|
|
Stranica: 249/249.
|
[ 6220 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 svi 2026, 17:23 |
|
|
|
Kod Nijemca se već vidi i nedostatak podrške sa tribina kad igra reprezentacija, možda sam subjektivan ali djeluju sterilno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 svi 2026, 17:25 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Kod Nijemca se već vidi i nedostatak podrške sa tribina kad igra reprezentacija, možda sam subjektivan ali djeluju sterilno. U uvjetima Njemačke, reprezentacija djeluje kao prevara.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1632 of 2558 - 63.8%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 svi 2026, 17:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Kod Nijemca se već vidi i nedostatak podrške sa tribina kad igra reprezentacija, možda sam subjektivan ali djeluju sterilno. U uvjetima Njemačke, reprezentacija djeluje kao prevara. Nismo ni mi daleko. Ostale su nam još zastava, reprezentacija-e, Thompson kojemu malo popuste uzicu, pa opet zategnu i sve to manje više nebitno. Jer da je to bitno (reprezentacija-e, Thopsonovi koncerti) pretočilo bi se u politički život, a to se očito NE događa. Dok HDZ plaća milijunima € SNV, kažnjava čovjeka sa 4000,00 € jer je ogrnuo kip Tina Ujevića HOSovom zastavom, a ovdje nam Ursula, Zelenski i Pupi vedre i oblače, o čemu mi pričamo?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 04 svi 2026, 18:45 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 04 svi 2026, 19:15 |
|
|
horus je napisao/la: https://www.welt.de/vermischtes/article69f8bc55123c5d78227c0ec9/leipzig-lebensbedrohliche-einsatzlage-autofahrer-faehrt-in-fussgaengerzone-zwei-tote-viele-verletzte.html
Alahov rob izvršio još jedan islamski teroristički napad. Kažu da je Nijemac. Vidio sam i slike, nije tamnoput.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 09 svi 2026, 07:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Njemačka se ponovno miješa u unutarnje stvari moje zemlje. U parlamentu raspravljaju o stanju u BiH.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 09 svi 2026, 10:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47836 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Kako sad to nije problem i miješanje u unutarnje stvari druge države. Onda im u isto vrijeme smeta kad se Rusija miješa u unutarnje stvari tipa Moldavije.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegovac91
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 13 svi 2026, 16:14 |
|
|
_________________ „Jahve mi je svagda pred očima; jer mi je zdesna, neću posrnuti. Stoga mi se raduje srce i kliče duša, i tijelo mi spokojno počiva“. Psalam 16,8-9
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 15 svi 2026, 08:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47836 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Dobar vic
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 lip 2026, 07:13 |
|
|
https://narod.hr/eu-svijet/njemacka-lje ... -njemackojLjevica zeli da migranti mogu glasati na izborima u Njemačkoj. Vrlo logičan način da elite odrze vlast u zemljama gdje je domaći narod već lud od njihovih politika.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 lip 2026, 07:19 |
|
|
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 lip 2026, 11:44 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 10215 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Njemački državljanin turskog porijekla pobio ljude u ustanovi socijalne skrbi za maloljetne, u gradu Stadeu. Ovo je vezano za spor oko skrbništva, pa je više neki osobni čin terorizma, bar se tako čini. Po meni, svaki ovakav napad na institucije je terorizam, jer nije došao ubiti konkretnog uposlenika s kojim ima i privatni problem, već je pucao na sve koje je tamo zatekao. Što god da je klasifikacija zločina, činjenica ostaje da je budala islamističkog porijekla pobio ljude. Doslovno problem kojeg su njemci sebi uveli glupom politikom imigracija koja je bila pogreška od početka. Ali tko sam ja da educiram tako napredne i sposobne ljude kao što su njemci?  Mogu im samo preporučiti da povedu što više bosanskohercegovačkih islamista u svoj multi-kulti raj pa neka ih kulturno obogaćuju i oni. AI mi kaže ovo o napadu u Stadeu, a dole je i članak iz kojeg je pretpostavljam preuzeto većina ovih info. Citat: The shooter involved in the June 29, 2026, mass shooting in Stade has not been publicly named by German authorities, in line with Germany's strict privacy laws regarding criminal suspects. However, investigators have released the following specific details about his identity and background: Demographics: He is a 45-year-old German citizen of Turkish descent who resides in the Hanover region (about 125 miles south of Stade). Motive & Background: Authorities have stated the shooting was an "extended familial tragedy." The suspect was embroiled in a severe custody dispute over his three-month-old daughter. He had a scheduled appointment at the youth welfare facility (Mutter-Kind-Einrichtung) to discuss future custody arrangements. Criminal & Weapons Record: He had a prior criminal record for making threats but was not previously flagged as a highly violent individual. He did not possess a firearms license, and investigators are still tracking how he obtained the weapon. The Victims: He killed six people—four women and two men—who were all employees of the youth welfare facility or the youth welfare office (Jugendamt). His estranged wife and infant daughter were present at the facility but were not physically harmed. The suspect fled the scene in a vehicle driven by an older woman (reported as 55 or 65 years old) closely associated with his family. After a brief vehicle chase where police shot out the car's tires, both individuals were arrested and remain in custody. https://www.dw.com/en/germany-at-least- ... a-77754951
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2026, 13:56 |
|
|
Citat: Dok je trajala nastava Krvavi pir u njemačkoj školi: Više teško povrijeđenih u napadu nožem u Bavarskoj, napadač uhapšen
Obična srijeda u Germaniji. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/krva ... /260708121
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2026, 17:25 |
|
|
|
Napadač ima hrvatsko državljanstvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2026, 19:18 |
|
|
daramo je napisao/la: Napadač ima hrvatsko državljanstvo. Dakle, cvieće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 14 srp 2026, 08:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 14 srp 2026, 08:19 |
|
|
daramo je napisao/la: Napadač ima hrvatsko državljanstvo. Eto kad ih stalno kolju migranti da ih i mi malo ! Iako mislim da je to bio klasičan hrvat da bi već bila slika i ime i naglašeno "kršćanin".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 srp 2026, 14:52 |
|
|
Kako piše njemački Bildyeitung "dobro" integrisan Afganistanac preklao je njemačkog studenta od 22 godine, ubistvo se desilo prekjuče u Trijeru kad je 22 godišnji student etnički Nijemac krenuo u supermarket, divlji terorista se krio u žbunju i čekao prvog kog najiđe, islamski terorista i žrtva se nisu poznavali. Bildzeitung piše da je ubica navodno bio dobro integrisan, zaposlen, da se čovjek zapita ako ja takav kao ovaj dobro integrisan kakvi su onda oni loše integrisani. Čitajući ovaj članak iskoči vandredna vijest da je u istom Trijeru danas pronađena mrtva studentkinja u svom stanu, smrtonosne ozljede ukazuju na ubistvo. https://www.bild.de/regional/rheinland- ... 0211aa9891https://www.bild.de/news/zweiter-fall-b ... b717fc971f
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 srp 2026, 06:56 |
|
|
|
Svabo je vazda sanjao Berlin Bagdad, eto sad su dobili , nek uzivaju
_________________ Banja Luka • Beograd • Vasington
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: Jučer, , 14:12 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Svabo je vazda sanjao Berlin Bagdad, eto sad su dobili , nek uzivaju oni koji su ih priječili u tome dobvaju još i više
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|