|
|
Stranica: 99/105.
|
[ 2607 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 09:38 |
|
|
|
Što točno kritiziraš o Izraelu? Zašto ne kritiziraš Iran koji je organiziranjem i financiranjem šijitske Huti pobune u Jemenu odgovoran za smrt preko milijun ljudi tamo? Pa zbog antisemitizma. Eno Diablo (prikladan nick) objasnio zašto mrzi Židove. Itekako antisemitizam postoji i jak je.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 09:40 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/izvori-za-cnn-amerika-u-napadu-nije-unistila-iranska-nuklearna-postrojenja/2683889.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m Kao što sam i napisao ranije, bombe nisu imale dovoljnu oenetracijsku moc da ostete takve bunkere Bitno da se festalo po forumu  Na kraju se dogodilo jedno veliko apsolutno nista Čak i da si u pravu, a ne znamo to, zašto je loše ako ih unazade nekoliko mjeseci. Idući mjesec novo bombardiranje za još par mjeseci odgode. Što ti uopće predlažeš, pustiti ih na miru da prave nuklearne bombe? Jel bio JCPOA dogovor iz 2015 godine koji je Obama kumovao a Iran potpisao. Mirno se problem rjesio i Iran se obavezao ne pravit bombu. I onda je Bibi namagarčio Trumpa i natjerao ga da izađe iz sporazuma, zato što je htio izliku za rat. Treba napravit dogovor poput toga, samo šansa za to je sada ravna nuli kad su ih napali dok su pregovori bili u tijeku. Umjesto da su cjeli stvar rješili podigli su problem na novu razinu, a Iran će nakon svega gotovo sigurno napravit Bombu, a pitanje je jesu li to stvarno htjeli ranije. Sjeverna koreja je u 20 godina dosla od nicega do ICBM nuklearke, o Iranskoj bombi se prica 30 godina. Rekao bih da su zaista htjeli imat napravili bi je do sada.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 09:46 |
|
|
daramo je napisao/la: Kad si nuklearna sila baš možeš koristiti silu u susjedstvu bez straha za vlastitu sigurnost. Onda možeš financirati islamizam i terorizam na Bliskom Istoku i u BiH bez straha od posljedica.
Moraš biti lud pa vjerovati u vječni mir na Bliskom Istoku i s muslimanima. Cinjenica da nije bilo velikih ratova od 1945-te i uporabe atomske bombe te potpuno osporava. Najbolje bi bilo da bombu nema tamoo nitko jel su svi ludi, a doktrina MAD jasno govori da kad 2 strane imaju dolazi do ravnoteze. U situaciji kad jedan ima bombu a drugi nema orevelika je kušnja za first strike Isto tako bliski istok nije imao sukobe i ratove ovog tipa sve do 1948. Podsjeti me sto se tada dogodilo?
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 09:51 |
|
|
|
Javna je tajna da Izrael ima doktrinu tzv "Samson plan" koji sporazumjeva masovne nuklearne napade na agresore isključivo u slučaju da je Izrael pred vojnim padom. To je sasvim legitimno pošto bi vojni poraz Izraela značio uništenje Izraela i istrebljenje izraelskog naroda.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 09:56 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45124 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
O čemu ti? Šta je bilo 1946. u Iranu? Arapski ustanak u Palestini 1936. Revolucija u Siriji i Libanonu 1925. itd... Svaki par godina je tamo rat.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 10:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45124 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
S NB bi Iran samo još jače podržavao svoje proxye u regiji da prave nered, ništa se ne bi promijenilo. U vječni mir na Bliskom Istoku mogu vjerovati samo libtardi.
Iran bi dalje s Hezbolahom i Hamasom čačkao nuklearni Izrael, kako SAD s Ukrajinom čačka nuklearnu Rusiju. NB bi samo mulama bila garancija vlasti i da ih nitko izvana neće dirati regime change igrankama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 10:04 |
|
|
|
Nema mira između islama i neislamskih institucija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 10:06 |
|
|
Diablo je napisao/la: Na prvim stranicama ove teme sam napisao da bi Izrael trebao na jednu od bombi napisati "za HVO" ,aludirajući na umiješanost iranskog smeća u sukobe između tzv armije i nas , al opet nisam tolika budala da navlačim nešto na Židove koje doslovno cijeli svijet mrzi a ti se zapitaj zašto...
Nemoj mi sad nadosirati o zapadnim vladama i njihovoj bezrezervnoj podrsci kad i ja i ti znamo da je ista uvjetovana raznim stvarima...
Opet ponavljam , nabijte na onu stvar I jedne I druge jer sve je to s kur*ca na kur*ac al opet istini se mora pogledat u oči.
Također ,mozes li dokazat tu tvrdnju da židove mrze samo islamisti te bolesni ljevičari ? Odkud ti to ? Pratiš li imalo društvene mreže te strane forume pa da vidiš kakav spektar ljudi ih sve mrzi ? Kakav bijedan i huškački upis. Židove mrze sotonska djeca. Hrvatica sam iz posavine. Volim Židove. Ova prljava mrzilačka propaganda naučena je iz sotonske početnice. Od kad postoje i poniješe vjeru u jednog Boga Sotona stoji na zadnjim nogama. No jedno zaboravljaš--- Židovi su korjen koji Bog zalijeva još uviijek. Eto...idi sad i zavidi tom narodu,pjeni se i mrzi. To je jedino što možeš.Iz mržnje trava ne raste. Židovi će nastaviti oplemenjivati svoju izraelsku zemlju i od pustinje praviti oazu.Ne tebi i takvima kao ti uz inat već iz Božjeg blagoslova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 10:13 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Nema mira između islama i neislamskih institucija Vječni mir Weasel i Diablo su ona ekipa što oduševljeno plješće kad se kao odgovor na sve na ulicu izvuče klavir i zasvira Imagine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 10:26 |
|
|
Diablo je napisao/la: Samo nuklearna bomba u rukama Irana vraća pravu ravnotežu i omjer snaga na bliskom istoku. Nakon tog čina dolazi vječni mir jer nitko onda nesmije prvi...
Nešto poput dviju Koreja Mule ti je bolje da shvatiš kao vrh NSDAP-a. Bacit će NB na svakog pa i na "svoj narod".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 10:29 |
|
|
|
Ako koju zemlju treba obuzdati na bliskom istoku onda je to divljačka ekspanzionisticka politika Izraela.
Isto tako , oni imaju 200 komada nuklearki, nitko ne zna gdje su, kako to drze, uopce nisu u skladu s pripisima IAEA
I to je kao okej sve pet?
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 10:33 |
|
|
|
Koja ekspanzionistička politika? Izrael bi mogao etnički očistit Gazu, Zapadnu Obalu te okupirat cijeli Jordan, Libanon, Siriju bez problema. Dovoljno su moćni da sve to okupiraju bez problema ikakvih a i više od toga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 11:05 |
|
|
weasel je napisao/la: Isto tako bliski istok nije imao sukobe i ratove ovog tipa sve do 1948. Podsjeti me sto se tada dogodilo? Britanija i Francuska su napustile Bliski istok kojeg su privremeno održavale pod kontrolom tridesetak godina nakon propasti Osmanskog Carstva. Krenulo je po zlu još 1914 kad je sultan i kalif odabrao pogrešnu stranu umjesto da ostane neutralan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 11:25 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: weasel je napisao/la: Isto tako bliski istok nije imao sukobe i ratove ovog tipa sve do 1948. Podsjeti me sto se tada dogodilo? Britanija i Francuska su napustile Bliski istok kojeg su privremeno održavale pod kontrolom tridesetak godina nakon propasti Osmanskog Carstva. Krenulo je po zlu još 1914 kad je sultan i kalif odabrao pogrešnu stranu umjesto da ostane neutralan. Sultan je odabrao centralne sile iz očaja, Turska je bila u katastrofalnom stanju a Englezi i Francuzi su se već oblizivali na njihov teritorij. Da su ostali neutralni, i da je rat završio jednakim ishodom, UK i FRA bi ih svakako rasparčali. Samo im je švabo nudio nešto, dajte nama željeznicu do Bagdad Berlin a mi cemo vas stitit od Rusije i Imperijalista
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 11:44 |
|
|
weasel je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Britanija i Francuska su napustile Bliski istok kojeg su privremeno održavale pod kontrolom tridesetak godina nakon propasti Osmanskog Carstva. Krenulo je po zlu još 1914 kad je sultan i kalif odabrao pogrešnu stranu umjesto da ostane neutralan. Sultan je odabrao centralne sile iz očaja, Turska je bila u katastrofalnom stanju a Englezi i Francuzi su se već oblizivali na njihov teritorij. Da su ostali neutralni, i da je rat završio jednakim ishodom, UK i FRA bi ih svakako rasparčali. Samo im je švabo nudio nešto, dajte nama željeznicu do Bagdad Berlin a mi cemo vas stitit od Rusije i Imperijalista Nije Sultan ušao u rat zbog GB i F, nego zbog Rusije, GB i F su stari "partneri" koji su spašavali Turke još od Krimskog rata. Otomansko carstvo je ušlo u rat prilično nepromišljeno, mornaričkim napadom na ruske crnomorske luke. To je ovo: https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Sea_raid
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 11:52 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Koja ekspanzionistička politika? Izrael bi mogao etnički očistit Gazu, Zapadnu Obalu te okupirat cijeli Jordan, Libanon, Siriju bez problema. Dovoljno su moćni da sve to okupiraju bez problema ikakvih a i više od toga. Neće jer im trebaju Palestinci kao živi štit. Zato ih drže u logoru i getu pored sebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 11:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28476 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Izraleski agenti su većinom bili Afganistanci. Iran sada poduzima mjere vraćanja afganistanske gamadi u p materinu odakle su i došli. https://x.com/IranWarDesigner/status/19 ... 7231915484
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 12:11 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: Mene nije briga za regime change, to je na Irancima, nemam problem da kozojebaju, ali bez nuklearkih i s fertilitetom ispod 1.5, to mi je ok.
Samo sam za to da Izrael bombardira koliko god može i kad može sve islamiste uokolo i da im se i mi čim čim prije pridružimo u tome počevši s BIH, a onda dokud naši avioni i rakete mogu dobaciti, nadam se već sutra i po Turskoj.
Ne možeš ti to poloviti, ja sam vajban na posve drugoj frekvenciji od većine.
🇭🇷✝️
Ti si na frekvenciji gen Xera ili milenijalca kojeg je pregazilo vrijeme. Robi i ti ste rođeni i odrasli u doba kad je amerika bila bog, liberalna demokracija i muh rights nedodirljiv ideal. Taj svijet se orušio i više ga nema. New world order se stvorio pred očima u zadnje 3 godine. Sve što se postiglo s ovim 12-dnevnim cirkusom je još snažniji režim u Iranu, i čvršći blok antihapadnih sila. Zapad radi greške korak za korakom  Jest sad je putin ideal. De neseri
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gavra Kačanski
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 12:15 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 12:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63606 Lokacija: DAZP HQ
|
Diablo je napisao/la: Samo nuklearna bomba u rukama Irana vraća pravu ravnotežu i omjer snaga na bliskom istoku. Nakon tog čina dolazi vječni mir jer nitko onda nesmije prvi...
Nešto poput dviju Koreja Bullshit, to samo znači da ne znaš ništa o doomsday karakteru šijitskog režima koji živi za sudnji dan i povratak imama Mehdija, koji je več živ i među ljudima je.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 12:18 |
|
|
|
Ove Hrvate i Srbe koji podržavaju Iran trebalo bi strpati u Islamsku Republiku Bosnu sa saveznicima bosanskim muslimanima i da uživaju u istim zakonima kao u Iranu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 12:19 |
|
|
|
Hehehe teroristicka drzava ko im kaze. Jos ovi takijasi spominju lazi hahaha
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 12:20 |
|
|
pajdaš je napisao/la: daramo je napisao/la: Nuklearni Iran bez straha može financirati Hute da gađaju brodove, Izrael, SA, financirati Hezbolah i preuzimanje Libanona od strane muslimana. Financirati antihrvatske i antieuropske medije u BiH. Iran ionako jeste glavni sponzor terorizma na Bliskom Istoku, SA se praktično okanila toga. Čekaj ti kažeš da je Iran, a ne SA financirali Al Qaidu ovaj HTS koji kolju šijite po Siriji? I upravo je Hezbolah jedini saveznik na koga mogu računati kršćani u Siriji. Zato malo objektivnosti molim, jer nije sve crno bijelo. HTS financira Turska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 12:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63606 Lokacija: DAZP HQ
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: Mene nije briga za regime change, to je na Irancima, nemam problem da kozojebaju, ali bez nuklearkih i s fertilitetom ispod 1.5, to mi je ok.
Samo sam za to da Izrael bombardira koliko god može i kad može sve islamiste uokolo i da im se i mi čim čim prije pridružimo u tome počevši s BIH, a onda dokud naši avioni i rakete mogu dobaciti, nadam se već sutra i po Turskoj.
Ne možeš ti to poloviti, ja sam vajban na posve drugoj frekvenciji od većine.
🇭🇷✝️
Ti si na frekvenciji gen Xera ili milenijalca kojeg je pregazilo vrijeme. Robi i ti ste rođeni i odrasli u doba kad je amerika bila bog, liberalna demokracija i muh rights nedodirljiv ideal. Taj svijet se orušio i više ga nema. New world order se stvorio pred očima u zadnje 3 godine. Sve što se postiglo s ovim 12-dnevnim cirkusom je još snažniji režim u Iranu, i čvršći blok antihapadnih sila. Zapad radi greške korak za korakom  Ne može milenijalac biti star za politiku, mi još nismo ni preuzeli, najviši funkcioneri su Robbie aka Bin Salman i dudu aka Vance.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 lip 2025, 12:38 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
sirokibrig je napisao/la: Citat: Exclusive: Early US intel assessment suggests strikes on Iran did not destroy nuclear sites, sources say Two of the people familiar with the assessment said Iran’s stockpile of enriched uranium was not destroyed. One of the people said the centrifuges are largely “intact.” US officials believe Iran also maintains secret nuclear facilities that were not targeted in the strike and remain operational, according to two sources familiar with the matter.
Čaba si krečio Džaba si se školovao Džaba si bombardovao Ali ako je pobio znanstvenike to je gore nego infrastrukturu uništiti. U biti, na ovako složenim projektima je isto.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot, Primarijus i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|