HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 ožu 2026, 12:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 1622  Sljedeća

Jeste li ocekivali ovo i kako ce zavrsiti?
Da 7%  7%  [ 23 ]
Ne 22%  22%  [ 68 ]
Lose za Ukrajinu 29%  29%  [ 91 ]
Lose za Rusiju 13%  13%  [ 39 ]
Lose za obe zemlje 29%  29%  [ 90 ]
Ukupno glasova : 311
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu
PostPostano: 25 vel 2022, 17:11 

bobanovski je napisao/la:
sremac je napisao/la:
Niko ovde nemrzi Ukrajince ..ja sam da se prime izbeglice i u nasu nemastinu u Vojvodini ,pomognu .....al da su ispali budale ...nego sta su ..i ti se neko resenje mora naci

a sad toi sto kazes kako je Ukrajina istorjski realna a Krajina nije bila je pomalo cudno
oces to malo pojasniti
sta je Ukrajina pre Lenjina bila...na koji nacin je postojala ...posto vojna krajina je itekako postojala kao politicka celina

Ukrajina je nasljedstvo Kijevske Rusije, temelj svih slavena.

Ukrajinci su slaveni, bijeli i normalni.
Rusi neki su bijeli, neki imaju azijske face i ne liče ni malo na slavene. Zatvoreni su i čudni

+ateisti, marksisti

Preci mi je Azijski mesanac koji ne sluzi Sorosu i njegovim Jevrejima nego i moj rodjeni brat ako im sluzi
Vise volim i najgorog Ustasu ako se bori za svoje nego i najbolji Armenac ako se bori za ciljeve Sorosa koji su nista drugo nego razbijanje Armenske nacije

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:11 

Kozojeb je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:

Iz usta normalni ljudi svaka riječ lijepo zvuči.
A iz usta Lojavaca i pohvala izgleda kao psovka. :neznam

Pa znam vi i jeste lojavci. Ko normalan jede čvarke i ostalu krmetinu? Samo vi. :smijeh

Cijela Europa biseru.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:12 

storarare je napisao/la:
Dakle navijao si protiv Armenaca?
Svjestan si kako je Armenija temelj kršćanstva sa najstarijim crkvama?

Ukrajinci su jedini možda normalan narod u Europi , u Poljskoj je ogroman udar protiv crkve i svih vrijednosti.

Ukrajinci Ruse mrze zbog sovjetskog saveza a ne nekih "zapadnih vrijednosti" i NATO im je čisti inat

Poljaci su jedino suverenisti protiv Rusa , dalje ne smeju .

Grci, Poljaci, Ukrajinci i Armenci su mi najdraži narodi na svijetu

Tu sve završava

Vrh

aleksije radicevic je napisao/la:

Tankosava, pa ta vest je bila juce.

Aleksije kako ti gledaš na ovaj sukob?

Daj neko mišljenje

Pa cudi me da ti previdjas da Ukrajinci godinama puskaraju oko Donbasa. Priznaces da je to bezobrazluk prema Rusiji koji se odrzavao samo na uverenju da ih podrzava Zapad do te mere da ce ratovati za njih. Nesto slicno Bosnjama su se ponasali, zar ne?!
Cackas mecku, izazivas jacega, a onda pojacavas to cackanje. Normalno je da je pravda da dobijes sta si zasluzio.

A ja imam pitanje za tebe: Je li Ukrajina bila srecnija zemlja pre ili posle Majdana? Cak im je pre Majdana nudjen i neki dobar ekonomski ugovor sa Rusijom, ali na zalost taj ugovor je bio povod za Majdan, posle koga je sve vodilo ovome sto sada imamo.

Vrh

Kozojeb je napisao/la:
Pa znam vi i jeste lojavci. Ko normalan jede čvarke i ostalu krmetinu? Samo vi. :smijeh

Čvarci nisu loj Mujo.

Citat:
loj, životinjska mast koja se nakuplja u masnom tkivu goveda, ovaca, konja i nekih drugih životinja

Ništa vi ne učite u tom mektebu...

Jok krmetina nije puna loja. Ma gdje bi. Hajd u kurac. Smaraš idemo u offtopic..

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:13 

sremac je napisao/la:
Ukrajina je nasljedstvo Kijevske Rusije, temelj svih slavena.

Ukrajinci su slaveni, bijeli i normalni.
Rusi neki su bijeli, neki imaju azijske face i ne liče ni malo na slavene. Zatvoreni su i čudni

+ateisti, marksisti

Preci mi je Azijski mesanac koji ne sluzi Sorosu i njegovim Jevrejima nego i moj rodjeni brat ako im sluzi
Vise volim i najgorog Ustasu ako se bori za svoje nego i najbolji Armenac ako se bori za ciljeve Sorosa koji su nista drugo nego razbijanje Armenske nacije

Dakle i ti si podržavao Azarbejdzan?
Kolko vas ima takvih?

Vrh

Kozojeb je napisao/la:

Čvarci nisu loj Mujo.

Jok krmetina nije puna loja. Ma gdje bi. Hajd u kurac. Smaraš idemo u offtopic..

ides u plavo

Vrh

Primarijus je napisao/la:
Čim putin poziva ukrajinsku vojsku da promjeni stranu znači da stvari ne idu glatko.

Jesi li ti svjestan da Rusija sad može dići npr. bombardere i sravniti sve sa zemljom?
Rusija dozira napad, ne smiju previše išamarati braću i uništiti priliku za pomirenje.
Neverovatno kako neki ljudi razmišljaju... :neznam

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:14 

Robbie MO je napisao/la:

Za to i mi imamo Rafale.

S njima imamo zračnu nadmoć pa eto makar nad Muygurima. :zubati

I nikad nam se opet neće desit 1991.

Dok gledamo kako Rusi gaze Ukrajinu, treba se sjetiti naše uzaludne borbe protiv JNA.
Apsolutno jednake scene, brutalni i nadmočni agresor, i slabo naoružani branitelji.

Možeš li zamisliti da ukrajinci za 5 godina naprave neku Oluju, otjeraju Ruse i preokrenu čitavu stvar?

Još mi nismo svjesni kakav smo uspjeh postigli, koliko smo sreće imali i kako smo doslovno pobjegli vragu iz vreće.

Slava Ukraini al bome slava velikom Tuđmanu. :klanjam

🟥⬜🟥⬜🟥
⠀⠀🟥⬜🟥

Znamo što je bilo

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:14 

Naša Kvačica je napisao/la:

Problem je, Ukrajina je u rasulu. Vodi ih amaterska vlada koja nema pojma što radi niti je spremna za ovo. Ljenčine i korumpirani uhljebi.

Ne znam kako je ovaj Zelenski došao do svoje pozicije, ali ovo što se sad radi, barem ovo što čujemo, je lakrdija. Ukrajina bi naravno mogla pružiti ozbiljan otpor da se sve radilo na vrijeme što treba.

Ukrajina je slaba ekonomski, BBC je gore spomenio plaću Ukrajinaca od 50 do 100 dolara, kako nema šanse da ukinu plinovode na svojoj zemlji.

Bi li ti ukinuo plinovod nakon ovakve agresije na tvoju zemlju?

Po meni nema para koje bi to platile, nikakve milijarde

Nebi ništa prišlo

Nisam mislio na plinovod nego što već danas pozivaju maloljetnike i umirovljenike u vojsku. Drugi dan rata a već raspad sustava. Što su radili od 2014...

1496 of 2558 - 58.48%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:15 

Ružno je vidjeti kada Herceg, BBC ili Divizija botuju za Ruse, do ovoga trenutka bili su možda najnormalniji ovdje.

Ukrajinci su jedini normalan narod u Europi uz poljake. Uz Armence jedini možda kršćanski narod nama najsličniji, podsjećate me na Muslimane koji su navijali za Azerbejdzan.

Nisu vam opravdanje Amerikanci, šta imaju Ukrajinci sa Irakom i američkim intervencijama? To je kao da braniš ubojstvo drugim ubojstvom.

Nebi reći da su Rusi napali Švedsku, Englesku ili Ameriku pa navijate, ja bi tu isto navijao za Ruse iako su marksisti, ateisti kao česi a Ukrajinci vjernici.

Rusi ih mrze iz nacionalnih razloga.

Putin je u stilu Šešelja pričao kako je Ukrajina umjetna, spominjao Lenjina i onda imate hrabrosti navijati za ove momke koji ginu s pozdravom "Slava Ukrajini".

Problem je, Ukrajina je u rasulu. Vodi ih amaterska vlada koja nema pojma što radi niti je spremna za ovo. Ljenčine i korumpirani uhljebi.

Ne znam kako je ovaj Zelenski došao do svoje pozicije, ali ovo što se sad radi, barem ovo što čujemo, je lakrdija. Ukrajina bi naravno mogla pružiti ozbiljan otpor da se sve radilo na vrijeme što treba.

..zaboravio si hr ..ravno...prvi udar uvik je u korist agresora i teško je branit ...i prvi misec i prva godina...rat je nije jedna bitka..

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:15 

sremac je napisao/la:

Dakle i ti si podržavao Azarbejdzan?
Kolko vas ima takvih?

Nisam podrzavo ni jedne ni druge ...kako da podrzavam ljude koji sluze svom neprijatelju ?
Ukrajnci su u istoj poziciji
volim ih kao narod al u ovom ako ih volis moli boga da ih Rusi osvoje

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:16 

DrMag je napisao/la:
Kozojeb je napisao/la:

ides u plavo

Kvazi analitičaru ne obraćaj mi se mentolu.

Vrh

Tankosic je napisao/la:
Hahahah budalo padaju gradovi iz minuta u minut ti pises kako ne ide Putinu kako treba.

Rusi po Kijevu igraju se zmurke sa Zelenskim i ekipom, ti pricas o 50km od Kieva, pa nece ni morati da salju sve, parkirali se ljudi.

Pa ne ide, evo Harkov je po vama pao jučer, međutim gdje su rusi? Gdje su u kijevu?

Pa ko je u Kijevu zgazio onog čiču tenkom? :neznam

Vrh

Tankosic je napisao/la:

Tankosava, pa ta vest je bila juce.

Nesto si ti pomesao, nisu bili ni blizu Melitopolja juce nisu uopste isli na tu stranu.

Ne pratiš ti ovu temu pozormo. Melitopol je jučer pao. Barem je tako javljeno i bilo ucrtano na svim kartama.

Vrh

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Trebali su Ukrajinci s Černobilom prijetiti. Pa neka sve ide u tri lijepe.

Trebalo je da im posaljete Murata Sabanovica da im pruzi obuku iz tog manevra. =))

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:17 

Ukrajina je slaba ekonomski, BBC je gore spomenio plaću Ukrajinaca od 50 do 100 dolara, kako nema šanse da ukinu plinovode na svojoj zemlji.

Nebi ništa prišlo

Nisam mislio na plinovod nego što već danas pozivaju maloljetnike i umirovljenike u vojsku. Drugi dan rata a već raspad sustava. Što su radili od 2014...

Slusali su naredjenja Sorosevaca,unistavali su svoju zemlju i provocirali su Ruse

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:18 

Aleksije kako ti gledaš na ovaj sukob?

Daj neko mišljenje

Pa cudi me da ti previdjas da Ukrajinci godinama puskaraju oko Donbasa. Priznaces da je to bezobrazluk prema Rusiji koji se odrzavao samo na uverenju da ih podrzava Zapad do te mere da ce ratovati za njih. Nesto slicno Bosnjama su se ponasali, zar ne?!
Cackas mecku, izazivas jacega, a onda pojacavas to cackanje. Normalno je da je pravda da dobijes sta si zasluzio.

A ja imam pitanje za tebe: Je li Ukrajina bila srecnija zemlja pre ili posle Majdana? Cak im je pre Majdana nudjen i neki dobar ekonomski ugovor sa Rusijom, ali na zalost taj ugovor je bio povod za Majdan, posle koga je sve vodilo ovome sto sada imamo.

To sve stoji oko Majdana , imali ste i vi obojenu revoluciju u Banja Luci bez mrtvih. Maknuli ste i Slobu nakon što su vam Amerikanci financirali mafjaše.
Svi znamo odnos prema HRHB od Hercegovačke banke, svih VP-a ali to nema veze sa odnosom Ukrajinaca i Rusa. To su unutrašnji problemi i nacionalizam, nema to veze s NATO savezom kojeg ovdje mnogi spominju.
Ljudi ne vole Ruse zbog komunizma, sovjeta itd a ne navijaju za neki marksizam sa zapada.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:19 

Kozojeb je napisao/la:

Čvarci nisu loj Mujo.

Svinjska mast nije loj.
Ništa vi ne znate... glupani.

Vrh

Tankosic je napisao/la:

Pa ne ide, evo Harkov je po vama pao jučer, međutim gdje su rusi? Gdje su u kijevu?

Imas na desetine snimaka Rusa po Kijevu, to sto ti gledas KlixBa i slicne je tvoj problem.

Poslali par desetina diverzanata koji su ostali bez glave.

Vrh

Ratni zločinac, skrenuo namjerno tenkom na civila. Na snimku se vidi nije bilo potrebe. Ono je za suđenja.

1496 of 2558 - 58.48%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

sremac je napisao/la:

Slusali su naredjenja Sorosevaca,unistavali su svoju zemlju i provocirali su Ruse

...molim moderatora da makne rusofilskog fašističkog provokatora kad ne možeš već ove naše...s istim pridjevima..

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:20 

Nebi ništa prišlo

Dobro, to im je loša organizacija ali kako ti je HV ili HVO nastao?

Sve je to poteklo od seljaka, oni su se loše organizirali.

Sumnjam da su i oni vjerovali u ovakvu agresiju u 2022,.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:20 

ObjektivnaPublika je napisao/la:
Th1950 je napisao/la:
Ogroman kolona u Grozniju sa čečenima .

Dolaze sehidi

Kažem ti, Čečeni su uzdignuti na počast Kozaka.

Dobri borci, biti će bogato nagradjeni, još je ovo vjerojatno i jedan oblik population control.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2022, 17:21 

Ratni zločinac, skrenuo namjerno tenkom na civila. Na snimku se vidi nije bilo potrebe. Ono je za suđenja.

Kakvo suđenje kad su likvidirani poslije, to su oni ubačeni s ukrajinskim odorama.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 1622  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: