|
|
Stranica: 12/54.
|
[ 1326 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 vel 2023, 20:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29273 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Primarijus je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Je li?!! Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, da nema ovak'i' razlika među ljudima!!
Pa idiote nismo svi jednaki i nije normalno da postoji sustav koji ljude na silu izjednačava. To je protuprirodni blud. Jesam ja zatvaran, samo zato što sam vikao: Živio Staljin i bratska jednakost među ljudima?! Jesam zato zatvaran?! Pa šta sam trebao da vičem??! Jesam trebao da vičem: živio kapitalizam??!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 vel 2023, 20:11 |
|
|
|
Nisi trebao ništa vikat (pod pretpostavkom da ne se.reš i trolaš) nego gledat svoja posla. Samo budala može sebi dozvolit da zbog vikanja u represivnoj državi završi na robiji.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 vel 2023, 20:12 |
|
|
|
-144569493838381 -144569493838382 -144569493838383 ...
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 vel 2023, 20:15 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Nisi trebao ništa vikat (pod pretpostavkom da ne se.reš i trolaš) nego gledat svoja posla. Samo budala može sebi dozvolit da zbog vikanja u represivnoj državi završi na robiji. https://youtu.be/7PjpGdov6ow
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 vel 2023, 20:48 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 vel 2023, 21:43 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Bobovac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Pa idiote nismo svi jednaki i nije normalno da postoji sustav koji ljude na silu izjednačava. To je protuprirodni blud.
Jesam ja zatvaran, samo zato što sam vikao: Živio Staljin i bratska jednakost među ljudima?! Jesam zato zatvaran?! Pa šta sam trebao da vičem??! Jesam trebao da vičem: živio kapitalizam??! Znači i ti si naš. Dobro je, ima nas još. Mogla bi se i koja revolucija nabaciti.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 vel 2023, 21:57 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Jesam ja zatvaran, samo zato što sam vikao: Živio Staljin i bratska jednakost među ljudima?! Jesam zato zatvaran?! Pa šta sam trebao da vičem??! Jesam trebao da vičem: živio kapitalizam??!
Znači i ti si naš. Dobro je, ima nas još. Mogla bi se i koja revolucija nabaciti. Ovo gore su neki čobani, budale..
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 vel 2023, 23:42 |
|
|
legendarni, ali na zalost pokojni, Zvonko Maric nedostaje novi video, kad Putina vise ne bude 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 25 vel 2023, 02:49 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: legendarni, ali na zalost pokojni, Zvonko Maric nedostaje novi video, kad Putina vise ne bude  Kad ne bude više Putina, možda će netko emigrirati i u Rusiju!? Kad ne bude više Muamera, "Nesvrstani" će ponovi oživjeti (ako ćemo lagati)! 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 25 vel 2023, 03:08 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Nisi trebao ništa vikat (pod pretpostavkom da ne se.reš i trolaš) nego gledat svoja posla. Samo budala može sebi dozvolit da zbog vikanja u represivnoj državi završi na robiji. https://youtu.be/7PjpGdov6ow Hvala Graničaru, otkrio si nam veliku zavrzlamu! Prnašli smo Bobovca! Pa to nije Elvis, ali isto je velika zvezda, filmska! Bobovče, dobro ti je rekao Jakovljević, ti trebaš doktora, specijalistu! Žao mi je, ali ti je dao pravu dijagnozu! 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 25 vel 2023, 06:20 |
|
|
MIR je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: legendarni, ali na zalost pokojni, Zvonko Maric nedostaje novi video, kad Putina vise ne bude  Kad ne bude više Putina, možda će netko emigrirati i u Rusiju!? Kad ne bude više Muamera, "Nesvrstani" će ponovi oživjeti (ako ćemo se zahebavati)! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 25 vel 2023, 07:53 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Pa ti nisi Graničar18.. Ti si neki veći izdajnik. Ko si ti...?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 25 vel 2023, 07:57 |
|
|
MIR je napisao/la: [b]Hvala Graničaru, otkrio si nam veliku zavrzlamu! Prnašli smo Bobovca!
Rusi nakon pobjede ako me se sjete sjete se, ako ne sjete nikom ništa. To je bila moja dužnost, da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam tebe MIR izveo na pravi put.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 25 vel 2023, 11:45 |
|
|
MIR je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Hvala Graničaru, otkrio si nam veliku zavrzlamu! Prnašli smo Bobovca! Pa to nije Elvis, ali isto je velika zvezda, filmska! Bobovče, dobro ti je rekao Jakovljević, ti trebaš doktora, specijalistu! Žao mi je, ali ti je dao pravu dijagnozu!  Gospodine MIR jeste primjetili kako sam ekspresno otkrio Putinove špijune na forumu ? Red bi bio da me predložite za hrvatski pleter,a bio bi zadovoljan i sa odličjem Danice Hrvatske ?! 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 25 vel 2023, 11:53 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: MIR je napisao/la: Hvala Graničaru, otkrio si nam veliku zavrzlamu! Prnašli smo Bobovca! Pa to nije Elvis, ali isto je velika zvezda, filmska! Bobovče, dobro ti je rekao Jakovljević, ti trebaš doktora, specijalistu! Žao mi je, ali ti je dao pravu dijagnozu!  Gospodine MIR jeste primjetili kako sam ekspresno otkrio Putinove špijune na forumu ? Red bi bio da me predložite za hrvatski pleter,a bio bi zadovoljan i sa odličjem Danice Hrvatske ?!  Predlažem Red danice s likom Nikole Tesle. Za naše pravoslavne Hrvate 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 25 vel 2023, 16:31 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Gospodine MIR jeste primjetili kako sam ekspresno otkrio Putinove špijune na forumu ? Red bi bio da me predložite za hrvatski pleter,a bio bi zadovoljan i sa odličjem Danice Hrvatske ?!  Predlažem Red danice s likom Nikole Tesle. Za naše pravoslavne Hrvate  Dogovoreno! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 25 vel 2023, 16:33 |
|
|
MIR je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Hvala Graničaru, otkrio si nam veliku zavrzlamu! Prnašli smo Bobovca! Pa to nije Elvis, ali isto je velika zvezda, filmska! Bobovče, dobro ti je rekao Jakovljević, ti trebaš doktora, specijalistu! Žao mi je, ali ti je dao pravu dijagnozu!  Šta je s tobom?! De se uozbilji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 26 vel 2023, 16:40 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 05 ožu 2023, 23:29 |
|
|
Novo izvješće otkriva istinu iza sumnjive smrti ključnog bjeloruskog dužnosnikaNew report reveals the truth behind suspicious death of key Belarusian official “Makei je bio glavni suradnik bjeloruskog predsjednika Aleksandra Lukašenka više od dva desetljeća” Makei sa svojom obitelji Speculation about Makei’s death now seems warranted since Naša Niva has revealed that the former Minister didn’t actually die of a heart attack but rather tragically by his own hand. https://www.msn.com/en-ca/news/world/ne ... hp&pc=U531
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 06 ožu 2023, 07:08 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Pa idiote nismo svi jednaki i nije normalno da postoji sustav koji ljude na silu izjednačava. To je protuprirodni blud.
Jesam ja zatvaran, samo zato što sam vikao: Živio Staljin i bratska jednakost među ljudima?! Jesam zato zatvaran?! Pa šta sam trebao da vičem??! Jesam trebao da vičem: živio kapitalizam??! ..koji glupan kapitalizam ga zatvara zbog Staljina…  stari je bio staljinist slažu se kockice ..i znaonsam neke ljude koji su bili na golom otoku i ostali vjerni komunizam takav mazohizam nisu doživio u životu…moje je mišljenje da su ih malo držali ..steta hrane.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 06 ožu 2023, 07:53 |
|
|
laganini je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Jesam ja zatvaran, samo zato što sam vikao: Živio Staljin i bratska jednakost među ljudima?! Jesam zato zatvaran?! Pa šta sam trebao da vičem??! Jesam trebao da vičem: živio kapitalizam??!
..koji glupan kapitalizam ga zatvara zbog Staljina…  stari je bio staljinist slažu se kockice ..i znaonsam neke ljude koji su bili na golom otoku i ostali vjerni komunizam takav mazohizam nisu doživio u životu…moje je mišljenje da su ih malo držali ..steta hrane..  Sve je moglo da se dovede u red krajem pedesetih godina. Ranije nije bilo moguće, ali pedeset osme, devete, mogao je i morao je da se napravi veliki zaokret u ekonomiji. Mi smo,danas, sa Vojvodinom, Slavonijom, Mačvom, Šumadijom... morali biti prvi izvoznici hrane u Europi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 06 ožu 2023, 07:57 |
|
|
Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la: ..koji glupan kapitalizam ga zatvara zbog Staljina…  stari je bio staljinist slažu se kockice ..i znaonsam neke ljude koji su bili na golom otoku i ostali vjerni komunizam takav mazohizam nisu doživio u životu…moje je mišljenje da su ih malo držali ..steta hrane..  Sve je moglo da se dovede u red krajem pedesetih godina. Ranije nije bilo moguće, ali pedeset osme, devete, mogao je i morao je da se napravi veliki zaokret u ekonomiji. Mi smo,danas, sa Vojvodinom, Slavonijom, Mačvom, Šumadijom... morali biti prvi izvoznici hrane u Europi. ..kakve veze ima Staljin s žitom .. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 06 ožu 2023, 08:08 |
|
|
laganini je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Sve je moglo da se dovede u red krajem pedesetih godina. Ranije nije bilo moguće, ali pedeset osme, devete, mogao je i morao je da se napravi veliki zaokret u ekonomiji. Mi smo,danas, sa Vojvodinom, Slavonijom, Mačvom, Šumadijom... morali biti prvi izvoznici hrane u Europi.
..kakve veze ima Staljin s žitom ..  Ja to priznajem, kad god me pitaju - stavim ruku, ovako, na srce, i kažem: Jeste, volio sam ga ko što neko voli Boga, ili, recimo, djecu, majku ... Staljin je za mene bio sve i svja. Njemu danas pripisuju svašta: i što je istina i što nije. Optužuju ga za zločine koje nije počinio. Nešto jeste. To se zna i ja to priznajem. Međutim, onda, u ono vrijeme, mislio sam da je bezgrešan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 06 ožu 2023, 08:10 |
|
|
Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la: ..kakve veze ima Staljin s žitom ..  Ja to priznajem, kad god me pitaju - stavim ruku, ovako, na srce, i kažem: Jeste, volio sam ga ko što neko voli Boga, ili, recimo, djecu, majku ... Staljin je za mene bio sve i svja. Njemu danas pripisuju svašta: i što je istina i što nije. Optužuju ga za zločine koje nije počinio. Nešto jeste. To se zna i ja to priznajem. Međutim, onda, u ono vrijeme, mislio sam da je bezgrešan. ..gleda sam film dosadan si.: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 06 ožu 2023, 16:49 |
|
|
|
Laganini jel pao Putin ?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|