|
|
Stranica: 34/54.
|
[ 1326 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90315 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Iskreno ne znam za koga navijati, tko je gori.
S druge strane ovo pomaže Ukrajini, ali i unosi novi 10 puta veći rizik, sigurnosni ulozi se astronomski povećavaju, i za Ukrajinu i za Europu i za svijet.
Mislim da se samo budala kojom upravljaju niske strasti i inat, a ne mozak, nada eskalaciji, nestabilnosti i građanskom ratu unutar nuklearne sile sa koliko ono, 100 000 nuklearnih bombi ?
S druge strane, možda je ovo tek jedna od ruskih revolucija, i normalni način mjene vlasti u Rusiji koji je oduvijek bio takav i ostat će. Novi režim u Rusiji obično mora nasilno skidati prethodni, odnosno po definiciji možda smjena vlasti ide građanskim ratom kod njih.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:24 |
|
|
listerstorm je napisao/la: https://twitter.com/dedzaebal/status/1672611520901967872
navodno Kadirovci - razoružani i zarobljeni u Rostovu Slikali se za Tik Tok i nisu gledali tko im prilazi. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
listerstorm
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:26 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:27 |
|
|
...nikad mi nije bilo jasno što je davno na početku brisana moja tema mislim da se zvala:rusko srpska doktrina ratovanja...valjda sam opet bio prije vrimena.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: Iskreno ne znam za koga navijati, tko je gori.
S druge strane ovo pomaže Ukrajini, ali i unosi novi 10 puta veći rizik, sigurnosni iulozi se astronomski povećavaju, i za Ukrajinu i za Europu.
Mislim da se samo budala kojom upravljaju niske strasti i inat, a ne mozak, nada eskalaciji, nestabilnosti i građanskom ratu unutar nuklearne sile sa koliko ono, 100 000 nuklearnih bombi ? Isto rezoniram. Možeš biti siguran da je US nuklearna komanda u ovom trenutku u najvećem stadiju spremnosti. U teoriji, nismo nikad bliže nuklearnom ratu nego što smo bili za vrijeme hladnog rata. Siguran sam da SAD ima nekakve planove u slučaju padanja nuklearki u ruke neke nestabilne grupacije. Nadajmo se da to nije preventivni napad.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90315 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Iskreno ne znam za koga navijati, tko je gori.
S druge strane ovo pomaže Ukrajini, ali i unosi novi 10 puta veći rizik, sigurnosni iulozi se astronomski povećavaju, i za Ukrajinu i za Europu.
Mislim da se samo budala kojom upravljaju niske strasti i inat, a ne mozak, nada eskalaciji, nestabilnosti i građanskom ratu unutar nuklearne sile sa koliko ono, 100 000 nuklearnih bombi ? Isto rezoniram. Možeš biti siguran da je US nuklearna komanda u ovom trenutku u najvećem stadiju spremnosti. U teoriji, nismo nikad bliže nuklearnom ratu nego što smo bili za vrijeme hladnog rata. Siguran sam da SAD ima nekakve planove u slučaju padanja nuklearki u ruke neke nestabilne grupacije. Nadajmo se da to nije preventivni napad. S druge strane, možda je ovo tek jedna od ruskih revolucija, i "normalni" način smjene vlasti u Rusiji koji je oduvijek bio takav i ostat će. Novi režim u Rusiji obično mora nasilno skidati prethodni, odnosno po definiciji možda smjena vlasti ide građanskim ratom kod njih. Jer izbori im svejedno nisu demokratski, nego namješteni, tako da jedino pučem možeš preći iz oporbe u vlast, ali "benefit" je onda da poslije jedino pučem tebe mogu smijeniti.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:29 |
|
|
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
listerstorm
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:29 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:30 |
|
|
S druge strane ovo pomaže Ukrajini, ali i unosi novi 10 puta veći rizik, sigurnosni ulozi se astronomski povećavaju, i za Ukrajinu i za Europu i za svijet.
Mislim da se samo budala kojom upravljaju niske strasti i inat, a ne mozak, nada eskalaciji, nestabilnosti i građanskom ratu unutar nuklearne sile sa koliko ono, 100 000 nuklearnih bombi ? Meh, koliko je nuklearnih bombi imao SSSR? Šta će krenuti rokati njima po svojim gradovima? To se ne događa ni u Pakistanu.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:30 |
|
|
Mislim da se samo budala kojom upravljaju niske strasti i inat, a ne mozak, nada eskalaciji, nestabilnosti i građanskom ratu unutar nuklearne sile sa koliko ono, 100 000 nuklearnih bombi ?
S druge strane, možda je ovo tek jedna od ruskih revolucija, i normalni način mjene vlasti u Rusiji koji je oduvijek bio takav i ostat će. Novi režim u Rusiji obično mora nasilno skidati prethodni, odnosno po definiciji možda smjena vlasti ide građanskim ratom kod njih. Prigozin je prekjucer objavio da je rat u ukrajini cista budalastina, kako je vlast za sve lagala te da se moglo lijepo dogovorit sa zelenskim.
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:31 |
|
|
|
Ovaj čovek je jako upućen
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:31 |
|
|
|
Gradske sluzbe normalno rade
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Iskreno ne znam za koga navijati, tko je gori.
Mislim da se samo budala kojom upravljaju niske strasti i inat, a ne mozak, nada eskalaciji, nestabilnosti i građanskom ratu unutar nuklearne sile sa koliko ono, 100 000 nuklearnih bombi ? Isto rezoniram. Možeš biti siguran da je US nuklearna komanda u ovom trenutku u najvećem stadiju spremnosti. U teoriji, nismo nikad bliže nuklearnom ratu nego što smo bili za vrijeme hladnog rata. Siguran sam da SAD ima nekakve planove u slučaju padanja nuklearki u ruke neke nestabilne grupacije. Nadajmo se da to nije preventivni napad. Dramatizirate, Prigožin u priliku racionalan lik, sigurno razumniji od Putina koji stalno živi u bunkeru i izgubio je doticaj sa stvarnim svijetom.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:36 |
|
|
|
100km od Moskve navodno..
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:36 |
|
|
|
2021: The russian army is 2nd in the world! 2022: The russian army is 2nd in Ukraine! 2023: The russian army is 2nd in Russia!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: 100km od Moskve navodno.. Više manje, danas se održavaju izbori u ruskoj vojsci. Vojnici izlaze na izbore i u glasačke kutije ubacuju listiće, izražavajući tko žele da bude ruska vlast. Možda čak samo generali imaju pravo glasa. Rijedak trenutak demokracije u Rusiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Isto rezoniram. Možeš biti siguran da je US nuklearna komanda u ovom trenutku u najvećem stadiju spremnosti. U teoriji, nismo nikad bliže nuklearnom ratu nego što smo bili za vrijeme hladnog rata.
Siguran sam da SAD ima nekakve planove u slučaju padanja nuklearki u ruke neke nestabilne grupacije. Nadajmo se da to nije preventivni napad.
Dramatizirate, Prigožin u priliku racionalan lik, sigurno razumniji od Putina koji stalno živi u bunkeru i izgubio je doticaj sa stvarnim svijetom. Recimo, javna je tajna, da bi u slučau pada Pakistana u ruke nekakvih Talibana, SAD bi izvršila operaciju zauzimanja svih njihovih nuklearnih silosa i instalacija. Teško da vjeruju da je kuhar Prigožin neki racionalni igrač. Prikladno:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:40 |
|
|
|
Ali što je sa zrakoplovstvom?
Zašto bi itko odlučio pustit Wagnera do Moskve bez da izudara?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:40 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:41 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Ali što je sa zrakoplovstvom?
Zašto bi itko odlučio pustit Wagnera do Moskve bez da izudara? Valjda je vojska izbusena obavestajcima koji podrzavaju Wagner!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Ako Putin prezivi ovu noc i sljedeci dan, ostat ce još dugo na vlasti.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:44 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: 100km od Moskve navodno.. Više manje, danas se održavaju izbori u ruskoj vojsci. Vojnici izlaze na izbore i u glasačke kutije ubacuju listiće, izražavajući tko žele da bude ruska vlast. Možda čak samo generali imaju pravo glasa. Rijedak trenutak demokracije u Rusiji. Voze cijeli dan, toče gorivo regularno na benzinskim crpkama, kupuju u supermarketima, čak uredno stoje u redu na kasi. I tako prešli koliko, skoro 900km danas. Meni se čini da su ti izbori možda već bili održani i ovo je implementacija rezultata. 
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: 100km od Moskve navodno.. Više manje, danas se održavaju izbori u ruskoj vojsci. Vojnici izlaze na izbore i u glasačke kutije ubacuju listiće, izražavajući tko žele da bude ruska vlast. Možda čak samo generali imaju pravo glasa. Rijedak trenutak demokracije u Rusiji. Znaju li doista za koga glasuju?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Građanski rat u Rusiji (Odbrojavanje do pada Putina) Postano: 24 lip 2023, 16:46 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 7036 Lokacija: Izvan sebe
|
S druge strane, možda je ovo tek jedna od ruskih revolucija, i normalni način mjene vlasti u Rusiji koji je oduvijek bio takav i ostat će. Novi režim u Rusiji obično mora nasilno skidati prethodni, odnosno po definiciji možda smjena vlasti ide građanskim ratom kod njih. Nista od toga. Wagnerovci ce biti pobijeni ko musice. sve je gotovo u sljedeca 48 sata. Sta mislite da se rezim u rusiji rusi sa placenickom grupom kriminalaca i jadnika. Ovo treba da iskoristi ukrajina za brzi napredak. Nece nikada imati povoljniju priliku.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|