|
|
Stranica: 6/9.
|
[ 221 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 15:43 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Kiza je napisao/la: Jetrice, de postavi nam neke slike tih Masajki da se i sami uverimo kako stvari stoje...  Ovde je riječ o malo drugačijim stvarima od onih hoće li se nekom od nas dignuti kita na nekog ili ne 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 15:51 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Kiza je napisao/la: Jetrice, de postavi nam neke slike tih Masajki da se i sami uverimo kako stvari stoje...  Ovde je riječ o malo drugačijim stvarima od onih hoće li se nekom od nas dignuti kita na nekog ili ne  Kakav je ovo pedofilija 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 15:54 |
|
|
|
Ne volim: 1. Jevreje, 2. Palestince 3. Engleze, 4. Nemce, 5. Francuze 6. Pakistance, 7. Saudijce,
Ameri i Albanci su mi nekako glupkasti da bih ih "ne voleo".
Volim: 1. Rumune, 2. Ruse, 3. Jermene, 4. Italijane, 5. Slovence, 6. Japance, 7. Kineze,
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 15:54 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Kakav je ovo pedofilija  Nije, bez brige Namjerno sam postavio tu sliku da ne bi bilo onih komentara kakvih smo se na ovoj temi dosta načitali 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 15:55 |
|
|
|
Ovdje ko fol niko ne mrzi Hrvate, heheheh, koje uvlakuse
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 15:59 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ovdje ko fol niko ne mrzi Hrvate, heheheh, koje uvlakuse Vi nekad umete da budete baš zabavni, kako čovek da vas mrzi! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 16:03 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ovdje ko fol niko ne mrzi Hrvate, heheheh, koje uvlakuse A ti baš hoćeš da te mrzimo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 16:03 |
|
|
|
I Čečene ne volem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 16:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: I Čečene ne volem. Na neki način ih poštujem. Jedan od rijetkih naroda koji u sukobu sa Rusima nije poklekao i taj sukob traje i danas a trajao je vijekovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 16:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ne volim: 1. Jevreje, 2. Palestince 3. Engleze, 4. Nemce, 5. Francuze 6. Pakistance, 7. Saudijce,
Volim: 1. Rumune, 2. Ruse, 3. Jermene, 4. Italijane, 5. Slovence, 6. Japance, 7. Kineze, Kinezi? Zar nema Beograd največu Kinesku četvrt na Balkanu? 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 16:45 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ne volim: 1. Jevreje, 2. Palestince 3. Engleze, 4. Nemce, 5. Francuze 6. Pakistance, 7. Saudijce,
Volim: 1. Rumune, 2. Ruse, 3. Jermene, 4. Italijane, 5. Slovence, 6. Japance, 7. Kineze, E ako ti nisi Srbin onda sam ja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 16:46 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ovdje ko fol niko ne mrzi Hrvate, heheheh, koje uvlakuse Ja Hrvate ne da ne mrzim vec ih volim. Ne volim one posrbice sto vape za destrukcijom jedne nam jedine, one hrvatine sto bi da budu veci Hrvati od Zagrepcana...tako da se mozda nadjes u toj grupi. :)))
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 16:47 |
|
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: Kinezi? Zar nema Beograd največu Kinesku četvrt na Balkanu?  To me podseti na jedan vic: U jednom novobeogradskom kafiću:
Kinez: "Vung fua cing Pepsi!"
Konobar: "Limenku čega?" Što se tiče odgovora na tvoje pitanje, kineska četvrt u klasičnom smislu ne postoji, ali se može reći da je novobeogradski blok 70 na nekin način postao tako nešto. Tamo je koncentracija Kineza ogromna, imaju dva velika tržna centra, i zaista se potpunuo osećaš kao da si u Kini. Dakle, na Novom Beogradu je najviše Kineza, ali zvanična kineska četvrt ne postoji, mada je bilo i takvih ideja. Ima ih i u drugim delovima grada. Čak i na Dedinju! Ima sasvim ok kineski restoran (preko puta zgrade TV "Pink"). 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 16:49 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I Čečene ne volem. Na neki način ih poštujem. Jedan od rijetkih naroda koji u sukobu sa Rusima nije poklekao i taj sukob traje i danas a trajao je vijekovima. On garant ne zna nijednog Cecenca. Ja sam radio s njima na jednom projektu, dva mjeseca, uff mogo bi napricati svega i svasta..kuhinja im je, pogotovo slatkisi (posto ne volim one nase balkanske, presecerene kolace tipa baklava itd., tj turske), ODLICNA! Dobri su jarani ali, stari, ako im se zamjeris jebo si mecku..! Djeca im ovdje, izbjeglice, jednostavno rasturaju svabe u svim sportovima, pogotovo u borilackim vjestinama! Svi hoce po kamaru djece jer se - najozbiljnije - boje fizickog nestanka, sedam zena na jednog muskarca, i svi znaju ruski i cecenski..a jezik, o jebote, nikad u zivotu nesto teze nisam pokuso da izgovorim! Uostalom, valja procitati Tolstojev "Hadzi Murat" i sve ce ti biti jasno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 16:49 |
|
|
G-recht je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ovdje ko fol niko ne mrzi Hrvate, heheheh, koje uvlakuse Ja Hrvate ne da ne mrzim vec ih volim. Ne volim one posrbice sto vape za destrukcijom jedne nam jedine, one hrvatine sto bi da budu veci Hrvati od Zagrepcana...tako da se mozda nadjes u toj grupi. :))) Otkuda to Zagrepcani najveci Hrvati???
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 16:51 |
|
|
Tulkas je napisao/la: G-recht je napisao/la:
Ja Hrvate ne da ne mrzim vec ih volim. Ne volim one posrbice sto vape za destrukcijom jedne nam jedine, one hrvatine sto bi da budu veci Hrvati od Zagrepcana...tako da se mozda nadjes u toj grupi. :)))
Otkuda to Zagrepcani najveci Hrvati??? Pa onako, nemoj to shvatati tako bukvalno, moj rodjo iz Osijeka, a jos se preziva Horvat, ce mi uvijek biti veci Hrvat od tamo nekog iz Viteza koji ne zna razliku izmedju mekog i tvrdog "C".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 16:53 |
|
|
G-recht je napisao/la: E ako ti nisi Srbin onda sam ja.  Pa vi i jeste Srbin, g. Recht, porijeklom sa surijeh crnogorskijeh visovah koji je, historijskim slijedom događaja, postao to što jeste danas. Bez ljutnje, uvaženi magistre, ali od podrijetla se ne mere uteć 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 16:57 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: G-recht je napisao/la: E ako ti nisi Srbin onda sam ja.  Pa vi i jeste Srbin, g. Recht, porijeklom sa surijeh crnogorskijeh visovah koji je, historijskim slijedom događaja, postao to što jeste danas. Bez ljutnje, uvaženi magistre, ali od podrijetla se ne mere uteć  Ah Crnogorac je. Oni su prije Srba imali drzavnost, volim ih, ali i zbog toga sto i sam vucem korijene iz Montenegra, i to ne Sandzaka, vec prave Crne Gore. Nena od starog, nikad nije svoj crnogorski naglasak zapostavila, je uvijek govorila da su nasi preci bili od "najboljih turskih junaka", sve same spahije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 17:01 |
|
|
G-recht je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ovdje ko fol niko ne mrzi Hrvate, heheheh, koje uvlakuse Ja Hrvate ne da ne mrzim vec ih volim. Ne volim one posrbice sto vape za destrukcijom jedne nam jedine, one hrvatine sto bi da budu veci Hrvati od Zagrepcana...tako da se mozda nadjes u toj grupi. :))) Zašto misliš da su hrvati iz zagreba veći od ostalih i zašto ne bi netko izvan zagreba mogao biti veći hrvat od zagrebčana. Hrvatska povijest je puna likova koji nisu rođeni zagrebčani, a bili su veliki hrvati ;) Generalno, nemam mržnje prema nekom određenom narodu. Imam prijatelje i poznanike svih nacionalnosti i rasa, radio sam i sa turcima i družio se sa palestincima, uživao sa jevrejima, tukao se sa romima, ruskinje, njemice, tajlanđanke, afrikanke, albanke , srpkinje, bošnjakinje su bile spremne na razmjenu genetskog materijala, prijatelju milošu i njegovom kompanjonu asimu sandžakliji nosio sam robu u pola njemačke :) Moji online prijatelji su iz španije, usa, holandije, itd. Mrzim li koga, da mrzim hrvate koji ne drže do svoga njih bi najradije 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 17:05 |
|
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne volim: 1. Jevreje, 2. Palestince 3. Engleze, 4. Nemce, 5. Francuze 6. Pakistance, 7. Saudijce,
Volim: 1. Rumune, 2. Ruse, 3. Jermene, 4. Italijane, 5. Slovence, 6. Japance, 7. Kineze, Kinezi? Zar nema Beograd največu Kinesku četvrt na Balkanu?  Mislim..sta reci http://www.youtube.com/watch?v=OKkqjh6ChtESrbi su jako tolerantan narod hehe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 17:06 |
|
|
G-recht je napisao/la: Tulkas je napisao/la:
Otkuda to Zagrepcani najveci Hrvati???
Pa onako, nemoj to shvatati tako bukvalno, moj rodjo iz Osijeka, a jos se preziva Horvat, ce mi uvijek biti veci Hrvat od tamo nekog iz Viteza koji ne zna razliku izmedju mekog i tvrdog "C". a tko tebe išta pita...... relevantan si za ocjenu ko familija vrabaca za problem globalnog zatoljenja.
_________________ ....on the other side
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 17:08 |
|
|
G-recht je napisao/la: Nena od starog, nikad nije svoj crnogorski naglasak zapostavila, je uvijek govorila da su nasi preci bili od "najboljih turskih junaka", sve same spahije.  Viđu ja da si ti naš, odma se to osjeti I ja sam jednom dalekom linijom porijeklom otud, samo što se ti moji praprađedovi nedadoše no sa hajdučkijeh stijenja i vrleti ubojnijem napadima ne dadoše snu na oči vašijem praprađedovima, no krv nas spaja a nova vjera dođe iznenada te nas razdvoji. Bujrum brate 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 17:12 |
|
|
G-recht je napisao/la: Tulkas je napisao/la:
Otkuda to Zagrepcani najveci Hrvati???
Pa onako, nemoj to shvatati tako bukvalno, moj rodjo iz Osijeka, a jos se preziva Horvat, ce mi uvijek biti veci Hrvat od tamo nekog iz Viteza koji ne zna razliku izmedju mekog i tvrdog "C". mene zanima cemu taj nagon k samosramocenju stvarno? zar nije jednostavnije sutit nego srat pa ispast budala? ako je tvoj rodo sokac, onda je velikom vjerojatnoscu porieklom iz herceg-bosne, zato me zanima u cemu je razlika njega i nekog iz viteza. sto se tice presmiesnih tvrdnji o nesposobnosti razlikovanja Č i Ć sto bi trebalo sluzit kao dokaz NE-Hrvatstva Hrvata iz bosne, onda si totalno prolupo, jer takvih ima masa i po zagorju i prigorju (toliko o zagrebu i okolici koji su po tebi prave "Hrvatine"), ili jednostavno posvuda u SR Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 17:15 |
|
|
G-recht je napisao/la: Ima tu jedna interesantna pricica. ;-) Dedera da je čujemo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 09 ruj 2010, 17:45 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|