HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 lip 2026, 21:39.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 24602 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 985  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izrael
PostPostano: 16 svi 2021, 18:25 

Karabaja je napisao/la:
Pazi čega se ovaj dosjetio? :smijeh

U redu je boriti se za svoje interese, kakvi god da su, ali treba imati bar mrvu stida i samopoštovanja. Neki minimum.

Zašto b@lija "zaboravi" napisati da je to vaš halal sa BHRT. To radi jer se vas majmuna srami. Nema to veze sa nama.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 18:40 

Klix postao kao Hamas portal za odnose sa javnosti. Da to bar malo prikrivenije rade.

Citat:
Ruben
prije 2 sata
po našim informacijama islamistički portal saff.ba zajedno s klix.ba širi antisemitizam i podršku od UN proglašenim terorističkim organizacijama. Mi smo kontaktirali institucije da reaguju na ovu užasnu propagandu.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 18:45 

Krugerrand je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Ti ko ona slovenska pjevačica.

Mogao si bar na ovoj temi sakriti sto te najviše zanima i brine, problemi muslimana od BiH do Indonezije.

Ako hoda kao patka i glasa se kao patka, onda je patka.

Ja nisam izrazio nigdje podršku Palestincima, dapače, nimalo ih ne žalim. Ali masovne masturbacije vas forumaša na Izrael na ovoj temi su degutantne.

Ne vidim nikakav argument ovdje zašto bi Hrvati u BiH podržavali Izrael.

Prvo, nije mi jasan niz forumaša ovdje - tu ne uključujem tebe, jer si liberal, već npr. Kvačica i Bobovac - koji na drugim temama kmeče o masovnim migracijama, zamjeni stanovništva, liberalizaciji, homoseksualnim paradama/brakovima, transrodnim osobama i slično, a ovdje podržavaju Židove koji uvelike stoje iza svih tih tendencija preko medija, financijskih struktura i institucija koje kontroliraju, uglavnom američkih. Koliko vidim to opravdavaju logikom "neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj" što je potpuno pogrešno u ovom slučaju. Izrael ne da se bori protiv islamista već uvelike s njima surađuje. Tako su nedavno prodavali svoju vojnu tehnologiju Azerbajdžancima da ovi lakše počiste Armence u Artsakhu. Dakle, kad se treba iživljavati nad Armencima onda idu ruku pod ruku s Turcima koji su ih počistili genocidom - zanimljiv je taj nedostatak empatije.

Dobro, ovo je ionako nebitno, globalne priče. Ali kad pogledamo Hrvate u BiH tu je opet nema razloga za podržavanje Izraela. Ovih 30 godina nas uglavnom nastoje uništiti iz američke ambasade, a Židovi de facto kontroliraju SAD, a posebno njihovu vanjsku politiku. Zašto nas malo ne podrže protiv tih mrskih Muslimana? Što se tiče same Herceg-Bosne, zanimljivo da u suđenju "hercegbosanskoj šestorci" od 8 sudaca koji su donijeli prvu i konačnu presudu, 2 su bila Židova (Meron i Trechsel) - 25%. I ne samo da je Meron sudjelovao u donošenju presude nakon koje se Praljak ubio, već je imao obraza u gostovanju na HRT-u usporediti Praljka s Goringom i suđenje šestorci sa suđenjem Nacistima u Nürnbergu. Dakle, jasno je rekao da je Herceg-Bosna analogna nasističkoj Njemačkoj.

A taj isti Theodor Meron je surađivao s izraelskim vladama i davao im svoje stručno mišljenje da li naselja koja grade krše međunarodno pravo, i vi takve likove ovdje podržavate?! Kako bi rekao forumaš @POL_GASOL - tugica! :kava

EDIT: Da ne bi bilo zabune, odgovarao sam Robbieu, pa sam dodao citat.

Izrael ne samo što je pomagao Azere protiv najstarijih kršćana na svijetu, nego je i u savezu sa Saudijskom Arabijom koja je domovina islama i glavni rasadnik islamskog radikalizma i terorizma.
Izrael nikako nije nekakav veliki borac protiv muslimana i islama, nego se bori jedino protiv palestinskih odrpanaca koji su za razliku od Izraela prepušteni sami sebi.
Izrael će surađivati sa muslimanima pa i sa islamistima koje je podupirao u Siriji kad je to njemu oportuno, čak i ako je to na štetu kršćana.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 18:48 

BBC je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
Pazi čega se ovaj dosjetio? :smijeh

U redu je boriti se za svoje interese, kakvi god da su, ali treba imati bar mrvu stida i samopoštovanja. Neki minimum.

Zašto b@lija "zaboravi" napisati da je to vaš halal sa BHRT. To radi jer se vas majmuna srami. Nema to veze sa nama.

On je naš koliko i ti. Uhljeb samo popunjaje kotu, a običan fašista kao i ti. Nama ne treba a uskoro bi mogao i novi CV da piše.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 18:50 

S vama živi, s vama radi, vas se srami. Ne petljajte nas u vaše nebuloze. I prestani lagati i manipulirati, nisi u Gazi.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 18:58 

ΣΞΔ je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
Da, Srbi su svakako selektivno vršili bombardovanje Sarajeva. Preciznost u 100m, tamo vamo.

To ste vi sami granatirali sopstveni grad i podmetali bombe na pijace da izazovete sažaljenje - klasična muslimanska taktika koju primenjujete svugde u svetu.
O tome piše i general Rouz. Čovek je bio iznenađen šta sve radite sopstvenom narodu da bi nabedili ma druge i izazvali sažaljenje.
A i jedan Alijin telohranitelj je svedočio o tome.

Mujage su okupirale stanove srba koje su protjerali, ali Srbi su ipak civiliziran narod pa ne prave buku oko toga, znaju da ce mujage izvesti teroristicki napad ako pokusaju povratit svoju imovinu.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:04 

Karabaja je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Nije tebi podrška Izraelu “degutantna”, nego ti je Izrael degutantan.

U Europi ima ljudi koji simpatiziraju ili Izrael ili Palestince, ali znamo tko jedini ima stomacnu reakciju na Izrael.

I jedno i drugo su mi degutantni, a vaša podršla Izraelu koja je plod ničega drugog do mržnje prema Bošnjacima mi je, vjeruj, najdegutantnija.

Citirat cu jednog srpskog popa: "Mi ne mrzimo vas, nego vas greh". Prestanite bit islamofasisti, ponasajte se kao europljani a ne islamski kozojebi, i mozda vas prestanemo mrzit.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:08 

mijat_tomic je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
I jedno i drugo su mi degutantni, a vaša podršla Izraelu koja je plod ničega drugog do mržnje prema Bošnjacima mi je, vjeruj, najdegutantnija.

Citirat cu jednog srpskog popa: "Mi ne mrzimo vas, nego vas greh". Prestanite bit islamofasisti, ponasajte se kao europljani a ne islamski kozojebi, i mozda vas prestanemo mrzit.

Mi smo na svojoj koži osjetili kako se "europljani" ponašaju. Neka hvala.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:20 

Ovo će potrajati. Sad će Židovi njih prvi tući mjesecima. Neće im dati da dišu. 2 dana primirja, onda nekog Hamas tipa roknu.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:23 

Dutch01 je napisao/la:
Ja nisam izrazio nigdje podršku Palestincima, dapače, nimalo ih ne žalim. Ali masovne masturbacije vas forumaša na Izrael na ovoj temi su degutantne.

Ne vidim nikakav argument ovdje zašto bi Hrvati u BiH podržavali Izrael.

Prvo, nije mi jasan niz forumaša ovdje - tu ne uključujem tebe, jer si liberal, već npr. Kvačica i Bobovac - koji na drugim temama kmeče o masovnim migracijama, zamjeni stanovništva, liberalizaciji, homoseksualnim paradama/brakovima, transrodnim osobama i slično, a ovdje podržavaju Židove koji uvelike stoje iza svih tih tendencija preko medija, financijskih struktura i institucija koje kontroliraju, uglavnom američkih. Koliko vidim to opravdavaju logikom "neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj" što je potpuno pogrešno u ovom slučaju. Izrael ne da se bori protiv islamista već uvelike s njima surađuje. Tako su nedavno prodavali svoju vojnu tehnologiju Azerbajdžancima da ovi lakše počiste Armence u Artsakhu. Dakle, kad se treba iživljavati nad Armencima onda idu ruku pod ruku s Turcima koji su ih počistili genocidom - zanimljiv je taj nedostatak empatije.

Dobro, ovo je ionako nebitno, globalne priče. Ali kad pogledamo Hrvate u BiH tu je opet nema razloga za podržavanje Izraela. Ovih 30 godina nas uglavnom nastoje uništiti iz američke ambasade, a Židovi de facto kontroliraju SAD, a posebno njihovu vanjsku politiku. Zašto nas malo ne podrže protiv tih mrskih Muslimana? Što se tiče same Herceg-Bosne, zanimljivo da u suđenju "hercegbosanskoj šestorci" od 8 sudaca koji su donijeli prvu i konačnu presudu, 2 su bila Židova (Meron i Trechsel) - 25%. I ne samo da je Meron sudjelovao u donošenju presude nakon koje se Praljak ubio, već je imao obraza u gostovanju na HRT-u usporediti Praljka s Goringom i suđenje šestorci sa suđenjem Nacistima u Nürnbergu. Dakle, jasno je rekao da je Herceg-Bosna analogna nasističkoj Njemačkoj.

A taj isti Theodor Meron je surađivao s izraelskim vladama i davao im svoje stručno mišljenje da li naselja koja grade krše međunarodno pravo, i vi takve likove ovdje podržavate?! Kako bi rekao forumaš @POL_GASOL - tugica! :kava

EDIT: Da ne bi bilo zabune, odgovarao sam Robbieu, pa sam dodao citat.

Izrael ne samo što je pomagao Azere protiv najstarijih kršćana na svijetu, nego je i u savezu sa Saudijskom Arabijom koja je domovina islama i glavni rasadnik islamskog radikalizma i terorizma.
Izrael nikako nije nekakav veliki borac protiv muslimana i islama, nego se bori jedino protiv palestinskih odrpanaca koji su za razliku od Izraela prepušteni sami sebi.
Izrael će surađivati sa muslimanima pa i sa islamistima koje je podupirao u Siriji kad je to njemu oportuno, čak i ako je to na štetu kršćana.

Hajde što tu kenjate? Kao neprihvatljiva vam i dvolična pomoć Izraela Islamistima u npr Siriji, a čak i Hrvatska slala pomoć istim, bilo preko USA (pješačko naoružanje) bilo preko Arabije (raketni lanseri).
Ako je čak i Hrvatska koja realno malo veze ima sa tim regionom pomagala drekavce, kako možete zamjerati Izraelu nešto tako, a pogotovu jer mu od toga opstanak ovisi.
A da i ne govorimo da je Izrael u više navrata pomagao kršćanima, npr u Libanonskom građanskom ratu.

Vidi molim te gospode etičara, koji bi moral i pravdu da primjenjuju na međunarodnu politiku.

I te nekakve vaše gluposti da eto Izrael šalje milijune migranata u Europu, jeste ludi majko Božja...

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:24 

Tip je musliman. Ne pali se bezveze.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:30 

BBC je napisao/la:
Tip je musliman. Ne pali se bezveze.

Lakše je medveda mučiti da igra, nego Bošnjahka da bude kulturan.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:46 

Kosovo se službeno izjasnilo. Ovi iz Sarajeva će ostati zapamćeni kao totalni manijaci.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:48 

Dakle i Kosovo i Albanija osudili terorizam. Jedini u Europi koji podržavaju teroriste glavosječe i palikuće su BiH Muslimani i Šešelj.
Baš manijaci.

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:49 

Kako jasan primjer društva koje samo o svojoj sudbini odlučuje, ne kao muslimani iz Bosne.
Imaju svoje probleme, mrze Srbe i dalje, ali mirnije svemu pristupaju. Imaju neki svoj duhovni mir. Ne kao zapjenjeni majmuni kao ovi u Sarajevu. To je skroz šizofreno i nenormalno ponašanje.

Mislim da bitnu razliku čini da Albanci ne moraju lagati, varati, takijati jer su skoro etničko čisto društvo koje samo o sebi odlučuje. To laganje muslimana iz Bosne ih je nepovratno uništilo. Naučili su nove generacije da tako žive i ponašaju se. To donosi probleme i račun za platiti.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:50 

Bobovac je napisao/la:
Hajde što tu kenjate? Kao neprihvatljiva vam i dvolična pomoć Izraela Islamistima u npr Siriji, a čak i Hrvatska slala pomoć istim, bilo preko USA (pješačko naoružanje) bilo preko Arabije (raketni lanseri).
Ako je čak i Hrvatska koja realno malo veze ima sa tim regionom pomagala drekavce, kako možete zamjerati Izraelu nešto tako, a pogotovu jer mu od toga opstanak ovisi.
A da i ne govorimo da je Izrael u više navrata pomagao kršćanima, npr u Libanonskom građanskom ratu.

Vidi molim te gospode etičara, koji bi moral i pravdu da primjenjuju na međunarodnu politiku.

I te nekakve vaše gluposti da eto Izrael šalje milijune migranata u Europu, jeste ludi majko Božja...

Zašto sad uvlačiš Hrvatsku kao da je ona neka neovisna država a ne vazal Sjedinjenih Američkih Država? Ili misliš da je neovisna država ona u kojoj tadašnji ministar vanjskih poslova (a sad predsjednik Sabora) Jandroković ide u američku ambasadu podnositi raporte kako revno radi protiv svog naroda u Bosni i Hercegovini?

Dakle, ako je Hrvatska slala oružje (a jest), nije to radila radi sebe, već zato što je SAD tako naredio. A SAD kontrolira isključivo židovski lobi i rade sve što ovi požele.

Rasprava je krenula jer sam ja kontrirao većini forumaša koji bacaju masovnu drkicu na Izrael, jer su ovi kao neki veliki borac protiv islamista. A u stvarnosti je Izrael jedan od najvećih sponzora islamskog terorizma, i ne smeta im pomagati islamiste kad čiste Artsakh od Armenaca - tu su braća s Turcima. To da surađuju s kime hoće je legitimno, ali nemojte ih prikazivati kao neko predziđe protiv islama kad s njima surađuju u čišćenju Armenaca.

A kad si već povukao temu migranata, Izrael ima itekako veze s milijunima migranata koji su završili nedavno u Europi. Ti pošto si iz Čapljine bi trebao imati još jedan argument protiv njih, jer ti se oni šeću po općini i provaljuju u kuće. Ukratko, Izrael snosi veliku odgovornost za američku invaziju na Irak i za potpomaganje ISIL-u u Siriji. Što se tiče Iraka, neću ulaziti u teorije urote, ali je činjenica da je Netanyahu bio jedan od najžešćih huškača na Irak, koji se nije, i vjerojatno neće u skoro vrijeme, oporavio od te invazije. Samo idu iz krize u krizu, i činjenica da je Irak nestabilan je jedan od razloga masivnog širenja ISIL-a u Iraku.

Hvala ti na još jednom argumentu zašto Hrvati u BiH ne bi trebali podržavati Izrael, odgovorni su za valove migranata koji provaljuju ljudima u kuće po Čapljini, Ljubuškom, Livnu itd. :palacgore2

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:51 

Muslimani samo cmizdre za Palestinom i šetuckaju sa zastavama. Zašto ne pošalju malo sadake? Imaju dobrih datulja i ahiret mašina na lageru koje nitko (živ) ne koristi. A braći bi dobro došlo

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:53 

Bobovac je napisao/la:
Dutch01 je napisao/la:

Ja nisam rekao da Izrael šalje milijune migranata u Europu. Samo mi je glupo da se Izrael prikazuje kao nekakav štit koji nas sve brani od muslimana i islamizma. A što se tiče samog islamizma veliko je pitanje da li Izrael svojim postupcima suzbija ili uzgaja islamizam.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:54 

Oho, krenuo je. Nije ISIL kriv jer jadnicima nisu dali studirati u Europi, zbili ih u geta.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 19:59 

Karabaja je napisao/la:
mijat_tomic je napisao/la:

Mi smo na svojoj koži osjetili kako se "europljani" ponašaju. Neka hvala.

Osjetili smo svi. To je gradjanski rat, i to treba ostavit u proslosti i okrenut se buducnosti. Ali vi zadnjih 30 godina se ponasate ko nojevi, zabijete glavu u pijesak i ne ostavljate nikakvu mogucnost pregovora. Sad je kasno za to, RS je vec na izlaznim vratima, BiH se raspada po savovima. Nema vise povratka na staro.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 20:26 

BBC je napisao/la:
Kako jasan primjer društva koje samo o svojoj sudbini odlučuje, ne kao muslimani iz Bosne.
Imaju svoje probleme, mrze Srbe i dalje, ali mirnije svemu pristupaju. Imaju neki svoj duhovni mir. Ne kao zapjenjeni majmuni kao ovi u Sarajevu. To je skroz šizofreno i nenormalno ponašanje.

Mislim da bitnu razliku čini da Albanci ne moraju lagati, varati, takijati jer su skoro etničko čisto društvo koje samo o sebi odlučuje. To laganje muslimana iz Bosne ih je nepovratno uništilo. Naučili su nove generacije da tako žive i ponašaju se. To donosi probleme i račun za platiti.

Kosovari vire amerima iz supka, ali iskreno cijenim ih, imaju taj stav da se drze onoga sto amerikanci kazu i boli ih kita sta ce netko rec. Rekao bih da mi Hrvati imamo slican stav, cvrsto smo privrzeni zapadu, EU i Americi i postujemo svaku njihovu odluku. Znaci ako nesto ide na nasu stetu kao primjerice ovaj izborni zakon rjesavamo to diplomatskim putem i to ce dugorocno dati rezultate jer tako se to radi u civilizaranom svijetu. Pa cak ni izdajnici kao Mesic ako bi dosli na vlast ne mogu vise utjecati na to jer cijeli civilizirani svijet vidi o cemu se ovde radi. Mujage s druge strane ne znaju ko im glavu nosa, da Biden sutra podrzi treci entitet ili dopusti RS da se odcijepi, poceli bi palit americke zastave i pucat na americku ambasadu . Tako se to radi u neciviliziranom islamskom svijetu.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 20:28 

Muslimani iz Bosne reagiraju i na stvari koje s njima nemaju veze neurotično.
Sve je to odlika stanja u jednom društvu. Nemaju svoj mir i stalno su pod nekim stresom kojeg sami sebi prave.

I sad su generacije odgojene u tome. Kako to misle popraviti ? Kite kuže glupani.

Al nebitno, Izrael je tema.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 20:50 

Robbie MO je napisao/la:
Što se tiče "ljudi u kavezu".

Originalno ih je bilo 200 000 godine 1950 u Gazi (kao Srba Krajišnika), imali su sasvim komotnu gustoću naseljenosti za jedan grad veličine Splita i okolice, namnožili su se od tada za 10 puta i sad su eto "u kavezu". Tu zbijenost i komprimiranost su oni odabrali kao način borbe (džihada).

Znači kao prvo i prvo, nije ih Izrael nagurao tamo, nego su se sami namjerno nakotili sa strategijom i nadom da će jednoga dana "brana puknuti".

Ovi u Gazi žele imati 100 milijuna stanovnika, suprotnost od Kine i one child policy, i onda je Izrael taj koji ih "komprimira i gnječi" ?

Pa to je njihova vlastita taktika, da imaju što veću gustoću naseljenosti i što gori omjer stanovništva i infrastrukture, pa da mogu kukati kako imaju malo teritorija i da imaju što više ratnika. Jedino što danas ljudstvo pored tehnologije i pameti najmanje znači.

Mogli su imati danas 300 000 stanovnika i biti prosperitetan trgovački i turistički mediteranski grad.

Umjesto toga, prave djecu kao vojnike džihada i bacaju rakete na civile, ciljajući trgove i pokušavajući da te uhvate na spavanju.

Pored demografije, glavna druga strategija je status žrtve. Znači, ŽELE što više krvi i stradanja, jer to vide jedini način da nakon 50-60 godina od ratnog poraza senzibiliziraju braću Arape. Koji ih već sada puštaju niz vodu.

Svjetski rekorderi po stanovniku pomoći raznih humanitarnih organizacija UN-a. Decenijama.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 21:00 

Citat:
Status izbjeglice
Brojni izvori smatraju da akcije UNRWA-e nemaju učinka i samo nastavljaju postojeću situaciju umjesto da promiču integraciju i tako smanjuju broj izbjeglica. Prema studiji Washingtonskog instituta iz 2009. godine, organizacija je neprestano proširivala svoje područje djelovanja i sada preuzima klasične vladine zadatke poput zdravstvene zaštite, obrazovanja, urbanog planiranja i socijalne skrbi. [29]

Druga kritična točka je neprestano širenje pojma izbjeglica, a time i broj osoba koje imaju pravo na njegu. Iako se prvotno vodio spor oko toga smatraju li se unuci izbjeglica uopće izbjeglicama; 2014. izbjeglički status Palestinaca prenijet je usvajanjem na UNRWA-i na ljude koji prije nisu imali pravo na UNRWA-inu potporu. [8] / Wiki

Ovi štancaju status izbjeglice da bi sami sebe mogli održati. S 1 mil. 1950.
broj digli na trenutačno 5,7 mil. Veći broj - više novca.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2021, 21:01 

Hvala ti na još jednom argumentu zašto Hrvati u BiH ne bi trebali podržavati Izrael, odgovorni su za valove migranata koji provaljuju ljudima u kuće po Čapljini, Ljubuškom, Livnu itd. :palacgore2

Oj Mujago kako ti se da više?

Izrael kriv za Marokance i Pakistance koji provaljuju u kuće po Čapljini.

On teoretski može biti imati udio u krivnji kod npr Sirijaca, ali njih odavno više nema na maršutama.

Zna se tko je glavni krivac za migracije. To nije ni Izrael ni Hamas, ni Hezbolah već veći tiranin i krvolok od svih njih - Europa.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 24602 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 985  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: