|
|
Stranica: 346/921.
|
[ 23006 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dobro što ste zapravo očekivali da će se dogoditi? Da će Hamas ubijati sve po redu i onda pobjeći među civile i pokrenuti pregovore o primirju? Stvarno?
Sta ste? Li bolan? Ja? Ocekivala sam da ce ih ravnjati. Ali da ce te vi doziviti kolektivnu euforiju i orgazme, to nisam. Djelujete kao bolesnici. Srbi su na te temi ljudine. Stid me vas citati. Uzgred, ne kontrolira Palestina Hamas. Pa da zasluzuje Gaza odmazdu. Kasno je sad kmečati. Vrijeme za plakanje je bilo kad su vozali tijelo one cure na kamionu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:29 |
|
|
Koliko im je malo trebalo od naslađivanje do kmečanja a odmazda nije ni pošteno počela.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam uvjek na strani slabijih. Za Azere navijala. To sto se ja ne oglasim na nekoj temi kao podpra, ne znaci da moralno nisam. Nego nemam vremena od R.L
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VBA2024
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Za Azere navijala.
To sto se ja ne oglasim na nekoj temi kao podpra, ne znaci da moralno nisam. Nego nemam vremena od R.L ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) To kao da Benjamina kaže i na Vijećnici bi rado stavili izraelsku zastavu, ali eto baš sad da se pokvari rasvjeta.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:30 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Imal kakvih vijesti s terena? Kakvo je stanje na karti? To i mene zanima, a čitam samo o tome kako treba vršiti ubijanja i protjerivanja-kao da sami kroz to nismo prošli i to više puta.
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ovi udari danas su bili samo kalibriranje. Ustvari nisu. Nema potrebe za kalibriranjem niti za prevelikom preciznošću. Sve je to Hamas. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ovakvu srdžbu ne pamtim da sam vidio, obično se to radi u rukavicama, Izraelci su skinuli sve okove, idu u ovo 100%. sve je to omogucio twiter ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) živimo u čudnom svijetu,gledanje otmica uživo je svim stvorilo osjecaj da su bili svjedoci,stajali n a poprištu događaja. palestinci su dopizdili cilom svitu i netanyahu to dobro zna,za sve ostalo tu je amerika da čuva leđa.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Sta ste? Li bolan? Ja? Ocekivala sam da ce ih ravnjati. Ali da ce te vi doziviti kolektivnu euforiju i orgazme, to nisam. Djelujete kao bolesnici. Srbi su na te temi ljudine. Stid me vas citati.
Uzgred, ne kontrolira Palestina Hamas. Pa da zasluzuje Gaza odmazdu.
Kasno je sad kmečati. Vrijeme za plakanje je bilo kad su vozali tijelo one cure na kamionu. Pa ko je vozio tijelo? Daj unoralite se. Hamas i svo to smece zasluzuju najcrnju sudbinu. Najcrnju. Ali narod ne. Smecare neka povjesaju. Udju i polove ko miseve.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Turkinjo vi u BiH ste sljedeći.Zato ste se i toliko uzjebali
Mrš u tri lijepe. Stoko porecena. Ajde pratiti neutralno sukob. Ali ovo likovanje je sizofrenija stoke nedojebane i poremecene. Bar nismo ni u srednjem vjeku jebali kze!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77606 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
estoyAqui je napisao/la: Imal kakvih vijesti s terena? Kakvo je stanje na karti? Pa nema karte. Jedina promjena će biti veličina onih oznaka za gradska naselja u pojasu Gaze. Bit će manji kružići, neki krugovi će izgubiti onu točku u sredini i tako to.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60335 Lokacija: DAZP HQ
|
može netko objasniti kakve Izrael ovo razarajuće bombe koristi? brutalne su eksplozije.
jesu li sve avionske bombe?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77606 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Elon Musk nam je ovo omogućio.
Po prvi puta Twitter editori nisu mogli micati videe klanja civila uživo, cijeli svijet vidio.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kasno je sad kmečati. Vrijeme za plakanje je bilo kad su vozali tijelo one cure na kamionu.
Pa ko je vozio tijelo? Daj unoralite se. Hamas i svo to smece zasluzuju najcrnju sudbinu. Najcrnju. Ali narod ne. Smecare neka povjesaju. Udju i polove ko miseve. Naprotiv narod okolo navijao i iskreno se veselio, a Karabaja nam ovdje objašnjavao kako je šteta što ih nisu sve pobili.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Eminencija je napisao/la: likovi ubijaju cure radi bin ladena i onakvih peksina! svijet je lijepše mjesto bez njih!
jebote da smo mi hrvati onakvi ko bin laden,arafat i slicni kozojebi pa ja bi radije da milion hrvata strada nego jedan normalan covjek! Gdje sam ja opravdala ovo sto Hamas uradio? Nigdje! Sama sam rekla da su ***. No palestinski narod ne zasluzuje ovako jaku odmazdu. Godinama zive u sranju. Sad ce ih pobiti dok ce cijeli svijet to gledati zato ja mrzim glupe ljude baš mrzim cajke,sapunice i islam. nema ništa gluplje i pliće!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:37 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
To sto se ja ne oglasim na nekoj temi kao podpra, ne znaci da moralno nisam. Nego nemam vremena od R.L ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) To kao da Benjamina kaže i na Vijećnici bi rado stavili izraelsku zastavu, ali eto baš sad da se pokvari rasvjeta. Ja sam slabo na bio kom forumu. Nemam vremena. I to je istina. Sad sam isla Jer je sudu bio toliko ruzno iritantsn. Za bljuvsnje. No nastavite. Vasi komentari najbolje govore o vama. No Srbi su vam odrzali lekciju. Sto je meni porazno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:37 |
|
|
Razvojem dron tehnologije stvar se mjenja u korist Palestinaca. Svako malo ih trebaju napadati mini dronovima. Da, mozes doci zivjeti u okupirano naselje, u tuđu kucu ali neces mirno spavati. Neselektivno im bacati one male granate ma glavu. Protiv toga ne postoji PVO
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:38 |
|
|
divizija je napisao/la: Eminencija je napisao/la: je neduzno ali ovdi se bira između židova(pristojni) i likova koji kamenuju mrtvace na drustvenim mrezama! nema tu pristojnih, sve je to ista banda, muslimani su divljaci, a židovi više sociopatski podmukli tipovi, ali ista razina odvratnoće Aj molim te mi objasni kako su one izraelske ponude o državi u državi lošije od ovoga što ste vi srbi nudili bošnjacima i kako su to židovi nefer i podli a vi srbi u pravu?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Noname01
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:38 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: dudu je napisao/la: znam da vam je teško povjerovati da netko postoji ako ne kolje, ali da postojimo i dalje, a vi ćete prvi za to saznati.
Ajd ne zezaj, kao da se nismo već jednom sučelili i kao da vas smo apsolvirali 1994. Da ne idem dalje u off topic. Koliko znam vi ste 93.uspjeli samo u dijelu srednje Bosne,a 94.poceli dobijati po ušima od HVO-a. Ovaj put budete imali posla ne samo s HVO nego i RH I HV. 5 UN muslimanskih zona i sve snage na HVO srednje Bosne. Čeka se vakat da vidimo kako djeluju rafali.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:39 |
|
|
Sta ste? Li bolan? Ja? Ocekivala sam da ce ih ravnjati. Ali da ce te vi doziviti kolektivnu euforiju i orgazme, to nisam. Djelujete kao bolesnici. Srbi su na te temi ljudine. Stid me vas citati.
Kasno je sad kmečati. Vrijeme za plakanje je bilo kad su vozali tijelo one cure na kamionu. Da, mislim da je slijedeći datum kada ćemo razmatrati empatiju i kada će sagledavanje pozicije stanovnika Gaze biti na dnevnom redu, biti tamo negdje 07.11. Izrael ima 25 dana da ovo riješi kako hoće, uključujući i izgon kompletne džihadističke jazbine u Egipat, a onda ćemo ga kritizirati možda u Studenom, za prekomjerena dejstvovanja u Studenom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:40 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Razvojem dron tehnologije stvar se mjenja u korist Palestinaca. Svako malo ih trebaju napadati mini dronovima. Da, mozes doci zivjeti u okupirano naselje, u tuđu kucu ali neces mirno spavati. Neselektivno im bacati one male granate ma glavu. Protiv toga ne postoji PVO Hehhe lipo da zagovaras neselektivno bombardiranje Taaman za isprobat na Gazi s glupim bombama za glupe islamiste
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:40 |
|
|
Eminencija je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Gdje sam ja opravdala ovo sto Hamas uradio? Nigdje! Sama sam rekla da su ***. No palestinski narod ne zasluzuje ovako jaku odmazdu. Godinama zive u sranju. Sad ce ih pobiti dok ce cijeli svijet to gledati
zato ja mrzim glupe ljude baš mrzim cajke,sapunice i islam. nema ništa gluplje i pliće! Ti si i glup i nepismen. Na granici retardacije. Pa mi je cista Enigma sto mrzis sebi slicne?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:41 |
|
|
Imota je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Razvojem dron tehnologije stvar se mjenja u korist Palestinaca. Svako malo ih trebaju napadati mini dronovima. Da, mozes doci zivjeti u okupirano naselje, u tuđu kucu ali neces mirno spavati. Neselektivno im bacati one male granate ma glavu. Protiv toga ne postoji PVO Hehhe lipo da zagovaras neselektivno bombardiranje Taaman za isprobat na Gazi s glupim bombama za glupe islamiste Ne obracaj mi se ne komuniciram sa gluperdama
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
|
|
Eminencija je napisao/la: dudu je napisao/la: ovakvu srdžbu ne pamtim da sam vidio, obično se to radi u rukavicama, Izraelci su skinuli sve okove, idu u ovo 100%.
sve je to omogucio twiter ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) živimo u čudnom svijetu,gledanje otmica uživo je svim stvorilo osjecaj da su bili svjedoci,stajali n a poprištu događaja. palestinci su dopizdili cilom svitu i netanyahu to dobro zna,za sve ostalo tu je amerika da čuva leđa. Musk je napravio nevjerojatnu uslugu Izraelu. Praktički je možda Elon presudio Gazi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
|
|
divizija je napisao/la: Eminencija je napisao/la: kako se judeokrscane netice sudbina židova? pa mi smo reformirali židove u ovo što su danas,oni su exponat naše civilizacije. meni su oni skoro europa! lol, koja zamjena teza. oni su nas reformirali u ono što smo danas. od ponosnih osvajača svijeta u degenerike koje svak tamani u vlastitoj kući Razvoj civilizacije je jednostavno isao u tom smjeru. Židovi u samo napisali formu. Dobra vremena rađaju slabe ljude,židovi su samo izmislili kulturološki marksizam,da nije toga bilo bi nešta drugo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:42 |
|
|
Kasno je sad kmečati. Vrijeme za plakanje je bilo kad su vozali tijelo one cure na kamionu. neizlazi mi iz glave
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Za Azere navijala.
To sto se ja ne oglasim na nekoj temi kao podpra, ne znaci da moralno nisam. Nego nemam vremena od R.L kuni se alahom da je to tako kako si napisala!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|