|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 12 ožu 2024, 20:19 |
|
|
Sta cete vi, Bosnje i Hrvati, kad muslimani izrovare Nemacku i Britaniju k'o svinje avliju? A SAD se povuku u samoizolaciju? Ostacete sirak tuzni bez igde ikoga, jedna slamka medju vihorove.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 12 ožu 2024, 20:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Sta cete vi, Bosnje i Hrvati, kad muslimani izrovare Nemacku i Britaniju k'o svinje avliju? A SAD se povuku u samoizolaciju? Ostacete sirak tuzni bez igde ikoga, jedna slamka medju vihorove. Kako si naivan Aleksije, ne znaš da mi u svakom ratu dva puta pobijedimo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 12 ožu 2024, 21:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sta cete vi, Bosnje i Hrvati, kad muslimani izrovare Nemacku i Britaniju k'o svinje avliju? A SAD se povuku u samoizolaciju? Ostacete sirak tuzni bez igde ikoga, jedna slamka medju vihorove. Kako si naivan Aleksije, ne znaš da mi u svakom ratu dva puta pobijedimo.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 12 ožu 2024, 21:36 |
|
|
Ubaci koji ukras radi fotke dok guraš Izrael da tamani islamiste masovno. Ja bih rekao isplatilo se
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 12 ožu 2024, 21:49 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2404 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
aleksije radicevic je napisao/la: Sta cete vi, Bosnje i Hrvati, kad muslimani izrovare Nemacku i Britaniju k'o svinje avliju? A SAD se povuku u samoizolaciju? Ostacete sirak tuzni bez igde ikoga, jedna slamka medju vihorove. Tanki ste vi moj Aco, probere se koji momak ili grupa ali ništa
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|