HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 stu 2024, 16:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4539 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 182  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 20 pro 2021, 17:31 

dunno je napisao/la:
joe enter je napisao/la:
Kad uslišiš molitvu tj.zamolbu od strane teško bolesnog čoveka da mu skratiš muke , ti sebe dovodiš u poziciju boga jer odlučuješ o životu i smrti samo zato što te je neko zamolio.
Nemaš na to pravo.

To je vjerski argument.

Nemaš pravo ni psovati Boga, pa svejedno nitko normalan ne zagovara da se to unese u zakon i da ljudi robijaju zbog psovke.

joe enter je napisao/la:
Nebitno jel to duševna ili fizička bol , ne možemo suditi i donositi odluke na osnovu osećaja već po realnosti i moralu.

Ovdje nije riječ o nekakvim apstraktnim osjećajima (ja sam žensko jer se tako osjećam), nego o vrlo konkretnoj patnji koja u određenoj fazi bolesti postane sama sebi svrhom.

To je prije svega "krivnja" napretka medicine. Donedavno bi ti ljudi umirali puno ranije.

Ajde? U određenoj fazi. Kojoj točno fazi? Pa ćete dogodine malo proširiti fazu...

Biti će kao i sa svim ostalim. Prvo malo bolesno dok se društvo ne navikne, pa malo više bolesno, pa nenormalno bolesno, bolesti kraja nema. Ljevičari su kao muslimani, daš im prst ode ruka pa glava.

1025 of 2558 - 40.07%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 17:55 

Hroboatos je napisao/la:
Vjerske likove: :smajl037

Davno sam napisao, sljedeći rat je vjernici vs. nevjernici :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 18:35 

Naša Kvačica je napisao/la:
Ajde? U određenoj fazi. Kojoj točno fazi?

U fazi u kojoj se čovjek u poodmakloj dobi raspada od raka i želi umrijeti, ali mu netko iz vlastitih ideoloških/vjerskih uvjerenja to zabranjuje.

Biti će kao i sa svim ostalim. Prvo malo bolesno dok se društvo ne navikne, pa malo više bolesno, pa nenormalno bolesno, bolesti kraja nema. Ljevičari su kao muslimani, daš im prst ode ruka pa glava.

Protiv nepoželjnih društvenih promjena se bori argumentima.

Protiv prisilne eutanazije terminalno bolesnih se vrlo lako mogu naći argumenti. Protiv svojevoljne jako teško.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 18:55 

dunno je napisao/la:

U fazi u kojoj se čovjek u poodmakloj dobi raspada od raka i želi umrijeti, ali mu netko iz vlastitih ideoloških/vjerskih uvjerenja to zabranjuje.

Protiv nepoželjnih društvenih promjena se bori argumentima.

Protiv prisilne eutanazije terminalno bolesnih se vrlo lako mogu naći argumenti. Protiv svojevoljne jako teško.

Nema argumenata za to , jer ti ispunjavaš želju bolesnoga.

Može doći priča do suda gde jedan čovek koji je bolestan tuži bolnicu i državu jer mu nisu dozvolili da se nad njih izvrši eutanazija , a njegov argument je :"Zašto je moja bol manja i manje vredna od nekih drugih?? , ja osećam moju bol tako jako da je to neizdrživo".
I šta će da mu kaže država i bolnica?? , "Ne,ne boli to tebe tako jako , ne preseravaj se i ne traži da te ubijemo".

Ako se usvoji zakon o eutanaziji , ne može država niti stručni kadar da odluči o želji bolesnika kolika je njegova bol , jer osećaj boli i osećaj biti bolestan je vrlo subjektivan , a da ne govori da bolesni ljudi mogu biti iracionalni i posle izražene želje za eutanazijom se pokaju.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 19:05 

Danas dozvola eutanazije, sutra preporuka, prekosutra obveza, da se ne opterećuje zdravstveni sustav.

To se zove levičarski progresivni Lapot. :zubati

Upravo tako , prekosutra obaveza.
To sve liči kao u neka antička paganska vremena kad zajednica ubedi šta dotični član zajednice treba da želi , i na kraju on poželi da ga zatuku toljagama jer je bolestan,nesposoban za rad i džabe troši hranu i oseća bolove.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 19:07 

dunno je napisao/la:

Zašto samo od raka? Zašto to ne bi odmah proširio i na druge teške bolesti?

1025 of 2558 - 40.07%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 19:09 

joe enter je napisao/la:
Danas dozvola eutanazije, sutra preporuka, prekosutra obveza, da se ne opterećuje zdravstveni sustav.

To sve liči kao u neka antička paganska vremena kad zajednica ubedi šta dotični član zajednice treba da želi , i na kraju on poželi da ga zatuku toljagama jer je bolestan,nesposoban za rad i džabe troši hranu i oseća bolove.

U početku će ga proglašavati ravnozemljašem i dovoditi u pitanje inteligenciju, a kasnije ide obvezno eutaniziranje. :zubati

1025 of 2558 - 40.07%

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 20:38 

joe enter je napisao/la:

U početku će ga proglašavati ravnozemljašem i dovoditi u pitanje inteligenciju, a kasnije ide obvezno eutaniziranje. :zubati

Mislim možemo se mi zezati , ali to je vrlo izvesno što si napisao.
Kad krene indoktrinacija i sva ta ideologija se još provuče kroz neku religijsku matricu,igru reči,empatiju,.... , onda dolazi do tzv.društvenog konsenzusa gde će eutanazija postati normalna stvar kad to tzv.zajednica odluči u njegovo lično ime , i on ako se pobuni biće predstavljen kao neprijatelj naroda koji baš zbog toga i zaslužuje eutanziju.
To je princpi inkvizicijskih,fašističkih i komunističkih sudova , ako priznaš , kriv se , a ako ne priznaš takođe si kriv , i onda fike-fik sekirom po ciku.

Ja sam postao totalni protivnik abortusa kad sam čuo rečenicu "Abortus=reproduktivno zdravlje žena" , e tu sam se naježio i uvideo da zaista tu čuči nešto đavolsko i demonsko.
E onda mi je postalo jasno kroz istorijsku judeo-hrišćansku prizmu zašto treba insistirati na ženskoj čednosti i tabuiziranju ženske seksualnosti , jer hrišćani i jevreji su bili okruženi brutalnom masovnom ubijanju novorođenčadi i dece kod pagana gde je bilo potpuno prihvatljivo kroz već pomenuti društveni konsezus i versko-ideološku matricu jer su prostitucija i promiskuitet bili neupitni sastavni deo društva.

Neopaganizam dolazi , tj.juriša na sve nas.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 20:54 

Ne moze se netko pozivati na slobodu i kmecat o 'demonskom' obveznom cjepljenju a onda opet srat o 'demonskoj' slobodi da netko umre ili prekine pobacaj.

Prekini joe prosipat te boomerske nebuloze. Da nije pobacaja u Americi Bijelci bi postali manjina jos 1990e a Francuzi bi sad skoro bili manjina.

Ljudi ka ti su peta kolona jer proaktivno subvertiraju vitalnost vlastite grupe time sta TROSE RESURSE na jacanje tude.

On bi sla policiju na ljude koji se ne slazu s njin kako vodit svoj privati zivot. Onda sere o inkviziciji i fasizmu.

Bezveznjak si i licemjer.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 21:12 

joe enter je napisao/la:

Nema argumenata za to...

Onda nemamo o čemu raspravljati. :zubati

"Nema argumenata za to" u prijevodu znači "argumenti neistomišljenika me ne zanimaju".

To je samo primjer. Poanta je da je riječ o čovjeku koji je već proživio život, terminalno je bolestan sa ogromnim patnjama, kvaliteta života mu je nikakva, a potencijal za nastavak nepostojeći. Životinje u takvoj situaciji ubijamo iz empatije, ali eto... Čovjek nema pravo na taj luksuz.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 21:13 

joe enter je napisao/la:

Mislim možemo se mi zezati , ali to je vrlo izvesno što si napisao.
Kad krene indoktrinacija i sva ta ideologija se još provuče kroz neku religijsku matricu,igru reči,empatiju,.... , onda dolazi do tzv.društvenog konsenzusa gde će eutanazija postati normalna stvar kad to tzv.zajednica odluči u njegovo lično ime , i on ako se pobuni biće predstavljen kao neprijatelj naroda koji baš zbog toga i zaslužuje eutanziju.
To je princpi inkvizicijskih,fašističkih i komunističkih sudova , ako priznaš , kriv se , a ako ne priznaš takođe si kriv , i onda fike-fik sekirom po ciku.

Ja sam postao totalni protivnik abortusa kad sam čuo rečenicu "Abortus=reproduktivno zdravlje žena" , e tu sam se naježio i uvideo da zaista tu čuči nešto đavolsko i demonsko.
E onda mi je postalo jasno kroz istorijsku judeo-hrišćansku prizmu zašto treba insistirati na ženskoj čednosti i tabuiziranju ženske seksualnosti , jer hrišćani i jevreji su bili okruženi brutalnom masovnom ubijanju novorođenčadi i dece kod pagana gde je bilo potpuno prihvatljivo kroz već pomenuti društveni konsezus i versko-ideološku matricu jer su prostitucija i promiskuitet bili neupitni sastavni deo društva.

Neopaganizam dolazi , tj.juriša na sve nas.

Šta ga je do sad zadržavalo ?
Još malo ...i biće od tebe sasvim dobar hrišćanin :kava
PS.
Mada si ti to oduvjek .

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 21:31 

Velebit je napisao/la:
Ne moze se netko pozivati na slobodu i kmecat o 'demonskom' obveznom cjepljenju a onda opet srat o 'demonskoj' slobodi da netko umre ili prekine pobacaj.

Prekini joe prosipat te boomerske nebuloze. Da nije pobacaja u Americi Bijelci bi postali manjina jos 1990e a Francuzi bi sad skoro bili manjina.

Ljudi ka ti su peta kolona jer proaktivno subvertiraju vitalnost vlastite grupe time sta TROSE RESURSE na jacanje tude.

On bi sla policiju na ljude koji se ne slazu s njin kako vodit svoj privati zivot. Onda sere o inkviziciji i fasizmu.

Bezveznjak si i licemjer.

Ne prosipaj mi te rasističke fore , boli mene *** za belu kožu , meni je bitna kultura.
Poenta je u tupavom multikulturalizmu koji pravi podele i ne funkcioniše a ne u boji kože , ako mi dođe migrant u Srbiju on se mora od početka učiti biti Srbin i biti ponosan što je u Srbiju primljen.
Tako je nekad bilo u Americi sa svim migrantima , maksimalna asimilacija kulturom.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 21:34 

Svarog je napisao/la:
Šta ga je do sad zadržavalo ?
Još malo ...i biće od tebe sasvim dobar hrišćanin :kava
PS.
Mada si ti to oduvjek .

Ja nisam hrišćanin iz čistog razloga što ne verujem da su desila čuda koja hrišćanstvo propoveda , ali svakako jesam kulturološki hrišćanin hteo to ili ne , to je prosto ugrađeno u sve nas , ali ima budala koji to hoće da veštački i nasilno doslovno izbiju iz ljudi negirajući i demonizirajući svaki aspekt hrišanske kulture , e protiv toga se ja borim.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 21:39 

dunno je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Nema argumenata za to...

Onda nemamo o čemu raspravljati. :zubati

"Nema argumenata za to" u prijevodu znači "argumenti neistomišljenika me ne zanimaju".

To je samo primjer. Poanta je da je riječ o čovjeku koji je već proživio život, terminalno je bolestan sa ogromnim patnjama, kvaliteta života mu je nikakva, a potencijal za nastavak nepostojeći. Životinje u takvoj situaciji ubijamo iz empatije, ali eto... Čovjek nema pravo na taj luksuz.

Ne ubijamo životinje iz empatije, to se samo tako zove da nama bude lakše.

Životinje ubijamo jer nam više ne trebaju, a ostalo je racionaliziranje.

1025 of 2558 - 40.07%

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 22:18 

Ne uspavljuju ljudi psa kojeg su imali 15-20 godina zato što im više ne treba, nego da ga poštede muka.

Ili šumari neku divlju životinju polomljenih nogu. Ništa ih ne košta da ju ostave da same umre...

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 22:20 

Odlično si ovo pomenuo u vezi životinja povezano sa eutanazijom.

Kad već reče ovo "da nama bude lakše" , odlična mi je fora ona u Americi u prihvatilištima za pse pre nego što ih eutaniziraju oni propagiraju usvajanje pasa ali tako što to formulišu sa "to save the dog" da bi se usvojitelji osećali kao neka vrsta pobednika i spasitelja , jbt kao da su skočili za kerom u zaleđenu reku. :zubati

Ne znam kako je kod vas bilo nekada ali pretpostavljam da je isto bilo , uglavnom kad sam bio klinac rešavanje pasa lutalica su radili lokalni lovci , tako što im opština nabavi kamion,plati gorivo i kupi im par gajbi piva , i oni noću krenu i naprave genocid nad psima lutalicama do svanuća. :zubati

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 22:26 

joe enter je napisao/la:

Odlično si ovo pomenuo u vezi životinja povezano sa eutanazijom.

Kad već reče ovo "da nama bude lakše" , odlična mi je fora ona u Americi u prihvatilištima za pse pre nego što ih eutaniziraju oni propagiraju usvajanje pasa ali tako što to formulišu sa "to save the dog" da bi se usvojitelji osećali kao neka vrsta pobednika i spasitelja , jbt kao da su skočili za kerom u zaleđenu reku. :zubati

Imamo psa 20 mu je godina. Idemo ga ubiti da se ne pati.

Prevedeno sa ljevičarskog jezika: Star je i dosadan, idemo ga se riješiti da nam ne kvari komfor.

Ljevičari su baš ona sebična ***.

joe enter je napisao/la:
Ne znam kako je kod vas bilo nekada ali pretpostavljam da je isto bilo , uglavnom kad sam bio klinac rešavanje pasa lutalica su radili lokalni lovci , tako što im opština nabavi kamion,plati gorivo i kupi im par gajbi piva , i oni noću krenu i naprave genocid nad psima lutalicama do svanuća. :zubati

Ne bih znao, ja sam iz grada. :zubati

Ali mislim da se nije tako radilo sa puškama. Bila je posebna služba za to pri komunalnom.

1025 of 2558 - 40.07%

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 22:30 

joe enter je napisao/la:
Ne prosipaj mi te rasističke fore , boli mene *** za belu kožu , meni je bitna kultura.
Poenta je u tupavom multikulturalizmu koji pravi podele i ne funkcioniše a ne u boji kože , ako mi dođe migrant u Srbiju on se mora od početka učiti biti Srbin i biti ponosan što je u Srbiju primljen.
Tako je nekad bilo u Americi sa svim migrantima , maksimalna asimilacija kulturom.

Boomeru u krivu si skroz. Te propale i primitivne ideje martina lutera kinga su dokazane ka krive.

Multikulturalni zapad je utopija i kamilica naspram grozomornih zabiti poput Brazila koji je monokulturalan.

Faktor je biologija neusporedivo veci od nekakve 'kulture'.

Velebit je napisao/la:
slika
U EsAdEu Je ViSoK kRiMiNaL

ljudi ne kuze da je Brazil jedna distopija. Triba podsjetit kakvi su "dobri Katolici" u J. Americi.
Velebit je napisao/la:
SVAKI DAN RULJA LINČUJE NEKOG NA ULICI U BRAZILU

Citat:
SÃO PAULO, Brazil — Last month, a man was beaten to death by a mob after being accused of trying to rob a bar in São Luís do Maranhão, in northern Brazil. The man, Cleidenilson Pereira da Silva, was stripped naked by the crowd, tied to a pole, kicked, punched and hit with stones and bottles. He died at the scene.

At least 20 people took part in the lynching, which was not the only one in Brazil that month. A few days after that attack, a man in metropolitan Belo Horizonte was dragged through the street by a mob and fatally beaten with a piece of wood for allegedly stealing a cellphone. On the same day, in a district nearby, another man died after being stoned by a crowd. He had been accused of attempted robbery.

There is at least one lynching attempt per day in Brazil, according to the sociologist José de Souza Martins, who recently published a book on the subject. In the period since 2011, he reported 2,505 lynching episodes, many of them in the state of São Paulo. According to Mr. Martins, lynching has become part of Brazilian social reality. There is even some public support for the notion of “mob justice.”

Last year, a news anchor said on national television that the severe beating of a black teenager in Rio de Janeiro was “understandable.” After being accused of mugging a pedestrian, the boy had his clothes torn and was tied to a post by the neck with a bicycle lock. Firefighters had to use a blowtorch to free him. “Since the local government is weak, the police demoralized and the legal system a failure, what is left to the good citizen but to defend himself?

https://www.nytimes.com/2015/08/14/opinion/vanessa-barbara-brazil-vigilante-lynchings.html

In not a few Latin American countries state monopoly on the use of physical force is more formal than real, in that a number of ways of co-existence between private violence and state force still persist. Illustrations include the private armies of Brazil´s nordestino landowners, the guardias blancas of large estate owners in southeast Mexico, the rondas campesinas in Peru, the patrullas de autodefensa civil in Guatemala, the autodefensas unidas in Colombia, the fusion of economic power and political-military power in the large estates of the most modern agroexports, the armed drug trafficking bodies, or the armed entourages of protection for business people.

U ovim propalim drustvima Europljani moraju koristiti privatne paravojske da im stite privatno vlasnistvo od otmice. Kad to ne uspije jer im idu "demokratski" uzeti imovinu kroz izbor nekog ko Chaveza onda je jedina opcija vojni udar.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 22:31 

Karabaja je napisao/la:
turbotakija je napisao/la:
slika

I onda reci da nema demokratije. Da nema slobode. Kako nema? Evo, radis od sebe sta god hoces.

https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... TkaLVt75xw

Ovaj je morao u Meksiko da bi urado određene stvari jer drugdje nije mogao. Tipa odsjeci sebi 2 prsta na ruci.

šta je ovo jbt ...

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 22:33 

Posebna vrsta ludila (ne znam da li je levičarsko ali ludilo svakako jeste) je uvođenje pasa u gradski prevoz, kafane, prodavnice, tržne centre. Povlađivanje kučkarima poprima opasne razmere.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 22:35 

joe enter je na ovoj temi da nam pokaze sta je ljevicarsko ludilo.

Da napomenemo

slika

slika
U EsAdEu Je ViSoK kRiMiNaL

Triba podsjetit kakvi su monokulturalni "dobri Katolici" u J. Americi.

Multikulturalne Sj. Irska, Belgija, BiH, Spanjolska utopisticke fantazije naspram monokulturalih, monojezicnih i uvjerljivo katolickih podrucja s tropskim populacijama.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 22:43 

čisto zlo i sotonizam te dokaz da nije Bog tu je đava .

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 22:43 

teranova je napisao/la:
Posebna vrsta ludila (ne znam da li je levičarsko ali ludilo svakako jeste) je uvođenje pasa u gradski prevoz, kafane, prodavnice, tržne centre. Povlađivanje kučkarima poprima opasne razmere.

Još pseći frizerski saloni ili groblja. To je i u nas počelo.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 22:44 

Harezm je napisao/la:
teranova je napisao/la:

Još pseći frizerski saloni ili groblja. To je i u nas počelo.

Kod nas takođe.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2021, 22:44 

što prije da neko rokne "zapadnu civilizaciju " nuklearnom .

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4539 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 182  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: