|
|
Stranica: 227/334.
|
[ 8326 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:34 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10493 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Machak je napisao/la: I da kojim slučajem najavite, opravdano bi bilo da vas Srbija napadne? Da neki političar iz Hrvatske izjavi nešto tipa treba osloboditi Zemun i tako to?
Neki političar uvijek ima, kupi glasove na ekstremizmu. Ovdje se radi o čitavom režimu. Nije pojedinac napravio taj sat nego je to službena politika države Irana, da Izrael treba razoriti. A konkretne radnje su opskrba radikala koji napadaju Izrael kompliciranim sustavima za lansiranje raketa.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:35 |
|
|
|
Opet ti govorim, ako vjeruješ da je Indija sletila na mjesec i ima nuklearno oružje, sasvim u redu je vjerovati da postoje i judeokršćanske vrijednosti.
Još da imaju slike tih vrijednosti, predstava bi bila potpuna.
_________________ Thiel je odselio u Patagoniju. Odselimo Patagoniju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:37 |
|
|
Machak je napisao/la: Puno nekih možda.
Nejasno je što trpaš nas i Srbe u ovu priču sa napadom na Iran? Nema to nikakve veze jedno s drugim.
Pa tako je sa dvorskim ludama, možda ovo, možda ono, nepredvidivost je glavna karakteristika. Ako je napao nevini Iran (tvoja logika) što ga sprječava da za vas samo kaže srbima "Ma zgazite ih ako imate čim!" ? Lude luduju. To je osnovno pravilo. Ako je njegovo ponašanje osnovano u ludilu i mržnji prema Islamu, onda svašta možete očekivati i od toga trebate strahovati 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:38 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: I da kojim slučajem najavite, opravdano bi bilo da vas Srbija napadne? Da neki političar iz Hrvatske izjavi nešto tipa treba osloboditi Zemun i tako to?
Neki političar uvijek ima, kupi glasove na ekstremizmu. Ovdje se radi o čitavom režimu. Nije pojedinac napravio taj sat nego je to službena politika države Irana, da Izrael treba razoriti. A konkretne radnje su opskrba radikala koji napadaju Izrael kompliciranim sustavima za lansiranje raketa. Govorimo o konkretnom napadu. Izrael napada Iran drugi put u kratkom roku. Ti Hamasi, Huti, ovi, oni, tom logikom je Iran trebao napasti (braniti se) Izrael davno. Iran je pun izraelskih špijuna koji, dakle, rade protiv Irana. Ti proxyji su nešto drugo, al kad direktno neko napadne, onda je to fakt. Jasno, Izrael je napao jer misli da je jači od Irana, al nisu ni ovi bez igrački za rat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64459 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: Iran financira Hamas, Hezbolah i Hute koji periodično raketiraju i napadaju Izrael, i onda on kaže Iran se brani. Iranci su stari takijaši, kud baš od svih sunita da su oni najzainteresiraniji za uništenje Izraela. Između njih i Izraela je tisuće kilometara, dvije cijele države, kao da se mi prijetimo Turskoj ili Francuskoj. Takija je šijitska osobina, oni vječito žive kao manjina, osim u Iranu i Iraku, a i u Iraku su bili ugnjetavani. Drugim riječima, neprijateljstvo s Izraelom je lažno da se suniti uokolo ne ujedine protiv njih samih pa kao gledaj nas jesmo opasni najviše režimo na Izrael, ne zanimaju nas sektaški i unutar muslimanski obračuni. Dok se suniti ne dosjete.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:40 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: Puno nekih možda.
Nejasno je što trpaš nas i Srbe u ovu priču sa napadom na Iran? Nema to nikakve veze jedno s drugim.
Pa tako je sa dvorskim ludama, možda ovo, možda ono, nepredvidivost je glavna karakteristika. Ako je napao nevini Iran (tvoja logika) što ga sprječava da za vas samo kaže srbima "Ma zgazite ih ako imate čim!" ? Lude luduju. To je osnovno pravilo. Ako je njegovo ponašanje osnovano u ludilu i mržnji prema Islamu, onda svašta možete očekivati i od toga trebate strahovati  Opet bih se vratio da smo mi nebitni, završena priča, nikakvih interesa nemaju Ameri oko izazivanja nestabilnosti na Balkanu. Ne znam možeš li shvatiti, al islam u BiH nije nikom i nikakva prijetnja. To znaju i Ameri i Jevreji, primjećuješ da nema nikakve reakcije na vaše pokušaje i priče o radikalnom islamizmu u Sarajevu. To tretiraju u rubrici nije se desilo. Zašto? Zato što oni sve sami vide, ne trebate im vi da im otvarate oči. Rekao bih da se opasno blamirate, al ne dajte se omesti. I da, tema je svakako napad na Iran, mi nismo tema. Hvala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:44 |
|
|
Salivator je napisao/la: Opet ti govorim, ako vjeruješ da je Indija sletila na mjesec i ima nuklearno oružje, sasvim u redu je vjerovati da postoje i judeokršćanske vrijednosti.
Još da imaju slike tih vrijednosti, predstava bi bila potpuna. Ti nemaš argumente nego imaš demagogiju i propagandu. Ako ne vjeruješ da je Indija bila na Mjesecu ne moraš vjerovati ni da je Amerika ili SSSR. Isto tako ne moraš prihvatiti da je civilizacija zasnovana na judeokršćanskim vrijednostima, mnogi uljezi u tu civilizaciju imaju potrebu za nekim otporom. Pljuju jer nije njihovo. Tvoja stvar. To uopće nije bitno za potrebe ove teme, za Iran se posredno nadovezuje to tko ima i zašto nuklearne. Ja ne želim da ih Iran ima, i toliko je jasno. Zastupam stav da je opravdano da ih se razori do razine sedmog stoljeća. Što ti zastupaš osim što pljuješ sve živo i neživo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:45 |
|
|
Machak je napisao/la: Opet bih se vratio da smo mi nebitni, završena priča, nikakvih interesa nemaju Ameri oko izazivanja nestabilnosti na Balkanu. Ne znam možeš li shvatiti, al islam u BiH nije nikom i nikakva prijetnja. To znaju i Ameri i Jevreji, primjećuješ da nema nikakve reakcije na vaše pokušaje i priče o radikalnom islamizmu u Sarajevu. To tretiraju u rubrici nije se desilo. Zašto? Zato što oni sve sami vide, ne trebate im vi da im otvarate oči. Rekao bih da se opasno blamirate, al ne dajte se omesti. I da, tema je svakako napad na Iran, mi nismo tema. Hvala.
Istina, tema je Iran, i Trump ga je napao s dobrim razlogom. Ja bih iskreno volio da je njegova motivacija ludost i mržnja prema Islamu jer bi se mi mogli od toga okoristiti. Šteta pa nije 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:46 |
|
|
|
Nikakvih naznaka za nuklearno naoružanje kad je Iran u pitanju nema. To je potvrdio i američki senat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:47 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: Opet bih se vratio da smo mi nebitni, završena priča, nikakvih interesa nemaju Ameri oko izazivanja nestabilnosti na Balkanu. Ne znam možeš li shvatiti, al islam u BiH nije nikom i nikakva prijetnja. To znaju i Ameri i Jevreji, primjećuješ da nema nikakve reakcije na vaše pokušaje i priče o radikalnom islamizmu u Sarajevu. To tretiraju u rubrici nije se desilo. Zašto? Zato što oni sve sami vide, ne trebate im vi da im otvarate oči. Rekao bih da se opasno blamirate, al ne dajte se omesti. I da, tema je svakako napad na Iran, mi nismo tema. Hvala.
Istina, tema je Iran, i Trump ga je napao s dobrim razlogom. Ja bih iskreno volio da je njegova motivacija ludost i mržnja prema Islamu jer bi se mi mogli od toga okoristiti. Šteta pa nije  Trump ga je napao sa izmišljenim razlogom. Napad je dosad priličan fijasko i prijeti da bude potpuna katastrofa za USA. No, natoči dizel po 2 i po eura, daj podršku akciji 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:49 |
|
|
Machak je napisao/la: Nikakvih naznaka za nuklearno naoružanje kad je Iran u pitanju nema. To je potvrdio i američki senat. Ma ni ne treba da bude! Dovoljno je i ovo što imaju, previše im je. Treba ih razoriti, a ako su nuklearke samo razlog da se to lakše opravda, neka se priča. Sa radikalnim islamistima nikad neznaš, to je posljedica islamističkog mentaliteta. Ako lažu onda neznaš ni jel imaju ni jel nemaju. Bitno je da ne mogu imati ni kad bi htjeli. Dali Iran imao ili ne imao, ne treba nas previše boliti glava, bitno je da ih nikad neće imati i da u to budemo sigurni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:52 |
|
|
potocnj je napisao/la: Salivator je napisao/la: Opet ti govorim, ako vjeruješ da je Indija sletila na mjesec i ima nuklearno oružje, sasvim u redu je vjerovati da postoje i judeokršćanske vrijednosti.
Još da imaju slike tih vrijednosti, predstava bi bila potpuna. Ti nemaš argumente nego imaš demagogiju i propagandu. Ako ne vjeruješ da je Indija bila na Mjesecu ne moraš vjerovati ni da je Amerika ili SSSR. Isto tako ne moraš prihvatiti da je civilizacija zasnovana na judeokršćanskim vrijednostima, mnogi uljezi u tu civilizaciju imaju potrebu za nekim otporom. Pljuju jer nije njihovo. Tvoja stvar. To uopće nije bitno za potrebe ove teme, za Iran se posredno nadovezuje to tko ima i zašto nuklearne. Ja ne želim da ih Iran ima, i toliko je jasno. Zastupam stav da je opravdano da ih se razori do razine sedmog stoljeća. Što ti zastupaš osim što pljuješ sve živo i neživo? Zastupam sebe, razum i kršćanske vrijednosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:53 |
|
|
|
Evo prilike za Hrvatsku da izbori svoje interese
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 10:59 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Evo prilike za Hrvatsku da izbori svoje interese
Pozdravi ih sve Sinje moje more Naše brodove što po svijetu plove Tebi na dar dižem čašu vina Zapjevajmo sad onu iz davnina
Kome bi šumilo more moje Sinje Da Hrvatske nije, da Hrvatske nije Kome bi svirale moje mandoline Da Hrvatske nije more moje Sinje Sve, sve to dobro zna moja Dalmacija
Na jarbolu tvom vije barjak sreće Čuvamo ga mi mijenjati se neće Neka samo traju oseke i pline Zapjevajmo mi onu iz davnine
Na Hormuz! 🇭🇷
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 11:00 |
|
|
|
Islam je bolest koju treba izliječiti u cijelom svijetu.
To je zločinački režim umotan u celofan religije.
Svi moramo pomoći ljudima koji žive pod tom opresijom da se oslobode.
Prije 47 godina to je zlo zadesilo jadne Irance, no neprestano se širi i ima ga i u BiH.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 11:03 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: I da kojim slučajem najavite, opravdano bi bilo da vas Srbija napadne? Da neki političar iz Hrvatske izjavi nešto tipa treba osloboditi Zemun i tako to?
Neki političar uvijek ima, kupi glasove na ekstremizmu. Ovdje se radi o čitavom režimu. Nije pojedinac napravio taj sat nego je to službena politika države Irana, da Izrael treba razoriti. A konkretne radnje su opskrba radikala koji napadaju Izrael kompliciranim sustavima za lansiranje raketa. Upravo tako, potpisujem da ne moram ja odgovarati. Nije isto neki političar i službena politika države.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1660 of 2558 - 64.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 11:03 |
|
|
|
Mi smo hrvatski mornari, plavog mora sinovi Gdje god plove naše lađe vije barjak hrvatski Mi smo hrvatski mornari u oluji rođeni Prisegli smo rodu svome plavo more čuvati
More sinje, more plavo, more Jadransko More sinje, more plavo, more hrvatsko Svetim putem dok ih prate krila galeba Na tvom valu plove lađe tvojih sinova
Odblokirajmo Hormuz i omogućimo lasici jeftiniji dizel 🇭🇷
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 11:05 |
|
|
dudu je napisao/la: Mi smo hrvatski mornari, plavog mora sinovi Gdje god plove naše lađe vije barjak hrvatski Mi smo hrvatski mornari u oluji rođeni Prisegli smo rodu svome plavo more čuvati
More sinje, more plavo, more Jadransko More sinje, more plavo, more hrvatsko Svetim putem dok ih prate krila galeba Na tvom valu plove lađe tvojih sinova
Odblokirajmo Hormuz i omogućimo lasici jeftiniji dizel 🇭🇷 Samo naprijed dule, volimo jeftin dizel 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 11:08 |
|
|
|
Malo je prošlo nezapaženo kod nas, no Egnezi trenutno imaju chimp out oko svoje mornarice.
Francuzi su po prvi puta u jedno 250 godina nadmoćniji na moru i bili su u stanju odmah reagirati te poslati Carles De Gaulle, dok UK ima ozbiljnih logističkih problema.
Što se tiće razvoja naših sposobnosti, tu bi francuzi odlično došli. Nadam se da će biti više suradnje i na tom polju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 11:34 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Islam je bolest koju treba izliječiti u cijelom svijetu.
Prije 47 godina to je zlo zadesilo jadne Irance, no neprestano se širi i ima ga i u BiH. Islam se treba liječiti evagelizacijom, kritikom i informacijama. Bombe i lupanje po glavi imaju kotraefekt, bojim se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 11:46 |
|
|
weasel je napisao/la: Malo je prošlo nezapaženo kod nas, no Egnezi trenutno imaju chimp out oko svoje mornarice.
Francuzi su po prvi puta u jedno 250 godina nadmoćniji na moru i bili su u stanju odmah reagirati te poslati Carles De Gaulle, dok UK ima ozbiljnih logističkih problema.
Što se tiće razvoja naših sposobnosti, tu bi francuzi odlično došli. Nadam se da će biti više suradnje i na tom polju. Ne znam više po čemu bi Britanci trebali biti veliki faktor, ostaju im samo nuklearne bojeve glave, po ekonomiji, snazi mornarice, konvencionalnoj sili to je neka viša srednja klasa, nitko tko bi bio u stanju krojiti lijevo i desno po svijetu kao nekad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 11:48 |
|
|
Salivator je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Islam je bolest koju treba izliječiti u cijelom svijetu.
Prije 47 godina to je zlo zadesilo jadne Irance, no neprestano se širi i ima ga i u BiH. Islam se treba liječiti evagelizacijom, kritikom i informacijama. Bombe i lupanje po glavi imaju kotraefekt, bojim se. Ne možeš evangelizirati zločinački režim. Njegova je osnova zločinačka vlast, naknadno umotana u religiju. Možeš evangelizirati samo ljude koji su pod njim zarobljeni. No to često završava samo masovnim ubojstvima tih ljudi ako im se ne pomogne fizičkom silom.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 12:01 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Salivator je napisao/la: Islam se treba liječiti evagelizacijom, kritikom i informacijama. Bombe i lupanje po glavi imaju kotraefekt, bojim se.
Ne možeš evangelizirati zločinački režim. Njegova je osnova zločinačka vlast, naknadno umotana u religiju. Možeš evangelizirati samo ljude koji su pod njim zarobljeni. No to često završava samo masovnim ubojstvima tih ljudi ako im se ne pomogne fizičkom silom. Oprosti, ali odmah mi na pamet pade Libija. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 12:32 |
|
|
Citat: John Mearsheimer Utjecajni američki politolog: Ne pobjeđujemo Iran, Kinezima i Rusima šaljemo poruku da smo grupa budala
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 ožu 2026, 12:41 |
|
|
Machak je napisao/la: Citat: John Mearsheimer Utjecajni američki politolog: Ne pobjeđujemo Iran, Kinezima i Rusima šaljemo poruku da smo grupa budala Taj je tamo kao onaj vaš defendolog.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|