HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 vel 2025, 09:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4540 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 182  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 14 lis 2021, 20:43 

joe enter je napisao/la:
Nekoliko godina posle banovanja opet sam se registrovao na forum.hr koji je hrvatsko oličenje levičarskog ludila , i naravno odem na podforum o abortusu , gde sam automatski banovan a razlog je "provokacija"(jes majke mi to je razlog bana).

Uglavnom vodeći se glavnom parolom onih koji zastupaju abortus "Moje telo moj izbor" i "Zdravlje žena" napisao sam da mi neko kaže razliku između žene koja sebe iseče po licu britvom i žene koja izvrši abortus tj.zašto je ova koja se isekla po licu nenormalna a ova koje je uradila abortus normalna?!
Posle sam dodao zašto žena koja sebi odseče ruku sigurno neće dobiti posao učiteljice jer će završiti u mentalnoj instituciji i doktor koji joj je pomogao u tome će otići u zatvor , dok žena koja izvrši 5 abortusa se čak i slavi i bez problema dobija posao gde hoće.

Moderator je naravno žensko , i po klasičnom feminističko-levičarskom stanju uma argument i istina prosto boli , naročito kad je jednostavno predstavljena bez ikakve ideološke ili verske pozadine , i naravno onda ide se automatski na eliminaciju bez ikakve rasprave.

Nekad je forum.hr bio koliko toliko normalan sa zanimljivim raspravama, ali totalno su skrenuli u ekstremno ljevičarenje, na temi u BIH je jedan musliman počeo trolati i provocirati, ceha mu je odgovorio, ja sam se nadovezao na njega i naravno, drug politički komesar (aka moderator) banira cehu, moje i njegove postove izbriše, a muslimanskom provokatoru se naravno ne dogodi ništa, slika i prilika ljevice, ako tako nastave postati će forum možemo i radničke fronte.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2021, 21:14 

To je ljevica kad ima vlast. Pričajte prijateljima i rodbini.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 14 lis 2021, 21:17 

Jean Luc Picard je napisao/la:
joe enter je napisao/la:
Nekoliko godina posle banovanja opet sam se registrovao na forum.hr koji je hrvatsko oličenje levičarskog ludila , i naravno odem na podforum o abortusu , gde sam automatski banovan a razlog je "provokacija"(jes majke mi to je razlog bana).

Uglavnom vodeći se glavnom parolom onih koji zastupaju abortus "Moje telo moj izbor" i "Zdravlje žena" napisao sam da mi neko kaže razliku između žene koja sebe iseče po licu britvom i žene koja izvrši abortus tj.zašto je ova koja se isekla po licu nenormalna a ova koje je uradila abortus normalna?!
Posle sam dodao zašto žena koja sebi odseče ruku sigurno neće dobiti posao učiteljice jer će završiti u mentalnoj instituciji i doktor koji joj je pomogao u tome će otići u zatvor , dok žena koja izvrši 5 abortusa se čak i slavi i bez problema dobija posao gde hoće.

Moderator je naravno žensko , i po klasičnom feminističko-levičarskom stanju uma argument i istina prosto boli , naročito kad je jednostavno predstavljena bez ikakve ideološke ili verske pozadine , i naravno onda ide se automatski na eliminaciju bez ikakve rasprave.

Nekad je forum.hr bio koliko toliko normalan sa zanimljivim raspravama, ali totalno su skrenuli u ekstremno ljevičarenje, na temi u BIH je jedan musliman počeo trolati i provocirati, ceha mu je odgovorio, ja sam se nadovezao na njega i naravno, drug politički komesar (aka moderator) banira cehu, moje i njegove postove izbriše, a muslimanskom provokatoru se naravno ne dogodi ništa, slika i prilika ljevice, ako tako nastave postati će forum možemo i radničke fronte.

U Srbiji ima ova NOVArs televizija i portal koji su protiv Vučića ali su debelo "progresivni levičari".
Uglavnom gostovala je neka manje poznata glumica u emisiji o ženama , i ona veli kako je sedeći na klupi u parku dojila svoju bebu i ljudi koji su prolazili su se zgražavali i neki joj čak i rkeli kako te nije stid idi kući pa to radi.
Odmah su krneule da grakću kako je Srbija zatucana sa puno muških šovonista , a ona je samo dojila svoje dete jer beba prosto mora da jede , to je priordna potreba.
Komentari dole na tom video su bili podrška,zatucana Srbija,... i slično.

Ja napišem komentar da i oni muškarci koji pišaju na ulici ne treba osuđivati jer i to takođe potreba , prosto moraju pišati kad im dođe , dakle izvadiš kuručinu i šaraš pred svima.
Naravno nisu mi objavili komentar.

Levičare treba jednostavnim argumentima ubiti u pojam i nikako iz neke ideološke ili versdke perspektive , jer onda se hvataju toga ne šljiveći argumente.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2021, 21:17 

....

Vrh

PostPostano: 14 lis 2021, 21:28 

Sječa lica nije dobar argument, jer po njima plod je novotvorina, odnosno tumor koji je normalno i poželjno odstraniti,

Vrh

PostPostano: 14 lis 2021, 21:31 

joe enter je napisao/la:

U Srbiji ima ova NOVArs televizija i portal koji su protiv Vučića ali su debelo "progresivni levičari".
Uglavnom gostovala je neka manje poznata glumica u emisiji o ženama , i ona veli kako je sedeći na klupi u parku dojila svoju bebu i ljudi koji su prolazili su se zgražavali i neki joj čak i rkeli kako te nije stid idi kući pa to radi.
Odmah su krneule da grakću kako je Srbija zatucana sa puno muških šovonista , a ona je samo dojila svoje dete jer beba prosto mora da jede , to je priordna potreba.

Ja napišem komentar da i oni muškarci koji pišaju na ulici ne treba osuđivati jer i to takođe potreba , prosto moraju pišati kad im dođe , dakle izvadiš kuručinu i šaraš pred svima.

Levičare treba jednostavnim argumentima ubiti u pojam i nikako iz neke ideološke ili versdke perspektive , jer onda se hvataju toga ne šljiveći argumente.

Za ovo je konkretno tvoj komentar razorno glup. Imao bi smisla kad bi svaki kafić, restoran i trgovački centar imao sobe za dojenje kao što imaju wc za pišanje. Ovako žene koje doje imaju jedino izbor da nigdje ne idu. I ako traje to recimo godinu dana, znači dijete cijelo to vrijeme nema pravo da izađe iz kuće da se netko ne bi uvrijedio.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2021, 21:48 

joe enter je napisao/la:

Ja mislim da su progresivni ljevičari ljudi koji žive u nekom svom svijetu, kad čujem ovu spodobu (Alexandria Ocasio-Cortez): https://www.youtube.com/watch?v=wXvqJTOKcp0
Senfa iz možemo, Katu Šmajser iz radničke fronte ili onog malog salonskog ljevičara iz stranke levica u Sloveniji steknem utisak da oni ne žive u realnom svijetu i da su im ekonomski procesi potpuno nepoznati.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2021, 22:18 

AOC bih ipak izuzeo iz cijele priče zbog specifičnih američkih prilika,pa i nije reprezentativan primjer.

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 14 lis 2021, 22:22 

Flamel je napisao/la:
AOC bih ipak izuzeo iz cijele priče zbog specifičnih američkih prilika,pa i nije reprezentativan primjer.

Nije baš tipičan primjer, ali pokazuje neki smjer kamo progresivna ljevica ide, kao da su kompletno izgubili razum.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2021, 23:23 

zaba1111 je napisao/la:
Sječa lica nije dobar argument, jer po njima plod je novotvorina, odnosno tumor koji je normalno i poželjno odstraniti,

Znam , pitanje je vremena kad će trudnoću proglasiti za bolest , aplod za tumor.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2021, 23:35 

Kaftanzoglio je napisao/la:

Za ovo je konkretno tvoj komentar razorno glup. Imao bi smisla kad bi svaki kafić, restoran i trgovački centar imao sobe za dojenje kao što imaju wc za pišanje. Ovako žene koje doje imaju jedino izbor da nigdje ne idu. I ako traje to recimo godinu dana, znači dijete cijelo to vrijeme nema pravo da izađe iz kuće da se netko ne bi uvrijedio.

Pa kakva je to žena i majka koja ide daleko od kuće i na duže vremenske periode sa dojenčetom??

Majka podoji dete i onda izađe sa njime napolje na 1h blizu kuće i vrati se nazad da bi ga opet podojila.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2021, 23:50 

joe enter je napisao/la:

Ja mislim da su progresivni ljevičari ljudi koji žive u nekom svom svijetu, kad čujem ovu spodobu (Alexandria Ocasio-Cortez): https://www.youtube.com/watch?v=wXvqJTOKcp0
Senfa iz možemo, Katu Šmajser iz radničke fronte ili onog malog salonskog ljevičara iz stranke levica u Sloveniji steknem utisak da oni ne žive u realnom svijetu i da su im ekonomski procesi potpuno nepoznati.

Takvi su specifična fela , ono kad milioneri mrze milijardere(poneke ne sve).

Sad se izrodila nova vrsta koji nemaju nimaloo srama ,tipa youtuber Hasan(nećak onog Čenka iz Maldih Turaka) se direktno zalaže za komunizam i hoće sve bogate da poptuno oporezuje i konfiskuje imovinu , merzi Ameriku i govori kako je USA zaslužila rušenje tornjeva , ali zato svaki mesec uzme od zlog kapitalističkog društva po 200.000$ od preseravanja na youtubu i kupi kuću u elitnom delu L.A od 3.miliona $.

Holywood je pun levičara i a desni su dolsovno u ormanu jer ako sucnu odmah će ga odjebati svi producenti.
Biti levičar u showbiznisu je čista kontradikcija , jer showbiznis je simbol kapitalizma.

Besramnici totalni.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 00:04 

Meni se cini da jedan nemali broj "ljevicara" masu stvari prihvaca ne iz unutrasnjega uvjerenja nego iskljucivo zato sto nesto nosi oznaku "ljevicarstva".

Primjer, kada bi od sutra svi mediji proabortus stav poceli provlaciti kao desnicarstvo, a antiabortus stav kao ljevicarstvo i kada bi to postao medijski mainstream, koliko vremena bi trebalo proci prije nego bi masa ljevicara postala anti-abortus?

Dakle mediji izvrnu stvar naglavacke i krenu od sutra sinkroniziranu kampanju gdje se govori o "zaostalim desnicarima" koji su u stanju "ubiti jadno bespomocno nevinasce" i naprednim ljevicarima koji "sljedeci znanost" se bore za "prava najslabijih" itd.?

Medijski naslovi u uvjetima abortus=desnicarstvo:

"Opet su ubili dijete!?!?"

"Najavljen desnicarski pro-abortus skup. Drustvo "Fronta Vaginale" odgovorilo - No passaran fascistas!"

"Fasisti ubijaju nase male andjele."

"Intervju s uglednim lijecnikom Dr. Izmisljenovicem - porast abortusa u nacionalistickim drustvima."

"Hitler i abortiranje."

"Ljevica vam nece oprostiti!"

Koliko bi vremena trebalo da se stvore ljevicarski Hodovi za zivot, protiv "zaostalih desnicarskih monstruma i fasista koji ubijaju djecicu"?

Koliko bi vremena trebalo proci da se "ljevicar" listajuci novine krene zgrazavati nad clancima o pobacaju itd.?

Ja se kladim da bi se radilo o mjesecima. Ne dulje.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 00:11 

Zapad je duboko u procesu transformacije.

Kineski model. Uzima se najgore od kapitalizma i komunizma:

partijsko jednoumlje + divlji kapitalizam

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 00:36 

Možda imaš i pravo jer levičari ne razmišljaju već rade sve u inat i ono što im se servira od strane ideologa i tzv.naučnika.

Abortus je oduvek bio obeležen klasizmom , tj.abortus se propagirao kod sirotinje , u SSSR kao vid produktivnosti žena u smislu da se zezaju non-stop sa bebama u kući nego da uzmu lopatur i udarnički rade za bolje društvo.
U Americi prva klinika sa istim imenom kao i danas "Planned Paretnhood je nastala gle čuda u Harlemu i to osnovana od strane rasistkinje koja je abortusima kod crnaca htela smanjiti njihov broj kao i mešance.

Ali evo i da kažemo da se mogu tolerisati egzistencijalni motivi za abortus , međutim to odavno nije slučaj , debela većina abortusa je zbog čiste neodgovornosti i promiskuitetnog života gde nema nikakve opasnosti za egzistenciju.

Abortus je svakako rasistički i klasistički , jer propagandom siromašniji će se odvići od porodice , dok će bogati samo rađati decu i imati porodice.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 07:42 

Pa je li vam palo napamet da ovakvim pitanjima ujedinjuju svijet? Svi smo za i protiv i takve globalne teme nam počinju dominirat životima. Drzave su sve više nalik jedna na drugu. Korona, abortusi, spolnost, rasizam, migranti... sve teme o kojima nismo razmišljali prije 20 g. uopće a danas uzimaju 2/3 medijskog i političkog prostora u cijelom svijetu.

Kad se tim baviš ne zajebavaš manjine niti ratuješ sa susjedima, nego se promatraš kao da si u istom sosu s njima i vidiš saveznike a ne neprijatelje.

Eno Mar-kan bi u vehabije prije nego u cijepljene. :D

A svi koji nasjednu zdušno na za i protiv tih pitanja su korisni idioti kakve svaka ideologija ima.

U principu mislim da je globalizam pozitivan, mada mi se sredstva ne sviđaju kako se dolazi do njega.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 08:23 

Sve si falia oko Planned Parenthooda. Osnovano je u Brooklynnu 1916. Tada New York City nije ima ni 3% Crnaca a Brooklyn ni 2%.
slika
slika

Osnivacica, Margaret Sanger je uvik bila protiv pobacaja i zagovarala je kontracepciju. Nemas pojma ni o njoj.

Zene koje su hrlile da cuju kako da ogranice broj dice nisu bile sirotinja vec ambiciozne i visoko obrazovane zene, model ovih koje danas trce prve da se bocnu protiv cov19. Sirotinja je uvik 'out of loop' i ne prate trendove ili cak imaju prkos spram noviteta.

Tek 1926 je otvoren Planned Parenthood u crnackom dilu Harlema na zahtjev liberalnog Crnca Jamesa H
Huberta koji je bia sef Urbane Lige. Crnacki Planed Parenthood je ima crne zaposlenike. Sanger je promovirala Planner Parenthood kod ama bas svih grupa, neovisno o raci, vjeri i ideologiji.

Sanger su nahvalili Martin Luther King i njegova zena koji su je i upoznali.

Stavovi koje je ona imala su danas dominantni. Ovo ostalo da je ona nacista racista klasista su gluposti koje su izmislili Republikanci tokom 1960ih za dnevnopoliticke potribe.

Zena je bila 'single issue' aktivistica i nije se tila zamirit ama bas nijednoj grupi pa tako ni KKK koji je ima miljune clanova, pojavljivala se na njihovim eventovima, ka i na eventovima crnackih, meksickih, zidovskih i drugih zajednica... ali eto, Republikanci kenjkaju da je guilty by association.

A ta ideja da oni koji se ne mogu brinit o dici ih nebi tribali imat nije ni nova, u Dubrovackoj Republici recimo, ako nisi moga priustit miraz slalo bi te u samostan i druge slicne ustanove koje te izbace iz cirkulacije.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 08:25 

Junuze, globalizam je cisto zlo. Multikulturalizam je destruktivan i neuspjesan i di god je pokusan je samo dovea do smanjenja standarda, povjerenja u institucije, civilne participacije u javnom zivotu i drugo. Ljudi nisu jednaki, ljudske grupe nisu jednake a ni kompatibilne.

Zamisao da svit u kojem je globalizam izbrisa granice ce bit neka slozna cjelina veselih ljudi boje bile kave koji su 'oslobodeni' od mrznje i drugih 'losih' emocija i jist ce curry i cevape i tajlandsku kuhinju te plesat malo tango pa malo polku je nesto sta samo istinski beznadan um moze kreirat. Realni rezultat je vec ocit u juznoamerickim zabitima koje su distopije i najgora mista na Zemlji.

Svatko tko je za globalizam je zla i moralno bankrotirana osoba koja ima prskosnu mrznju prema nacinu na koji je Nebo svit ordiniralo.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 09:54 

Mislim da su skužili da su se s islamom zajebali. Vidi se kako naglašavaju islam ovog Danca, prije bi to preskočili. Uostalom, uništili su ga. Evo Robi je stavljao podatke kako im fertilitet uopće više nije velik. Bošnjama, Albancima, Turcima, Arapima i Perzijancima.
Mogu se kladit da će i Afganima sad se počet srozavat.

Mobitel s internetom je dobra kontracepcija. :D

Ti kad pričaš o crncima npr. oni su u prosjeku lošiji od bjelaca ali zašto ne bi njih 10 % bilo bolje od velike većine bijelaca. Možda bas neki od njih nađe lijek za rak. :neznam

Koliko vidim svijet napreduje. Terorizma, gladi, siromaštva, ratova nikad manje a mislim sa je baš globalizam razlog.

Nije to tako crno-bijelo a ni žuto. Mislim samo da se ne treba žurit s multikulturom što pojedini lijevi rade. 10 % ljudi koji nisu rođeni u državi, i koji nisu etnički pripadnici te države su recept. E sad, treba tih 10 % uzeti što boljih.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 12:15 

Ne razumis neke temeljne stvari.
Prva je cinjenica da je povijest ciklicka. Nizak TFR, odnosno nedostatak radanja nije neki novi problem vec se povijesno desava vise puta. Generalno cim neka populacija ude u nesto sta se zove evolucijska disforija. Dakle cim im ajmo rec 'uzdrmas kavez' tako sta in se naglo izmini socioloski model, desi se da neka populacija ode u smokve demografski. Originalni Latini, koji su izgradili Rim, su bili kompletno genetski zaminjeni prije nego je Carstvo iti palo. Kad je konacno palo, vecina stanovnistva nije to niti smatralo nekom velikom promjenom niti su imigrante Gote smatrali nekom novom pojavom.

I Islam tj islamske kulture su prosle ove cikluse. Ono sta se desi to je da ili novi narod preuzme, ili da evoluira tako da im je lipo u tim novim uvjetima tj da imaju visok TFR. Recimo Haredi Zidovi su takva populacija koja ima izuzetno visok TFR i kompletno su adaptirani za urbane kozmopolitske sredine. Zasto? Jer su tokom stotina generacija zadrzali u zajednici samo one pojedince i gene koji idu dobro uz takve okolnosti a takoder su im se obicaji prilagodili.

Kod Islama se desilo nesto drugo a to je 'opstanak najradikalnijih' dakle Islam, sklon sektasenju, se podili na ove koji koriste to nesto sta stvara disforiju i ove koji to odbijaju. Ti koji odbijaju imaju visok TFR i tako ti budu buducnost Islama.

Afganistanski se prepolovia TFR u zadnjih 10 godina.

Globalizam je brisanje granica. Tu se ne radi samo o Crncima vec i o Francuzima, Kinezima, Brazilcima itd. Uvik ima u svakoj zajednici divnih ljudi ali multikulturalizam sam po sebi je problematican. Neovisno dali postoji neki jaz izmedu statusa ljudi.

Terorizma u Francuskoj nikad vise nije bilo, vidis da generali spominju gradanski rat.
Gladi je manje zbog tehnologije koja omogucava 10x vise uroda po hektaru nego 1800. Ka rezultat te gladi tropske populacije su eksplodirale.
Siromastvo je relativno. Danasnji beskucnik zivi duze od kraljeva prije par stotina godina. To je zbog tehnologije.
Rata je manje zbog pritnje nuklearnim unistenjem koje znaci da se nikome ne riskira ama bas citav svit.

Ako cemo gledat globalizam bez tehnologije, eto ti Mongolsko carstvo koje je ujedinilo oko pola covjecanstva. Bez tehnologije nemas nista od toga. Trgovina je bila jaca i ka rezultat si ima kugu.

U Danskoj ih je manje od 10% pa su Danci, i livi i desni napravili sporazum da ih sutnu ca. Poceli repatrijaciju i to samo 'nonwestern populations' sta je kodno za neBijelce.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 13:36 

joe enter je napisao/la:

Takvi su specifična fela , ono kad milioneri mrze milijardere(poneke ne sve).

Sad se izrodila nova vrsta koji nemaju nimaloo srama ,tipa youtuber Hasan(nećak onog Čenka iz Maldih Turaka) se direktno zalaže za komunizam i hoće sve bogate da poptuno oporezuje i konfiskuje imovinu , merzi Ameriku i govori kako je USA zaslužila rušenje tornjeva , ali zato svaki mesec uzme od zlog kapitalističkog društva po 200.000$ od preseravanja na youtubu i kupi kuću u elitnom delu L.A od 3.miliona $.

Holywood je pun levičara i a desni su dolsovno u ormanu jer ako sucnu odmah će ga odjebati svi producenti.
Biti levičar u showbiznisu je čista kontradikcija , jer showbiznis je simbol kapitalizma.

Besramnici totalni.

To su ti tipični salonski ljevičari iliti "šampanjski socijalisti" kako se na engleskom zovu, očito bi im trebala turneja po sjevernoj Koreji i brzo bi ih minula želja za ljevičarenjem, bez privatnog vlasništa i enkonomskih sloboda bi oni bili nitko i ništa.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 13:46 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Pa je li vam palo napamet da ovakvim pitanjima ujedinjuju svijet? Svi smo za i protiv i takve globalne teme nam počinju dominirat životima. Drzave su sve više nalik jedna na drugu. Korona, abortusi, spolnost, rasizam, migranti... sve teme o kojima nismo razmišljali prije 20 g. uopće a danas uzimaju 2/3 medijskog i političkog prostora u cijelom svijetu.

Kad se tim baviš ne zajebavaš manjine niti ratuješ sa susjedima, nego se promatraš kao da si u istom sosu s njima i vidiš saveznike a ne neprijatelje.

Eno Mar-kan bi u vehabije prije nego u cijepljene. :D

A svi koji nasjednu zdušno na za i protiv tih pitanja su korisni idioti kakve svaka ideologija ima.

U principu mislim da je globalizam pozitivan, mada mi se sredstva ne sviđaju kako se dolazi do njega.

Čak su pokušali skinuti i profesora (koji je po navodima inače totalno apolitičan) sa fakulteta MIT koji je rekao da ocjenjuje samo po sposobnostima i rezultatima, a ljevičari bi htjeli i po rasi, podrijetlu, blala, ali nakon što su se mnogi studenti prijavili na njegova predavanja vraćen je, pa im je pokušaj propao, ovi woke ljevičari su kompletno prolupali:

https://www.youtube.com/watch?v=sdp9PQy ... wQ&index=2

Ispravka planirao je predavanje na MIT-ju ali je ukinuto, nije na drugim fakultetima, jer su se studenti na drugim fakultetima prijavili na njegova predavanja.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 13:49 

Zbog cega ste toliko protiv abortusa?

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 13:54 

ObjektivnaPublika je napisao/la:

Zato jer je to ubojstvo.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2021, 14:17 

ObjektivnaPublika je napisao/la:

Zato jer ako ženi treba 6 mjeseci da se odluči hoće li abortirati ili ne treba je strpati u mentalnu instituciju. A ne da mi o tim ženskim budaletinama raspravljamo i gubimo vrijeme.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4540 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 182  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: