|
|
Stranica: 39/48.
|
[ 1194 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:38 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22347 Lokacija: među zvijezdama
|
daramo je napisao/la: Ja samo kažem da u SAD-u ima i žena koje ne misle samo na svoje sise i kao će ih plastificirati nego i na djecu koje treba podići, te su očito mogle glasati za Trumpa.
Moje zapažanje je bilo da su to u stožeru bile većinom studentice, mlađe neudane žene koje gledaju samo na sebe, te ostatak lepeze onih koje ne pridonosi budućnosti Amerike koliko žene koje imaju svoju obitelj. Ja tebe držim za pametnog lika... Muškarac koji rodjenu kćer u dvadesetim godinama privlačnu može opisivati riječima " da nismo u krvnom srostvu bila bi mi cura" i petogodišnjakinje u liftu zamišljati ko seksualne objekte za desetak godina je bolestan. ..
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:39 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ništa se bolan neće promijeniti... ne budite blesavi. Lik ni pomoću googla BiH ne zna naći ili Srbiju. .. HR je moguće da pronadje žena je Slovenka ali in mjesta 50km od granice. @daramo ti si emancipiciRaT. .mani šovinizma. .žene nego što  Pa i treba nam takav , koji ni preko Gugla ne moze da nas nadje . A ne da nam ovuda , pod kisom metaka , pretrcava Tuzlanski aerodrom . Nego , eto i vama u Austriji promjena , ovaj Hofer ce biti pravo osvjezenje . A onda , po principu domino kockica , ide to dalje po EU.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sentinel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:39 |
|
|
BBC je napisao/la: sentinel je napisao/la: Sjajan dan za Hrvate i Srbe. Sjajan. Omere, kakve veze US izbori i svjetska geo-politika imaju sa jednim šupkom na Balkanu zvan "BiH" ? BiH je protektorat SAD-a.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:40 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ništa se bolan neće promijeniti... ne budite blesavi. Lik ni pomoću googla BiH ne zna naći ili Srbiju. .. HR je moguće da pronadje žena je Slovenka ali in mjesta 50km od granice. @daramo ti si emancipiciRaT. .mani šovinizma. .žene nego što  Ne radi se o tome da li Trump zna gde je BiH, već da je Bill Clinton više puta rekao da je Bosna "his legacy". Daj ba, ne nasmijavaj me.
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:41 |
|
|
Svarog je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ništa se bolan neće promijeniti... ne budite blesavi. Lik ni pomoću googla BiH ne zna naći ili Srbiju. .. HR je moguće da pronadje žena je Slovenka ali in mjesta 50km od granice. @daramo ti si emancipiciRaT. .mani šovinizma. .žene nego što  Pa i treba nam takav , koji ni preko Gugla ne moze da nas nadje . A ne da nam ovuda , pod kisom metaka , pretrcava Tuzlanski aerodrom . Nego , eto i vama u Austriji promjena , ovaj Hofer ce biti pravo osvjezenje . A onda , po principu domino kockica , ide to dalje po EU. To bili izbori? Jbt, gdje ja živim 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:42 |
|
|
|
Ponosim se slobodarskom ruskom Aljaskom što je dala poverenje mom prijatelju i sa 3 electoral votes doprinela njegovoj veličanstvenoj pobedi.
Čestitam, drage Aljaščanke i Aljaščani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: useless je napisao/la:
Ljudima je očito pun kufer tih površnih fora i grijeha šta su forsirali mediji. Koji muškarac na ovom svijetu nije reka nešto za nečije sise ili slično.
Ma kakve sise? Lik ima par pokušaja seksualnog uznemiravanja poznatih žena, koji graniče sa pokušajem silovanja. Ma to su bili neki marginalni medijski propagandni pokušaji. S druge strane je ova napadala žene koje je napastova njen muž.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:49 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
|
zanimljivo je gledati komentare po portalima...gdje ti ljudi žive, u kakvom mjehuru od sapunice? mediji im rekli da je Hillary dobra a Donald zao, i sad zaprepaštenje. kako je to hodajuće zlo moglo postati predsjednik? ljudi bi nekad stvarno trebali isključiti tv i uključiti mozak.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:55 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 17:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
ZGabriel je napisao/la: zanimljivo je gledati komentare po portalima...gdje ti ljudi žive, u kakvom mjehuru od sapunice? mediji im rekli da je Hillary dobra a Donald zao, i sad zaprepaštenje. kako je to hodajuće zlo moglo postati predsjednik? ljudi bi nekad stvarno trebali isključiti tv i uključiti mozak. kme kme kme
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:56 |
|
|
Juče se i u sibirskom Krasnojarsku glasalo. Za belog ruskog medveda Feliksa nije bilo dileme. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25447 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
BahamutNS je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: zanimljivo je gledati komentare po portalima...gdje ti ljudi žive, u kakvom mjehuru od sapunice? mediji im rekli da je Hillary dobra a Donald zao, i sad zaprepaštenje. kako je to hodajuće zlo moglo postati predsjednik? ljudi bi nekad stvarno trebali isključiti tv i uključiti mozak. kme kme kme Ništa ti bahamut nisi shvatio...
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:01 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48203 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
sentinel je napisao/la: Sjajan dan za Hrvate i Srbe. Sjajan. Samo bi nadodao, sjajan dan za cijeli svijet. Pa i one jadne muslimane kojima je već dosta islamističkih proljeća i koji žale za mirom i normalnim životom pa makar pod diktatorskom rukom.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:02 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ništa ti bahamut nisi shvatio... Dok je orahovače, za sve živo i mrtvo me zabole kurac  A najviše me zabole raspalu belu kuju i njene brabonjke !!
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:08 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
BahamutNS je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: zanimljivo je gledati komentare po portalima...gdje ti ljudi žive, u kakvom mjehuru od sapunice? mediji im rekli da je Hillary dobra a Donald zao, i sad zaprepaštenje. kako je to hodajuće zlo moglo postati predsjednik? ljudi bi nekad stvarno trebali isključiti tv i uključiti mozak. kme kme kme nije mi baš jasan ovaj tvoj komentar, ali ako tebe veseli...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:11 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Hilari za sada ima vise pojedinacnih glasova od Trampa.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nek je nama leglo marksista The Guardian "objasnio" zašto je Hillary izgubila. Pa ispod članka molba za donacijama. Prevedeno "u kurcu smo ljudi nas više ne čitaju kao prije i ne zaradi se od reklama".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:15 |
|
|
Nek neko otvori temu o Trampu, ova komotno može da se zatvori, jer su izbori završeni 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:16 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Hilari za sada ima vise pojedinacnih glasova od Trampa. Nije tačno,Donald Tramp je imao 1 400 000 glasova više u trenutku ka je imao 238:205 prednost u elektorskom brojanju,kasnije se još uvećalo,ima preko 2 miliona glasova više Tramp.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:18 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
BBC je napisao/la: Nek je nama leglo marksista The Guardian "objasnio" zašto je Hillary izgubila. Pa ispod članka molba za donacijama. Prevedeno "u kurcu smo ljudi nas više ne čitaju kao prije i ne zaradi se od reklama". Niko nije napisao vise antitramp tekstova od Pola Krugmana iz NYT.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:20 |
|
|
chubura je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Hilari za sada ima vise pojedinacnih glasova od Trampa. Nije tačno,Donald Tramp je imao 1 400 000 glasova više u trenutku ka je imao 238:205 prednost u elektorskom brojanju,kasnije se još uvećalo,ima preko 2 miliona glasova više Tramp. Trump: 58.916.481 Clinton: 59.040.098
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:25 |
|
|
Op op mnogo lep i suncan dan, jos je lepsi kad demokratija pobedjuje  Na 23,82726176 % protektorata znatno porasla prodaja benzodiazepina, trljaju ruke u @bosnalijek Inace svaka cast @volvoks i jos ko je predvidio ovu istorijsku pobejedu demokratije 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:26 |
|
|
|
Znam zašto je Hillary izgubila. Nije joj kampanji svirao band Dubioza Kolektiv. A Dino Merlin bi joj osigurao veličanstvenu pobjedu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:30 |
|
|
KiM je napisao/la: Trampa pobeđuje. Normalna i bogovi bojazljiva Amerika je za njega. " inkluzivni" su kod ludace. U pola 3 se ova moja procena pokazala tocnom. Samo i on spaja prstice palca i kažiprsta u 0 ili ok. Sa ostala tri prstića blago povijena. Koja vizuelno daju tri 6 ice. Nema nekih promena. Samo neka musliji i sipci pizda i plaču.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:30 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 14:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Na Jutarnji. hr opšta panika, neverica i bes a talas samoubistava samo što nije krenuo. http://www.zabranjeni.url/Koja paranoja  Teško se odlučiti je li gadnija naslovnica Jutarnjeg ili od The Guardian. Da ih pitaš da navedu samo jednu pozitivnu osobinu od Hillary mukac teški.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|