|
|
Stranica: 33/182.
|
[ 4540 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Harezm
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 30 lis 2021, 14:25 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Harezm je napisao/la: Zanimljiv meme komentar na zapadnjačku fetišizaciju budizma - blaži oblik ludila. To su obicno nize obrazovni slojevi. Jebo sam par puta takve trebe. Cim vidim da joj je Buda u sobi odmah znam da mogu jebati u shupak. No, ove na koje vi ciljate, oni to fakat vecinom ne furaju i cak preziru na neki nacin. Ne znam baš koliko su niže obrazovani. To mi više vuče na studentice filozofskog A to za Budu i šupak je zanimljiva i točna korelacija ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 30 lis 2021, 14:54 |
|
|
Harezm je napisao/la: turbotakija je napisao/la: To su obicno nize obrazovni slojevi. Jebo sam par puta takve trebe.
Cim vidim da joj je Buda u sobi odmah znam da mogu jebati u shupak.
No, ove na koje vi ciljate, oni to fakat vecinom ne furaju i cak preziru na neki nacin.
Ne znam baš koliko su niže obrazovani. To mi više vuče na studentice filozofskog A to za Budu i šupak je zanimljiva i točna korelacija ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Znam ih masu, pogotovo studentice s filozofskog. Mozda je to nekad bilo in ali zasigurno nije vise. Te budizme i to mozes obicno kod treba ovekivati koje na profilu za zanimanje imaju „Schule des Lebens“, „Zivotna skola“. Dakle tu ti sve bude jasno. I zacudio bi se kad bi vidio koliko odredjeni „ezotericki krugovi“ u BRD simpatiziraju desnicarske ideologije. Ima nekoliko dokumentaraca bas na tu temu. Moze biti da je u HR drugacije. Ne znam.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Geni kameni
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 31 lis 2021, 16:30 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 31 lis 2021, 16:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Staljinisti uklanjaju troskiste.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 31 lis 2021, 20:47 |
|
|
Purger111 je napisao/la: 4. val feminizma se praktički pretvorio u neku vrstu iracionalnog, predrasudnog i zasljepljujućeg ženskog "nacionalizma-šovinizma" prema muškarcima... prije svega prema ženama. taj val zapravo UKIDA žene sa njihovim posebnostima. pa im se sada dešava da ih siluju "žene" u pkolama i zatvorima i ženskim WCima
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 31 lis 2021, 23:30 |
|
|
Citat:
The funniest part about this: Nothing he said is an exaggeration AT ALL! Everything in this video, I have verbatim heard from some psycho liberal.
JP's humor confuses the left, because they agree with everything he says
"And for that I apologize. It's not very diverse of me to not be different people while I'm being myself."
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 31 lis 2021, 23:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Staljinisti uklanjaju troskiste. A zasto ne SS ukida SA? Kad smo vec kod metafora…
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 01 stu 2021, 00:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zato što si glupi musliman koji o tome zna samo od babinih priča o Jugoslaviji i alalhu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dutch01
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 01 stu 2021, 23:31 |
|
|
divizija je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Najgore je to sto bi time bili unisteni i mi.
Drugim rijecima, alternativa nam je za ***. mi nismo zapad, mi smo srednja Europa. ovo što je bilo iza željezne zavjese, to može i osptat. mediterna uvjetno. Germanski sjeverozapad, to treba spržit nuklearkama Srednja Europa su Njemačka, Poljska, Austrija, Mađarska, Češka, Slovačka, Švicarska, Slovenija i Hrvatska. Šteta što umjesto EU ne postoji Srednjoeuropska unija. A što se tiče Njemačka AfD može vratiti Njemačku na pravi put, a tu je i istok Njemačke koji nije toliko zagađen zapadnjačkim degeneričnim idejama i koji je ideološki blizak višegradskoj skupini.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 01 stu 2021, 23:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Zato što si glupi musliman koji o tome zna samo od babinih priča o Jugoslaviji i alalhu. Allahu ekber! Bježi u tenk ahahahah
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Heero
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 02 stu 2021, 08:02 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: divizija je napisao/la: mi nismo zapad, mi smo srednja Europa.
ovo što je bilo iza željezne zavjese, to može i osptat. mediterna uvjetno.
Germanski sjeverozapad, to treba spržit nuklearkama
Srednja Europa su Njemačka, Poljska, Austrija, Mađarska, Češka, Slovačka, Švicarska, Slovenija i Hrvatska. Šteta što umjesto EU ne postoji Srednjoeuropska unija. A što se tiče Njemačka AfD može vratiti Njemačku na pravi put, a tu je i istok Njemačke koji nije toliko zagađen zapadnjačkim degeneričnim idejama i koji je ideološki blizak višegradskoj skupini. Tesko da moze. Njemce nemozes nagovorit da se mnoze. Nemozes zapravo ni sam sebe. Mislim da je odzvonilo.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 02 stu 2021, 10:17 |
|
|
Heero je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Srednja Europa su Njemačka, Poljska, Austrija, Mađarska, Češka, Slovačka, Švicarska, Slovenija i Hrvatska. Šteta što umjesto EU ne postoji Srednjoeuropska unija. A što se tiče Njemačka AfD može vratiti Njemačku na pravi put, a tu je i istok Njemačke koji nije toliko zagađen zapadnjačkim degeneričnim idejama i koji je ideološki blizak višegradskoj skupini.
Tesko da moze. Njemce nemozes nagovorit da se mnoze. Nemozes zapravo ni sam sebe. Mislim da je odzvonilo. Nemoj biti depresivni ljevičar. Sve se može ako si čvrst. ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 02 stu 2021, 10:33 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25922 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Heero je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Srednja Europa su Njemačka, Poljska, Austrija, Mađarska, Češka, Slovačka, Švicarska, Slovenija i Hrvatska. Šteta što umjesto EU ne postoji Srednjoeuropska unija. A što se tiče Njemačka AfD može vratiti Njemačku na pravi put, a tu je i istok Njemačke koji nije toliko zagađen zapadnjačkim degeneričnim idejama i koji je ideološki blizak višegradskoj skupini.
Tesko da moze. Njemce nemozes nagovorit da se mnoze. Nemozes zapravo ni sam sebe. Mislim da je odzvonilo. Nemoj biti rob trendova. Svaka generacija je svijet za sebe. Daće dragi Bog pa će izbiti nuklearni rat i svijet će se promijeniti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Flamel
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 02 stu 2021, 11:20 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2023 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Dutch01 je napisao/la: divizija je napisao/la: mi nismo zapad, mi smo srednja Europa.
ovo što je bilo iza željezne zavjese, to može i osptat. mediterna uvjetno.
Germanski sjeverozapad, to treba spržit nuklearkama
Srednja Europa su Njemačka, Poljska, Austrija, Mađarska, Češka, Slovačka, Švicarska, Slovenija i Hrvatska. Šteta što umjesto EU ne postoji Srednjoeuropska unija. A što se tiče Njemačka AfD može vratiti Njemačku na pravi put, a tu je i istok Njemačke koji nije toliko zagađen zapadnjačkim degeneričnim idejama i koji je ideološki blizak višegradskoj skupini. I da AFD uđe u vlast, bilo bi itekako burnih reakcija u Poljskoj i Češkoj, među glasačkim tijelom imaju dosta potomaka protjeranih Nijemaca iz Sudeta i današnje zapadne Poljske: https://www.dw.com/en/germanys-far-righ ... a-50993725Njihove udruge su do relativno nedavno činile značajan lobi unutar CDU-a, čak su 1990., iako neuspješno, pokušali pritisnuti Kohla da ne prizna liniju Odra-Nisa kao njemačku istočnu granicu. A ni drugim akterima se takav scenarij ne bi svidio-ostali njemački susjedi od Danske do Švicarske,Francuska, UKUS, Izrael...jedino Rusi ne bi imali ništa protiv. Stvari su puno složenije od onoga kako neki zamišljaju...Zugzwang, kako bi sami Nijemci rekli.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 02 stu 2021, 12:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Zato što si glupi musliman koji o tome zna samo od babinih priča o Jugoslaviji i alalhu. "alalhu"? Da te nije srcani strefio? Nije istina, druze BBC. Ja sam zivio u Jugoslaviji i sjecam se vrlo dobro i svega. I nije fino za vidjeti kad se mator covjek tako nekulturno ponasa.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 02 stu 2021, 12:18 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Heero je napisao/la: Tesko da moze. Njemce nemozes nagovorit da se mnoze. Nemozes zapravo ni sam sebe. Mislim da je odzvonilo. Nemoj biti rob trendova. Svaka generacija je svijet za sebe. Daće dragi Bog pa će izbiti nuklearni rat i svijet će se promijeniti. I ja ponekad znam - ma ustvari uglavnom bez validnog razloga - biti tako ogorcen. Onda znam reci recenice tipa: joj da mi je samo da pritisnem na gumb kakav pa da svo ovo sranje ode u sto picki materina. Dakle planeta Zemlja, ja da gledam, a tek onda i ja s njom. Ali to je shit. Pa barem mi koji smo dozivjeli raspad sistema, neki i kroz rat prosli, bi trebali ipak cijeniti da zivimo u relativnom blagostanju. Pa covjecanstvo, veci dio covjecanstva, je kroz najveci dio svoje povijesti ustvari mogao samo da jede *** i da bude topovsko meso. Vise gladni nego siti. Austrougarska je samo u toku jedne bitke 1916. godine na istocnom frontu izgubila 800.000 vojnika to znaci 1.600.000 ruku i 1.600.000 nogu, iliti 3.200.000 udova. Sto pobijeno, sto osakaceno, sto promrzlo po ukrajinskim gudurama. E sad zamisli. Ja evo usto u osam, dosao u pola devet na posao - druga kafica ide, maloprije zvakno nesto iz obliznje pekare, pa se polako spremam napisati par "veoma bitnih" mejlova.. Budimo realni. Ili realniji barem. Zivot je jedan, ne valja ga provesti u mrznji i iscekivanju rata tj. ubijanja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 03 stu 2021, 12:16 |
|
|
Imam jedno EUliberalno zelenogejprajdevsko *** godinama na fejsbuku. Upoznali se na nekom partiju ima dvije decenije..dodao me ali od tad vise nikad ni rijeci nismo progovorili. Ne znam, ostavljam ga na listi jer dize rejting moje odbojnosti, prezira, da i mrznje, prema gotovo svemu sto ovakvi predstavljaju. Standardni postovi ![slika](https://scontent-zrh1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/179922875_10219469980925682_4759140190506996819_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=e3f864&_nc_ohc=CmYTj0OQBioAX-qODxG&_nc_ht=scontent-zrh1-1.xx&oh=599fa81f2fdf616a181bcd518a2b3751&oe=61A8AA50) I sad vi meni pokusavate u glavu uvaliti da je ovo ljevicarstvo, da je ovo - maltene - pa komunizam. ![slika](https://scontent-zrh1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/40617620_10212460428131243_8330613413084397568_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=174925&_nc_ohc=zCZi-JvvOYMAX-oTTH4&_nc_ht=scontent-zrh1-1.xx&oh=af09094a878ae89904cf2b8a01e380b6&oe=61A79D99) Za samar lupiti odmah na sabahu preventivno dusu dalo. Da li je napisao ijedan jedini post dok je USrael lupao po Gazi? Jes al u kurcu. Ali Ujguri, Ujguri zlatni.. i ******** sveti, prasveti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 03 stu 2021, 12:21 |
|
|
Ja imam zensko dijete. I nedo bog da joj neko nesto uradi odsjeko bi mu i desnu i lijevu ruku, ali jedna stvar je evidentna: Jadni ovi danasnji djecaci, buduci mladici, muskarci, na Zapadu. Prave od njih isfeminizirane pickice - institucionalno. Jer znas, ovo educate your son ne znaci nauci ga da cita, pise, nauci ga svjetsku povijest, geografiju, vec nauci ga da bude najobicnija placipicka i sudoper..da podrzava gejparade i da dopusta da se zene kenjaju po njemu a on da suti i da kaze danke.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 03 stu 2021, 12:28 |
|
|
Cisto da vidite razliku, prava ljevica..iz Njemacke..pa usporedite likove iz ovog videa s ovim cickavim gore sto sam stavio ![slika](https://www.imago-images.de/bild/st/0091557008/w.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 03 stu 2021, 12:56 |
|
|
turbotakija je napisao/la: I sad vi meni pokusavate u glavu uvaliti da je ovo ljevicarstvo, da je ovo - maltene - pa komunizam.. ne pokušavamo ti mi ništa, nego 99% ljevičara to pokušava
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 03 stu 2021, 13:05 |
|
|
divizija je napisao/la: turbotakija je napisao/la: I sad vi meni pokusavate u glavu uvaliti da je ovo ljevicarstvo, da je ovo - maltene - pa komunizam.. ne pokušavamo ti mi ništa, nego 99% ljevičara to pokušava Ti liberali pokusavaju istovremeno progurati agendu po kojoj je biti protiv izraelskog apartajda (osim ako skrooooz oprezno izreknes poneku rijec blage kritike, TO MOZE) znaci biti antisemita. To je pritisak koji se na ljevicu vrsi jos od Hladnog Rata naovamo. Jedino cega se liberali istinski boje - mislim na malogradjansku burzoaziju i njihove pulene - je jaka i radikalna ljevica, istinska, prava ljevica. Oni se s desnicom itekako znaju angazirati, ali ljevica im prijeti onom sto im je najsvjetije: IMOVINA! Evo clanak na liberalnom Standardu (Austrija) bas jucer izasao, veli: "Problem austrijske ljevice s antisemitizmom" https://www.derstandard.at/story/200013 ... leiter-derDakle u startu te vec oznaci, pa ti vidi da li zelis kritikovati USrael, ili ti je bolje sutiti. Jer ako ne sutis, mogo bi dobiti i taj pecat, a taj pecat ti je - pa maltene - ko da si ziv sahranjen. Mamu im u picku jebem licemjernu. Kako sam samo kivan i ljut danas pogotovo. Drazi ste mi vi deset puta.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 03 stu 2021, 13:07 |
|
|
Kakve veze Palestina ima sa ljevicom u Njemačkoj? To su degenerici ko i svi ljevičari. Nema izvornih ljevičara. Nema uopće ljevice i desnice. Ima normalnih ljudi i degenerika globalista. To je jedina politička podjela danas.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 03 stu 2021, 13:08 |
|
|
Jer pazi divizija, ovaj Standard bi se po kriterijima ove teme, ali i inace kao takav vazi u desnim krugovima, mogao oznaciti kao "ljevicarski". Gejparade, feminizam, migranti, USA, USrael, itd..je agenda.
Ali vidis i sam da pljuje po ljevici.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 03 stu 2021, 13:10 |
|
|
Evo ti primjer, lik na tom Standardu na forumu napisao da za nj zurnalizam znaci izvjestavanje a ne guranje ideoloskih stavova - kritika clanka na Standardu. Ja samo dodao, Citat: Ja, aber dann wäre das kein propagandistisches Blatt, welches folgende Agenden vorantreibt:
- EU - Gaypride - Radikalni feminizam - USrael - Antirussland - Antichina - Anti-alles-was nicht pro USrael ist
usw.. Citat: Da, ali onda to nebi bio propagandni list koji slijedece agende gura:
- EU - Gaypride - USrael - AntiRusija - AntiKina - Anti-sve-sto nije pro USrael
itd..
I sta veli? Veli "izbrisano radi krsenja pravila foruma". To je demokratija, to je pravo na slobodno izjasnjavanje misljenja, to je zurnalizam.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 03 stu 2021, 13:15 |
|
|
Tako banaju i Muslimani na muslimanskim forumima i grupama na društvenim mrežama. Zato možeš slobodno pisat na zadnjem bastionu slobode u Europi na Hercegbosna forumu.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|