|
|
Stranica: 540/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 21:26 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
bobanovski je napisao/la: Zar ne vlada cenzura u ruskim medijima?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 21:26 |
|
|
divizija je napisao/la: bobanovski je napisao/la: moj najdraži ukrajinski komentar "Jurij Kovalskyy Izrael, koji je pristao prihvatiti samo 5000 ukrajinskih izbjeglica uz posebno dopuštenje svog Ministarstva unutarnjih poslova (čitaj, samo ljudi židovskog podrijetla), te Poljska, koja je prihvatila milijune Ukrajinaca, bez ikakvih ograničenja. Zamislite na trenutak da je Poljska ili neka druga država izjavila da je spremna prihvatiti samo 5.000 od 250.000 ukrajinskih Židova. Eto, bilo je divljanja u Izraelu, a koliko optužbi za antisemitizam. Izrael, koji nije dao niti jedan metak, čak ni jedan, i Britanija, čije nas oružje štiti. Nema se čak ni s čime uspoređivati. Što je Ukrajina dalje od Izraela, to je naša sigurnost veća. Krist je prodan i razapet, mislite da će Ukrajina biti pošteđena!" koja budala, pa Ukrajina je židovski proxy. ti ljudi su pogubljeni u prostoru i vremenu. to što ih Židi tretiraju kao robove što i jesu je sasvim razumljivo Zanimljivo je kako mrze najviše Nijemce, Izrael, Francuze i Mađare. Stanisław Lipski e940d0e5 Francuska, Italija i Njemačka su pro-Katsap. Izrael se već pokazao. Sjedinjene Države i Turska su norma. Ali gdje je glavni neprijatelj Rusije - Britanija? Gdje je Poljska? 29.03.2022 14:58 Odgovor ja volim 63 Vitia Ma Jesu li Francuska i Italija jamci sigurnosti? ))) Je li ovo šala? 29.03.2022 14:58 Odgovor ja volim 55 Igrač Novi Poklanjaju se Krim i Donbas, Rusiji će se ukinuti sankcije, kako se to zove? 29.03.2022 14:58 Odgovor ja volim 53 Vidock Nijemci i Židovi odmah odatle nah 29.03.2022 14:58 Odgovor ja volim 39 Eufrazije Dilorenzo Cool garancije. Njemačka s Francuskom i Italijom u sljedećem napadu ***** će poslati po 10 ljudi, a Izrael će poslati 100 kg matza. Ako ovi Arahmije prodaju zemlju, moraju biti obješeni 29.03.2022 15:01 Odgovor ja volim 37 Andrej Lucenko 71220ddd O teritorijalnom integritetu se ne raspravlja rekao? Nakaze. Ovo je prava predaja zemlje i zapravo kapitulacija. I doprinosi, i vojni napad, zločin protiv čovječnosti? S Majdanom, ratom, gubitkom teritorija. To je sve što čeka Ukrajinu s ovakvim sporazumima. 29.03.2022 15:01 Odgovor ja volim 36 Colt Da, Izrael će nam jamčiti ... Nazovite još Mađara. ********. 29.03.2022 15:15 Odgovor ja volim 33 šogor to je izdaja 29.03.2022 15:01 Odgovor ja volim 31 Andr Kar Kako Rusija može biti jamac? Odnosno, ako Rusija natjera Bjelorusiju da napadne Ukrajinu, hoće li Rusija legitimno, u skladu s jamstvima, poslati vojsku u Ukrajinu? Kakve gluposti? 29.03.2022 14:59 Odgovor ja volim 29 Vlad Hof HAHAHAHAHAHA Trebalo je ubaciti Abramovicha kao jamca **** KLAUNOVI 29.03.2022 15:15 Odgovor ja volim 27 Val Cochin Oružane snage moraju uhititi ovaj ološ, to je izdaja... 29.03.2022 15:15 Odgovor ja volim 26
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 21:32 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Zanimljivo je kako mrze najviše Nijemce, Izrael, Francuze i Mađare.
totalni pokazatelj koliko su šizofren narod.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 21:35 |
|
|
Ne mogu se načuditi forumašima koji 100 puta nasjednu na lažnu vijest i svih 100 puta od istih muljatora. Padne noć, svane dan, nova lažna vijest iz istog izvora, oni nasjednu i 101. put. Je li to normalno jbt?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 21:36 |
|
|
bobanovski je napisao/la: ovdje vidiš javno mijenje i vidiš da je debilno. točno vidiš zašto su Slaveni u qrcu. pozivati na nastavak rat u kojem OSOBNO ne sudjeluješ je pokazatelj debilizma na kvadrat i *** karaktera, ma s koje strane bilo. da sam Zelenski/Putin, rekao bih javno "nema ništa od sporazuma ako se u rat javi još 500 000 dobrovoljaca".
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 21:42 |
|
|
divizija je napisao/la: bobanovski je napisao/la: ovdje vidiš javno mijenje i vidiš da je debilno. točno vidiš zašto su Slaveni u qrcu. pozivati na nastavak rat u kojem OSOBNO ne sudjeluješ je pokazatelj debilizma na kvadrat i *** karaktera, ma s koje strane bilo. da sam Zelenski/Putin, rekao bih javno "nema ništa od sporazuma ako se u rat javi još 500 000 dobrovoljaca". Rusi po ovim komentarima ne žele uništiti Ukrajinu, zanimljivo je i da su podijeljeni sa svojim ekstremistima koji žele uništiti Ukrajinu kao i ovo iz Mariopolja. Na ovom sajtu sasvim realno prenose sve o "humanitarnoj katastrofi" u Mariopolju. Uglavnom pozitivno su me iznenadili Rusi
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 21:44 |
|
|
divizija je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Zanimljivo je kako mrze najviše Nijemce, Izrael, Francuze i Mađare.
totalni pokazatelj koliko su šizofren narod. Citat: “Ukrajinu su OSNOVALI SRBI”: Naš istoričar izneo neverovatne tvrdnje, narod uporedio sa krompirom Damjanović nije naveo izvor svojih tvrdnjihttps://objektiv.rs/vest/1042390/ukraji ... krompirom/Možda čovjek i ne laže, na nekoga moraju biti.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 21:46 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Rusi po ovim komentarima ne žele uništiti Ukrajinu, zanimljivo je i da su podijeljeni sa svojim ekstremistima koji žele uništiti Ukrajinu kao i ovo iz Mariopolja.
Na ovom sajtu sasvim realno prenose sve o "humanitarnoj katastrofi" u Mariopolju.
Uglavnom pozitivno su me iznenadili Rusi Pa Rusi istinito obaveštavaju o operaciji od početka, ne guraju suludu propagandu i milijarde lažnih vesti za razliku od druge strane. Posebno kad se radi o Mariupolju, gde, još jednom treba ponoviti, žive mahom etnički Rusi i Ukrajinci koji jako podržavaju Rusiju. Bila bi druga priča da se to dešava u Ivano-Frankovsku, tad bi komentari bili sipaj bombe ne pitaj.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 21:48 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Rusi po ovim komentarima ne žele uništiti Ukrajinu, zanimljivo je i da su podijeljeni sa svojim ekstremistima koji žele uništiti Ukrajinu kao i ovo iz Mariopolja.
Na ovom sajtu sasvim realno prenose sve o "humanitarnoj katastrofi" u Mariopolju.
Uglavnom pozitivno su me iznenadili Rusi naravno da to rusima nije cilj, rusima je cilj držati NATO u formalnom i neformalnom obliku dalje od svojih granica i zaštiti ruse u Ukrajini od povampirene mržnje. druga je stvar što ti sotoniziraš Ruse i idealiziraš Ukrajince. Ukrajinci su anglo-židovski kmeti koji su prodali sovju državu i budućnost svoje djece za mogućnost da se igraju rusofobije i provociraju ruse amerikim bazama i raketama.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 21:52 |
|
|
Skeletor je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Rusi po ovim komentarima ne žele uništiti Ukrajinu, zanimljivo je i da su podijeljeni sa svojim ekstremistima koji žele uništiti Ukrajinu kao i ovo iz Mariopolja.
Uglavnom pozitivno su me iznenadili Rusi Pa Rusi istinito obaveštavaju o operaciji od početka, ne guraju suludu propagandu i milijarde lažnih vesti za razliku od druge strane. Posebno kad se radi o Mariupolju, gde, još jednom treba ponoviti, žive mahom etnički Rusi i Ukrajinci koji jako podržavaju Rusiju. Bila bi druga priča da se to dešava u Ivano-Frankovsku, tad bi komentari bili sipaj bombe ne pitaj. da, slažem se Koji je njihov najčitaniji portal? Ima li neki ruski forum? Vrijedi i za Ukrajince Zanima me javno mijenje a i google translate je čudo
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 21:57 |
|
|
divizija je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Rusi po ovim komentarima ne žele uništiti Ukrajinu, zanimljivo je i da su podijeljeni sa svojim ekstremistima koji žele uništiti Ukrajinu kao i ovo iz Mariopolja.
Uglavnom pozitivno su me iznenadili Rusi naravno da to rusima nije cilj, rusima je cilj držati NATO u formalnom i neformalnom obliku dalje od svojih granica i zaštiti ruse u Ukrajini od povampirene mržnje. druga je stvar što ti sotoniziraš Ruse i idealiziraš Ukrajince. Ukrajinci su anglo-židovski kmeti koji su prodali sovju državu i budućnost svoje djece za mogućnost da se igraju rusofobije i provociraju ruse amerikim bazama i raketama. U komentarima Ukrajinci najviše napadaju zapad. Preziru Bidena, Izrael, Njemačku, Mađarsku kao i cijele zapad. Uz to Zelenskog nazivaju kukavicom. Stavljaju slike Putine i Netanjahua. Vi rusofili ste ljubitelji Izraela, Rika je broj 1.i molio bi da prestanete sa Ukrajincima.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 21:58 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
BBC je napisao/la: Moram upozoriti Kremlj da ću prestati navijati za njih ako vidim samo još jedan video sa namontiranom Heavy Metal muzikom. Šta je sljedeće, turbo folk ? Rusi su tako 80s. Pod sotonističkom zapadnom glazbom su. Oćemo Kaljinku i balalajke. Marševe domoljubne. RF će nastaviti operaciju. Ukr gube rezerve i logistiku. Rublja se oporavlja. EU će se rascepiti, zbog plina i nafte.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 22:08 |
|
|
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 22:09 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 22:11 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 22:15 |
|
|
bobanovski je napisao/la: divizija je napisao/la: naravno da to rusima nije cilj, rusima je cilj držati NATO u formalnom i neformalnom obliku dalje od svojih granica i zaštiti ruse u Ukrajini od povampirene mržnje.
druga je stvar što ti sotoniziraš Ruse i idealiziraš Ukrajince. Ukrajinci su anglo-židovski kmeti koji su prodali sovju državu i budućnost svoje djece za mogućnost da se igraju rusofobije i provociraju ruse amerikim bazama i raketama.
U komentarima Ukrajinci najviše napadaju zapad. Preziru Bidena, Izrael, Njemačku, Mađarsku kao i cijele zapad. Uz to Zelenskog nazivaju kukavicom. Stavljaju slike Putine i Netanjahua. Vi rusofili ste ljubitelji Izraela, Rika je broj 1.i molio bi da prestanete sa Ukrajincima. Zelenski i jeste običan chicken shit. Vidi se to po njegovim histeričnim i nerealnim zahtjevima Zapadu. PRPA!
|
|
Vrh |
|
|
pakovic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 23:09 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Ljudi koji predvode ceo ovaj neoliberalni svetski poredak jesu Židovi, ali Židovi nisu monolit, kao što nije nijedan narod. Ako su neki Hrvati budale, to ne znači da su svi Hrvati budale. Izrael ima potpuno drugačije interese od hameričkih židovskih elita, koje gledaju samo pare.
Puno su ovo dublje stvari od novaca. Židovi se jesu ugurali tu u prve redove moći američkog imperija, ali oni su tu opet samo izvršioci. Ideologijsko-religijska podloga, kao i ekonomska i vojna moć, dolazi iz anglo-protestantske kulture.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 23:51 |
|
|
Nebi da me neko uvlaci u diskusiju, pitam samo informativno. Jel poslje Marijopolja ostalo išta od Azova. Koliko sam upratio komanda se pokušala izvuc Helikopterom, koji je srušen? Valjda su poginuli ? Sta je ostalo onda od njih?
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 23:53 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 23:53 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Nebi da me neko uvlaci u diskusiju, pitam samo informativno. Jel poslje Marijopolja ostalo išta od Azova. Koliko sam upratio komanda se pokušala izvuc Helikopterom, koji je srušen? Valjda su poginuli ? Sta je ostalo onda od njih? Fake je to sa helikopterom
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 23:56 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2022, 23:56 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Nebi da me neko uvlaci u diskusiju, pitam samo informativno. Jel poslje Marijopolja ostalo išta od Azova. Koliko sam upratio komanda se pokušala izvuc Helikopterom, koji je srušen? Valjda su poginuli ? Sta je ostalo onda od njih? Ima ih još po celoj Ukrajini, Azov je organizovan kao paravojska koju je finansirao oligarh Kolomojski, video sam procene da imaju 20-25k ljudi, a moguće je i da su od početka rata počeli da vrbuju nove. U Mariupolju im je bila jedna od većih baza, to su Rusi zauzeli, ima slika i snimaka, ali Azovaca ima i u drugim delovima zemlje (Harkov, Odesa, itd.). Osim toga, oni nisu jedini dobrovoljački bataljon, postoji i Ajdar (koji navodno finansira oligarh Pinčuk) i još neki manji.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ožu 2022, 00:00 |
|
|
Stići će vas naša ruka i u Rusiji... Citat: Suspected arms depot in western Russia is destroyed 'by Ukrainian missile' sparking a blast seen from across the border Footage has emerged of a huge explosion in Belgorod, western Russia, at the site of a suspected arms depot which is believed to have been hit by a Ukrainian missile. The blast, which took place a mere 12 miles from the Russian-Ukrainian border near the village of Krasniy Oktyabr just outside the city of Belgorod, triggered a series of firework-like explosions which could be seen from Ukraine tonight. Ukrainian journalist Yuriy Butusov claimed that the depot was destroyed by an OTR-21 Tochka-U ballistic missile fired by the Ukrainian 19th missile brigade, though this has not yet been confirmed by Ukrainian officials. ... However, Russian news agency TASS reported that four Russian military personnel were injured and said preliminary reports suggested the explosion was caused by a Ukrainian missile. 'The shell hit the territory of a temporary military camp in the Belgorod region. Four servicemen were injured,' an emergency services source told TASS. https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ssile.html
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ožu 2022, 00:06 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Stići će vas naša ruka i u Rusiji... Citat: Suspected arms depot in western Russia is destroyed 'by Ukrainian missile' sparking a blast seen from across the border Footage has emerged of a huge explosion in Belgorod, western Russia, at the site of a suspected arms depot which is believed to have been hit by a Ukrainian missile. The blast, which took place a mere 12 miles from the Russian-Ukrainian border near the village of Krasniy Oktyabr just outside the city of Belgorod, triggered a series of firework-like explosions which could be seen from Ukraine tonight. Ukrainian journalist Yuriy Butusov claimed that the depot was destroyed by an OTR-21 Tochka-U ballistic missile fired by the Ukrainian 19th missile brigade, though this has not yet been confirmed by Ukrainian officials. ... However, Russian news agency TASS reported that four Russian military personnel were injured and said preliminary reports suggested the explosion was caused by a Ukrainian missile. 'The shell hit the territory of a temporary military camp in the Belgorod region. Four servicemen were injured,' an emergency services source told TASS. https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ssile.html
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ožu 2022, 00:07 |
|
|
A sutra kad bude poginulo 500 ukrajinskih vojnika negde od kalibara biće kuknjava, a zašto nas nedužne?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|