|
|
Stranica: 27/33.
|
[ 811 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisu odustale. Nego rat Trenutno Nema svrhu. Iran nema snage. A Izrael ni sa USA u paketu ne bi izasao kao pobjednik. To du cinjenice. To je dobra stvar, ne?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:23 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ajde? Sad bi im ogranicili fizicki i reprodukciju. Bog vas mazo, Hićo vam nije ravan. A ni Zidovima. Plus toga Zidovi su se sirili po palestinskoj zemlji. I to bukvalno otkidajuci im po komad zivotnog prostora. I oni imaju po mnogo djece. No to ti ne smeta? Stidi se.
Gaza ima stalne granice još od 1948. U svim mirovnim planovima, čak i onima koje zagovara npr. Erdogan o vraćanju na granice iz 1967., Gaza je opet u istim granicama. Gazi nitko nije smanjio životni prostor, ni odjednom ni postepeno. Gaza je istih geografskih dimenzija već evo skoro 80 godina. Ti tvrdis da je palestinski zivotni prostor 80 godina unazad samo pojas Gaze?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:24 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisu odustale. Nego rat Trenutno Nema svrhu. Iran nema snage. A Izrael ni sa USA u paketu ne bi izasao kao pobjednik. To du cinjenice. To je dobra stvar, ne? Vidjecemo. Ako se odnosi promjene za nasih zivota.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Gaza ima stalne granice još od 1948. U svim mirovnim planovima, čak i onima koje zagovara npr. Erdogan o vraćanju na granice iz 1967., Gaza je opet u istim granicama.
Gazi nitko nije smanjio životni prostor, ni odjednom ni postepeno. Gaza je istih geografskih dimenzija već evo skoro 80 godina.
Ti tvrdis da je palestinski zivotni prostor 80 godina unazad samo pojas Gaze? Tvrdim ono što sam napisao. A napisao sam: Gaza je istih dimenzija još od 1948. godine. I da dodam, po procjeni na početku 1949. godine, Gaza je imala od 200 do 250 tisuća stanovnika. Ovo dvoje su lako provjerive činjenice, iz kojih neizbježno slijedi: Izrael nije ništa otkinuo od Gaze teritorijalno, niti je Izrael zbijao muslimane u Gazi. To što ih je sada 10 puta više na istom prostoru, posljedica je isključivo njihove demografske politike, ali Izrael nema ništa s tim.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ti tvrdis da je palestinski zivotni prostor 80 godina unazad samo pojas Gaze?
Tvrdim ono što sam napisao. A napisao sam: Gaza je istih dimenzija još od 1948. godine. I da dodam, po procjeni na početku 1949. godine, Gaza je imala od 200 do 250 tisuća stanovnika. Ovo dvoje su lako provjerive činjenice, iz kojih neizbježno slijedi: Izrael nije ništa otkinuo od Gaze teritorijalno, niti je Izrael zbijao muslimane u Gazi. To što ih je sada 10 puta više na istom prostoru, posljedica je isključivo njihove demografske politike, ali Izrael nema ništa s tim. Odgovori mi na pitanje: je li pojas Gaze zadnjih 80 godina iskljucivo palestinski zivotni prostor?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tvrdim ono što sam napisao.
A napisao sam: Gaza je istih dimenzija još od 1948. godine.
I da dodam, po procjeni na početku 1949. godine, Gaza je imala od 200 do 250 tisuća stanovnika.
Ovo dvoje su lako provjerive činjenice, iz kojih neizbježno slijedi:
Izrael nije ništa otkinuo od Gaze teritorijalno, niti je Izrael zbijao muslimane u Gazi.
To što ih je sada 10 puta više na istom prostoru, posljedica je isključivo njihove demografske politike, ali Izrael nema ništa s tim.
Odgovori mi na pitanje: je li pojas Gaze zadnjih 80 godina iskljucivo palestinski zivotni prostor? Pa što želiš reći, Hamas je morao napasti Izrael jer je bio ljut zbog lošeg položaja Palestinaca na Zapadnoj obali?
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:33 |
|
|
Odgovori mi na pitanje: je li pojas Gaze zadnjih 80 godina iskljucivo palestinski zivotni prostor?
Pa što želiš reći, Hamas je morao napasti Izrael jer je bio ljut zbog lošeg položaja Palestinaca na Zapadnoj obali? Ne. Pitanje je jednostavno. Jesu Palestinci zadnjih 80 godina nastanjivali samo pojas Gaze? Evo preformulirano. I lakse.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa što želiš reći, Hamas je morao napasti Izrael jer je bio ljut zbog lošeg položaja Palestinaca na Zapadnoj obali?
Ne. Pitanje je jednostavno. Jesu Palestinci uadnjih 80 godina nastanjivali samo pojas Gaze? Evo preformulirano. I lakse. Ja stvarno nisam siguran da razumijem što točno pitaš, pa ako može ti odgovori i objasni mi što želiš reći.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60169 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisu odustale. Nego rat Trenutno Nema svrhu. Iran nema snage. A Izrael ni sa USA u paketu ne bi izasao kao pobjednik. To du cinjenice. Izrael melje iranske proxye Hamas i Hezbolah, doslovno melje. I još im nanosi štetu po Siriji kako žele. Dva nazovi napada Irana na Izrael su izraz nemoći jer im se mreža saveznika koju su gradili desetljećima raspada pred očima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:38 |
|
|
Ne. Pitanje je jednostavno. Jesu Palestinci uadnjih 80 godina nastanjivali samo pojas Gaze? Evo preformulirano. I lakse.
Ja stvarno nisam siguran da razumijem što točno pitaš, pa ako može ti odgovori i objasni mi što želiš reći. Pitam te, jer pokusavas demantirati moju tvrdnju da su Zidovi „otkidali“ Palestincima dio po dio zivotnog prostora, teorijom da je pojas Gaza teritorijalno isti od 1948. Dakle je li pojas Gaze zadnjih 80 godina jedini palestinski zivotni prostor?Samo su u pojasu Gaze zivjeli? Nsmnozili se i zbili sami sebe namnozavanjem?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:40 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novem je napisao/la: Treba si postaviti samo jednostavno pitanje: zašto je dobar dio arapskih zemalja digao ruke od Palestinaca? A to su im i braća i mnogi susjedi ili žive tu u regiji. Jer su okupirane i ucijenjene. A do skora nije bile?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:42 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisu odustale. Nego rat Trenutno Nema svrhu. Iran nema snage. A Izrael ni sa USA u paketu ne bi izasao kao pobjednik. To du cinjenice. Izrael melje iranske proxye Hamas i Hezbolah, doslovno melje. I još im nanosi štetu po Siriji kako žele. Dva nazovi napada Irana na Izrael su izraz nemoći jer im se mreža saveznika koju su gradili desetljećima raspada pred očima. Mljeo bi Izrael znas sta, da nije USA iza ledja im. Ovo sto rade, radili bi i vama katolicima. Djelujes glupo sto tvrdis da se bore protiv islama. Glupo!!! Niste im nista povlasteniji kao katolici na listi za odstrel.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: teorijom da je pojas Gaza teritorijalno isti od 1948.
Nije teorija nego je tako. I po 8,8 djece po ženi u prosjeku kad je Hamas preuzeo. Kasnije spalo na 4,5 dok nisu fizički ispunili sav prostor. O takvim stvarima je i Alija maštao.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60169 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Izrael melje iranske proxye Hamas i Hezbolah, doslovno melje. I još im nanosi štetu po Siriji kako žele. Dva nazovi napada Irana na Izrael su izraz nemoći jer im se mreža saveznika koju su gradili desetljećima raspada pred očima.
Mljeo bi Izrael znas sta, da nije USA iza ledja im. Ovo sto rade, radili bi i vama katolicima. Djelujes glupo sto tvrdis da se bore protiv islama. Glupo!!! Niste im nista povlasteniji kao katolici na listi za odstrel. U izraelskoj naciji kao konstituenta te nacije ima i etničkih Hrvata, a ja uvijek i svuda navijam za Hrvate. Braćo moja hrvatska, gazite ih sve. Zanimljivost je da u palestinskom narodu ima i potomaka Bošnjaka, dodatan razlog za podršku. Idemo dalje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:46 |
|
|
Ke, ke.
Koji prostor? Pojas Gaze? Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ke, ke.
Koji prostor? Pojas Gaze? Lol UNRWA financirano, neprirodno
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:48 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mljeo bi Izrael znas sta, da nije USA iza ledja im. Ovo sto rade, radili bi i vama katolicima. Djelujes glupo sto tvrdis da se bore protiv islama. Glupo!!! Niste im nista povlasteniji kao katolici na listi za odstrel.
U izraelskoj naciji kao konstituenta te nacije ima i etničkih Hrvata, a ja uvijek i svuda navijam za Hrvate. Braćo moja hrvatska, gazite ih sve. Zanimljivost je da u palestinskom narodu ima i potomaka Bošnjaka, dodatan razlog za podršku. Idemo dalje. Počeo si i ti prenositi i to dobro s godinama. Edo Majka naturalizirani Zegejac - Brcak. Živio u Izraelu i ja bi trebala navijati da nastave genocid?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:48 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ke, ke.
Koji prostor? Pojas Gaze? Lol UNRWA financirano, neprirodno Pitam te KOJI prostor?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: UNRWA financirano, neprirodno
Pitam te KOJI prostor? Nacrtano ti je. Gaza, prostor koji se po površini nije mjenjao od 1949. Broj stanovnika je od 1949. porastao puta deset. Dakle, nisu inicijalno suzbijeni, nego su se namnožili vremenom.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:53 |
|
|
Nego da zaključimo:
Super je sto Zidovi rokaju muslimane. Pravicemo se da se bore protiv Hamasa i Hezbolaha. Jebes brojke koje dokazuju da ravnjaju palestinski životni prostor. Zadnji komadić. Činjeni genocid i želeći trajno pomesti palestinski narod.
I tvrdicemo da su se Palestinci namnožili u pojasu Gaze i da nikad predhodno nisu nastanjivali veću teritoriju od pojasa Gaze.
Svaka vam čast!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ja stvarno nisam siguran da razumijem što točno pitaš, pa ako može ti odgovori i objasni mi što želiš reći. Pitam te, jer pokusavas demantirati moju tvrdnju da su Zidovi „otkidali“ Palestincima dio po dio zivotnog prostora, teorijom da je pojas Gaza teritorijalno isti od 1948. Dakle je li pojas Gaze zadnjih 80 godina jedini palestinski zivotni prostor?Samo su u pojasu Gaze zivjeli? Nsmnozili se i zbili sami sebe namnozavanjem? Što se tiče konkretno Gaze, da. Znači, Gaza 1949., manje od 250 000 stanovnika. Gaza 2024., nije bilo značajnijeg doseljavanja iz Izraela, isključivo kroz prirodni priraštaj ista Gaza ima preko 2 milijuna stanovnika. Kretanje između Izraela i Gaze je bilo strogo ograničeno. Nameće se zaključak sami sebe zbili razmnožavanjem, kako bi drugo. Naravno, ako griješim i ti imaš drugačija saznanja, slobodno me ispravi.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 19:55 |
|
|
KOSovkaDjevojka je napisao/la: I tvrdicemo da su se Palestinci namnožili u pojasu Gaze i da nikad predhodno nisu nastanjivali veću teritoriju od pojasa Gaze. Ne izmišljaj. Na primjeru Gaze se vidi samo Alijina ideologija demografskog oportunizma. Neće svijet dat ..
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 20:00 |
|
|
Koliko sam shvatio postavlja se pitanje jesu li Židovi zapravo naselili pojas Gaze sa Palestincima koji su živjeli izvan pojasa Gaze iza te 1949. Mislim da je svašta nešto moguće ali već bi se onda pričalo o tome, ja ne znam.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 20:02 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Koliko sam shvatio postavlja se pitanje jesu li Židovi zapravo naselili pojas Gaze sa Palestincima koji su živjeli izvan pojasa Gaze iza te 1949. Mislim da je svašta nešto moguće ali već bi se onda pričalo o tome, ja ne znam. Ma nisu, nije bilo doseljavanja iz Izraela u Gazu. Povećali broj 10 puta u 80 godina isključivo zbog vlastitog prirodnog priraštaja.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 30 lis 2024, 20:07 |
|
|
Imaju ogroman natalitet i jedni i drugi. Tamo se vodi prava demografska borba. Nekih 15 milijuna ljudi na 25,000 km2. Ovo kod nas u BiH je smijurija od "demografske borbe". Praktički tko se sporije topi na već ionako pustoj zemlji. No mi bar imamo ZHŽ s pozitivnim natalitetom. Muslimani i Srbi nemaju tako nešto. Propast.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|