|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 96 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
emt
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:01 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: sad si subjektivan već :)
Tražimo nekog iz reda drugog naroda.
Pozivamo Srbe da kažu svoje mišljenje. Ipak dva naroda bolje znaju od jednog. Ma kakvi :) neko neutralan može. Turci recimo :P 
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Gdje ćeš Turke. Jedini došli Tuđmanu na sahranu. Nisu oni suncokreti kao neki.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63821 Lokacija: DAZP HQ
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: mislim budimo realni...na naše susjede možemo primjenit Old spice reklamu. pogledajte svoj narod, pa Hrvate, pa opet svoj narod, pa Hrvate. vaš narod nikad neće biti kao Hrvati...  sad si subjektivan već :) Tražimo nekog iz reda drugog naroda. nisam. uzmi južne Slavene samo. em imamo najbolji imidž, najpopularniju zemlju, em hard core katolici, ima se para, može se, puno velikih i važnih ljudi, susjedi sa svih strana nam zavide, jedni na more, drugi na pare, treći na oboje, imamo najljepše gradove, najviše povijesti i lijepe arhitekture, obožavaju nas svi Slaveni, potajno žele biti kao mi, neki i otvoreno, susjedi nas ne mogu smislit jer smo za koplje iznad svih itd. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:07 |
|
|
BBC je napisao/la: Gdje ćeš Turke. Jedini došli Tuđmanu na sahranu. Nisu oni suncokreti kao neki. Baš zato, vidiš kako sam ja otvorenih životnih pogleda i shvaćanja. Ugledaj se na mene BBC :P Citat: nisam. uzmi južne Slavene samo. em imamo najbolji imidž, najpopularniju zemlju, em hard core katolici, ima se para, može se, puno velikih i važnih ljudi, susjedi sa svih strana nam zavide, jedni na more, drugi na pare, treći na oboje, imamo najljepše gradove, najviše povijesti i lijepe arhitekture, obožavaju nas svi Slaveni, potajno žele biti kao mi, neki i otvoreno, susjedi nas ne mogu smislit jer smo za koplje iznad svih itd. Dobro, zemlja i Zegej, ok slažem se.Ali to je i naše, jer smo federalni partneri.Federacija ti je ko brak dudu.Što je vaše, to je i tnaše i obratno :P Ne mislim bukvalno brak , već poredim. Za susjede nije tačno, mada ih ima da vas ne vole.Ali ne svi. I Makarska, Tučepi a posbno Neum ja osjećam kao svoje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:10 |
|
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Gdje ćeš Turke. Jedini došli Tuđmanu na sahranu. Nisu oni suncokreti kao neki. Baš zato, vidiš kako sam ja otvorenih životnih pogleda i shvaćanja. Ugledaj se na mene BBC :P Citat: nisam. uzmi južne Slavene samo. em imamo najbolji imidž, najpopularniju zemlju, em hard core katolici, ima se para, može se, puno velikih i važnih ljudi, susjedi sa svih strana nam zavide, jedni na more, drugi na pare, treći na oboje, imamo najljepše gradove, najviše povijesti i lijepe arhitekture, obožavaju nas svi Slaveni, potajno žele biti kao mi, neki i otvoreno, susjedi nas ne mogu smislit jer smo za koplje iznad svih itd. Dobro, zemlja i Zegej, ok slažem se.Ali to je i naše, jer smo federalni partneri.Federacija ti je ko brak dudu.Što je vaše, to je i tnaše i obratno :P Ne mislim bukvalno brak , već poredim. Za susjede nije tačno, mada ih ima da vas ne vole.Ali ne svi. I Makarska, Tučepi a posbno Neum ja osjećam kao svoje  kad bi se malo makla s Makarske rivijere tek bi onda dobila pravi uvid što je Jadran. dok se ne ode na otoke, ne dobije se pravi filing. obiđi malo Mljet, Korčulu, Hvar, Vis, Lošinj i nakon toga ćeš kopat tražeći hrvatske korijene. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:13 |
|
|
Citat: kad bi se malo makla s Makarske rivijere tek bi onda dobila pravi uvid što je Jadran. dok se ne ode na otoke, ne dobije se pravi filing. obiđi malo Mljet, Korčulu, Hvar, Vis, Lošinj i nakon toga ćeš kopat tražeći hrvatske korijene. Nisam ja srpkinja da sam opsjednuta korijanima kojekakvim.Ja se time ne opterećujem.Svi smo ljudi, ne ?Što se otoka tiče samo nisam na Hvaru bila odnosno boravila.Samo kratka posjeta starom gradu. A sve ostale jesam.Od Lošinja, Paga, Brača itd itd 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:14 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: kad bi se malo makla s Makarske rivijere tek bi onda dobila pravi uvid što je Jadran. dok se ne ode na otoke, ne dobije se pravi filing. obiđi malo Mljet, Korčulu, Hvar, Vis, Lošinj i nakon toga ćeš kopat tražeći hrvatske korijene. Nisam ja srpkinja da sam opsjednuta korijanima kojekakvim.Ja se time ne opterećujem.Svi smo ljudi, ne ?Što se otoka tiče samo nisam na Hvaru bila odnosno boravila.Samo kratka posjeta starom gradu. A sve ostale jesam.Od Lošinja, Paga, Brača itd itd  e jbg, Hvar je najbolji otok, bez premca, barem meni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:16 |
|
|
|
Sledeće godine idem sigurno :)
Ima kakvih restorana dobrih, šta preporučuješ ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:18 |
|
|
emt je napisao/la: Sledeće godine idem sigurno :)
Ima kakvih restorana dobrih, šta preporučuješ ? ima, restoran Fortuna, od grada Hvara prema Jelsi. i definitvno posjetiti Zavalu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:19 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: kad bi se malo makla s Makarske rivijere tek bi onda dobila pravi uvid što je Jadran. dok se ne ode na otoke, ne dobije se pravi filing. obiđi malo Mljet, Korčulu, Hvar, Vis, Lošinj i nakon toga ćeš kopat tražeći hrvatske korijene. Nisam ja srpkinja da sam opsjednuta korijanima kojekakvim.Ja se time ne opterećujem.Svi smo ljudi, ne ?Što se otoka tiče samo nisam na Hvaru bila odnosno boravila.Samo kratka posjeta starom gradu. A sve ostale jesam.Od Lošinja, Paga, Brača itd itd  Koji kompleksi, strava. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Kakve su to dobre vibracije ovdje ?
Hajde završavajte.... "Komšić"...."nadglašavanje Hrvata".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:22 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Sledeće godine idem sigurno :)
Ima kakvih restorana dobrih, šta preporučuješ ? ima, restoran Fortuna, od grada Hvara prema Jelsi. i definitvno posjetiti Zavalu. Baš ti hvala :) Nego da se vratimo temi. Jesi se ti dudu zamislio, BBC izgleda jeste pravo.Pošto ga nema a skače ko mahnit.Sigurno je sad u nekom stavu meditacije  Citat: Koji kompleksi, strava. Šta je bilo mateb ?To ja za Joe kažem vazda matra o tim glupostima. Imaš problema, di su gole fotke BA ? Ako kafić vidio, nije fer da mi ne vidimo.A kako fercera koalicija ?:P Nije valjda da imaš problema u zemlji snova :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:23 |
|
|
Ah da, jadni mateb nije odavdje.On je neutralan. Upss, ja zaboravila 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:24 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: ima, restoran Fortuna, od grada Hvara prema Jelsi. i definitvno posjetiti Zavalu.
Baš ti hvala :) Nego da se vratimo temi. Jesi se ti dudu zamislio, BBC izgleda jeste pravo.Pošto ga nema a skače ko mahnit.Sigurno je sad u nekom stavu meditacije  Citat: Koji kompleksi, strava. Šta je bilo mateb ?To ja za Joe kažem vazda matra o tim glupostima. Imaš problema, di su gole fotke BA ? Ako kafić vidio, nije fer da mi ne vidimo.A kako fercera koalicija ?:P Nije valjda da imaš problema u zemlji snova :) Da parafraziram Ministra: What the fuck was that?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:25 |
|
|
mateb je napisao/la: emt je napisao/la: Baš ti hvala :) Nego da se vratimo temi. Jesi se ti dudu zamislio, BBC izgleda jeste pravo.Pošto ga nema a skače ko mahnit.Sigurno je sad u nekom stavu meditacije  Šta je bilo mateb ?To ja za Joe kažem vazda matra o tim glupostima. Imaš problema, di su gole fotke BA ? Ako kafić vidio, nije fer da mi ne vidimo.A kako fercera koalicija ?:P Nije valjda da imaš problema u zemlji snova :) Da parafraziram Ministra: What the fuck was that? Ne možeš ti njega parafrazirati.Niti bilo što treće.On je " unikat "Jedan, jedini i jedinstven  Ne trudi se !Uzalud ti posao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:26 |
|
|
emt je napisao/la: Ne možeš ti njega parafrazirati.Niti bilo što treće.On je " unikat "Jedan, jedini i jedinstven  Ne trudi se !Uzalud ti posao. eto, mateba su dvojica. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:27 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Ne možeš ti njega parafrazirati.Niti bilo što treće.On je " unikat "Jedan, jedini i jedinstven  Ne trudi se !Uzalud ti posao. eto, mateba su dvojica.  Ma pet najmanje :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:29 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: eto, mateba su dvojica.  Ma pet najmanje :) Sijaset, pregršt i množestvo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:30 |
|
|
mateb je napisao/la: emt je napisao/la: Ma pet najmanje :)
Sijaset, pregršt i množestvo.  Pozdravi sve te likove, i ekstra evo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:31 |
|
|
BBC je napisao/la: Kakve su to dobre vibracije ovdje ?
Hajde završavajte.... "Komšić"...."nadglašavanje Hrvata". BBC, opet ti o Sejdi.Jesi se zamislio ? I sad iznesi svoja zapažanja :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:35 |
|
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Kakve su to dobre vibracije ovdje ?
Hajde završavajte.... "Komšić"...."nadglašavanje Hrvata". BBC, opet ti o Sejdi.Jesi se zamislio ? I sad iznesi svoja zapažanja :) jel voliš Sejdu? smatraš li ga 100% patrijotom? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:38 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: BBC, opet ti o Sejdi.Jesi se zamislio ?
I sad iznesi svoja zapažanja :)
jel voliš Sejdu? smatraš li ga 100% patrijotom?  Ja o tim ljudima nemam stava.Mogu samo pljuvati po "svojim" :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:39 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: jel voliš Sejdu? smatraš li ga 100% patrijotom?  Ja o tim ljudima nemam stava.Mogu samo pljuvati po "svojim" :) joj što si premazana. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:41 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Ja o tim ljudima nemam stava.Mogu samo pljuvati po "svojim" :)
joj što si premazana.   Ovo mi je nova barbika.Je li lijepa dudu ?:)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Najvažnije da kod " komšije crkne krava " i to bolje da njegova crkne nego da " moja oteli dvoje Postano: 30 lis 2011, 19:51 |
|
|
ne volim takav klasični stil oblačenja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|