|
|
Stranica: 20/182.
|
[ 4540 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Velebit
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 15 kol 2021, 10:28 |
|
|
To je ludilo i naravno da ce ic dalje. Za 20 god ce stranke "desnog centra" branit ovo da je stara i normalna stvar na koju je svatko tko nije iz kamenog doba ili nacist navikao i prihvatio.
Isto ka sta prije odredeni broj godina si moga govorit i moga cut da ljudi govore protiv gejeva a sad nista. Germani idu u utrku nizbrdo a kreteni medu Slavenima jedva cekaju da im se pridruze.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
joe enter
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 15 kol 2021, 10:50 |
|
|
Naravno da će biti gore ako na pukne sve i krene građanski rat i raspad sistema gde naravno pobediti oni jaki, a to su nažalost desničarski plemesnki fašisti među nama , jer će se totalno ugasiti umerena i levica i desnica.
Sledeće je legalizacija pedofilije iz čistog logičnog razloga , a to je ako deca već mogu birati svesno svoj "rod" ona su svakako u potpunosti svesna njega u seksualnom smislu za razliku od ranijih generacija , a to znači da niko neće moći sprečiti decu da imaju seksulane odnose sa kime hoće. Naravno to će ohrabiriti levičari jer će smisliti neku definiciju i neko čudno sranje da dečija sloboda nema alternativu. Ja već vidim sliku gde neka škotska liberalna levičarska samohrana majka koja je već odučila da joj trans sin "sam odluči" šta će biti , bez ikakvih problema prepušta njega svome prijatelju takođe levičaru pedofilu jer se njenom transsinu od 10 godina on seksualno sviđa , a kako je došlo do toga da se klincu od 10 godina sviđa neki matorac?? , pa tako što je već odrađena psdihološko edukativna maksimalna seksualizacija dece.
Ne zam koliko svesno rade ovo ti levičari , ali u svakom slučaju radi se psihološko vaspitni inženjering nad decom u svakom smislu , tako da neki vid legalizovane pedofilije ne gine zapadnom društvu.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Prolaznik
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 15 kol 2021, 11:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: To je sve drogirano.
Prvo treba vidjeti koliko ih je na tabletama, koliko ih od ranije ima mentalne bolesti itd. Ne bih se složio. Život bez djece je nesumnjivo lakši. Uz to je država učinila da bude i isplativiji, što nikad prije u povijesti nije bio slučaj. To rezultira trendom max 1 dijete, a većina ljudi se povodi za trendom. I pri tome, čisto ekonomski i hedonistički gledano - ne čine grešku.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Velebit
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 15 kol 2021, 11:46 |
|
|
Realnost je onakva kakvu je vidi desnica. Ljevica i centristi se samo tjese i zrtvuju genetske interese za privremeni mentalni i socijalni mir. Primjer: Ankica je debela i to svi vide. Vladimir kaze "haha greza si, prestani se prezderavat". Danijel kaze "hej to nije u redu, ljepota je subjektivna". Tjt ukratko. I to i ti znas ali si valjda ka dite povirova u bajke i zazelia da svit bude ka u njima. bishop Rober Barron je napisao/la: No worse vision for the world than the one shown in John Lennon’s "Imagine" https://rmx.news/article/no-worse-visio ... an-bishop/john lennon je napisao/la: Imagine there's no Heaven It's easy if you try No Hell below us Above us only sky Imagine all the people Livin' for today Ah, ah, ah-ah Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothin' to kill or die for And no religion, too Imagine all the people Livin' life in peace Yoo, hoo, ooh-ooh You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be one Imagine no possessions I wonder if you can No need for greed or hunger A brotherhood of man Imagine all the people Sharin' all the world Yoo, hoo, ooh-ooh You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one Zli subverzivac i globo homo lennon
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 15 kol 2021, 12:01 |
|
|
Prolaznik je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To je sve drogirano.
Prvo treba vidjeti koliko ih je na tabletama, koliko ih od ranije ima mentalne bolesti itd. Ne bih se složio. Život bez djece je nesumnjivo lakši. Uz to je država učinila da bude i isplativiji, što nikad prije u povijesti nije bio slučaj. To rezultira trendom max 1 dijete, a većina ljudi se povodi za trendom. I pri tome, čisto ekonomski i hedonistički gledano - ne čine grešku. Kakve veze ima tvoje osobno mišljenje sa realnim postotkom narkomana i mentalnih bolesnika? Eno je netko iza tog mog posta stavio egzaktan podatak o višestrukom porastu mentalnih oboljenja, i što sad ti se ne slažeš i propalo istraživanje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1112 of 2558 - 43.47%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 15 kol 2021, 12:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ili je danas manja sramota mentalna bolest. Moji preci s bakine strane su bili poznati po huji. Kad sam malo istražio to je bila shizofrenija, neliječena.
Sumnjam da je manje ili više psihičkih bolesti. Teoretski bi trebalo sve manje bit bolesti jer se ne razmnožavaju. Neš ženit ludo. S druge strane svi imamo neku fobiju pa ispada da ni nema zdravih.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zaba1111
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 15 kol 2021, 12:25 |
|
|
Velebit je napisao/la: Realnost je onakva kakvu je vidi desnica. Ljevica i centristi se samo tjese i zrtvuju genetske interese za privremeni mentalni i socijalni mir. Primjer: Ankica je debela i to svi vide. Vladimir kaze "haha greza si, prestani se prezderavat". Danijel kaze "hej to nije u redu, ljepota je subjektivna". Tjt ukratko. I to i ti znas ali si valjda ka dite povirova u bajke i zazelia da svit bude ka u njima. bishop Rober Barron je napisao/la: No worse vision for the world than the one shown in John Lennon’s "Imagine" https://rmx.news/article/no-worse-visio ... an-bishop/john lennon je napisao/la: Imagine there's no Heaven It's easy if you try No Hell below us Above us only sky Imagine all the people Livin' for today Ah, ah, ah-ah Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothin' to kill or die for And no religion, too Imagine all the people Livin' life in peace Yoo, hoo, ooh-ooh You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be one Imagine no possessions I wonder if you can No need for greed or hunger A brotherhood of man Imagine all the people Sharin' all the world Yoo, hoo, ooh-ooh You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one Zli subverzivac i globo homo lennon Sklad će biti kad svi budu kao on. Podjseća na Adolfa.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zaba1111
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 15 kol 2021, 12:30 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Porast psihičkih bolesti od 1938. do 2007. genetika i okološhttps://odysee.com/@JollyHeretic:d/Is-t ... -Theory_:717:25 1938. do 5% ljudi patološki slučajevi2007. oko 40% ljudi patološki slučajeviIzmeđu 1938. i 2007. godine među američkim studentima: Depresija porasla 6 putaShizofrenija 8 putaPsihopatološki poremećaji 7 putaShizofrenija 0.8 nasljedno Poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje 0.9 nasljedno Poznata ti je ona da nema zdravih, samo ima puno nedijagnosticiranih. Tako da danas se više testira.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 15 kol 2021, 12:43 |
|
|
Pa hoće li izliječiti ikad ikog?
1112 of 2558 - 43.47%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zaba1111
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 15 kol 2021, 12:47 |
|
|
Kako ne, dobiju se lijekovi i puno je bolje. Bogom dani proizvod.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 16 kol 2021, 16:46 |
|
|
teranova je napisao/la: Obavezno pogledati, sjajan prikaz onoga u šta se zapadno društvo pretvara:
Odličan. Vidio sam to prije par godina. Samo što to više nije smješno. Odlično dorađena satira i humor smao toliko dobro opisuje stvarnost da te je za hvata. Kad je South Park prestao biti humoristična serija i postao serija koja opisuje stvarnost shvatiš da smo u teškim ***.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 16 kol 2021, 18:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 16 kol 2021, 21:34 |
|
|
Haha dijete od 4 godine zbunjuju takvim pitanjima. Gotovo pa za ne povjerovati. Kao da nikad prije toga nisu vidjeli dijete uzivo.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Belski
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 16 kol 2021, 21:39 |
|
|
Svit se konča i Slnce jur zahodi, pravda gine, ljubav stine, tma ishodi.
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 22 kol 2021, 13:31 |
|
|
Ovo cisto da vidite da neke stvari, poput feminizma, nisu iskljucivo stvar "ljevicarenja" vec se vodece feministkinje po mnogo cemu ne razlikuju od desnicara i njihovih stavova Citat: Die Journalistin Katrin Elger forderte in einem kürzlich erschienenen Kommentar im deutschen Spiegel daher eine "Frauenquote" bei Flüchtlingen, die für ihre islamkritische Haltung (aber das ist eine andere Geschichte) bekannte Emma-Gründerin Alice Schwarzer sprach nach der Eroberung Kabuls durch die Taliban sogar davon, ausschließlich Frauen und Kinder aus Afghanistan aufzunehmen (im Vorjahr standen EU-weit 36.650 männliche afghanische Asylwerber 11.580 Afghaninnen gegenüber). https://www.derstandard.at/story/200012 ... uen-zuerstAlice Schwarzer, najpoznatija feministkinja na njemackom govornom podrucju - dakle pojam svima, je trazila nakon pada Kabula da se primaju iskljucivo zene i djeca. A to je ono sto sam i ovdje vise puta mogao procitati. Ali ne samo ovdje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 22 kol 2021, 13:32 |
|
|
Kao sto vidite, feministkinje se takodjer boje azijskih jebaca.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 22 kol 2021, 20:48 |
|
|
Nikakva diskriminacija.
Ne treba primati nikog. Mlado, staro, muško, žensko. Nikog.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dalate2020
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 22 kol 2021, 21:17 |
|
|
joe enter je napisao/la: Naravno da će biti gore ako na pukne sve i krene građanski rat i raspad sistema gde naravno pobediti oni jaki, a to su nažalost desničarski plemesnki fašisti među nama , jer će se totalno ugasiti umerena i levica i desnica.
Sledeće je legalizacija pedofilije iz čistog logičnog razloga , a to je ako deca već mogu birati svesno svoj "rod" ona su svakako u potpunosti svesna njega u seksualnom smislu za razliku od ranijih generacija , a to znači da niko neće moći sprečiti decu da imaju seksulane odnose sa kime hoće. Naravno to će ohrabiriti levičari jer će smisliti neku definiciju i neko čudno sranje da dečija sloboda nema alternativu. Ja već vidim sliku gde neka škotska liberalna levičarska samohrana majka koja je već odučila da joj trans sin "sam odluči" šta će biti , bez ikakvih problema prepušta njega svome prijatelju takođe levičaru pedofilu jer se njenom transsinu od 10 godina on seksualno sviđa , a kako je došlo do toga da se klincu od 10 godina sviđa neki matorac?? , pa tako što je već odrađena psdihološko edukativna maksimalna seksualizacija dece.
Ne zam koliko svesno rade ovo ti levičari , ali u svakom slučaju radi se psihološko vaspitni inženjering nad decom u svakom smislu , tako da neki vid legalizovane pedofilije ne gine zapadnom društvu. Koju jos nazivaju i seksualni "odgoj" u kojem se sve na kraju svodi na izvrtanje naglavacke znanja o stvarnoj svrsi seksa, pa je "seksualni odgoj" edukacija o "prevenciji trudnoce", "zastiti", "prekidu", "pilulama" i sl. morbidnostima. Objasnjavaju djeci kako se otarasiti djece, da su djeca (oni sami) nezeljeni nusprodukt seksa proizasao iz necije nepismenosti, kakve to posljedice ostavlja na psihu malisana?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 22 kol 2021, 22:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Dobar trag. Ne moram ja objašnjavat što trebaju radit, a ne sad moram vodit razgovore sa metaforama ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) . Ako znaš što radiš a imao si djecu pa valjda su onda željena. Što je tu točno morbidno u prevenciji neželjene trudnoće? Koja je stvarna svrha sexa? Mislim meni je zadovoljstvo jer sam se valjda 1000 x više sexao zbog toga nego zbog reprodukcije. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dalate2020
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 22 kol 2021, 22:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Dobar trag. Ne moram ja objašnjavat što trebaju radit, a ne sad moram vodit razgovore sa metaforama ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) . Ako znaš što radiš a imao si djecu pa valjda su onda željena. Što je tu točno morbidno u prevenciji neželjene trudnoće? Koja je stvarna svrha sexa? Mislim meni je zadovoljstvo jer sam se valjda 1000 x više sexao zbog toga nego zbog reprodukcije. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Bogu hvala.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Velebit
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 23 kol 2021, 02:10 |
|
|
Svrha seksa je reprodukcija a ne cesanje di te svrbi. ![slika](https://img.ifunny.co/images/2d9068d8a593a84b59423ab16474cdd69ab2caaa5bf599e8b3e3482ddaa0b2b0_1.webp)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Geni kameni
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 24 kol 2021, 10:41 |
|
|
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/uvode-se-sankcije-za-roditelje-koji-dijete-ne-upisu-u-predskolu-20210821Počme se uvik prvo od dice. Citat: Uvode se sankcije za roditelje koji dijete ne upišu u predškolu
Izmjenama Zakona o predškolskom odgoju roditelj koji dijete ne upiše u predškolu razloge za to morat će objasniti nadležnoj ustanovi socijalne skrbi Jedna od važnijih novosti uvođenje je sankcija za roditelje koji djecu ne upišu u predškolu. Iako je program od 250 sati predškole i dosad bio obavezan, posljedica za roditelje koji dijete ipak ne upišu nije bilo pa se ta 'obveza' shvaćala dosta olako, piše Novi list.
U Dječjem vrtiću Rijeka kažu da nemaju saznanja o slučajevima neuključivanja djece u predškolu, ali ravnateljica Davorka Guštin ne odbacuje mogućnost da ih je bilo. Ako ti se ne sviđa šta u vrtićima i školama djeca jedu propagandu, pa češ ih sam školovat, jebi se i evo ti kazna.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 24 kol 2021, 10:50 |
|
|
Kakvu propagandu u vrtićima? Upravo su djeca u vrtiću spretna i socijalizirana, pogotovo recimo u starim vrtićima gdje su moji išli i gdje je vanjski dio malo divlji i avanturistički, kakav se danas ne bi smio graditi.
Za razliku od njih, djeca koju znam da su bili kući do škole i sa bakama uglavnom su samoživi egoisti.
Predškola je samo priprema za školu da učiteljima bude lakše, da li je obaveza godinu prije ili kasnije, big deal.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 24 kol 2021, 11:10 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Kakvu propagandu u vrtićima? Upravo su djeca u vrtiću spretna i socijalizirana, pogotovo recimo u starim vrtićima gdje su moji išli i gdje je vanjski dio malo divlji i avanturistički, kakav se danas ne bi smio graditi.
Za razliku od njih, djeca koju znam da su bili kući do škole i sa bakama uglavnom su samoživi egoisti.
Predškola je samo priprema za školu da učiteljima bude lakše, da li je obaveza godinu prije ili kasnije, big deal. How yes no, i taj si mi pričao. Tko bira i kontrolira nastavni program u vrtiću? Roditelj ili vlast?
1112 of 2558 - 43.47%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 24 kol 2021, 11:46 |
|
|
Tebi je nastavni program bojanje bojanki, pjevanje pjesmica, igranje u parku? Očito si davno imao djecu u vrtiću pa misliš da tamo uče o pravima crnaca u Americi. Možda kod tebe u Mostaru uče, kod nas nisu.
A generalno što se tiče državnog školovanja, daleko je to od savršenstva, ali ne vidim kako bi to prosječni čovjek, neobrazovan i nezainteresiran, bolje naučio djecu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|