|
|
Stranica: 303/334.
|
[ 8326 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 10:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Šeširdžija se opet sprda sa crkvom i Isusom. Tko je šeširdžija?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 11:09 |
|
|
levat je napisao/la: Nego postavlja se pitanje da li je američka blokada kršenje primirja?
Isto treba vidjeti kako će se Kina postaviti i kako odnosno hoće li reagirati, jer je to upereno i protiv njih. Nisam postavio to pitanje. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 11:23 |
|
|
Kvačice, što te vrijeđa nešto što je fakt? Jel ti vidiš kako se tip ponaša? Nisam ja kriv što navijate za tipa koji je realna verzija karaktera iz Alise u zemlji čuda 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 11:50 |
|
|
Machak je napisao/la: Kvačice, što te vrijeđa nešto što je fakt? Jel ti vidiš kako se tip ponaša? Nisam ja kriv što navijate za tipa koji je realna verzija karaktera iz Alise u zemlji čuda  Točno, upravo tako, vrijeđa me sotonizam, ali više je razlog ne želim gubiti vrijeme dok dešifrujem uvrede. Ti imaš pravo biti na strani đavla, to je tvpja slobodna volja, ali ipak radi urednosti na temi koristi dodatno i normalna imena. Znači Trump budala, ludi šeširdžija Trump, poremećeni Trump - dozvoljeno. S druge strane imena kao Poremećena Budala nisu dozvoljena, čisto zato jer ne znam misliš li na nekog hodžu ili islamistu, a ne želim nagađati niti imam živaca trpiti iživljavanje.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 11:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Kvačice, što te vrijeđa nešto što je fakt? Jel ti vidiš kako se tip ponaša? Nisam ja kriv što navijate za tipa koji je realna verzija karaktera iz Alise u zemlji čuda  Točno, upravo tako, vrijeđa me sotonizam, ali više je razlog ne želim gubiti vrijeme dok dešifrujem uvrede. Ti imaš pravo biti na strani đavla, to je tvpja slobodna volja, ali ipak radi urednosti na temi koristi dodatno i normalna imena. Znači Trump budala, ludi šeširdžija Trump, poremećeni Trump - dozvoljeno. S druge strane imena kao Poremećena Budala nisu dozvoljena, čisto zato jer ne znam misliš li na nekog hodžu ili islamistu, a ne želim nagađati niti imam živaca trpiti iživljavanje. Ne razlikuješ uvrede od činjeničnog stanja. Ja nisam ništa izmislio. Eto vidiš i na videu da se tip ponaša poput lika iz bajke Alisa u zemlji čuda. Nisam ja to izmislio, dakle nema veze na kojoj sam strani. Jasno, živcira te što neko potcrta kako je tip čiju doktrinu slijediš psihijatrijski slučaj. Kako sam ja kriv za to? Meni da kažeš kako navijam za ludaka, ja bih bar to razmotrio, ne bih te napao. Rekao mi čovjek da slijedim tipa kojem je mjesto na psihijatriji, pa čekaj, jel to u redu?! Ne bih te sigurno napao zbog toga. Kad već spominješ vjeru, bolje podrži papu nego ovu židovsku igračku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 12:01 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Točno, upravo tako, vrijeđa me sotonizam, ali više je razlog ne želim gubiti vrijeme dok dešifrujem uvrede.
Ti imaš pravo biti na strani đavla, to je tvpja slobodna volja, ali ipak radi urednosti na temi koristi dodatno i normalna imena.
Znači Trump budala, ludi šeširdžija Trump, poremećeni Trump - dozvoljeno.
S druge strane imena kao Poremećena Budala nisu dozvoljena, čisto zato jer ne znam misliš li na nekog hodžu ili islamistu, a ne želim nagađati niti imam živaca trpiti iživljavanje.
Ne razlikuješ uvrede od činjeničnog stanja. Ja nisam ništa izmislio. Eto vidiš i na videu da se tip ponaša poput lika iz bajke Alisa u zemlji čuda. Nisam ja to izmislio, dakle nema veze na kojoj sam strani. Jasno, živcira te što neko potcrta kako je tip čiju doktrinu slijediš psihijatrijski slučaj. Kako sam ja kriv za to? Meni da kažeš kako navijam za ludaka, ja bih bar to razmotrio, ne bih te napao. Rekao mi čovjek da slijedim tipa kojem je mjesto na psihijatriji, pa čekaj, jel to u redu?! Ne bih te sigurno napao zbog toga. Kad već spominješ vjeru, bolje podrži papu nego ovu židovsku igračku. Šprajc je ista linija kao i ti. Naravno da su ljevičari i islamisti udruženi, to traje već desetljećima, pa je onda logično i da se slažete. Zašto se ne bi slagali kad ste na istoj strani. Najmoćnije je kad Šprajc koji veze sa crkvom nema počne u videu pričati o Uskrsu i objašnjavati nam kršćanstvo. E kad ljevičari počnu spominjati kršćanske vrijednosti onda znam da je stanje kritično. A ovamo hoće zabraniti da se čestita Božić, jebli ih "Blagdani", koja govna.
1652 of 2558 - 64.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 12:05 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10433 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Zašto je islamiste i sotoniste podjednako uzbudio uskršnji zeko? 
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 12:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la:
Ne razlikuješ uvrede od činjeničnog stanja. Ja nisam ništa izmislio. Eto vidiš i na videu da se tip ponaša poput lika iz bajke Alisa u zemlji čuda. Nisam ja to izmislio, dakle nema veze na kojoj sam strani.
Jasno, živcira te što neko potcrta kako je tip čiju doktrinu slijediš psihijatrijski slučaj. Kako sam ja kriv za to? Meni da kažeš kako navijam za ludaka, ja bih bar to razmotrio, ne bih te napao. Rekao mi čovjek da slijedim tipa kojem je mjesto na psihijatriji, pa čekaj, jel to u redu?! Ne bih te sigurno napao zbog toga.
Kad već spominješ vjeru, bolje podrži papu nego ovu židovsku igračku.
Šprajc je ista linija kao i ti. Naravno da su ljevičari i islamisti udruženi, to traje već desetljećima, pa je onda logično i da se slažete. Zašto se ne bi slagali kad ste na istoj strani. Najmoćnije je kad Šprajc koji veze sa crkvom nema počne u videu pričati o Uskrsu i objašnjavati nam kršćanstvo. E kad ljevičari počnu spominjati kršćanske vrijednosti onda znam da je stanje kritično. A ovamo hoće zabraniti da se čestita Božić, jebli ih "Blagdani", koja govna. Koja smo to linija Šprajc i ja? Aha, ljevičari i islamisti. Koje od to dvoje sam ja? Evo da ti pomognem, nisam islamist. Čekaj, tip je postavio video, nije fotošopirao Trumpa. Dalje, sam Trump objavljuje sebe kao papu, u Isusovom zagrljaju. Nije to Šprajc iscenirao niti sam ja. Zanemari šta priča Šprajc, fokusiraj se na to šta radi Trump i na osnovu toga donesi sud.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 12:14 |
|
|
Mora da i Clinton bio ludi šeširdžija kada je spašavao bošnjake od mnogo većeg genocida?  Evo i predsjednik Obama sa zecom, i Biden isto:   Znači najbezazlenija moguća Uskršnja tradicija, koja se obilježava u Bijeloj kući, nešto što je namjerno napravljeno da izgleda komično. Trump samo nastavio dugu tradiciju, poput predsjedničkog oprosta jednoj purici uoči Dana zahvalnosti kojeg Amerikanci obilježavaju kao blagdan. Islamisti, sotonisti, i općenito ljevičari lažnim prikazivanjem svojoj javnosti konteksta hoće da ocrne Trumpa nekakvim budalaštinama. Ohladite malo, Iran je u puno većem problemu od predsjednika i zekonje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 12:15 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Šprajc je ista linija kao i ti. Naravno da su ljevičari i islamisti udruženi, to traje već desetljećima, pa je onda logično i da se slažete. Zašto se ne bi slagali kad ste na istoj strani. Najmoćnije je kad Šprajc koji veze sa crkvom nema počne u videu pričati o Uskrsu i objašnjavati nam kršćanstvo. E kad ljevičari počnu spominjati kršćanske vrijednosti onda znam da je stanje kritično. A ovamo hoće zabraniti da se čestita Božić, jebli ih "Blagdani", koja govna. Koja smo to linija Šprajc i ja? Aha, ljevičari i islamisti. Koje od to dvoje sam ja? Evo da ti pomognem, nisam islamist. Čekaj, tip je postavio video, nije fotošopirao Trumpa. Dalje, sam Trump objavljuje sebe kao papu, u Isusovom zagrljaju. Nije to Šprajc iscenirao niti sam ja. Zanemari šta priča Šprajc, fokusiraj se na to šta radi Trump i na osnovu toga donesi sud. Ja ti ne branim da Trumpa nazivaš luđakom. Samo radi čitljivosti stavi luđak Trump ili Trump luđak, da znam na koga misliš. Ako staviš samo Luđak to meni ne znači puno, nemam pojma što si htio reći i bezveze mi troši vrijeme. Znači iz tehničkih razloga uz pridjeve i uvrede dodaj i na koga misliš, eto zar puno tražim.
1652 of 2558 - 64.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 12:17 |
|
|
|
Islamista hoće da svi prihvatimo njegov narativ, zato jer je to čaršijski narativ.
U čaršiji, kada netko kaže "ona budala", misli se na Trumpa. Balonić čaršija misli da upravljaju globalnim narativom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 12:45 |
|
|
|
Eto Mujo Machak i Šprajc će objašnjavat kršćanske vrijednosti kršćanima haha
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 12:46 |
|
|
potocnj je napisao/la: Islamista hoće da svi prihvatimo njegov narativ, zato jer je to čaršijski narativ.
U čaršiji, kada netko kaže "ona budala", misli se na Trumpa. Balonić čaršija misli da upravljaju globalnim narativom. I ti mene cijelo vrijeme nazivaš islamistom, pokušao sam ti skrenuti pažnju na to. Svakako imaš manje razloga za to nego li ja za Trumpa koji sam od sebe radi pajaca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 12:54 |
|
|
|
Pa islamist si, kako nisi? Podržavaš strastveno i vatreno islam svuda u svijetu. Patološki mrziš sve što je židovsko. Onda npr neki dan si spomenuo kako zapadne vrijednosti promoviraju alkohol u Iranu i kako se Iran mora branit od toga. Islamist klasični... Svaki musliman koji napusti islam mrzi islam, bez iznimke. Vi koji tvrdite da niste muslimani a podržavate islam ste takijaši obični
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 12:54 |
|
|
Machak je napisao/la: I ti mene cijelo vrijeme nazivaš islamistom, pokušao sam ti skrenuti pažnju na to. Svakako imaš manje razloga za to nego li ja za Trumpa koji sam od sebe radi pajaca.
Nisi islamista. Samo se svaki tvoj stav preklapa 100% sa stavovima islamista. O Trumpu ne pričaš kao o predsjedniku Amerike s kojim se ne slažeš nego odmah ideš na dehumaniziranje. Slavio bi ti jednako atentat na njega kao što si ti i ostali islamisti slavili atentat na Kirka. Naravno, ja sam slavio eliminaciju Ajatolaha, i sretan sam što se to dogodilo. Ti koji nisi islamista žališ za tim čovjekom zbog kojeg se i dan danas vješaju mlađarija po Iranu, osuđena na smrt tom metodom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 13:03 |
|
|
|
Amerikanci se danas potpuno povukli iz Sirije. Sve je manje vise jasno u kojem smjeru se odvijaju stvari na bliskom istoku
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 13:07 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Pa islamist si, kako nisi? Podržavaš strastveno i vatreno islam svuda u svijetu. Patološki mrziš sve što je židovsko. Onda npr neki dan si spomenuo kako zapadne vrijednosti promoviraju alkohol u Iranu i kako se Iran mora branit od toga. Islamist klasični... Svaki musliman koji napusti islam mrzi islam, bez iznimke. Vi koji tvrdite da niste muslimani a podržavate islam ste takijaši obični Projiciraš sebe i svoje poglede na mene. Teška je riječ mržnja. No, ne podržavam ono što rade u Gazi svakako. Ne podržavam da bilo koga napadaju. Ne vidim šta je problem u tome? A nije problem što ti podržavaš da nekog napadaju? Nisam pisao za Iran nego za Arabiju i UAE, Katar. Malo se saberi, u pitanju su islamske zemlje gdje alkohol nije dozvoljen. Jel tako? To su fakti i to nema veze da li ja to podržavam ili ne podržavam. I sam konzumiram alkohol, šta mene briga da li ga toče u Rijadu ili ne toče?! Iran brani svoju nezavisnost. Svoje pravo da odlučuje u svoje ime. Nisu pristali biti Saudijska Arabija. I ovi ih napali zbog toga. Što im ne daju da oni kontrolišu šta rade, kako rade i kad rade.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 13:11 |
|
|
Machak je napisao/la:
No, ne podržavam ono što rade u Gazi svakako. Ne podržavam da bilo koga napadaju. Ne vidim šta je problem u tome?
Nikoga ne napadaju. Brane se od islama koji ih napada a ti si jučer nazvao one muslimane koji ih ne napadaju "židovskim slugama" to dovoljno govori o tvom islamističkom načinu razmišljanja. Tko ne želi ubijat Židove je "izdajnik" i "židovski sluga"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 13:23 |
|
|
Machak je napisao/la: Iran brani svoju nezavisnost. Svoje pravo da odlučuje u svoje ime. Nisu pristali biti Saudijska Arabija. I ovi ih napali zbog toga. Što im ne daju da oni kontrolišu šta rade, kako rade i kad rade.
Opet obmanjuješ. Iran brani svoju neovisnost u Iraku? Siriji? Libanonu? Jemenu? Nisu već stoljećima nikog napali kažete? Pa doslovno svi istu priču vrtite i ignorirate argumente. I onda kažeš nisi prdežom nainhalirano džamijsko glasilo. Smiješno je jer je tvoje pisanje ovdje dio operativne iranske propagande.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 13:59 |
|
|
|
Američka vojska objavila je da je teretni brod pod iranskom zastavom pokušao izbjeći blokadu iranskih luka koju su nametnule Sjedinjene Američke Države, ali ga je razarač prisilio na povratak.
U objavi na društvenim mrežama, Središnje zapovjedništvo SAD-a (CENTCOM) navelo je da je brod isplovio iz lučkog grada Bandar Abbasa prije nego što je napustio Hormuški tjesnac i plovio uz iransku obalu.
Dodaje se da se plovilo uputilo natrag prema Iranu nakon što ga je preusmjerio USS Spruance (DDG 111) – ratni brod s navođenim projektilima.
CENTCOM je potom ponovio tvrdnju da nijedno plovilo koje ulazi ili izlazi iz iranskih luka nije uspjelo proći pored američkih snaga od početka blokade, dok je, kako navode, 10 brodova 'okrenuto natrag'.
Jos uvjek mi nije jasno zasto se Iran odlucio na blokadu medjunarodnog prolaza kad sam ovisi o tome morskom putu. Jos gluplja je ona ideja da ce naplacivati prolaze. Pa nije Hormuz umjetni prolaz tipa Sueza pa da imas pravo naplacivati ista
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mikimiki971
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 14:00 |
|
|
|
nikada mi veza zeca i Uskrsa bila jasna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 14:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Karabaja je napisao/la: Amerikanci se danas potpuno povukli iz Sirije. Sve je manje vise jasno u kojem smjeru se odvijaju stvari na bliskom istoku Oni Amerikanci koje je poslao Obama da okupiraju 30% Sirije kako bi krao sirijsku naftu? I onda kažu Putin bad guy.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 14:50 |
|
|
mikimiki971 je napisao/la: nikada mi veza zeca i Uskrsa bila jasna Mislim da je simbolika zeca plodnost, novi život i proljeće. Uskrs također simbolizira novi život a slavi se u proljeće pa je to samo veza spletom okolnosti. Čvrste veze ni nema, to je eto nešto da djeci napravi blagdan zanimljivim i upečatljivim prije nego su u stanju shvatiti značenje Uskrsa. Ne mora sve imati duboku vezu. Uskrs može i bez zeca, dakako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 15:12 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Jos uvjek mi nije jasno zasto se Iran odlucio na blokadu medjunarodnog prolaza kad sam ovisi o tome morskom putu. Jos gluplja je ona ideja da ce naplacivati prolaze. Pa nije Hormuz umjetni prolaz tipa Sueza pa da imas pravo naplacivati ista
Tako su ih naučili. Islamisti su navikli oni će biti ludi a Zapad ima svoje standarde. Sad kad vide i Zapadnjak zna biti lud u šoku su. Sasvim nova situacija.
1652 of 2558 - 64.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mikimiki971
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 16 tra 2026, 16:19 |
|
|
potocnj je napisao/la: mikimiki971 je napisao/la: nikada mi veza zeca i Uskrsa bila jasna Mislim da je simbolika zeca plodnost, novi život i proljeće. Uskrs također simbolizira novi život a slavi se u proljeće pa je to samo veza spletom okolnosti. Čvrste veze ni nema, to je eto nešto da djeci napravi blagdan zanimljivim i upečatljivim prije nego su u stanju shvatiti značenje Uskrsa. Ne mora sve imati duboku vezu. Uskrs može i bez zeca, dakako. Zec nije neka životinja više klase a i od vajkada lutku od zečje kože vračare koriste, ali eto
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|