|
|
Stranica: 116/141.
|
[ 3503 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
vpravnik
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 18:22 |
|
|
Tek sad čitam da su Iranci sa Rusima prije godinu dana sklopili dogovor o dubokoj saradnji na 20 godina trajanja, obuhvaća sva polja, od trgovine preko nauke sve do vojne saradnje. https://www.seattletimes.com/nation-wor ... ip-treaty/ Rusija je izgradila prvu nuklearnu stanicu u Iranu 2013. I trenutno gradi još dvije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 18:24 |
|
|
|
Sjeverna Koreja je pokazala da se može, samo što za razliku od Irana oni su potpuno zatvorena zemlja, tamo ne može švrljati neka CIA ili Mossad. Također je i Vijetnam pokazao da se može pobijediti ali bez pravljenja nuklearnog arsenala. Saudijska Arabija je dokaz da nisu važna ljudska prava za izvršiti napad.
Libija, Sirija, Irak i sada Iran jednostavno nisu na strani SAD, to je sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 18:31 |
|
|
vpravnik je napisao/la: Tek sad čitam da su Iranci sa Rusima prije godinu dana sklopili dogovor o dubokoj saradnji na 20 godina trajanja, obuhvaća sva polja, od trgovine preko nauke sve do vojne saradnje. Rusija je izgradila prvu nuklearnu stanicu u Iranu 2013. I trenutno gradi još dvije. S Rusom sporazum sklapanje, ludom radovanje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 21:25 |
|
|
novosve je napisao/la: tetejac je napisao/la: I jel’ to razlog da budem na strani Irana? Kako god, ipak su mi pomogli. Boli me kurac iz kojeg razloga. Za razliku od njih, Iran je pomagao mojim neprijateljima. Meni dovoljno da odlučim za koga sam i na čijoj sam strani. Tebi ako treba crtat ovo, nisi dobar s glavom. I tebi i ovim drugim mazlumima. Iran ili Amerika? Amerika uvijek. Amen. Kad su ti Ameri pomogli, pomagao ti je i Iran, oružje koje je Iran slao muslimanima je djelom išlo i nama. Ameri su ti i prije toga i nakon toga i odmogli, itekako. I opet će, mark my words I ovo je ta logika? Nama Iran pomagao jer je naoružavao muslimane. Nema dalje. Jebem ti takav mozak. Pomagali nam jer su naoružavali mudžose koji su se borili protiv nas 
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 21:41 |
|
|
tetejac je napisao/la: novosve je napisao/la: Kad su ti Ameri pomogli, pomagao ti je i Iran, oružje koje je Iran slao muslimanima je djelom išlo i nama.
Ameri su ti i prije toga i nakon toga i odmogli, itekako. I opet će, mark my words
I ovo je ta logika? Nama Iran pomagao jer je naoružavao muslimane. Nema dalje. Jebem ti takav mozak. Pomagali nam jer su naoružavali mudžose koji su se borili protiv nas  To ti je 4D šah, samo rijetki razumiju. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1485 of 2558 - 58.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 21:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: tetejac je napisao/la: I ovo je ta logika? Nama Iran pomagao jer je naoružavao muslimane. Nema dalje. Jebem ti takav mozak. Pomagali nam jer su naoružavali mudžose koji su se borili protiv nas  To ti je 4D šah, samo rijetki razumiju.  Al’ kolki luđak moraš bit da izvališ ovo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 21:51 |
|
|
tetejac je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To ti je 4D šah, samo rijetki razumiju.  Al’ kolki luđak moraš bit da izvališ ovo  A moramo o nečemu dok čekamo hagresiju na Iran. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1485 of 2558 - 58.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 21:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28627 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
tetejac je napisao/la: novosve je napisao/la: Kad su ti Ameri pomogli, pomagao ti je i Iran, oružje koje je Iran slao muslimanima je djelom išlo i nama.
Ameri su ti i prije toga i nakon toga i odmogli, itekako. I opet će, mark my words
I ovo je ta logika? Nama Iran pomagao jer je naoružavao muslimane. Nema dalje. Jebem ti takav mozak. Pomagali nam jer su naoružavali mudžose koji su se borili protiv nas  Dio naoružanja je išao i Hrvatima. Pomagali su Oluju. Većina naoružanja je stigla nakon sukoba sa HVO.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 21:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: tetejac je napisao/la: Al’ kolki luđak moraš bit da izvališ ovo  A moramo o nečemu dok čekamo hagresiju na Iran.  Kažu Židovi neće stat dok ne sravne sve kao u Gazi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 22:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: tetejac je napisao/la: I ovo je ta logika? Nama Iran pomagao jer je naoružavao muslimane. Nema dalje. Jebem ti takav mozak. Pomagali nam jer su naoružavali mudžose koji su se borili protiv nas  Dio naoružanja je išao i Hrvatima. Pomagali su Oluju. Većina naoružanja je stigla nakon sukoba sa HVO. Iran nama nije pomagao u ratu već odnemagao. To oružje oni nama nisu davali nego smo im mi uzimali. To je velika razlika. Oni su oružje davali i pomagali muslimanima a na štetu naših u BiH. Da se mene pitalo pipa bi im bila zavrnuta. I za oružje i obuku i svaku drugu pomoć koju smo im davali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 22:59 |
|
|
|
Ovo mi je promaklo. Iran pomagao Oluju? Bobovac, jel’ ovo govoriš da je Iran pomagao Oluju??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 23:02 |
|
|
Citat: Prvi mudžahedini, '' sveti ratnici '', su došli u BiH u veljači 1992.g., sa ciljem da pomognu u borbi da islam postane društveni i politički poredak i tako pomognu svojoj braći po vjeri. Čini se da su iranski mudžahedini i pripadnici šiijtskog Hezbollaha iz Libanona bili među prvima koji su dospjeli u Bosnu te su zbog svog vojnog iskustva sudjelovali u obuci vojnika, vojnih policajaca i obavještajaca u Armiji BiH kao i u kampu Pogorelici kraj Fojnice. Jasno je da je jedan takav međunarodni odjek za džihad u Bosni bio i posljedica djelovanja muslimanskih političara, kao što su stavovi Alije Izetbegovića. To je i priznao reis Islamske zajednice BiH Mustafa Cerić 1999.g., rekavši kako su pozvali mudžahedine u Bosnu. https://www.nsf-journal.hr/NSF-Volumes/Focus/id/1297
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 26 vel 2026, 23:10 |
|
|
Pazi molim te kakve se ovdje gluposti pišu. Čuj Iran pomagao u Oluji 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 27 vel 2026, 06:59 |
|
|
tetejac je napisao/la: Pazi molim te kakve se ovdje gluposti pišu. Čuj Iran pomagao u Oluji  To je level izjave poput Srbija je pomogla u Oluji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 27 vel 2026, 08:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: tetejac je napisao/la: Al’ kolki luđak moraš bit da izvališ ovo  A moramo o nečemu dok čekamo hagresiju na Iran.  Mislio sam na novosve 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 27 vel 2026, 09:53 |
|
|
tetejac je napisao/la: I ovo je ta logika? Nama Iran pomagao jer je naoružavao muslimane. Nema dalje. Jebem ti takav mozak. Pomagali nam jer su naoružavali mudžose koji su se borili protiv nas  I Ameri su ti pomogli da ti pomogneš musimane. Naoružaval isu mundžose koje smo propustili pod američkim pritiskom. Ostraćeno si zaslijepljen. Tebe se ne može yebat u mozak iz očitih razloga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 27 vel 2026, 09:55 |
|
|
tetejac je napisao/la: [ Da se mene pitalo pipa bi im bila zavrnuta. I za oružje i obuku i svaku drugu pomoć koju smo im davali. Ali nije se pitalo tebe nego skorašnje agresore na Iran.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 27 vel 2026, 10:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28627 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
horus je napisao/la: tetejac je napisao/la: Pazi molim te kakve se ovdje gluposti pišu. Čuj Iran pomagao u Oluji  To je level izjave poput Srbija je pomogla u Oluji.  Da nije bilo Irana danas bi još imao srpsku Krajinu. Kada spominješ Iran čini to s poštovanjem. Ustani čak.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 27 vel 2026, 10:26 |
|
|
Bobovac je napisao/la: horus je napisao/la: To je level izjave poput Srbija je pomogla u Oluji.  Da nije bilo Irana danas bi još imao srpsku Krajinu. Kada spominješ Iran čini to s poštovanjem. Ustani čak. Dobra dobra.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 27 vel 2026, 10:40 |
|
|
potocnj je napisao/la: weasel je napisao/la: Jedan saboter da štopa preko 600 toaleta, mora da je neki veoma revan serator Ako je prića uopće istinita a ne spin, što nikad nećemo 100% saznat onda je gotovo sigurno to akt nezadovoljne posade koja želi prisilit povratak broda u luku. Nemoraš se usrat u svaku WC šolju, blokiraš nekoliko ventila i sve je uvezan sustav. A može samo biti i aljkavost u svemu tome, jer je neki zapovjednik nekoga prebacio s te "nebitne" uloge na nešto drugo a taj posao dao nekome tko nezna što radi. Takve priče postoje u svakoj vojsci, kada netko nešto zabrlja pa svi ispaštaju. Nagađanja o sabotiranju su stvarno nategnuta. I eto, kraj toliko ključnih sustava on se odlučio da sabotira brodsku ćenifu. Brodovi nemaju klasičan wc s vodokotlićem i vodom već vakumski sustav i problem je kad zaštopaš jedan zaštopao si ogroman dio sustava. Taj nosač je već neko vrijeme u službi i eto baš sad kad se ovo događa imaju probleme. Druga stvar ako nazadovoljnji mornari sabotiraju neki ključni sustav za to idu na doživotnu robiju, ako zakoće wc uvijek mogu se izvući da su jeli previše burritosa 
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 27 vel 2026, 10:40 |
|
|
Na tu temu: https://irp.fas.org/offdocs/eur50031.htmIzdvajam Citat: Both ambassadors noted at that time that Iran had already been supplying arms to the Bosnians since 1992. i Citat: Iran, one of the principal suppliers of the arms, is an international menace, sponsoring terrorism around the world.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 27 vel 2026, 10:44 |
|
|
tetejac je napisao/la: I jel’ to razlog da budem na strani Irana? Kako god, ipak su mi pomogli. Boli me kurac iz kojeg razloga. Za razliku od njih, Iran je pomagao mojim neprijateljima. Meni dovoljno da odlučim za koga sam i na čijoj sam strani. Tebi ako treba crtat ovo, nisi dobar s glavom. I tebi i ovim drugim mazlumima. Iran ili Amerika? Amerika uvijek. Amen. To je kao da zarate sutra Srbija i Bošnjakistan, bi li navijao za Srbe? I jedni i drugi te mrze i ne vole i nisu "tvoji". Niti Iran niti Amerika nisu bili dobri prema Hrvatima/Hrvatima u BiH , tu nema našeg konja za utrku jel to nisu naša posla. Navijanje za Američki regime change je navijanje za američku hegemoniju, neocon pogled na svijet gdje si ti nacionalna manjina u BiH. Pa ako ti se to sviđa navijaj i dalje.
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 27 vel 2026, 10:45 |
|
|
dudu je napisao/la: Hrvati u BIH su jedan od najprivilegiranijih naroda na planeti u demokratskim sistemima koji dominantno favoriziraju demokratsku većinu. Ne postoji drugi primjer, osim eto Švicarske možda. I sve to pod pokroviteljstvom Amerike. Naravno nama je uvijek malo i želimo više.  Da te amerika pokrivala sad bi bio pogranična manjina kao Mađari u Vojvodini. HV/O je izborio svaki paragraf našeg ustavnog položaja. Nema tih privilegija osim onih koje si sam ne izboriš.
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 27 vel 2026, 10:52 |
|
|
dudu je napisao/la: Hrvati u BIH su jedan od najprivilegiranijih naroda na planeti u demokratskim sistemima koji dominantno favoriziraju demokratsku većinu. Ne postoji drugi primjer, osim eto Švicarske možda. I sve to pod pokroviteljstvom Amerike. Naravno nama je uvijek malo i želimo više.  Da, možda donekle i Belgije. Iako bi ja radije uvijek uzeo ovaj naš model, jer više nudi. Trebamo ga samo u cijelosti teritorijalno zaokružiti. Imamo slično kod Nijemaca, kroz Gornji dom, gdje su regionalno manje pokrajine favorizirane, ali to je jedan narod. Federativni ustroj je fanstastična stvar.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 27 vel 2026, 11:03 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Citat: Both ambassadors noted at that time that Iran had already been supplying arms to the Bosnians since 1992. i mi smo im tada slali oružje i vezali zastave s njima. Kad su nas napali, skorašnji agresori nas Iran su nas PRISLILI da im i dalje propuštamo oružje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|