|
One zemlje koji nisu još uvijek priznale Palestinu, ne treba da je priznaju sve dok se ne ustanovi koje su to granice Palestine, s obzirom na to da Izrael decenijama "kreše" granice Palestine, tako da treba prvo da se tlo smiri i da se organizuje nekakva međunarodna konferencija, koja će odrediti šta je čije, pa tek onda priznati Palestinu, jer trenutno stanje je po tom pitanju veoma haotično, tako da nema smisla u ovom trenutku priznavati Palestinu.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: Jučer, , 18:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38516 Lokacija: Gl. grad regije
|
Salivator je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Upamtite, treba nam 25 % Bošnjaka za raspad BiH. 'Strateških'.  Jedini koji ih može naći si ti, među plavim Bošnjacima.  E da mi je pet minuta vlasti...  Inače, Ramo Isak ministar unutarnjih poslova je plav, ne baš žut već plavkast. Boji bradu.  Mislim da nismo dovoljno dobro iskomunicirali za Bošnjake mješovitih kantona i USK život u Hrvatskoj. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|